#İsmai̇l yk alıştım sana müzik dinle

Emirkan - Yüreğimde Yara Var 03:43

Emirkan - Yüreğimde Yara Var

Yüreğimde Yara Var şarkı sözleri ile Dün neler söylerdin bak şimdi caydın Böyle mi yapardın sevmiş olsaydın Sana ben tapardım benim olsaydın Seni nereden gördüm görmez olsaydım Yüreğimde yara var durmadan kanar İnsan..

Mahlas Muhlis - Refakatçi 03:26

Mahlas Muhlis - Refakatçi

Refakatçi şarkı sözleri ile... Refakatçı Dünyan döndü durmaz Kalın sardım Benle olman için Sabır lazım Sana kendimi anlatamadıysam Yazık çok yazık Bir sorun var aklında Yada yanlış düşündün Hakkımda Aman neyse her n..

Onur Can Özcan - Dünya Yalan 03:44

Onur Can Özcan - Dünya Yalan

DÜNYA YALAN Denize düşüp yılana sarılır gibi, Dünyaya düşüp sana sarıldım. Akıl işi değil... İnan aşıktım hatırlayamıyorum. Bilemedim hangisi daha kolay ? Sevda mı yalnızlık mı zor olan ? Biri diğerini aratsa da, Hiç bağ..

Ekin Ekinci - Yanımda Kal 03:49

Ekin Ekinci - Yanımda Kal

Yanımda Kal şarkı sözleri ile Bu yürek sana tutsak Biliyorum suçluyum Hakkım değil sevmek Sanki yanı başımda Ellerin nefesin bana uzak kalbin Sessizliğine yanarım gitme Yokluğunda yüreğim delice Haykırır senin adını ..

Zakkum __ Elbet Bir Gün (Official Video) 03:58

Zakkum __ Elbet Bir Gün (Official Video)

- ELBET BİR GÜN: Sen beni bilmezsin Ben senin girdabındayım Hayalimi kırsan kaç yazar Ben hayat kırıklığındayım Sen beni görmezsin Hep yanı başındayım Hem sana siper olup Hem düşman safındayım Elbet bir gün Sen de özle..

Irmak Arıcı - Güya 02:59

Irmak Arıcı - Güya

Güya şarkı sözleri ile Bu gecenin sabahı olmayacak Bilirim yerin de dolmayacak Sana neler neler söyleyecekken Suskun dilim daha konuşmayacak Topladım eşyalarımı Kendimden geçesim var Almayın kadehimi dostlar Daha..

Müge Ökten - Geceler Bana Kara 03:15

Müge Ökten - Geceler Bana Kara

Geceler Bana Kara şarkı sözleri ile Kalbim soğukta kaldı da üşüdü de üşüdü Senin yolundan bakınca herşey normal göründü Korkmuyorum suskunluk bana sırdaş Kimbilir böyle kaç sene sürecekken Ben sana varmam kalbim hapi..

Sıla Sahin & Necibe Gül - Hırsız ( Furkan Demir Remix ) 03:01

Sıla Sahin & Necibe Gül - Hırsız ( Furkan Demir Remix )

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Sen kalbimi çaldın hırsız, müsadesiz, Sana verdiğim değeri bil biraz, Kapına geldim kölenim, Yürü yüreğim kalk git dersen nasıl gideyim, Buna aşk deniz acısı büyük, Adamı öldürür şaka değil, ➖➖➖➖➖➖➖➖..

Ekin Ekinci - Yanımda Kal (Lyrics-Sözleri) 03:50

Ekin Ekinci - Yanımda Kal (Lyrics-Sözleri)

Sözleri Bu yürek sana tutsak Biliyorum suçluyum Hakkım değil sevmek Sanki yanı başımda Ellerin nefesin bana uzak kalbin Sessizliğine yanarım gitme Yokluğunda yüreğim delice Haykırır senin adını Hep yanımda kal gecemde..

Yılmaz Karakurt - Senden Kalan 04:28

Yılmaz Karakurt - Senden Kalan

Senden Kalan şarkı sözleri ile Gidişinle umutlarım Derya’ya daldı. Sendin tek muradım oda gözümde kaldı. Benden alacağın bir canım kaldı. Oda benim sana hediyem olsun. Senden bana arta kalan dert keder olsun. Birde ba..

