#İsmai̇l yk benim yarim ondan ayrılmış müzik dinle

Sodalı Tepsi Böreği 02:20

Sodalı Tepsi Böreği

Malzemeler 5 adet yufka 2 yumurta (birisinin sarısı üstüne) 1 su bardağı süt 1 su bardağı sıvı yağ 1 adet maden suyu İÇ HARCI: 1 küçük demet maydanoz 250 gr yağlı peynir Hazırlanışı; 1.Sosu için uygun bir kapta b..

Babalar Savaşıyor 2 Türkçe Dublaj İzle 1:39:42

Babalar Savaşıyor 2 Türkçe Dublaj İzle

Daha önce babalar savaşıyor 2 filmini türkçe altyazılı olarak yayınlamıştık şuanda türkçe dublaj olarak karşınızda olan filmde Annesi ile babası ayrılmış bir çocuk annesi ile yaşamaktadır. Her ne kadar annesi ile yaşasad..

Sivas Katmer Tarifi 10:29

Sivas Katmer Tarifi

500 gr beyaz un- 1,5 kavanoz* 1 çay bardağı su- 100 ml 2 çay bardağı süt- 200 ml 250 gr tereyağı 1 paket instant maya 1 tatlı kaşığı tuz 1,5 boğum dil peyniri 50 gr beyaz peynir 1 yumurta sarısı 1 tatlı kaşığı yoğurt *..

Galatasaray 5-0 Bursaspor Maç Özeti 05:34

Galatasaray 5-0 Bursaspor Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray evinde Bursaspor'u 5-0 yendi ve bir hafta aradan sonra maç fazlasıyla yeniden liderliğe yerleşti. Ligin 21. haftasına lider giren ancak geçtiğimiz hafta deplasmanda Kasımpaşa'ya 2-1 ka..

  • OFSAYT tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 113. Bölüm İzle 2:22:42

Diriliş Ertuğrul 113. Bölüm İzle

Ertuğrul uç beyliği elinden alınınca, alplarla birlikte kaleyi terk etmişti. Obadan da uç beyliğine ait sancaklar Selçuklu askerleri tarafından sökülmüştü. Marya, Aydoğmuş tarafından salıverilmiş ve Köpek’in hizmetine gi..

Çikolatalı Mousse Tarifi 03:04

Çikolatalı Mousse Tarifi

100 g bitter Çikolata, 100 g sütlü Çikolata, 200 ml (1 paket) krema, 60 g tereyağı, 1/4 su bardağı süt, 1 adet yumurta (sarısı ve akı ayrılmış). ************************* Bugün Ankara’da hava o kadar soğuk ki, yaz mevs..

Alpha Orijinal Fragmanı 01:51

Alpha Orijinal Fragmanı

20 bin yıl önce Avrupa'da üst paleotik çağ döneminde geçen Alpha, konu olarak genç bir adamın bir kurt ile arkadaşlığını işliyor. Genç bir adam, kabilesinin en elit grubuyla ilk avına çıktığında yaralanır. Kendine geldiğ..

Bankamatikteki Parayı Yiyen Fareler Hindistan 00:49

Bankamatikteki Parayı Yiyen Fareler Hindistan

Hindistan'ın Tinsukia bölgesinde bir ATM'ye giren fareler, 12.38 lakh'ı (yaklaşık 9 milyon TL) paramparça etti. Hindistanda ATMye giren fareler paraları yedi Özel bir güvenlik şirketi Hindistan Devlet Bankası'na ait ATM'..

  • JET TV tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Alpha Türkçe Altyazılı Fragman 01:40

Alpha Türkçe Altyazılı Fragman

20 bin yıl önce Avrupa'da üst paleotik çağ döneminde geçen Alpha, konu olarak genç bir adamın bir kurt ile arkadaşlığını işliyor. Genç bir adam, kabilesinin en elit grubuyla ilk avına çıktığında yaralanır. Kendine geldiğ..

Kapımdaki Aşk Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:27

Kapımdaki Aşk Türkçe Altyazılı Fragmanı

Oscar ödüllü oyuncu Reese Witherspoon'u başrolüne yerleştiren film modern bir romantik komedi. Alice Kinney yakın zamanda eşiyle ayrılmış olan bir kadındır. Alice, yeni bir başlangıç yapmak için iki genç kızıyla memleket..

