#James marvel red alert ft cedex

Ölümcül Takip Film İzle 1:36:27

Ölümcül Takip Film İzle

Londra'daki ABD Büyükelçiliği'ne kısa bir süre önce tayin edilen Kate Abbott adlı bir gizli servis görevlisi (Milla Jovovich) bombalı bir saldırıdan son anda kurtulduktan sonra saldırının sorumluluğunun üzerine yıkıldığı..

  • Tv Series tarafından
  • 2.505 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Victor Frankenstein Film İzle 1:49:49

Victor Frankenstein Film İzle

VİCTOR FRANKENSTEİN 2015 TÜRKÇE DUBLAJ FULL HD İZLE Olağan dışı fikirleri olan bilim insanı Victor Frankenstein (James McAvoy) ve oldukça zeki yardımcısı Igor Strausman (Daniel Radcliffe) insan ırkına hizmet edebilmek iç..

  • Tv Series tarafından
  • 11.591 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Katil Film İzle 1:45:27

Katil Film İzle

KATİL / THE ICEMAN TÜRKÇE DUBLAJ İZLE Katil hd izle, Richard çocuklugundan bu yana büyüme tarzı nedeni ile acımasız bir katile dönüşmüştür.Amerika’da işlenen bir çok suçta parmagı olan Richard için artık gerilim dolu saa..

  • Tv Series tarafından
  • 2.016 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FIFA 18  The Journey Hunter Returns  Official Story Trailer 01:34

FIFA 18 The Journey Hunter Returns Official Story Trailer

Journey: Hunter comes back in the biggest-ever opening to the world and Cristiano Ronaldo in season, Antoine Griezmann, Dele Alli, Thomas Muller, Thierry Henry and NBA star James Harden the opportunity to meet with Hunte..

  • BETA tarafından
  • 1.101 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jurassic World 2 Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:44

Jurassic World 2 Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı Fragmanı

Konusu: Tarihteki en popüler ve başarılı film serilerinden Jurassic World'ün devan filmi Jurassic World:Yıkılmış Krallık ta favori karakterler ve dinazorların geri dönüşü anlatılıyor. Üstelik yeni dinazorlar eskiye ora..

Jurassic World 2 Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:23

Jurassic World 2 Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı Fragmanı

Jurassic World 2 Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Konu: Tarihteki en popüler ve başarılı film serilerinden Jurassic World'ün devan filmi Jurassic World:Yıkılmış Krallık ta favori karakterler ve d..

Jurassic World Yıkılmış Krallık Türkçe Dublajlı Orijinal Fragmanı 02:23

Jurassic World Yıkılmış Krallık Türkçe Dublajlı Orijinal Fragmanı

Jurassic World Yıkılmış Krallık Türkçe Dublajlı Orijinal Fragmanı Yayınlandı. Konu: Tarihteki en popüler ve başarılı film serilerinden Jurassic World'ün devan filmi Jurassic World:Yıkılmış Krallık ta favori karakterle..

Jurassic World Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 01:30

Jurassic World Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Oyuncular: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, BD Wong, James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones, Rafe Spall ve Jeff Goldblum Yönetmen: J.A. Bayona Tema parkı ve lüks tati..

Jason Statham - 9 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:00

Jason Statham - 9 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jason Statham, İngiliz aktör ve eski model ve rekabetçi dalgıç. Statham, Guy Ritchie suç filmleri Lock, Stock ve Two Smoking Barrels (1998), Snatch (2000) ve Revolver (2005) rolleri ile tanınır. Aktör gerilim filmi The T..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.402 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cehenneme Bir Adım - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:33:53

Cehenneme Bir Adım - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Siyahlı Kadın, 127 Saat gibi kalburüstü filmlere imza atmış Jon Harris'ten yine izleyenleri koltuklarına mıhlayacak bir korku denemesi Cehenneme 2 adım. Film, delirme noktasına gelen kanlar içindeki bir kadının ..

