#İnci̇ mercan bütün hayalleri̇m sende müzik dinle

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Güçleri Yetseydi Katledeceklerdi- 07:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Güçleri Yetseydi Katledeceklerdi-

Cumhurbaşkanı Erdoğan 15 Temmuz hain darbe girişiminin 4. yılında gazi mecliste önemli açıklamalar yaptı. “Eğer güçleri yetseydi seçilmiş bütün yöneticileri katledeceklerdi” dedi...

Üfleyerek Şişe Devirme Rekoru İçin Çalışan Adam 00:17

Üfleyerek Şişe Devirme Rekoru İçin Çalışan Adam

Dünyada çok ilginç rekorlar kırılıyor. Bu adamda ilginç bir rekora imza atmak için bütün gün çalışıyormuş. Adamın amacı en kısa sürede üfleyerek en fazla şişeyi devirmek...

  • PengoTV tarafından
  • 108 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Parasını ödediği lüks cipe şok eden ÖTV farkı 03:06

Parasını ödediği lüks cipe şok eden ÖTV farkı

Bursa’da sıfır cip almak için 276 bin lira ödeme yapan bir müşteriden, üç gün sonra ÖTV zammını gerekçe göstererek 55 bin lira daha istediler. Bütün işlemleri yaparak parayı da ödediğini iddia eden vatandaş, “Ödememi yap..

Küfür Eden Misafir Çocuğu Tavana Yapıştırmak 00:12

Küfür Eden Misafir Çocuğu Tavana Yapıştırmak

Hepimizin korkulu rüyasıdır misafir çocuğu bilgisayarımıza oyuncaklarımıza yemeğimize hatta sevgilimize bile sulanabilirler Allah bütün evlerden uzak etsin pislikleri buradada ufak bir çocuk gelmiş kardeşimizin evine hıa..

  • PengoTV tarafından
  • 179 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Okuyup meslek sahibi olacaklardı, kandırılıp dağa kaçırıldılar 05:00

Okuyup meslek sahibi olacaklardı, kandırılıp dağa kaçırıldılar

Bir yılı aşkın süredir HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde oturma eylemi yapan ailelerin hikayeleri yürek burkmaya devam ediyor. Çocuğu dağa kaçırılan acılı annelerden İmmihan Nilifırka, Mesleğini seviyordu, dört gözle ..

Virüsün üzerinden geçen 8 ayda- '896 bin 957 ölüm, 27 milyondan fazla vaka' 07:54

Virüsün üzerinden geçen 8 ayda- '896 bin 957 ölüm, 27 milyondan fazla

Çin'in Hubey eyaletinin Wuhan kentinde ortaya çıkan ve korona virüsten ilk ölümün gerçekleştiği andan itibaren 8 ay geçti. 8 aylık süreçte dünyaya yayılan virüs nedeniyle bütün dünyada 986 bin 957 can kaybı yaşandı. Topl..

Küfür Eden Misafir Çocuğu Tavana Yapıştırmak 00:12

Küfür Eden Misafir Çocuğu Tavana Yapıştırmak

Hepimizin korkulu rüyasıdır misafir çocuğu bilgisayarımıza oyuncaklarımıza yemeğimize hatta sevgilimize bile sulanabilirler Allah bütün evlerden uzak etsin pislikleri buradada ufak bir çocuk gelmiş kardeşimizin evine hıa..

  • PengoTV tarafından
  • 107 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tek Başına Corona Virüsü Yayan Amca 00:09

Tek Başına Corona Virüsü Yayan Amca

Kafede bir müşteri tarafından çekilen görüntülerde karşısındaki ile konulan amca bütün tükürüklerini ortama salmış...

  • PengoTV tarafından
  • 96 görüntüleme
  • 4 yıl önce
DENEMELİ DIŞ GİYİM ALIŞVERİŞİM & KOLEKSİYONUM 11:52

DENEMELİ DIŞ GİYİM ALIŞVERİŞİM & KOLEKSİYONUM

Bütün parçaları üstüme deneyerek gösterdim, kombinlediğim fotoğraflarım varsa kombin önerisi olarak küçük resim ekledim. Yeni aldığım ürünlerin linklerini aşağıda bulabilirsiniz. Bendeki eski sezon ürünlere benzer, video..

  • GÜL tarafından
  • 61 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Koronaya yakalanan doktordan mesaj var! 01:06

Koronaya yakalanan doktordan mesaj var!

MANİSA'DA GÖREVLİ DOKTOR CANAN SABAY'IN HEPİMİZE SÖYLEYECEKLERİ VAR. MASKESİNİ, SİPERLİĞİNİ HİÇ ÇIKARMAMIŞ, BÜTÜN ÖNLEMLERİ ALMIŞTI.. AMA VİRÜSTEN KAÇAMADI. 2 GÜNDÜR KOVİD TEDAVİSİ GÖRDÜĞÜ HASTANE ODASINDAN ÖZELLİKLE ''B..

