#İsmai̇l yk alıştım sana müzik dinle

Fikret Dedeoğlu Ft. Yıldız Tilbe - Unutamazsın 04:30

Fikret Dedeoğlu Ft. Yıldız Tilbe - Unutamazsın

UNUTAMAZSIN Başka bir şehirle Başka bir hayatla Unutur muyum sandın Sesim kulağında Kokum sa burnunda Unutamazsın Ayrılık olur Derdi de unutulur Gönül yalanla avutulur Bir ses duyarsın hani Dersin sevgilim mi ki D..

Rober Hatemo - Seni Benden Ayıranlar 03:52

Rober Hatemo - Seni Benden Ayıranlar

Seni benden ayıranlar inan bir gün gülmeyecek Gitmeyi istiyorsan seni kimse tutmayacak Ne kadar çok ağlasan az, yanlışlarla geçti bir yaz Çok beklersin sana dön diyeni sana dön diyen olmayacak Zaten beni bu kara alı..

Burak Kut   Benimle Oynama 04:17

Burak Kut Benimle Oynama

Yanlizliklardan yoruldum usandim Sensiz gecelerden sikildim bunaldim Simsiki saran atesli gozlerin O simsicak bakan gozleri ozledim Tutusur aninda uykusuzlugunda Yetisir sevdalar umutsuzlugumda Bin korku sarar senin yokl..

Soylu Demirtaş'ın Çıkmasını İsteyenlere Öyle Bir Cevap Verdi Ki... 02:28

Soylu Demirtaş'ın Çıkmasını İsteyenlere Öyle Bir Cevap Verdi Ki...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, muhalefetin oy alabilmek, Batı'ya selam çakmak ve onların şemsiyesinin altına girebilmek için, tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş'ın cezaevinden çıkmasını istediklerini belirterek, Doğu ..

Ferdi Tayfur Ne Oldu 06:27

Ferdi Tayfur Ne Oldu

hani eskiden yuzunde tebessumler eksik olmazdi kahkahalar sesinde cinlardi e oldu ne oldu sana ne oldu simdi neden susuyorsun daliyorsun gulmuyorsun e oldu ne oldu sana ne oldu hani eskiden ben asik olmam derdin gulup ..

Adele - Turning Tables (Live at The Royal Albert Hall) 04:04

Adele - Turning Tables (Live at The Royal Albert Hall)

Close enough to start a war, Bir savaş başlatmak çok yakın, All that I have is on the floor, Sahip olduğum herşey yerde, God only knows what we're fighting for, Ne için savaştığımızı yanlızca Tanrı biliyor, Al..

  • PengoTV tarafından
  • 779 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sezen Aksu - Perişanım Şimdi 05:22

Sezen Aksu - Perişanım Şimdi

Ne ağzımın tadı var, ne canda huzur Gönül nasıl derin bir kederde Aşkından ümidi kestim Hiç olmazsa evim şenlensin sohbete gel de Sen hiç fark etmeden kalp kırmadın mı Merak edip vicdanına sormadın mı Ne yaptım ben san..

Onur Koç - Kafam Hafif Dumanlı 04:20

Onur Koç - Kafam Hafif Dumanlı

yine her akşam gibi bu akşamda yalnızım masamda tek başıma durmadan içiyorum bir tek düşüncem sensin seni düşünüyorum hep seni arıyorum bir tek düşüncem sensin seni düşünüyorum hep seni arıyorum şuan yanımda..

Sertab Erener - Bu Böyle 04:30

Sertab Erener - Bu Böyle

O zor günler, solan güller eskidendi geçti O zaman aşık olduğum rüzgârlar esti esti geçti (x2) Aşk seni bulabilir de Uzakta durabilir de Samimi oluyor derken Mesafe koyabilir de Bu böyle vurabilir de İlgisiz dura..

Mustafa Ceceli - Aşk Adına 04:07

Mustafa Ceceli - Aşk Adına

Dün gibi hatırlarım zorlanmam Hiçbir zaman çıkmadın ki dünyamdan Gülüyordum bugün biraz iyiydim sanki Yaşananlar yine birden aklıma geldi Gülüyordum bugün biraz iyiydim sanki Yaşananlar yine birden aklıma geldi Senin h..

