#James tw say love müzik dinle

Wolverine - Wolverine & Shingen Dövüşü 02:58

Wolverine - Wolverine & Shingen Dövüşü

Jean Grey'in ölümünün ardından büyük bir depresyona sürüklenen ve kimliğinden kurtulmak isteyen Wolverine, yıllar önce hayatını kurtarmış olan bir arkadaşının ortaya çıkıp kendisinden yardım istemesi sonucu Japonya'ya gi..

  • ANKA tarafından
  • 669 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galaksinin Koruyucuları  Hapishaneden Kaçış   2 04:40

Galaksinin Koruyucuları Hapishaneden Kaçış 2

Galaksinin Koruyucuları Hapishaneden Kaçış 2 Kendisine Star-Lord lakabını takan maceracı Peter Quill, esrarengiz bir küreyi çalınca güçlü, hırslı ve ihtiraslı bir kötü adam olan Ronan'la başı derde girer. Ronan'ın tek..

  • ANKA tarafından
  • 952 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galaksinin Koruyucuları  Hapishaneden Kaçış 1 03:45

Galaksinin Koruyucuları Hapishaneden Kaçış 1

Galaksinin Koruyucuları Hapishaneden Kaçış 1 Kendisine Star-Lord lakabını takan maceracı Peter Quill, esrarengiz bir küreyi çalınca güçlü, hırslı ve ihtiraslı bir kötü adam olan Ronan'la başı derde girer. Ronan'ın tek a..

  • ANKA tarafından
  • 1.150 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Afganistan'a 3 Bin ABD Askeri Gönderildi 00:48

Afganistan'a 3 Bin ABD Askeri Gönderildi

Afganistan'a 3.000'den fazla yeni ABD askeri gönderildi - Pentagon ABD Savunma Bakanı James Mattis, Cumhurbaşkanı Donald Trump'ın yaklaşık 16 yıldır süren savaşı kazanmak için başlattığı yeni stratejinin bir parçası olar..

Yenilmezler: Ultron Çağı - Thor'un Çekicini Kaldırma Sahnesi 03:02

Yenilmezler: Ultron Çağı - Thor'un Çekicini Kaldırma Sahnesi

Yenilmezler: Ultron Çağı - Thor'un Çekicini Kaldırma Sahnesi Iron Man Tony Stark önderliğinde bir grup süper kahraman, aktif olarak kullanılmayan bir barışı koruma programını gerçekleştirmek isterler, ancak işler çığrın..

  • ANKA tarafından
  • 1.207 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yenilmezler: Ultron Çağı - Vision Sahnesi 04:36

Yenilmezler: Ultron Çağı - Vision Sahnesi

Yenilmezler: Ultron Çağı - Vision Sahnesi Iron Man Tony Stark önderliğinde bir grup süper kahraman, aktif olarak kullanılmayan bir barışı koruma programını gerçekleştirmek isterler, ancak işler çığrından çıkar ve insan y..

  • ANKA tarafından
  • 944 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kartal'a Bir Şok  Da Potada 01:31

Kartal'a Bir Şok Da Potada

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 2. haftasında Yeşilgiresun Belediyespor, uzatmaya giden maçta deplasmanda Beşiktaş Sompo Japan'ı 94-91 mağlup etti. Siyah-beyazlı ekip bu sonuçla ligde ilk mağlubiyetini aldı. Yeşilg..

Yaratık 2 :Yaratığın Dönüşü 1986 Film İzle 2:34:26

Yaratık 2 :Yaratığın Dönüşü 1986 Film İzle

YARATIK 2: YARATIĞIN DÖNÜŞÜ 1986 TÜRKÇE DUBLAJ İZLE Nostromo uzay gemisinden kurtulan tek kişi Teğmen Ellen Ripley, yarım yüzyıllık derin uykusundan uyandırılıp dünyaya getirilmektedir. Bu esnada yaratıkları bulmuş olduk..

  • PengoTV tarafından
  • 8.409 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alita Savaş Meleği Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:03

Alita Savaş Meleği Türkçe Altyazılı Fragmanı

Alita Savaş Meleği Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalım..

Hipnoz Nedir 04:26

Hipnoz Nedir

Hipnoz Nedir? Sözle, bakışla, telkinle sağlanan bir tür uyku durumu, hipnotizma. Bilinçaltı kısa yolu, hackenirseniz yandınız. Şaka şaka. Sanılanın aksine hipnoz, bilinci tam olarak kapatmaz. Reklam ya da seçim kampanyal..

Paranormal Nedir 03:24

Paranormal Nedir

Yunancada “ötesi” anlamına gelen para eki ve normal kelimesinin birleşmesinden oluşur. Paranormal, normal ötesi, olağan dışı, normal olduğunu varsaydığımız şeylerin dışında olan anlamlarına gelir. Normali kim normal kabu..

Ocean's 8 Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:18

Ocean's 8 Türkçe Altyazılı Fragmanı

Ocean's 8 Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Olaylar tersine döndü ve bu yepyeni Ocean's bir grup kadından oluşan takımın yaptığı plan ile New York’ta üst düzey bir silahlı soygun yapmak üzere bir araya geliyor...

Black Lightning Fragmanı 01:11

Black Lightning Fragmanı

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Black Lightning Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:11

Black Lightning Türkçe Altyazılı Fragmanı

Black Lightning Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Dizi 16 Ocak Salı Günü Cw'de Başlıyor. Bölümlerini Ertesi Gün Kanalda Bulabilirsiniz. İyi Seyirler. Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Ön..

