#İnci̇ mercan bütün hayalleri̇m sende müzik dinle

Emre Kaya - Toz 04:32

Emre Kaya - Toz

Verdiğin bütün sözler yerini hiç bulmadı Bu olanlar sana hiç yakışmadı Söylediklerinle yaptığın işler hiç uymadı Kazanan sence şimdi kim sormalı Bir lafınla yanına uçarak geldiğim o günler nerde Bi önemi kalmadı B..

Birlemiş Milletler_ Arakanlı Müslümanlara Karşı Etnik Temizlik Yapılıyor 01:05

Birlemiş Milletler_ Arakanlı Müslümanlara Karşı Etnik Temizlik Yapılıy

Birleşmiş Milletler, Myanmar ordusunun Arakanlı Müslümanlara karşı etnik temizlik yaptığını açıkladı. BM ayrıca, ülkede süren şiddet ve insan hakları ihlallerinin insanlığa karşı suçlar kapsamında olduğunu bildirdi. BM..

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil 06:41

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil

Adalet bakanı Bekir Bozdağ, 15 Temmuz’da tarihi bir dönüm noktasını yaşandığını belirterek, “Artık bu ülkede kimse kendisini Cumhuriyetin yegâne muhafızı, Cumhuriyeti bir azınlığın mülkiyetinde görmemelidir. Cumhuriyet h..

Hayır Diyeceğini Açıklayan İrfan Değirmenci Kanal D'den Kovuldu 00:56

Hayır Diyeceğini Açıklayan İrfan Değirmenci Kanal D'den Kovuldu

Kanal D, sosyal medya hesabı üzerinden 16 Nisan'da yapılacak olan referandumda 'Hayır' diyeceğini açıklayan haber spikeri İrfan Değirmenci'nin işine son verildi. İrfan Değirmenci ise bu yaşananların ardından ilk açıklama..

  • PITIRCIK tarafından
  • 901 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Galatasaray'dan Resmi Açıklama Geldi 04:22

Galatasaray'dan Resmi Açıklama Geldi

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, teknik direktör Jan Olde Riekerink'in görevine son verdiklerini açıkladı. Türk Telekom Arena'da gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısının ardından basın mensuplarına açıklama..

ÖSO, El-Bab’ta İlerlemeye Devam Ediyor 03:40

ÖSO, El-Bab’ta İlerlemeye Devam Ediyor

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında ilerleyişini sürdüren Özgür Suriye Ordusu, stratejik öneme sahip olan aynı zamanda şehrin bütün mahalle ve caddelerini gören Şeyh El Cebeli Agil’i ele geçirdikten sonra şehirde ilerlemey..

Gizemli Gezegen Plüton'daki Sıradağlar 4 Km Yüksekliğinde 08:30

Gizemli Gezegen Plüton'daki Sıradağlar 4 Km Yüksekliğinde

Güneş sistemimizin en uzak noktalarından biri olan cüce gezegen Plüton, yüzeyindeki çözümlenemeyen olgularıyla sırrını hep korudu. 1930’da keşfedilmesinden bu yana on yıllar boyunca sırrı keşfedilemedi. Öyle ki Plüton ..

Yıldızlar Şahidim 4. Bölüm (Final) - Aras ve Haziran'dan Müthiş Düet! 02:52

Yıldızlar Şahidim 4. Bölüm (Final) - Aras ve Haziran'dan Müthiş Düet!

4. Bölüm (Final) Özet: Fikret’in, Haziran’ın ailesine Zeyno’nun geçmişini anlatmasıyla beraber evde ipler gerilir, kararlar verilir: “Bu masal burada bitmiştir!”. Haziran, tam her şeyi Aras’a anlatacakken, Aras’ın annes..

  • PITIRCIK tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı’na Suikast Girişimi Davasının İlk Duruşma 01:06

Cumhurbaşkanı’na Suikast Girişimi Davasının İlk Duruşma

Türkiye’de FETÖ‘nün 15 Temmuz’daki darbe teşebbüsü sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik suikast girişimi ve iki polisin şehit edildiği saldırıya ilişkin davanın tutuklu sanıkları hakim karşısında. Cumhu..

Atambayev_ 'AB Kırgızistan'a Çok Uzak 02:12

Atambayev_ 'AB Kırgızistan'a Çok Uzak

Brüksel’de Avrupalı yetkililer ile görüşen Kırgızistan Cumhurbaşkanı Almazbek Atambayev euronews’in sorularını cevapladı: euronews, Natalia Richardson: Sayın Atambayev, Kırgızistan Avrasya Ekonomik Birliği üyesi. Bu yıl..