İlhan Şeşen feat. Ali Osman Erbaşı - Beyaz Giyme Toz Olur (Official Video) 03:26

İlhan Şeşen feat. Ali Osman Erbaşı - Beyaz Giyme Toz Olur (Official Vi

BEYAZ GİYME TOZ OLUR BEYAZ GİYME TOZ OLUR SİYAH GİYME SÖZ OLUR GEL BERABER GEZELİM MURADIMIZ TEZ OLUR SALINA SALINA GEL HAYDİ YARİM DÖN DOLAŞ YİNE BANA GEL BEYAZ GİYME TANIRLAR SENİ YOLCU SANIRLAR ZATEN BENDE TALİH YOK..

Barış Manço- Tuti-i Mucize Guyem 03:31

Barış Manço- Tuti-i Mucize Guyem

Ah tuti-i mucize guyem , ne dersem laf değil Beli yarim , beli dost Beli mirim , beli dost Beli ömrüm , beli dost Ah çerh ile söyleşemem , ayinesi saf değil Beli yarim , beli dost Beli mirim , beli dost Beli ömrüm , beli..

Sibel Pamuk - Harmandan Gel Harmandan 04:06

Sibel Pamuk - Harmandan Gel Harmandan

Sibel Pamuk - Harmandan Gel, Tokat ´a ait olan bir türkü Harmandan Gel Harmandan Yeşilırmak Akıyor Karadenize Doğru Yar Allahın Seversen Yarın Gel Bize Doğru Harmandan Gel Harmandan Yar Kaçalım Ormandan Sevdanı Çeke Çe..

  • PengoTV tarafından
  • 1.423 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hey Onbeşli Onbeşli Tokat Yolları Taşlı 05:02

Hey Onbeşli Onbeşli Tokat Yolları Taşlı

Hey Onbeşli Onbeşli Tokat Yolları Taşlı Hey On Beşli Tokat-Hamdi Tüfekçi-Nida Tüfekçi Hey Onbeşli Onbeşli Tokat Yolları Taşlı Onbeşliler Gidiyor Kızların Gözü Yaşlı Aslan Yârim Kız Senin Adın Hediye Ben Dola..

  • PengoTV tarafından
  • 1.909 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kopmalık Hint Müziği 04:29

Kopmalık Hint Müziği

Maşaallah Maşallah Masallah masallah Oooooooooo Masallah masallah Güzel çehrene maşallah Senin gözlerin beni Benden aldı maşallah Seni elde edince benim oldu tüm cihan.... Ho..heyy. Ho. Heyyyyy. Masallah masallah Güze..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İnci Mercan - Ta Uzak Yollardan 03:40

İnci Mercan - Ta Uzak Yollardan

Ta Uzak Yollardan ( Şarkı Sözleri ) Ta uzak yollardan Koştum geldim senin kollarına İçimde yanan hasretinle ben Baktım durdum senin yollarına Sensizlik bir ölüm sanki Haykırsam göklere Şimdi yanımda Beni benden çok sev..

Fifth Harmony - Work from Home 03:39

Fifth Harmony - Work from Home

Work From Home [Verse 1: Camila] I ain't worried 'bout nothin' I ain't wearin' na-nada I'm sittin' pretty, impatient, but I know you gotta Put in them hours, I'mma make it hotter I'm sending pic after picture, I'mma get..

  • PengoTV tarafından
  • 1.140 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bursanın Ufak Tefek Taşları - Rumeli Semih 03:02

Bursanın Ufak Tefek Taşları - Rumeli Semih

Bursa'nın Ufak Tefek Taşları Bursa'nın ufak tefek taşları Keman olmuş o yarimin kaşları Bir omuzdan bir omuza saçları A benim esmer güzelim Yarimle kol kola gezelim Meşeli dağlar meşeli İçinde halı döşeli Kül oldum aşka ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.219 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bursanın Ufak Tefek Taşları 02:10

Bursanın Ufak Tefek Taşları

Bursa'nın Ufak Tefek Taşları Bursa'nın ufak tefek taşları Keman olmuş o yarimin kaşları Bir omuzdan bir omuza saçları A benim esmer güzelim Yarimle kol kola gezelim Meşeli dağlar meşeli İçinde halı döşeli Kül oldum aşka ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.077 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço – Hemşerim Memleket Nere 03:54

Barış Manço – Hemşerim Memleket Nere

Kendimi bildim bileli yollarda tükettim koskoca bir ömrü Bir uçtan bir uca gezdim şu fani dünyayı Okumuşu, cahili, yoksulu, zengini hiç farkı yok hepsi aynı Sonunda bende anladım hanyayı Konyayı Sanki insanlık pazara çık..