Ölüm Odası Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:02

Ölüm Odası Türkçe Altyazılı Fragmanı

İki kız kardeş Leah ve Vee, tanınmış bir gangstere ait depoyu yakan abileri Michael'i kurtarmak için bir banka soymaya zorlanır. Soyguna başlayan kız kardeşlerin topladıkları paranın abilerini kurtarmaya yetmez. Bunun üz..

Black Lightning 1. Sezon 2. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:41

Black Lightning 1. Sezon 2. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Black Lightning 1. Sezon 2. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 23 Ocak Salı Günü Cw'de Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin De..

Blade Runner 2049 Türkçe Dublaj İzle 2:43:27

Blade Runner 2049 Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Modern Filmlerin En Güzel Unutulmayan Sahneleri 04:39

Modern Filmlerin En Güzel Unutulmayan Sahneleri

Modern Filmerin En Güzel Unutulmayan Sahnelerini tek videoda topladık. Film Sahenleri Sırasıyla Şöyle: The Master American Beauty Gravity Mad Max: Fury Road Into the Wild Sunshine Mr. Turner The Wrestler Apocalypse Now ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.812 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Al Pacino - 1 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:29

Al Pacino - 1 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Alfredo James Al Pacino, sahne ve perdede oynayan Amerikalı aktör, film yapımcısı ve senaryo yazarıdır. Pacino, elli yılı aşkın bir kariyer yaşamış ve bu esnada birçok Akademi Ödülü, iki Tony Ödülü, iki Primetime Emmy ..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.489 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Black Lightning 1. Sezon 3. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:41

Black Lightning 1. Sezon 3. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Black Lightning 1. Sezon 3. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 30 Ocak Salı Günü CW'de Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin De..

Brad Pitt - 2 Yaşından 53 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:57

Brad Pitt - 2 Yaşından 53 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

William Bradley Brad Pitt (Брэд Питт, 18 Aralık 1963 doğumlu) Amerikalı bir aktör ve yapımcıdır. Kendi şirketi Plan B Entertainment altında yapımcı olarak bir Akademi Ödülü de dahil olmak üzere birçok ödül ve aday göst..

Donald Trump - 5 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:05

Donald Trump - 5 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Donald Trump, Amerika'nın en tanınmış iş ve televizyon kişiliklerinden biridir ve ticari gayeleri gayrimenkul, oyun, spor ve eğlenceyi kapsar. Hatalarından payını almasına ve genellikle ortalama bir yönetici olarak algıl..

Cristiano Ronaldo - 2 Yaşından 32 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:26

Cristiano Ronaldo - 2 Yaşından 32 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Biography: Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro is a Portuguese professional footballer who plays for Spanish club Real Madrid and the Portugal national team. He is a forward and serves as captain for Portugal. In 2008, h..

Steven Seagal Tribute - 10 Yaşından 65Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:27

Steven Seagal Tribute - 10 Yaşından 65Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Steven Seagal (Стивен Сигал, 10 Nisan 1952 doğumlu) Amerikalı aktör, film yapımcısı, senarist, film yönetmeni, dövüş sanatçısı, Aikido eğitmeni, müzisyen, yedek vekil şerifi ve girişimcidir. Aikido'da 7.'lik bir siyah k..

Jim Carrey - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:19

Jim Carrey - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

James Jim Carrey (17 Ocak 1962'de doğmuş) bir kanada Amerikalı aktör, komedyen, izlenimci, senarist ve yapımcıdır. Çok enerjik vuruş performanslarıyla bilinir. Carrey, 1990 yılında, Canlandırma Renkli çizim komedisi t..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.217 görüntüleme
  • 7 yıl önce
X-Men- Birinci Sınıf - Mystique'in Çocukluğu 02:03

X-Men- Birinci Sınıf - Mystique'in Çocukluğu

Mutantlar henüz yer altındayken, kendilerini ve güçlerini, normal insanların gözünde deşifre etmeden önce Charles Xavier ve Erik Lensherr, yani Profesör X ve Magneto, doğaüstü güçlerini tek tek keşfetmek başlayan iki gen..

Jackie Chan Tribute - 1Yaşından 62 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:59

Jackie Chan Tribute - 1Yaşından 62 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jackie Chan (Джеки Чан, doğan Chan Kong-sang, 陳 港 生; 7 Nisan 1954) Hong Kong dövüş sanatçısı, oyuncu, film yönetmeni, yapımcısı, dublör ve şarkıcıdır. Filmlerinde akrobatik dövüş tarzı, komik zamanlama, doğaçlama silah k..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 7 yıl önce
X-Men- Birinci Sınıf - Magneto'nun Nefreti 02:56

X-Men- Birinci Sınıf - Magneto'nun Nefreti

Mutantlar henüz yer altındayken, kendilerini ve güçlerini, normal insanların gözünde deşifre etmeden önce Charles Xavier ve Erik Lensherr, yani Profesör X ve Magneto, doğaüstü güçlerini tek tek keşfetmek başlayan iki gen..

Arnold Schwarzenegger - 17 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:51

Arnold Schwarzenegger - 17 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Arnold Schwarzenegger (Арнольд Шварценеггр) Avusturyalı bir Amerikalı aktör, film yapımcısı, işadamı, yatırımcı, yazar, hayırsever, aktivist, eski profesyonel vücut geliştiricisi ve eski siyasetçidir. Kaliforniya Valisi ..

X-Men- Birinci Sınıf - Seni Öldürmekten Zevk Duyarım 02:05

X-Men- Birinci Sınıf - Seni Öldürmekten Zevk Duyarım

Mutantlar henüz yer altındayken, kendilerini ve güçlerini, normal insanların gözünde deşifre etmeden önce Charles Xavier ve Erik Lensherr, yani Profesör X ve Magneto, doğaüstü güçlerini tek tek keşfetmek başlayan iki gen..