#James tw say love müzik dinle

Pose 1. Sezon 3. Bölüm Fragmanı 00:29

Pose 1. Sezon 3. Bölüm Fragmanı

Pose 1. Sezon 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 17 Haziran Pazar Günü FX'de Pose 1x03 Promo/Preview Giving and Receiving Pose Season 1 Episode 3 Promo Pose 1x03 Promo Giving and Receiving (HD) » Pose Pazar G..

Westworld 2. Sezon 10. Bölüm Fragmanı 01:15

Westworld 2. Sezon 10. Bölüm Fragmanı

Westworld 2. Sezon 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 24 Haziran Pazar Günü HBO'da Westworld 2x10 Promo/Preview The Passenger (Season Finale) Westworld Season 2 Episode 10 Promo Westworld Season 2 Season Finale..

Westworld 2. Sezon 10. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı (Sezon Finali) 01:15

Westworld 2. Sezon 10. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı (Sezon Finali)

Westworld 2. Sezon 10. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı (Sezon Finali) Yayınlandı. Yeni Bölüm 24 Haziran Pazar Günü HBO'da Westworld 2x10 Promo/Preview The Passenger (Season Finale) Westworld Season 2 Episode 10 Promo ..

Pose 1. Sezon 4. Bölüm Fragmanı 00:29

Pose 1. Sezon 4. Bölüm Fragmanı

Pose 1. Sezon 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 24 Haziran Pazar Günü Fx'de Pose 1x04 Promo/Preview The Fever Pose Season 1 Episode 4 Promo Pose 1x04 Promo The Fever (HD) » Pose Pazar Günleri Saat 9:00pm/8c ..

How It Ends Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:28

How It Ends Türkçe Altyazılı Fragmanı

Gizemli bir felaketin sonrasında yanlış bilgi ve şiddet yayılırken bir adam, hamile karısını kurtarmak için kayınpederiyle birlikte kaotik ve parçalanmış bir ülkeyi boydan boya kateder. Başrollerinde Theo James, Forest W..

Pose 1. Sezon 5. Bölüm Fragmanı 00:30

Pose 1. Sezon 5. Bölüm Fragmanı

Pose 1. Sezon 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 1 Temmuz Pazar Günü Fx'de Pose 1x05 Promo/Preview Mother's Day Pose Season 1 Episode 5 Promo Pose 1x05 Promo Mother's Day (HD) » Pose Pazar Günleri Saat 9:00pm..

Edebiyat ve Patates Turtası Derneği Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:23

Edebiyat ve Patates Turtası Derneği Türkçe Altyazılı Fragmanı

Mary Ann Shaffer ve Annie Barrows'un çok satan ve çok sevilen romanı EDEBİYAT VE PATATES TURTASI DERNEĞİ'nden uyarlanan filmin yönetmenliğini Mike Newell üstleniyor. 2. Dünya Savaşı'nda Guernsey Adası'nın işgali sırasınd..

Pose 1. Sezon 7. Bölüm Fragmanı 00:30

Pose 1. Sezon 7. Bölüm Fragmanı

Pose 1. Sezon 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 15 Temmuz Pazar Günü Fx'de Pose 1x07 Promo/Preview Pink Slip Pose Season 1 Episode 7 Promo Pose 1x07 Promo Pink Slip (HD) » Pose Pazar Saat 9:00pm/8c FX'de » O..

Pose 1. Sezon 8. Bölüm Fragmanı 00:30

Pose 1. Sezon 8. Bölüm Fragmanı

Pose 1. Sezon 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 22 Temmuz Pazar Günü FX'de Pose 1x08 Promo/Preview Mother of The Year Season Finale Pose Season 1 Episode 8 Promo Pose Season 1 Season Finale Promo Pose 1x08 Prom..

Glass 2019 Fragman 02:52

Glass 2019 Fragman

James McAvoy ve Anya Taylor-Joy'un başrolünü üstlendiği Parçalanmış ile Bruce Willis ve Samuel L. Jackson'ın başrollerini üstlendiği Ölümsüz filmlerini birleştiren yapım, Parçalanmış üçlemesinin 2. devam halkası. Yönetme..

