#Jaglandı kabul etti

İşte Vatandaşın AB Görüşü 03:58

İşte Vatandaşın AB Görüşü

İşte Vatandaşın AB Görüşü Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki Milli Tarım Projesi Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Parlamentosu'nu hedef alarak, Bakıyoruz 'Müzakereleri durdururuz' diyorlar. ..

Başbakan  Kaptan Köşkünde 01:24

Başbakan Kaptan Köşkünde

Yalova'daki programının ardından feribot ile Yenikapı'ya gelen Başbakan Binali Yıldırım, yabancı uyruklu bir vatandaş ile sohbet etti. Daha sonra kaptan köşküne çıkan Başbakan Yıldırım, burada bilgiler aldı. Başbakan Bin..

Akdogan ;Fetö'cüler 40 Yıl Bunları 15 Temmuz Gecesi İçin Beslemişler 06:29

Akdogan ;Fetö'cüler 40 Yıl Bunları 15 Temmuz Gecesi İçin Beslemişler

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan,”FETÖ denen örgüt 40 yıl boyunca 15 Temmuz gecesi için çalıştılar. O dönemde bir casusluk şebekesi olarak kurulmuş 40 yıl bunları 15 Temmuz gecesi i..

Arsenal - Stoke City: 3-1 03:45

Arsenal - Stoke City: 3-1

Premier Lig'de zirve adaylarından Arsenal, Stoke engelini de 3-1 geçerek serisine devam etti. Ligde 13 haftadır mağlubiyet yüzü görmeyen Arsenal, son 2 maçtan galibiyetle ayrılan Stoke City ile Emirates Stadı'nda karşı ..

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı  Özeti 00:29

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Özeti

Beşiktaş ile Ülker Stadyumu’nda oynadığı karşılaşmadan 0-0’lık sonuçla ayrılan Fenerbahçe, Süper Lig’de bu sezonki yenilmezliğini 10 maça çıkardı. Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Ülker Stadyumu’nda oynanan Fenerba..

AB Komisyonu Glifosat Konusunda Tutumunu Yumuşattı 00:34

AB Komisyonu Glifosat Konusunda Tutumunu Yumuşattı

AP glifosatın tamamen yasaklanmasını talep etti. AB Komisyonu yeni öneride bulundu. Avrupa milletvekilleri sağlık açısından etkileri tartışılmaya devam edilen glifosatın aşamalı olarak 5 yıl içinde tamamen yasaklanmasın..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek 07:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “'Kötü komşu insanı hacet sahibi yapar.’ Bu tür ambargolar bizi bitirmiyor, bitirmeyecek. Bizi hacet sahibi yapacak. Bu tür engellemeler savunma sanayimizi geliştirme konusundaki azmim..

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı 08:11

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon’un ‘FETÖ’nün ‘3 tane okulu var bizde’ dediğini hatırlatarak, “Ben hemen bu okulları kapatacağım, bunları kamulaştıracağım. Maarif kolejimizle, bunları..

Fenomen Gaspçı Yine Bir Çocuğu Gasp Etmekten Yakalandı 04:49

Fenomen Gaspçı Yine Bir Çocuğu Gasp Etmekten Yakalandı

Adana'da bir çocuğu gasp edip yakalandıktan sonra dua kitabı satıyorum gasp yapmadım deyip besmele çekemeyerek internetten fenomen olan şüpheli, yine bir çocuğun 4 lirası ve cep telefonunu gasp etmekten yakalandı. Alı..

Şehitler Mevlid Kandili’nde  Unutulmadı 03:05

Şehitler Mevlid Kandili’nde Unutulmadı

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (sav) dünyaya geldiği gün olan Mevlid Kandili nedeniyle vatandaşlar camilere akın etti. Bu kutlu gecede şehitler de unutulmadı Mevlid Kandili'nde, Eyüp Sultan doldu taştı Peygamber E..

Arap Düğününde Davetlilere iPhone 8 Dağıtmak 00:35

Arap Düğününde Davetlilere iPhone 8 Dağıtmak

Suudi Arabistan’da gerçekleştirilen bir düğünde damat düğüne katılan herkese iPhone 8 hediye etti! Ülkemizdeki düğünlerde, davetliler gelin ve damada takı veya para takarken, burada gerçekleştirilen düğünde damat davetli..