Sancak - Korkma Söyle 03:52

Sancak - Korkma Söyle

Ne kadar uzak kaldık seninle? Ne kadar böyle habersiz? 'O benim!' dediğimiz günlerden bi haber Ne hallere gelmişiz... Ben hala kopamıyorum senden ya da ters giden bir şeyler var. Sen ağla ben silerim yaşını. Hem de nered..

Sancak - Yağmur 02:57

Sancak - Yağmur

Bana bu sözleri yazdıran o kadın kimdi? Geceleri yağmura nispet olan o gözyaşları dindi. İnanır mısın bir evim bile var, bir düzenim de şimdi. Ve acı olan da; odalarıma başka kokular sindi. İçimi söndüren yağmur, gözya..

Sancak - Gel Artık 02:55

Sancak - Gel Artık

Bilsen nasıl dayandığımı, sensiz her gece uyandığımı. Gelsen, ya da bir gülsen yeter. Unuttun mu sana inandığımı? Öğrendim sensiz yürümeyi ve seni sensiz sevmeyi. Bir tek sensiz gülmeyi yapamıyorum, gel artık. Bir avuç ..

Hayko Cepkin - Ağla Sevdam 02:38

Hayko Cepkin - Ağla Sevdam

Ağla sevdam Ağla zorba bu dünya Ağla susma ağla Ağla ağla Kördüğüm çember Dört duvar Canevinde bıkar can uçar Boş kalır o hanlar saraylar Beni sen al yeminim var Kül oldum söndüm ateşine sar Sar sar beni sana sar Sar s..

Şeref Bey'in Türküsü - Beşiktaş Marşı 05:18

Şeref Bey'in Türküsü - Beşiktaş Marşı

ŞEREF BEY'İN TÜRKÜSÜ Günlerden Beşiktaş Tarihin adı hicran Kavuşmak zamanıydı Koşup gelmiş herbir can Havada aşkın sesi Köy içine yine doğru Bu sevdanın şahidi Dolmabahçe yolu Hasretin adı sensin Anlamsız artık herşey Y..

  • OFSAYT tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Metin Işık  Seni Seviyorum 04:45

Metin Işık Seni Seviyorum

Daha tanımadan sana Hasretinle cevap verdim Anlamadan karar verme Senin için neler çektim Yüzümdeki çizgilere Saçımdaki şu aklara Yakıniken uzaklara gidemedim Gidemedim ben senden uzak Gidemedim gidemedim Ferhat..

Yıldız Tilbe  Bir Tek Düşüncem Sensin 05:39

Yıldız Tilbe Bir Tek Düşüncem Sensin

Yine her akşam gibi bu akşam da yalnızım Masamda tek başıma durmadan içiyorum Bir tek düşüncem sensin seni düşünüyorum Hep seni arıyorum Şu an yanımda olsan sana neler söylerdim Kafam hafif dumanlı her derdimi döke..

Yıldz Tilbe  Ummadığım Anda 03:52

Yıldz Tilbe Ummadığım Anda

Mektupları resimleri kaldıramam ki Sevdim seni başkasına yar edemem ki İki dünya bir araya gelse imkansız Seni benden başkasıyla düşünemem ki Sevgilim kıskanırlar Yalanlar anlatırlar Bizi ayıramazlar Aşkın dizind..

İstiklal Marşı 01:09

İstiklal Marşı

İSTİKLÂL MARŞI Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak; Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak; O benimdir, o benim milletimindir ancak. Çatma, kurban olayım, çehreni ..

  • PengoTV tarafından
  • 724 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demet Şener'den Seren Serengil'e Özel Evlilik Açıklaması 08:40

Demet Şener'den Seren Serengil'e Özel Evlilik Açıklaması

Demet Şener'in Seren Serengil'e yaptığı açıklama Canım Seren'im. Bu zamana kadar benim arkamda durduğuğun, haklı ve güzel yorumların için doğru durduğun için bu kadar baskılara rağmen bu kadar net konuştuğun için sana ö..

  • BETA tarafından
  • 132 görüntüleme
  • 5 yıl önce
ANNELERİMİZDEN NELER ÖĞRENDİK ? 01:00

ANNELERİMİZDEN NELER ÖĞRENDİK ?