Eva Türkçe Altyazılı Fragman 02:01

Eva Türkçe Altyazılı Fragman

Oyun yazarlığı yapan bir adam, şiddetli bir kar fırtınasından kurtulmak için bir dağ evine sığınmak zorunda kalır ve burada gizemli bir kadınla tanışır. James Hadley Chase’in kitabından uyarlanan filmin yönetmenliğini Be..

Glass 2019 Türkçe Altyazılı Fragman 02:31

Glass 2019 Türkçe Altyazılı Fragman

James McAvoy ve Anya Taylor-Joy'un başrolünü üstlendiği Parçalanmış ile Bruce Willis ve Samuel L. Jackson'ın başrollerini üstlendiği Ölümsüz filmlerini birleştiren yapım, Parçalanmış üçlemesinin 2. devam halkası. Yönetme..

X - Men Dark Phoenix Türkçe Altyazılı Fragman 02:22

X - Men Dark Phoenix Türkçe Altyazılı Fragman

Game Thrones'tan tanıdığımız Sophie Turner, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, James McAvoy ve Jessica Chastain'in başrollerinde yer aldığı X-men: Dark Phoenix 8 Şubat'ta sinemalarda!..

İzlanda Doğa Güzelliği 00:23

İzlanda Doğa Güzelliği

İzlanda'nın bir dizi buzul gölünün en büyük ve en ünlüsü olan Jökulsarlon, aralarında Batman Begins, James Bond ve son olarak da Game of thrones.......

  • PengoTV tarafından
  • 924 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Room 8- Kaliteli Bir Kısa Film 05:53

Room 8- Kaliteli Bir Kısa Film

Yönetmenliğini James W. Griffiths'in yaptığı, yazarlığını Geoffrey Fletcher ile paylaştığı, Tom Cullen, Michael Gould, Yuri Klimov'un oynadığı Polonya'daki bir hapishaneden kaçışı anlatan 2013 yapımı çok kaliteli bir kıs..

  • JET TV tarafından
  • 102 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Prenses Sofia - Prensin Teki 21:31

Prenses Sofia - Prensin Teki

Sofia, uçan atlar ile yarışa katılmak ister, bunun için de James ona at sürmeyi öğretir. Ayrıca Sofia, amacına ulaşmak için Minimus'a binmeyi de öğrenmek zorundadır...

  • ÇocukTV tarafından
  • 379 görüntüleme
  • 5 yıl önce
CÜNEYT ARKIN UNİVERSAL SOLDİER 04:02

CÜNEYT ARKIN UNİVERSAL SOLDİER

bu nasil karizmadir arkadas james bond bok yemis yaninda büyüksün cüneyt baba İbrahim Tatlıses “ BU NE LAN “ gülmekten gözümden yaş geldi Dönence Artist Barış Manço Album Sözüm Meclisten Dışarı..

  • JET TV tarafından
  • 658 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Rebecca - Official Trailer - Netflix 02:34

Rebecca - Official Trailer - Netflix

A young newlywed arrives at her husband’s imposing family estate on a windswept English coast and finds herself battling the shadow of his first wife Rebecca, whose legacy lives on in the house long after her death. A mo..

Sevimli Canavarlar Üniversitesi - Monsters University 1:43:47

Sevimli Canavarlar Üniversitesi - Monsters University

James ve Mike ayrılmaz bir ikilidir. İlk tanıştıkları zamandan itibaren birbirinin tamamen zıd yönlenrini ortaya koyarlar. Sevimli Canavarlar Üniversitesi üniversitesine giderek aralarındaki problemleri bakalım çözebilec..

  • Film İzle tarafından
  • 34.129 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yaşamın Kökeni 23:10

Yaşamın Kökeni

Prof. James Tour Kimya ve Nano Mühendislik, Rice Üniversitesi Yaşamın Kökenlerine bir Sentetik Organik Kimyager gözünden bakış...

  • STUDIO AS tarafından
  • 0 görüntüleme
  • 1 ay önce
Yenilmezler Ultron Cağı Film İzle 2:21:18

Yenilmezler Ultron Cağı Film İzle

Yenilmezler Ultron Cagi The Avengers: Age of Ultron Özet ve Detaylar İlk filmin başarısının ardından ikinci film için kolları sıvayan Avengers ekibi bu filme bütün kahramanları dahil ediyor; bu kez Thor, Iron Man, Kaptan..