Caner Ceyhun Çay - Meşk Ateşi 03:47

Caner Ceyhun Çay - Meşk Ateşi

Meşk Ateşi şarkı sözleri ile Artık sevemem burayı Sevecek hiçbir şey kalmadı bırakmadılar Tırmanamam bu dağlara Taş taş üstünde kalmadı Artık dönemem ki kollarına Rüzgar taş döktü yollarıma Artık öpemem ki seni Rüzgar..

Ece Mumay - Vanilya 02:44

Ece Mumay - Vanilya

Vanilya şarkı sözleri ile Ağlama, Aman aşkım, Bİ’ daha beni, Yollama Yaban ellere beni, Hele bi dans et, bayram etsin, Gözlerim, sana pek bi hayran Yok öyle olmasın, dur naz etsin, Beklerim, olur mu samanlık seyran P..

Betül Dalman - Saklı Kalan 03:52

Betül Dalman - Saklı Kalan

Saklı Kalan şarkı sözleri ile Dağıldı kalbim yokluğunda Gönlüm artık paydosta Yoruldum artık anlamaktan Tükendim artık anlatmaktan Ben de sevdim ama kalmadım Ne kendime varım ne sana kaldım Saklı kalan duygularımı uya..

Melih Kök - Pes Etmek Kolay 04:04

Melih Kök - Pes Etmek Kolay

Pes Etmek Kolay şarkı sözleri ile Dene bir kez daha dene Duracak mı hayat havlunu atınca Hançeri kalbine hüzünleri kaderine yazmadı mı Yitip giden onca sene Savrulup ömürden sayılmadı mı Son durak kursak hayallere Zeh..

MEF - Yoksun Hikayemde 02:30

MEF - Yoksun Hikayemde

Yoksun Hikayemde şarkı sözleri ile Geliyorsun arada aklıma sana bunlar son sözlerim olsun Kolay değil biliyorum ama umarım zamanla unutursun Sarıyor içimi bu dertler bırakın dolsun bu gece kadehler Sür kaptan gidelim b..

Aslıhan - İntikam 04:44

Aslıhan - İntikam

İntikam şarkı sözleri ile Unutmam yaşattıklarını, Ne iftiralar attığını... Hayatımı karartıpta ardına bakmadan kaçışın... Şimdi sıra bende güçlendim Çıktım işte karşına Sana kara kara büyüler yaptırdım Kalır mı sandın..

Meyra - Karar Bize Ait 03:40

Meyra - Karar Bize Ait

Çok üzdüm seni Dönebilir miyim sana geri Dert içime gizli Alabilir miyim seni geri Yok sebebi çok Kendime geldim ben daha yeni Ne acı demek ki Getirmiyor zaman bizi geri Sus söyleme Kalbini dinle Bir daha dene..

O Ses Türkiye Jürisi, Burak Yılmaz & Arda Turan - Öpücük (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) 03:12

O Ses Türkiye Jürisi, Burak Yılmaz & Arda Turan - Öpücük (O Ses Türkiy

Şarkı Sözleri Pardon seni rahatsız etmek istememiştim Sadece dudağından öpmek istedim Tamam belki pek ince teklif edemedim Ama ben o bildiğin romantiklerden değilim Sen yine de karar ver söyle İstiyorsun bence Öpü..

  • PengoTV tarafından
  • 3.909 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Koray Avcı - Sen (Canlı Performans - Beyaz Show) 03:53

Koray Avcı - Sen (Canlı Performans - Beyaz Show)

Koray Avcı - Sen Şarkı Sözleri Her Sabah Her Saher Vakti Çıkar Çıkar Bakarsın Bilmiyorum Ne Derdin Var Kız Senin Senin Her Sabah Her Saher Vakti Çıkar Çıkar Bakarsın Bilmiyorum Ne Derdin Var Kız Senin Senin Dertlisine Aş..