Kutsi - Sana Ne 05:14

Kutsi - Sana Ne

sanane benim cektigim acilardan daha ne alabilirsinki bu canimdan sanane benim cektigim acilardan daha ne alabilirsinki bu canimdan actigin yaralari saramadim saracak birini henuz bulamadim ayrilik zor degil 3gun ..

 Yusuf Hayaloğlu  Hangi Ayrılık 05:34

Yusuf Hayaloğlu Hangi Ayrılık

Hangi sevgili var ki, senin kadar duyarsız ve kalpsiz? Ve hangi sevgili var ki, benim kadar çaresiz? Hangi ayrılık var ki, böyle kanasın ve böyle acısın? Ve hangi taş yürek var ki, benim kadar ağlasın? Hangi gün karar ..

  • Candy tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evde Kuru Şampuan Nasıl Yapılır? 01:13

Evde Kuru Şampuan Nasıl Yapılır?

Yarım çay bardağı Mısır nişastası Yarım çay bardağı tatlandırılmamış kakao tozu Yarım çay bardağı tarçın Eğer Videoda ki Malzemeleriniz Yoksa Bu Malzemelerden de Yapabilirsiniz ...

Bülent Ersoy Kara Sevda 00:37

Bülent Ersoy Kara Sevda

Erler Film tarafından çekilen Ölmeyen Şarkı filminde Semra (Fatma Girik) ünlü bir şarkıcıdır. Kızı Çiğdem (Gülşen Bubikoğlu) konservatuar öğrencisidir. Okula, Bülent adlı genç bir öğretmen (Bülent Ersoy) gelmiştir. Çiğde..

Evim Lokanta 29.Bölüm- Tuzlu Tart 04:43

Evim Lokanta 29.Bölüm- Tuzlu Tart

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 29. Bölüm'de Tuzlu Tart tarifi verdi! Tuzlu Tart MALZEMELER 2 + 3/4 Su Bardağı Un Yarım Paketten Biraz Fazla Tereyağı 1 Çay Kaşığı Tuz 1 Adet Yumurta İçi İçin: 2 Adet Kabak 1 Paket ..

  • ANKA tarafından
  • 902 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evim Lokanta - Tavuklu ve Patatesli Börek 05:07

Evim Lokanta - Tavuklu ve Patatesli Börek

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 35. Bölüm'de Tavuklu ve Patatesli Börek tarifi verdi! Tavuklu ve Patatesli Börek MALZEMELER 5 Adet Patates 2 Adet Tavuk Göğsü 1 Tutam Kekik Yarım Litre Süt 2 Adet Soğan 2 Yemek Kaşığ..

  • ANKA tarafından
  • 957 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evim Lokanta 36.Bölüm- Haşhaşlı Çörek 04:21

Evim Lokanta 36.Bölüm- Haşhaşlı Çörek

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 36. Bölüm'de Haşhaşlı Çörek tarifi verdi! Haşhaşlı Çörek MALZEMELER 5 Su Bardağı Un Yarım Paket Tereyağı 1 Tatlı Kaşığı Tuz 1 Yemek Kaşığı Şeker Yarım Paket Maya 1,5 Su Bardağı Süt Yarım Ça..

  • ANKA tarafından
  • 1.106 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rulo Lahmacun Böreği Nasıl Yapılır 01:56

Rulo Lahmacun Böreği Nasıl Yapılır

Malzemeler 3 adet yufka İç malzemesi için; 350 gr kıyma 2 adet domates 2 adet soğan 4 adet yeşil biber Yarım demet maydanoz 3 diş sarımsak 2 yemek kaşığı salça Yarım çay bardağı sıvı yağı Tuz, isot, pulbiber, ..

Vezir Parmağı Tatlısı Tarifi 01:29

Vezir Parmağı Tatlısı Tarifi

Vezir Parmağı Tarifi – Tam ölçülü lezzet garantili İçin Malzemeler Hamuru için; 1 adet yumurta 125 gr tereyağı 1 çay bardağı sıvı yağ Yarım su bardağı yoğurdu Yarım çay bardağı şeker 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu..

Ekşili Pırasa Tarifi 00:17

Ekşili Pırasa Tarifi

Ekşili Pırasa Tarifi Malzemeler ; Yarım kilo pırasa 1 adet kuru soğan yarım demet maydanoz 3 yemek kaşı zeytinyağı Yarım yemek kaşığı domates salçası 1 adet limon 1 tatlı kaşığı toz Şeker Sıcak Su Tuz..