  • Film İzle tarafından
  • 29.977 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz 02:27

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz ABD'de dananın kuyruğu bugün kopuyor. Ülkeyi gelecek dört yıl boyunca yönetecek yeni başkan bugün belli olacak. Hillary Clinton hem anketlerde, hem de bahislerde önde..

Hillary Clinton, Yenilgisinden Dolayı Federal Soruşturma Bürosu'nu Suçladı. 02:29

Hillary Clinton, Yenilgisinden Dolayı Federal Soruşturma Bürosu'nu Suç

Hillary Clinton, Yenilgisinden Dolayı Federal Soruşturma Bürosu'nu Suçladı. CNN'in haberine göre Demokrat Parti'nin başkan adayı Hillary Clinton, seçimleri kaybetmesinin ardından, Demokrat Parti'nin seçim kampanyasına ..

AB: 01:35

AB: "Suriye'de Yeterince Etkili Olamadık"

Halep gündemiyle toplanan AB liderleri Suriye rejimi, Rusya ve İran’ı sivillere yönelik ayrım gözetmeyen saldırılarından dolayı kınadı. Zirvede doğu Halep halkının onurlu şekilde güvenli bölgelere gitmelerine izin veril..

Tolga Tanış Abd Dışişleri Bakanlığı'nın Personeli Gibi 04:49

Tolga Tanış Abd Dışişleri Bakanlığı'nın Personeli Gibi

Terör örgütleri ve CIA ilişkisi, A Haber’de yayınlanan Canan Barlas ile Gündem programında masaya yatırıldı. CIA eski şefi Graham Fuller'in daha önceki açıklamalarından örnekler verilerek CIA'nın terör örgütleri ile nası..

Euroleague'de Fenerbahçe Dünya Devi Real Madrid'i Yendi 00:23

Euroleague'de Fenerbahçe Dünya Devi Real Madrid'i Yendi

Fenerbahçe, THY Euroelague’in 10. haftasında Ülker Sports Arena’da karşılaştığı İspanyol ekibi Real Madrid’i 78-77’lik skorla mağlup etti. Karşılaşmaya Fenerbahçe; Ali Muhammed, James, Kalinic, Vesely ve Udoh ile Real M..

The Lost City of Z Fragman 01:14

The Lost City of Z Fragman

The Lost City of Z filminin fragmanı yayınlandı! Percy Fawcett kendini Amazon ormanlarına adamış bir kaşiftir. Kaşif, araştırdığı bölgede daha önce bilinmeyen, bir zamanlar bölgeye yerleşmiş olabilecek gelişmiş bir uygar..

  • PengoTV tarafından
  • 1.312 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Blade Runner 2049  Bıçak Sırtı Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:39

Blade Runner 2049 Bıçak Sırtı Türkçe Altyazılı Fragmanı

Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı filminin Türkçe altyazılı fragmanı yayında! Başrollerinde Ryan Gosling ve Rick Deckard rolünde Harrison Ford’un boy göstereceği filmin kadrosunda kilit bir rol için Oscar ödüllü oyuncu Jare..

  • PengoTV tarafından
  • 1.177 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The Lost City of Z Türkçe Altyazılı Fragman 01:07

The Lost City of Z Türkçe Altyazılı Fragman

The Lost City of Z filminin Türkçe altyazılı fragmanı yayında! Percy Fawcett kendini Amazon ormanlarına adamış bir kaşiftir. Kaşif, araştırdığı bölgede daha önce bilinmeyen, bir zamanlar bölgeye yerleşmiş olabilecek geli..

  • PengoTV tarafından
  • 1.309 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rus Siber Saldırı Krizi Amerikan Senatosu'nda 01:13

Rus Siber Saldırı Krizi Amerikan Senatosu'nda

Rusya’nın Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Başkanlık Seçimleri’ne siber saldırı yoluyla müdahale ettiği suçlaması Amerikan Senatosu’nda görüşüldü. Amerikan Ulusal İstihbarat Direktörü James Clapper, Moskova yönetiminin ..