Chuck Norris - 6 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:24

Chuck Norris - 6 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Carlos Ray Norris (Чак Норрис) Ryan, Oklahoma'da doğdu, hiç kimse gerçekten Chuck Norris'in içinde yaşayan inanılmaz yetenek biliyordu. Jimnastik salonunda saf bir bağlılık ve sayısız saatler vasıtasıyla, Amerikan Hava K..

Korku Seansı 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:51:58

Korku Seansı 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

ınlatmaya çalışan dünyaca ünlü çift Ed ve Lorraine Warren'ın karşılaştıkları ürkütücü bir vakayı ele alır. Ed ve Lorraine Warren bir gün Perron ailesinden bir telefon aldıklarında hayatlarının en korkutucu görevine atıld..

Korku Seansı 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 2:13:53

Korku Seansı 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Paranormal olayları incelemeye devam eden Lorraine (Vera Farmiga) ve Ed (Patrick Wilson) çifti, bu sefer Londra'nın kuzeyindeki Enfield bölgesine araştırmaya gidiyor. Eşinden boşanmış Peggy Hodgson (Frances O'Co..

Lanet – Sinister Türkçe Dublaj Hd İzle 1:49:51

Lanet – Sinister Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Ellison Oswalt isimli bir suç yazarı, romanına malzeme toplamak için işlenen korkunç cinayetleri araştırmak üzere, eşi Tracy ve iki çocuğuyla birlikte ülkenin bir ucundan diğerine seyahat eder. Kiraladıkları da..

Ruhlar Bölgesi - Insidious Türkçe Dublaj Hd İzle 1:42:52

Ruhlar Bölgesi - Insidious Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Evde yaşanan tuhaf olaylar, Renai’ye evin hayaletli olduğunu düşündürür ve genç kadın kocasını taşınmaya zorlar. Bu sırada oğulları Dalton doktorların anlam veremediği bir komaya girer; tüm vücut fonksiyonları ..

İlk Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:30

İlk Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı Fragmanı

Tür: Gerilim Oyuncular: Y’Lan Noel, Lex Scott Davis, Joivan Wade, Luna Lauren Velez ve Marisa Tomei Yönetmen: Gerard McMurray Yazar: James DeMonaco Yapımcılar: Jason Blum, Michael Bay, Andrew Form, Brad Fuller, Sébastie..

Şeytan 4 Başlangıç Exorcist The Beginning Türkçe Dublaj Hd İzle 1:48:52

Şeytan 4 Başlangıç Exorcist The Beginning Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : 2. Dünya Savaşı bitmiştir. Savaşın etkilerini üzerinden atamayan Merrin, gizemli bir Bizans kilisesiyle ilgili bir arkeolojik kazının liderliğini yapmak durumunda kalır. Kilisenin hemen altında çok daha antik b..

Alita Savaş Meleği Türkçe Dublaj Fragman 02:51

Alita Savaş Meleği Türkçe Dublaj Fragman

Alita (Rosa Salazar) kim olduğunu veya nereden geldiğini bilmediği bir halde tanımadığı bi gelecekte uyanır. Şefkatli bir doktor olan Ido (Christoph Waltz) onu yanına alır ve cyborg görüntüsünün altında olağanüstü bir ge..

02:16

"Spider-Man: Homecoming" İlk Fragman

2016 yılının en konuşulan filmlerinden biri olan Captain America: Civil War‘da kendini gösteren Spider-Man, 2017’de yeni filmiyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Merakla beklenen filmin ilk fragmanı sonunda..

Star Wars ve Avengers'ı Karşı Karşıya Getiren Muhteşem Mashup 03:34

Star Wars ve Avengers'ı Karşı Karşıya Getiren Muhteşem Mashup

Youtuber Alex Luthor'dan muazzam fikir ve uygulama. Warner Bros.'un Star Wars'u Marvel'ın Avengers'ına karşı.....

  • PengoTV tarafından
  • 1.178 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adamantium Hidrolik Pres Makinesinin Altında Kalırsa Ne Olur? 03:34

Adamantium Hidrolik Pres Makinesinin Altında Kalırsa Ne Olur?