  • JET TV tarafından
  • 1.106 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Geniş Maç Özeti 08.12.2016 UEFA Avrupa Ligi 12:30

Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Geniş Maç Özeti 08.12.2016 UEFA Avrupa Ligi

Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti 08.12.2016 (Geniş Özet) Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti 08.12.2016 Feyenoord 0-1 Fenerbahçe 08.12.2016 Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti Fenerbahçe - Feyenoord 1-0 Feyenoord - Fener..

Azerbaycan’ın Ulusal Lideri Haydar Aliyev Anıldı 04:19

Azerbaycan’ın Ulusal Lideri Haydar Aliyev Anıldı

Azerbaycan’ın ulusal lideri Haydar Aliyev Bakü’de düzenlenen törenle anıldı. Büyük devlet adamı Haydar Aliyev, vefatının 13. yılında başkent Bakü ve ülke genelinde anıldı. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, babası H..

Mavi Marmara Davası Düştü 01:49

Mavi Marmara Davası Düştü

Mavi Marmara davasının düşürülmesine karar veren mahkeme, İsrailli askerler hakkındaki yakalama kararının kaldırılmasını hükmetti. Mavi Marmara saldırısına ilişkin İsrail Genelkurmay Başkanı olan Rau Aluf Gabiel Ashkna..

Erdoğan: 'Milli Seferberlik İlan Ediyorum 05:53

Erdoğan: 'Milli Seferberlik İlan Ediyorum

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde muhtarlara hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Milli seferberlik ilan ediyorum' dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde muhtarlara hitap etti. C..

Göztepe 1 - 3 Beşiktaş Maç Özeti 04:16

Göztepe 1 - 3 Beşiktaş Maç Özeti

Süper Lig'in 11. haftasında Göztepe sahasında Beşiktaş'ı konuk etti.Bornova Stadı'nda oynanan karşılaşmada Beşiktaş, Göztepe'yi 3-1'lik skorla mağlup etti...

20 Bin Vatandaş Suriyelilerin Tahliyesi Bitene Kadar Nöbet Tutacak 04:01

20 Bin Vatandaş Suriyelilerin Tahliyesi Bitene Kadar Nöbet Tutacak

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Başkanı Bülent Yıldırım, Halep'teki insan kıyımına karşı bin 500 yardım tırının akşam saatlerinde bölgeye ulaşacağını ve beraberinde gelen 20 bin kişinin, bölgeden son ..

Trump Ve Putin'den Nükleer Silahlanmaya Teşvik 01:00

Trump Ve Putin'den Nükleer Silahlanmaya Teşvik

Beyaz Saray’a taşınmaya hazırlanan Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni Başkanı Donald Trump, Amerikan ordusunun nükleer kapasitesini artırması gerektiğini belirtti. Trump sık sık yaptığı gibi yine Twitter hesabından se..

Karda Mahsur Kalanların İmdadına Türk Kızılayı Yetişti 00:37

Karda Mahsur Kalanların İmdadına Türk Kızılayı Yetişti

Türk Kızılayı ekipleri, Karabük-Bartın karayolunda kar yağışı nedeniyle yolda kalan sürücülere yardım etti, ikramda bulundu.Karabük'te etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle yüksek kesimlerde kar kalınlığı 20 santimetrey..

İrem Deri̇ci̇’yi̇ Ki̇m Seni̇ Fi̇lmi̇mi̇zde Oynatacağız Di̇ye Kandırdı 09:43

İrem Deri̇ci̇’yi̇ Ki̇m Seni̇ Fi̇lmi̇mi̇zde Oynatacağız Di̇ye Kandırdı

İrem Derici dün akşam Nişantaşı’nda kameralar tarafından görüntülendi. Yakın arkadaşı ile sinemaya gideceğini dile getiren İrem Derici son zamanlarda vizyona giren Türk filmlerini çok beğendiğini ifade etti. Oğuzhan Koç ..