Partide Çizgisini Koruyan Genç 00:27

Partide Çizgisini Koruyan Genç

Cadılar bayramı partisinde bütün gençler çalan müziğe danslarıyla eşlik ederken içlerinden biri yerinden bile kıpırdamamış...

  • PengoTV tarafından
  • 99 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ailesi için canını feda etti! 01:57

Ailesi için canını feda etti!

BİR BABANIN KAHRAMANLIĞINI GETİRECEĞİZ ŞİMDİ EKRANLARINIZA. SAMSUN'DA BİR EVDE GECE YARISI YANGIN ÇIKTI..BABA HALİL DORUK, BÜTÜN AİLESİNİ O YANGINDAN KURTARDI. ELLERİ KOLLARI HATTA YÜZÜ BİLE YANDI AMA O ZATEN AİLESİ İÇİN..

Berberin Eşek Şakasına Maruz Kalan Adam 00:19

Berberin Eşek Şakasına Maruz Kalan Adam

Saçlarını boyatmak içim berbere giden adam bütün işlemler bittikten sonra hayatının şokunu yaşamış. Berber adamın saçını hiç olmadık bir renge boyamış..

  • PengoTV tarafından
  • 132 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Böyle kar sevinci görülmedi! 03:05

Böyle kar sevinci görülmedi!

O KADAR ÇOK BEKLENMİŞTİ Kİ, BÖYLE KAR SEVİNCİ GÖRÜLMEDİ. DÜN AKŞAM NEREDEYSE BÜTÜN TÜRKİYE SOKAĞA DÖKÜLDÜ. SEVİNÇTEN GÖBEK ATAN DA VARDI HALAY ÇEKEN DE. İŞTE MEMLEKETİN SIRADIŞI KAR MANZARALARI...

Aşı oldu, dans etmeye başladı! 01:29

Aşı oldu, dans etmeye başladı!

SAĞLIK ÇALIŞANLARI...SALGIN SÜRECİNDE BÜTÜN YÜK ONLARIN OMZUNDA. AMA YİNE DE MORALLERİ YERİNDE, KOŞULLAR NE OLURSA OLSUN HER ZAMAN VE ELLERİNDEN GELEN HER ŞEKİLDE ŞİFA DAĞITMAYA ÇALIŞIYORLAR. KIRKLARELİ'DE ÖZEL BİR HASTA..

Zorluklarla savaştılar, aşkla kazandılar! 02:17

Zorluklarla savaştılar, aşkla kazandılar!

HANİ ŞAİR DİYOR YA İNSAN SEVDİKÇE İYİLEŞİYOR ARTIK ANLADIM DİYE İŞTE ÖYLE BİR HİKAYE.. EVLİLİK HAZIRLIĞI YAPARKEN TRAFİK KAZASI GEÇİREN GENÇ BİR KADIN... O KAZA SONRASI BELDEN AŞAĞISI FELÇ KALDI... 4 YIL BOYUNCA HASTANE ..

Korsanlar irtibat kurdu! 01:16

Korsanlar irtibat kurdu!

GEÇEN CUMARTESİDEN BU YANA BEKLEDİĞİMİZ O HABER NİHAYET GELDİ... NİJERYA AÇIKLARINDA 15 GEMİCİMİZİ KAÇIRAN KORSANLARLA İRTİBAT KURULDU... İLK BİLGİLERE GÖRE, BÜTÜN GEMİCİLERİMİZİN SAĞLIK DURUMU İYİ VE HEPSİ BİR ARADA.....

 'Uzun yıllardır görmediğimiz' kar yağışı kapıda 02:49

'Uzun yıllardır görmediğimiz' kar yağışı kapıda

Ülke genelinde cuma gününden itibaren yaklaşık 10-12 gün boyunca etkili olacak soğuk hava İstanbul'a kar bırakacak. Cuma sabah saatlerinde yağacak kar İstanbul'da öğle saatlerinden itibaren etkisini kaybedecek. Ancak paz..

13 yaşında ama yüreği mangal gibi! 02:32

13 yaşında ama yüreği mangal gibi!

GÖZÜ DÖNMÜŞ BİR SAPIK VE MANGAL GİBİ YÜREĞE SAHİP 13 YAŞINDA BİR KIZ ÇOCUĞU... İSTANBUL'DAN TÜYLER ÜRPERTEN BİR HABERLE DEVAM EDİYORUZ... APARTMANDA SALDIRIYA UĞRAYAN KIZ, TACİZCİYİ TEKMELEYİP ELİNDEN KURTULMAYI BAŞARDI...