Sözcü Kalın’dan Almanya’ya DİTİB Tepkisi 07:52

Sözcü Kalın’dan Almanya’ya DİTİB Tepkisi

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Almanya’da DİTİB mensuplarına yönelik yapılan suçlamalara ilişkin, Almanya ve Avrupa’nın diğer ülkelerinde PKK, FETÖ, DHKP-C gibi terör örgütlerinin cirit attığı bir dönemde asıl y..

Cihan Güçlü -Seni Çok Özledim 04:07

Cihan Güçlü -Seni Çok Özledim

Ayrıldık evet yıllar önce Çok zor bir karardı Beraberdik yıllar boyu Mutlu bir hayattı Bugün hala yalnızsam Bunca zaman haklı olmalı Olmadı Seni çok özledim Unuttum bütün kırgınlıkları Olmuyor böyle hiç senden ..

Birleşik Kıbrıs İçin Umutlar Ve Zorluklar 22:49

Birleşik Kıbrıs İçin Umutlar Ve Zorluklar

Afrodit’in doğduğu yer olarak biliniyor…Ada 1974’te kuzeyde Türkler ve güneyde Rumlar olmak üzere etnik sınırlarla bölünmeden önce, Kıbrıs modern tarihine sevgi değil, büyük şiddet olayları damga vurdu. Fakat bütün bunla..

Uğur Işılak - Evet Diyoruz 02:12

Uğur Işılak - Evet Diyoruz

Düşündük inceden ince Evet, biz evet diyoruz Vatan ve millet deyince Evet, biz evet diyoruz Artık bahar gelsin diye Bütün yüzler gülsün diye Kavga değil kardeşliğe Evet, biz evet diyoruz Bayrak bizim, millet biziz Vata..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.716 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maşa ve Koca Ayı - Noel Koleksiyonu (1 saat Yılbaşı hakkında en iyi karikatür!) 1:05:27

Maşa ve Koca Ayı - Noel Koleksiyonu (1 saat Yılbaşı hakkında en iyi ka

Yeni koleksiyonu Masha ve Bear! kış ve yeni yıl karikatürlerin büyük toplama çocuklar için + yeni bir serisi hakkında Favori karikatürler Sizin Lovers not Leave! Maşa ve Ayı - bütün aile için en popüler Rus animasy..

  • ÇocukTV tarafından
  • 4.263 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gizli Sayılar Film Fragmanı (Kevin Costner) 02:42

Gizli Sayılar Film Fragmanı (Kevin Costner)

Gizli Sayılar Filminin Özeti Katherine G. Johnson, Dorothy Vaughan ve Mary Jackson tarihin anlatılmayan hikayelerinden birine sahiptir. 3 siyahi kökenli kadın NASA'da büyük işlere imza atmaktalardır. Uzay ve bilimlerinin..

  • PengoTV tarafından
  • 1.821 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mickey Pulls Ben Out Of School - Season 1 Ep. 11 - THE MICK 01:18

Mickey Pulls Ben Out Of School - Season 1 Ep. 11 - THE MICK

THE MICK, işlevsiz aile ifadesine yeni bir anlam veren, tek kameralı bir komedidir. MACKENZIE aka MICKEY (Kaitlin Olson, Philadelphia'da Her Zaman Güneşli ), küstah, iki bitlik bir dolandırıcılıktır Tüm hayatını sor..

BÖ - E'telu 03:27

BÖ - E'telu

dürüst bir kalp ile ben genç filistinli bir kızım bir tür dürüst bir kalp ile ben genç filistinli bir kızım bir tür dürüst bir kalp ile benim vatan çevremdeki ailem sahip ben güzel bir şekilde sormak olsun benim vatan ç..

The Walking Dead 7. Sezon 13. Bölüm Fragmanı 00:38

The Walking Dead 7. Sezon 13. Bölüm Fragmanı

AMC'de ABD'li bir korku-drama televizyon dizisi The Walking Dead'in yedinci sezonunda 23 Ekim 2016'da başlayacak olan bölüm, 16 bölümden oluşacak ve sekiz bölümden oluşan iki bölümden oluşacak ve ikinci yarısı da 12 Şuba..

Aşk Engel Tanır Mı? 11:08

Aşk Engel Tanır Mı?