  • PengoTV tarafından
  • 7.004 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vur Allah Aşkına Vur - Ozan Erhan Çerkezoğlu (Sözleriyle) HD 04:25

Vur Allah Aşkına Vur - Ozan Erhan Çerkezoğlu (Sözleriyle) HD

Çiğnetme bu vatanı, Vur Allah aşkına vur! Sana kurşun atanı, Vur Allah aşkına vur! Şehitlerin kanını Yerde koyma şanını Türk İslam düşmanını, Vur Allah aşkına vur! Vur Allah aşkına vur Vur bayrak aşkına vur Vur Türklü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 5.080 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tu Guli Ez Bulbulı Teme 04:43

Tu Guli Ez Bulbulı Teme

Lê Wusa Tî Lîmîn Çi Dîki - Ne yapıyorsun bana böyle Derda Dilim Zide Diki - Gönlümdeki derdimi çoğaltıyorsun Bîrina Dilimin Ve Diki - Kalbimdeki yarayı açıyorsun Emrê Mayî Talan Diki - Kalan ömrümü talan ediyo..

Ennio Morricone - For A Few Dollars More 02:49

Ennio Morricone - For A Few Dollars More

Tra la la la la la Tra la la la la la Tra la la la la la Tra la la la la la Bir banana iki banana üç banana dört Tüm muzlar bölünmüş oluyorlar, bu nedenle çok daha fazlasını yapın Tepenin ve karayolunun üstünde mu..

Ajda Pekkan - Kimler Geldi Kimler Geçti izle 02:56

Ajda Pekkan - Kimler Geldi Kimler Geçti izle

Kimler Geldi Kimler Geçti şarkısı. jda Pekkan - Kimler Geldi Kimler Geçti Albüm Adı : The Best Of Ajda Pekkan Düzelten : wholkom Bilmem ki bu akşam sen de bir hoş musun İçmeden hatıralardan sarhoş musun Ellerin sanki..

Kayahan Bir Aşk Hikayesi 06:09

Kayahan Bir Aşk Hikayesi

Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Ateşle su dikenle gül gibi Bizimkisi roman gibi biraz Bu g..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.907 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Petek Dinçöz - Foolish Casanova 03:36

Petek Dinçöz - Foolish Casanova

Şarkı Sözleri: Beautiful and sexy Güzel ve seksi Here I Am baby İşte burdayım bebeğim I'm young and beautiful Genç ve güzelim I make you sorrowful Seni üzerim If you look at other chicks Eğer diğer piliçlere bakarsan..

  • Candy tarafından
  • 1.826 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Petek Dinçöz - Sandım Ki 05:40

Petek Dinçöz - Sandım Ki

Sana yüzyıllardan dolu Bir kalp kurdum İçinde bir günlük Yüreğin yok mu Duyanı çıldırtan Deli bir aşk sundum Göğsünde saklanmış, Haberin yok mu Seni sevenlerin adını bil Kalbimde gizlenen yerini bil Gideceğin gönül kapı..

  • Candy tarafından
  • 1.268 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hoş Geldin Kadınım Tahir İle Zühre Volkan Konak 05:03

Hoş Geldin Kadınım Tahir İle Zühre Volkan Konak

Sevgilim Tahir olmak da ayıp değil Zühre olmak da Hatta sevda yüzünden ölmek de ayıp değil Bütün iş bütün iş Tahir ile Zühre olabilmekte Yani yürekte, yürekte Mesela bir barikatta dövüşerek Mesela kuzey kutbunu keşfe g..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.904 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Allah Biliyor  Metin Şentürk 05:41

Allah Biliyor Metin Şentürk

Metin Şentürk - Allah Biliyor Şarkı Sözleri Gönlüm sana mutlu bir aşk diliyor içimden bin defa öpmek geliyor seni sevdiğimi bilmedin amma sen bilmesen bile allah biliyor Gitmeden son defa gözlerime bak bir kez daha..

Bengü  Kuzum 03:07

Bengü Kuzum

Ölmelerini bitmelerini Bal damlayan dillerini Yerim yerim Yaralı bir kuş konmuş kapıma Kolu kanadı kırılmış üşümüş biraz Eriyor kalbim inadına Bi de naz bi de naz Nasıl tatlı utanmaz Ah kuzum kıyamam ben sana Ah huysuzum..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.737 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Çok Agladim 04:34

Tarkan Çok Agladim

Haykırsam, duyup gelsen uzaklardan Dokunsam bir, son bir kez sana dokunsam Sarılsam, hayallerime sarılsam Uzansam bir, yanı başına uzansam www.sozlerisozu.com Bildiğin gibi değil hiç Çok ağladım ne çok ağladım Silinmiyo..