ANNELERİMİZDEN NELER ÖĞRENDİK ? SABIRLI OLMAYI; Baban eve gelsin, sen görürsün HAKKIMIZI ALACAĞIMIZI; Eve vardığımızda ben bilirim sana yapacağımı DİYALOG KURMAYI; Sana bir şey sorduğumda cevap ver...!! Ne söyliy..

  • PengoTV tarafından
  • 87 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Biraz Ekşın Maykıl Ceksın, Aşk Çok Güzel ama Benena 01:17

Biraz Ekşın Maykıl Ceksın, Aşk Çok Güzel ama Benena

Şarkı Sözleri: Biraz ekşın, gerek fenkşın Ama değilsin maykıl jeksın İyisi mi gelesk mi and do yu ensvır Zaten bana derler tam zevyır Yine bana deli gibi geri geri geliveli neydi Ney veri beni biliyorsa belli beat çok zo..

  • JET TV tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dağa kaçırılan PKK'lı kızı için 'Teslim ol' çağrısı yapan annenin feryadı 04:28

Dağa kaçırılan PKK'lı kızı için 'Teslim ol' çağrısı yapan annenin fery

Van'da, 8 yıl nce kızı PKK'lı terörisitlerce dağa kaçırılan 5 çocuk annesi Nazlı Sancar, kızının fotoğrafını eline alıp, montuna sarılarak, gözyaşı dökerken, Kızım senin yerin dağ değil. Devlet babadır. Sen anneni görü..

Samida - Meryem 02:10

Samida - Meryem

Samida - Meryem Dinle Benim ince dişlerim Birbirine çatışır Benim sevdiğim yare Düz pantolon yakışır Usul usul kalk ta gel Tahtalar oynamasın Annem babam duymadan Penceremden atlarsın Sana bakarım sana Boylarına maşal..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sinan Özen - Talih 04:19

Sinan Özen - Talih

Sinan Özen - Talih Müzik Dinle Şarkı Sözleri Neredesin ey talih Görülmedin bir türlü Çok yalvardım ağladım Güldürmedin bir türlü Bekledim hep ümitle Bekledim hep hasretle Elimden biran bile Sen tutmadın bir türl..

Simge - Vicdanın Affetsin (Akustik Live Versiyon) 04:15

Simge - Vicdanın Affetsin (Akustik Live Versiyon)

Gitme beni üzme Biraz olsun hatırım yok mu? gitme Duyma, beni duyma Ama kalbimin sözü var dinle, dinle Yalvarıp aşkını dilenmek Ağlamamak için direnmek Senin yüzünden üzülmek Sana elveda demek var mı? Bir kırık kalp ah e..

Irmak Arıcı & Mustafa Ceceli - Mühür 03:40

Irmak Arıcı & Mustafa Ceceli - Mühür

Irmak Arıcı & Mustafa Ceceli - Mühür Müzik Dinle Şarkı Sözleri Duydum ki biri yar olmuş sana Aşkın zehrolmuş bana Sevdan cehennem kalbin mesken Oldu ama ömrüm deme ona Yandım yandım yandım Allahım Beni sana küstüren k..

Hadise - Aşk Dediğin 03:40

Hadise - Aşk Dediğin

Hadise - Aşk Dediğin Müzik Dinle Şarkı sözleri Anlatsam anlamaz ki Kendi bildiği en doğru Korkmadan sevmemiş Bu yüzden bulamıyor yolu Tek bir kalp yetmiyor Yetse de atmıyor Oysa ki aşk dediğin Sağına soluna bakmaz ..

Tuğkan - Küçük Civcivim ( Akustik ) 03:20

Tuğkan - Küçük Civcivim ( Akustik )

Tuğkan - Küçük Civcivim (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Her veda edişimde düşünürüm Seni bidaha görememek var Keşke kimsesiz kalsak heryerde biz olsak Ama yine de seninleyken dünya bile dar Yine seni düşünürken..

Serdar Ortaç - Sürgün 03:51

Serdar Ortaç - Sürgün

Serdar Ortaç - Sürgün Dinle SÜRGÜN Benden geçti, olacak bunun bir bedeli. Şimdi arasın dursun, aramak zoruna mı gitti? Hayırdır beni mi andın, Çınlar oldu kulağım. Pişmansan, yol aldıysan, Ben senden çok uzağım. Seni..