İnsanlar bir şeyin değerini ne yazık ki kaybedince anlıyor. Mesela, kimse görmeyene kadar gözünün, duymayana kadar kulaklarının ve konuşamayıncaya kadar dilinin değerini anlayamaz. Çünkü var olanın değerinden çok olmayan..

Murphy Has A Case For Gideon - Season 1 Ep. 5 - APB 01:00

Murphy Has A Case For Gideon - Season 1 Ep. 5 - APB

Gideon'un kendisi tarafından üretilen en son teknoloji ile bu eksantrik ama parlak yabancı, kentin polis teşkilatına, suçla mücadele yöntemiyle ilgili her şeyi yeniden düşünmeye meydan okuyor. Fakat şehrin en gelişmiş po..

Ay Çöreği 00:58

Ay Çöreği

Ay Çöreği Tarifi Malzemeler 150 gr oda ısısında tereyağ (veya margarin) 2 adet yumurta (bir tanesinin sarısı üzerine sürülecek) Yarım su bardağı ılık süt Yarım su bardağı pudra şekeri 1 tatlı kaşığı kuru maya 1 tutam t..

İçli Köfte Tarifi 11:47

İçli Köfte Tarifi

İÇLİ KÖFTE TARİFİ MALZEMELER İÇ MALZEMELER: -300 gr az yağlı kıyma -2 orta boy soğan -1 yemek kaşığı domates ve biber salçası -1 tatlı kaşığı tuz -1 tatlı kaşığı pul biber -Yarım çay kaşığı karabiber -1 Çay bardağı çeki..

Müşerref Akay Türkiyem Orjinal Kayit 04:50

Müşerref Akay Türkiyem Orjinal Kayit

Kahraman ırkıma sızmış ihanet Bütün yüreklerde acı ve nefret Düşmanlarım mert değil hepsi de namert Türke Türkden başka yoktur dost nimet Ata`nın verdiği ilkelerle coşalım Onun gösterdiği hedeflere koşalım Türkiyem..

Ayrılamam  Türk Filmi 1:34:13

Ayrılamam Türk Filmi

Başrollerini Küçük Emrah ve Nuri Alço'nun paylaştığı.Tahmin edebileceğiniz gibi işin içinde Emrah'ın Annesi nin (Meral Gökçe) de olduğu unutulmaz film. Ayrıca kötü adam olarak Nuri Alço'ya asist olarak Tecavüzcü Coşkun'..

GASAM ve FSM Vakıf Üniversitesi'nden FETÖ Mücadelesine Destek 04:59

GASAM ve FSM Vakıf Üniversitesi'nden FETÖ Mücadelesine Destek

Güney Asya Stratejik Araştırmalar Merkezi, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi işbirliği ve Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı desteğiyle Pakistan'da Türkiye'nin FETÖ Mücadeleleri başlıklı bir panel ge..

Tech Report With Caitlin Stasey- Taser - Season 1 - APB 00:55

Tech Report With Caitlin Stasey- Taser - Season 1 - APB

Polis çalışması roket bilimi değildir. Daha zor. Gerçek olaylardan esinlenerek APB, yönetici yapımcı / yönetmen Len Wiseman'ın (LUCIFER, Underworld ) ve yönetici yapımcı / yazar Matt Nix'in ( Burn Notice ) yüksek teknol..

Aşk Ve Gurur 3. Bölüm 1. Fragmanı 01:01

Aşk Ve Gurur 3. Bölüm 1. Fragmanı

“Aşk ve Gurur”un 2. bölüm özeti; Zor durumda kalan Ahmet, son çare olarak ailesiyle beraber yaşadığı evi Kenan’a satar. Bu Zeynep’in artık patronu olan ve zaten anlaşamadığı Kenan’la arasının daha da fazla gerilmesine ne..

Çanakkale Dur Yolcu 01:20

Çanakkale Dur Yolcu

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak, bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver, bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir. Bu ıssız, gölgesiz yolun sonunda Gördüğün bu tümsek Anadolu'nda, İstikl..

Dexter 1. Sezon 1. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle Yabancı Diziler 53:03

Dexter 1. Sezon 1. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle Yabancı Diziler

DEXTER'LA TANIŞIN... KARANLIK DÜŞLERİNE ŞAHİT OLUN. Gündüzleri adli tıp polisi, geceleri ise seri katil, üstelik ikisinde de çok başarılı. Bir katili bir başka katilden daha iyi kim anlayabilir! Öldürme arzusu dışında i..

  • Tv Series tarafından
  • 1.378 görüntüleme
  • 8 yıl önce