Hidrolik pres makinesi bu defa adamantium maddesine karşı. Marvel'da Wolverine pençesinde gördüğümüz madde buradaki videoda da aynı şekilde kullanıldı. Önüne gelen her şeyi kağıt kıvamına çeviren pres makinesi bu defa ne..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.412 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Homeland 6.Sezon 7. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragman Teaser Hd İzle 00:49

Homeland 6.Sezon 7. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragman Teaser Hd İzle

Carrie kötü haber alır. Saul bir plan yapar. Quinn durumunu kabul eder. Oyuncular Claire Danes, Rupert Friend, F. Murray İbrahim, Elizabeth Marvel ve Mandy Patinkin...

  • Tv Series tarafından
  • 4.279 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Star Wars ve Yüzüklerin Efendisi'ni Karşı Karşıya Getiren Muhteşem Video 04:35

Star Wars ve Yüzüklerin Efendisi'ni Karşı Karşıya Getiren Muhteşem Vid

Marvel, DC ve Warner stüdyolarının karakterlerini sürekli olarak karşı karşıya getiren, yeniden düzenleyip güzel işler ortaya çıkartan Alex Luthor'un işlerine belki daha önce denk gelmişsinizdir. Kendisi şimdi de Star Wa..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.303 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Iron Men 3 Film İzle 2:11:18

Iron Men 3 Film İzle

Marvel'ın Iron Man 3 şaşkın-etkileyici sanayici Tony Stark / Iron Man'i sınırları bilmeyen bir düşmana karşı çukurlar. Stark, kendi kişisel dünyasını düşmanın elinde bulduğunda, sorumlu olanları bulmak için uğursuz bir..

The Gifted Fragmanı 02:49

The Gifted Fragmanı

Onları ne parçalayan onları biraraya getirecek budur. Yönetmen Bryan Singer itibaren ve Marvel Televizyon ile birlikte, tüm yeni FOX serisi, ÜSTÜN YETENEKLİ geliyor...

Black Panther Teaser Trailer [HD] 01:52

Black Panther Teaser Trailer [HD]

Kral olarak yerini almaya Wakanda izole, teknolojik açıdan gelişmiş Afrika ülkesi için evine döner: Marvel Studios'un ‘Kara Panter’, ‘İç savaş, Kaptan Amerika’ olaylarından sonra T'Challa izler. Eski bir düşman radar yen..

  • ANKA tarafından
  • 1.483 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Gifted 00:35

The Gifted "X-Men Universe" Fragmanı

Üstün Zekalı, sıradan yaşamları, çocuklarının mutant güçlere sahip olduğu ani keşfi ile sarsılan banliyö bir çiftin hikayesini anlatıyor. Düşmanca bir hükümetten kaçmaya çalışan aile, mutantların yeraltı bir ağıyla birle..

2018'in En Çok Beklenen 10 Süper Kahraman Filmleri 08:38

2018'in En Çok Beklenen 10 Süper Kahraman Filmleri

Süper-kahraman filmleri 2017'de çok vizyona girdi zannettiyseniz bekleyin. 2018'de zirve yapacak bu türün en çok beklediğimiz filmlerini sizin için sıraladık. Black Panther 16 şubat , 13 Nisan New Mutants, 27 Nisan Mayı..

Black Panther 2.Fragmanı 02:18

Black Panther 2.Fragmanı

Black Panther Orijinal 2.Fragmanı Yayınlandı. 2018 Şubat Ayında Sinemalarda..

Thor Mu Hulk Mu Süper Kahraman Düelloları 03:22

Thor Mu Hulk Mu Süper Kahraman Düelloları

Bu kez sokağa Thor mu, yoksa Hulk mu diye sorulmuş. Marvel Comics'in süper kahramanlar dünyasında yer alan bu iki karakter arasındaki düelloda bakalım sokağın tercihi Thor mu, yoksa Hulk mu olmuş...

  • JET TV tarafından
  • 776 görüntüleme
  • 7 yıl önce