#James hetfield

 Katar Savunma Bakanı El Atiyye, Katar Krizinin Çözümü İçin Türkiyede 00:56

Katar Savunma Bakanı El Atiyye, Katar Krizinin Çözümü İçin Türkiyede

Savunma Bakanlığı kaynakları Katar Savunma Bakanı el Atiyye'nin yarın Ankara'ya geleceğini ve Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ile görüşeceğini belirtti. El Atiyye'nin, Işık'ın dün Brüksel'de ABD Savunma Bakanı James Matt..

X-Men: Apocalypse Türkçe Dublaj Full Hd Film İzle 2:35:43

X-Men: Apocalypse Türkçe Dublaj Full Hd Film İzle

X-Men evreninin en güçlü mutantlarından En Sabah Nur, yani Apocalypse (Oscar Isaac), binlerce senelik uykusundan uyandığında dünyayı tanınmayacak bir şekilde bulacaktır. Gördükleri karşısında oldukça sinirlenmiş Apocalyp..

  • PengoTV tarafından
  • 28.890 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Federal Yargıç, Donald Trump'ın Vize Yasağını Durdurdu 01:09

Federal Yargıç, Donald Trump'ın Vize Yasağını Durdurdu

ABD’de federal bir yargıç, Başkan Donald Trump’ın 7 Müslüman ülke ve mültecilere getirdiği ülkeye giriş yasağını geçici olarak durdurma kararı aldı. Seattle kentinde görev yapan yargıç James Robart hükümetin vize yasağı..

The Last Ship 4.Sezon Fragmanı 01:48

The Last Ship 4.Sezon Fragmanı

Son Gemi 20 Ağustos'ta TNT'ye geri döndü! Amerika'daki darbeyi önlemiş on altı ay sonra, Nathan James yine küresel bir felâketle karşı karşıya kalmalıdır. Soru hala, Tom Chandler dünyada nerde kalıyor?..

Terminatör 2 - Mahşer Günü 2017 Fragmanı 01:35

Terminatör 2 - Mahşer Günü 2017 Fragmanı

Vizyon tarihi :25 Ağustos 2017 (2s 15dk) Yönetmen :James Cameron Oyuncular: Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Edward Furlong Tür: Bilimkurgu, Gerilim, Aksiyon Ülke :ABD, Fransa..

Çocuklarla Birlikte Büyüyen Kıyafetler 01:51

Çocuklarla Birlikte Büyüyen Kıyafetler

Giysiler, çocukların büyüme hızına yetişebilir mi? Mühendislik mezunu Ryan Yasin'in tasarladığı bu giysileri çocuklar 6 aylıktan 3 yaşına kadar giyebiliyor. İngiltere'de her yıl verilen James Dyson buluş ödülünü kazanan ..

  • JET TV tarafından
  • 1.136 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Disaster Аrtist Fragmanı 02:15

The Disaster Аrtist Fragmanı

The Disaster Аrtist Fragmanı Yayınlandı. Aralıkta Sinemalarda. Başrollerini : James Franco, Famous Worst Oynuyacak...

Kong - Kafatası Adası  Kong & Dev Ahtapot 02:55

Kong - Kafatası Adası Kong & Dev Ahtapot

1970'li yıllarda bir grup uzman, Amerikan hükümetinin desteklediği bir keşif gezisi için Pasifik'te insan eli değmemiş bir adaya çıkmıştır. Ekibin lideri İngiliz James Conrad'dır (Tom Hiddleston). Onun yanında savaş foto..

  • ANKA tarafından
  • 1.952 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Grey's Anatomy 13.Sezon 15.Bölüm Fragmanı (HD) 00:23

Grey's Anatomy 13.Sezon 15.Bölüm Fragmanı (HD)

Grey's Anatomy, Emmy ve Altın Küre ödüllü hastane konulu ABD yapımı televizyon dizisi. Ellen Pompeo, Patrick Dempsey. (Patrick Dempsey 11. sezonda ölerek diziden ayrılmıştır., Sandra Oh, Katherine Heigl, Justin Chambers,..

Avrupa Parlamentosu Le Pen'in Dokunulmazlığını Kaldırdı 00:40

Avrupa Parlamentosu Le Pen'in Dokunulmazlığını Kaldırdı

Avrupa Parlamentosu sosyal medyada şiddet içerikli görüntüler paylaşan Fransız aşırı sağcı lider Marine Le Pen’in parlamenter dokunulmazlığını kaldırdı. Avrupa Parlamentosu’nda yapılan oylamada milletvekilleri, parlament..