  • BETA tarafından
  • 760 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı 06:16

Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı

Türk Hava Yolları(THY)’nın İstanbul-Şırnak seferi sırasında soluk borusu tıkanan bir buçuk aylık bebeğin hayatını, uçakta görevli kabin memuru kurtardı. THY’nin 16 Aralık tarihinde İstanbul’dan Şırnak’a gerçekleştireceğ..

Otomobiliyle, Yanan Aracın Önünü Keserek 4 Kişilik Aileyi Kurtardı 00:32

Otomobiliyle, Yanan Aracın Önünü Keserek 4 Kişilik Aileyi Kurtardı

Kocaeli’de içinde 4 kişilik ailenin bulunduğu bir otomobil seyir halindeyken yanmaya başladı. Yangının farkında olmayan aile, başka bir sürücünün aracını, yanan otomobilin önüne kırmasıyla ölümden döndü. Olay, İzmit 28 ..

Sihirbaz Aref'e Araba İle Çarpmak 10:38

Sihirbaz Aref'e Araba İle Çarpmak

Sihirbaz olan Aref'in yaptığı büyük gösteri herkesi şok etti sihirbaza araba çarptı ama hiç bir şey yokmuş gibi her şeye devam etti..

  • JET TV tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kolombiyalı Blanca Müslüman Oldu 06:41

Kolombiyalı Blanca Müslüman Oldu

Kolombiyalı Blanca Milena İyigün, Müslüman olarak Nisanur adını aldı. Nisanur İyigün ile birlikte, Kayseri’de son bir haftada 4 kişi Müslüman oldu. ternette tanışarak evlendiği eşi Serkan İyigün ile birlikte İslamiyet'i..

Kutsi - Aşk Kitabı(VOL-6) 04:07

Kutsi - Aşk Kitabı(VOL-6)

Kutsi - Aşk Kitabı Şarkı Sözleri Ne olur söyleyin sevenler bana Ayrilmak kanunmu ask kitabinda El ele tutusup gülmeden daha Terk etmek kanunmu ask kitabinda Ümitlerim kirildi bitti Hayallerim yikildi gitti Bu dert..

  • PITIRCIK tarafından
  • 921 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ' yü Anlattı 10:07

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ'

Derya Turgut Ablalar Haftada bir gün bölge toplantıları yapıldığını belirten Turgut, şöyle konuştu: Bölgenin başkan ablaları olurdu. O evlerde toplanılır, tüm öğrenciler gelirdi. Daha çok FETÖ kitapları okunurdu. Onun ü..

İçeri Girmeye Çalışırken Cam Kapıyı Kıran Abimiz 00:09

İçeri Girmeye Çalışırken Cam Kapıyı Kıran Abimiz

Kaffenin cam kapısından girmeye çalışırken biraz fazla efor sarf etti ki kapıyı tuzla buz etti...

  • JET TV tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet Şafak - Kırmızı Başlıklı Kız 03:39

Ahmet Şafak - Kırmızı Başlıklı Kız

Fransız kaldın güzel gel gel aramıza gel Derinlere daldın güzel gel gel aramıza gel Sen buraya aitsin gel gel aramıza gel Ayrı gayrılık bitsin gel gel aramıza gel Aramıza gel gel bul kendini gel gel aramıza gel Kald..

Trump'ın Dışişleri Bakanı Adayı_ _Suriye Meselesinde Erdoğan'la Yeniden Çalışmalıyız 01:27

Trump'ın Dışişleri Bakanı Adayı_ _Suriye Meselesinde Erdoğan'la Yenide

Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) 20 Ocak’ta başkanlık görevini devralacak olan Donald Trump’ın izleyeceği dış politika merak edilirken, Dışişleri Bakanı adayı Rex Tillerson Suriye konusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyi..

Kocasına Kızan Kadın, Arabayı Böyle Parçaladı 01:44

Kocasına Kızan Kadın, Arabayı Böyle Parçaladı

Adana'da eşiyle tartışan bir kadın, öfkesini kocasının otomobilinden çıkardı. Kilit parke taşıyla anaca dakikalarca zarar veren kadın, saniye saniye görüntülere yansıdı. Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesinde mey..

  • PITIRCIK tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 8 yıl önce