Kasiyer uyudu, market soyuldu 01:07

Kasiyer uyudu, market soyuldu

ÖYLE DERİN BİR UYKUDAYDI Kİ HIRSIZIN DÜKKANA GİRDİĞİNİ BİLE FARK ETMEDİ. KASİYERİN UYUMASINI FIRSAT BİLEN O HIRSIZ, KASADAKİ BÜTÜN PARAYI ALIP KAÇTI. O ANLAR KAMERA KAYITLARINA DA YANSIDI.....

Nişan Töreninde Alev Alan Dekor 00:17

Nişan Töreninde Alev Alan Dekor

Genç çift en mutlu günlerinden biri olan nişan törenlerinde korku dolu anlar yaşamışlar. Nişan masasına konan maytap neredeyse bütün dekoru yakacakmış...

  • PengoTV tarafından
  • 142 görüntüleme
  • 4 yıl önce
90 yaşındaki kadını oğlu darp etti 02:40

90 yaşındaki kadını oğlu darp etti

Yardım çığlıkları bütün sokağı çınlattı. 90 yaşındaki kadın öz oğlu tarafından öldüresiye dövüldü...

4 bilezik, 1 yüzük için... 03:12

4 bilezik, 1 yüzük için...

KAN DONDURAN BİR VAHŞETİN,,, İNSANA, İNSANLIĞA DAİR BÜTÜN UMUTLARIMIZI BOŞA ÇIKARAN BİR CANİLİĞİN HABERİ GELECEK ŞİMDİ EKRANA... ÇOCUKLARIMIZI, GELECEĞİMİZİ EMANET ETTİĞİMİZ ANA OKULU EĞİTMENİ BİR KADIN,,, MELEK YÜZLÜ Bİ..

Kapı, pencere açamıyorlar 02:09

Kapı, pencere açamıyorlar

İstanbul Beykoz’da adeta tırtıl istilası var. Öyle ki bahçelerdeki hemen hemen bütün ağaçların yapraklarını yediler. Kapı pencere açamayan ahali yetkililerden yardım bekliyor...

Bir cisim yaklaşıyor... 01:27

Bir cisim yaklaşıyor...

''YERE DÜŞEN ALEV TOPU GÖRDÜM'' DEDİ,, BÜTÜN KÖYÜ AYAĞA KALDIRDI, BARTIN'DA BİR VATANDAŞIN GÖRDÜM DEDİĞİ O CİSMİ BULMAK İÇİN EKİPLER SAATLERCE ARAMA YAPTI, AMA SÜZÜLE SÜZÜLE İNDİĞİ SÖYLENEN O CİSİM HİÇ BİR YERDE BULUNAMA..

Kılıçdaroğlu Türk Hava Kurumu'nda! 01:38

Kılıçdaroğlu Türk Hava Kurumu'nda!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; İstanbul, Adana, Eskişehir, Hatay, Mersin ve Tekirdağ büyükşehir belediye başkanlarıyla birlikte Türk Hava Kurumu (THK) Üniversitesi Türkkuşu Yerleşkesi'nde incelemelerde bulundu. Kı..

Bu kafeye girmek için zayıflamak gerekiyor 06:01

Bu kafeye girmek için zayıflamak gerekiyor

Adana'nın Kozan ilçesinde faaliyet gösteren sanat kafe, görenleri şaşırtıyor. Sadece 30 santim genişliğindeki bir kapıdan girilebilen kafeye kilolular ve çocuklar giremiyor. Kafede bulunan bütün aksesuarlar ise geri dönü..

Önce kalbini sonra parasını çaldı! 01:44

Önce kalbini sonra parasını çaldı!

İNTERNETTEN TANIŞTIĞI GENÇ KADINI KAFEYE GÖTÜRDÜ. TUVALETE GİTMESİNİ FIRSAT BİLİP BÜTÜN PARASINI ÇALDI. KALP KIRAN HIRSIZLIĞI GÜVENLİK KAMERASI ORTAYA ÇIKTI...

Hırsızına seslendi- Buna hakkın yok! 01:31

Hırsızına seslendi- Buna hakkın yok!

YILLARCA ÇALIŞIP EMEKLİ OLDUKTAN SONRA TARLADA TER AKITAN ÇİFT, HIRSIZ ŞOKU YAŞADI... VİCDANSIZIN BİRİ EVLERİNE GİRİP BÜTÜN PARALARINI ÇALDI... EMEĞİ HEBA OLAN ADAM, ÖFKELİYDİ... GEÇTİ KAMERANIN KARŞISINA, HIRSIZA VERYAN..

Mete Gazoz 2024 Olimpiyatları'nda Takım Olarak Madalya Hedefliyoruz 01:55

Mete Gazoz 2024 Olimpiyatları'nda Takım Olarak Madalya Hedefliyoruz

Olimpiyat şampiyonu milli okçu Mete Gazoz, 2024 Olimpiyatları için artık ferdiden ziyade takım olarak madalya almayı hedefliyoruz. Bu 3 sene boyunca da katıldığımız bütün organizasyonlarda kazanabildiğim kadar altın mad..