Wilders  Kur'an Hollanda'da Yasaklanmalı 01:29

Wilders Kur'an Hollanda'da Yasaklanmalı

Hollandalı İslam karşıtı siyasetçi Geert Wilders, Kur’an’ın Hollanda’da yasaklanması gerektiğini söyleyerek bir kez daha ileriye gitti. Wilders, Müslümanların kutsal kitabı Kur’an-ı Kerim’i Adolf Hitler’in ‘Mein Kampf’ ..

Kong - Kafatası Adası  Chapmanın Ölümü  03:21

Kong - Kafatası Adası Chapmanın Ölümü

Kong - Kafatası Adası Chapmanın Ölümü 1970'li yıllarda bir grup uzman, Amerikan hükümetinin desteklediği bir keşif gezisi için Pasifik'te insan eli değmemiş bir adaya çıkmıştır. Ekibin lideri İngiliz James Conrad'dır ..

  • ANKA tarafından
  • 1.113 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yenilmezler: Ultron Çağı - Son Savaş Sahnesi 03:45

Yenilmezler: Ultron Çağı - Son Savaş Sahnesi

Iron Man Tony Stark önderliğinde bir grup süper kahraman, aktif olarak kullanılmayan bir barışı koruma programını gerçekleştirmek isterler, ancak işler çığrından çıkar ve insan yapımı bir yapay zeka olan Ultron'un eline,..

  • ANKA tarafından
  • 1.185 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yenilmezler: Ultron Çağı - Ultron'un İlk Saldırı Sahnesi 03:27

Yenilmezler: Ultron Çağı - Ultron'un İlk Saldırı Sahnesi

Iron Man Tony Stark önderliğinde bir grup süper kahraman, aktif olarak kullanılmayan bir barışı koruma programını gerçekleştirmek isterler, ancak işler çığrından çıkar ve insan yapımı bir yapay zeka olan Ultron'un eline,..

  • ANKA tarafından
  • 1.893 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hollanda Nereye Gidiyor 05:28

Hollanda Nereye Gidiyor

Hollanda eşcinsel evliliğe ve ötanaziye izin veren dünyanın ilk ülkesi olmuştu. Amsterdam uzun zamandır sığınmacılara kucak açan şehir olarak biliniyor. Önce İspanya’daki zulümden kaçan Yahudiler şimdi ise Suriyeli mülte..

Futbolcudan Oscar'lık Performans 01:38

Futbolcudan Oscar'lık Performans

Güney Kore ile oynadıkları hazırlık maçında faul yaptığı oyuncuyu yerden kaldırırken aşırı reaksiyon gösterince rakip oyuncu James'e elle müdahalede bulunmuş Kolombiyalı yıldız bir anda kendini yere atarak hakemi kandır..

  • JET TV tarafından
  • 814 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Samson Orijinal Tanıtım Fragmanı 01:08

Samson Orijinal Tanıtım Fragmanı

Samson Orijinal Teaser Film : Samson Vizyon Tarihi: 16 Şubat 2018 Yönetmen Bruce MacDonald Oyuncular: Jackson Rathbone, Billy Zane, Taylor James devamı Tür: Aksiyon, Dram Ülke: ABD..

NBA Haftanın En İyi 10 Hareketi 27 Kasım 2017 02:44

NBA Haftanın En İyi 10 Hareketi 27 Kasım 2017

NBA'de Vince Carter, LeBron James, Andre Drummond, Ben Simmons, Bismack Biyombo, Jordan Bell, Andre Iguodala ve Bogdan Bogdanovic'in oynadığı gecenin en iyi 10 Hareketini izleyin!..

  • OFSAYT tarafından
  • 603 görüntüleme
  • 7 yıl önce
NBA Gecenin En İyi 10 Hareketi (4 Aralık Pazartesi) 02:40

NBA Gecenin En İyi 10 Hareketi (4 Aralık Pazartesi)

NBA Gecenin En İyi 10 Hareketi (4 Aralık Pazartesi) Sizlerle Kyrie Irving, DeMarcus Cousins, LeBron James, Jrue Holiday, Joel Embiid, Dwight Howard, Rudy Gay, Lance Stephenson, Giannis Antetokounmpo, Ricky Rubio, and Don..

  • OFSAYT tarafından
  • 772 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Runaways 1. Sezon 6. Bölüm Fragmanı 00:33

Runaways 1. Sezon 6. Bölüm Fragmanı

Runaways 1. Sezon 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 12 Aralık Salı Günü Hulu Tv'de Marvel's Runaways 1x06 Promo/Preview Metamorphosis Marvel's Runaways Season 1 Episode 6 Promo Marvel's Runaways 1x06 Promo Met..

 Baby Driver Filminin Türkçe Altyazılı İlk Fragmanı 02:32

Baby Driver Filminin Türkçe Altyazılı İlk Fragmanı

Hırsızlık çetelerinin suç mahalinden kaçışını sağlayan yetenekli genç bir sürücü olan Baby (Ansel Elgort), yaptığı işte en iyi olabilmek için kişisel “şarkı listesi”nden güç almaktadır. Rüyalarının kızına (Lily James) ra..

Mask Off - Future (Mitri) Freestyle 02:52

Mask Off - Future (Mitri) Freestyle

[Intro] Call it how it is Hendrix I promise, I swear, I swear You heard, spit it, yo [Chorus] Percocets, molly, Percocets Percocets, molly, Percocets Rep the set, gotta rep the set Chase a check, never chase a bitch Mas..

Dynasty 1. Sezon 9. Bölüm Fragmanı 00:40

Dynasty 1. Sezon 9. Bölüm Fragmanı

Dynasty 1. Sezon 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 13 Aralık Çarşamba Günü CW'de Dynasty 1x09 Extended Promo/Preview Rotten Things (Mid-Season Finale) Dynasty Season 1 Episode 9 Extended Promo Dynasty Season 1..

Altered Carbon Tanıtım Fragmanı Türkçe Altyazılı 01:11

Altered Carbon Tanıtım Fragmanı Türkçe Altyazılı

İnsan zihninin dijitalleştirildiği ve bir bedenden diğerine indirilebildiği bir gelecekte, dünyanın en zengin insanı olan Laurens Bancroft (James Purefoy) bir cinayete kurban gider ve kendi ölümünü araştırması için, eski..

Nickelback - Rockstar-hq 03:20

Nickelback - Rockstar-hq

NICKELBACK LYRICS Rockstar I'm through with standing in line To clubs we'll never get in It's like the bottom of the ninth And I'm never gonna win This life hasn't turned out Quite the way I want it to be (Tell me wh..

The D Train Türkçe Dublaj Hd İzle 1:41:10

The D Train Türkçe Dublaj Hd İzle

Andrew Mogel ve Jarrad Paul ikilisinin yönetmenliğini üstlendiği ABD yapımı dramatik komedi türdeki filmin başrollerinde Jack Black ile beraber X-Men Geçmiş Günler Gelecek filminde Scott rolünü üstlenen James Marsden’i g..

  • Tv Series tarafından
  • 1.300 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Runaways 1. Sezon 7. Bölüm Fragmanı 00:33

Runaways 1. Sezon 7. Bölüm Fragmanı

Runaways 1. Sezon 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 19 Aralık Perşembe Hulu'Tv'de Marvel's Runaways 1x07 Promo/Preview Refraction Marvel's Runaways Season 1 Episode 7 Promo Marvel's Runaways 1x07 Promo Refract..

Black Lightning 2. Tanıtım Fragmanı 01:11

Black Lightning 2. Tanıtım Fragmanı

Black Lightning 2. Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Dizi 16 Ocak Salı Günü CW'de Başlıyor. » Black Lightning Salı Günleri Saat 9:00'da CW'de » Oyuncular: Cress Williams, James Remar, Damon Gupton..

Dynasty 1. Sezon 10. Bölüm Fragmanı 00:40

Dynasty 1. Sezon 10. Bölüm Fragmanı

Dynasty 1. Sezon 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 17 Ocak Çarşamba Günü CW'de Dynasty 1x10 Extended Promo/Preview A Well-Dressed Tarantula Dynasty Season 1 Episode 10 Extended Promo Dynasty 1x10 Extended Prom..

Runaways 1. Sezon 8. Bölüm Fragmanı 00:33

Runaways 1. Sezon 8. Bölüm Fragmanı

Runaways 1. Sezon 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 26 Aralık Salı Günü Hulu Tv'de Marvel's Runaways 1x08 Promo/Preview Tsunami Marvel's Runaways Season 1 Episode 8 Promo Marvel's Runaways 1x08 Promo Tsunami ..