#Jandarma’da bin 218 personel

İşte FETÖ'cülerin Kaçış Güzergahı 08:52

İşte FETÖ'cülerin Kaçış Güzergahı

Nazif Karaman ve Abdurrahman Şimşek FETÖ militanlarının Edirne'den Yunanistan'a kaçış rotasını yerinde giderek görüntüledi. Teröristleri Yunanistan'a kaçıran şebekenin nasıl çalıştığı ve Jandarma ekiplerinin FETÖ firarla..

Baba Candır 65.Bölüm Fragmanı 00:35

Baba Candır 65.Bölüm Fragmanı

Güzelce’de de durumlar pek iyi gitmemektedir. Dağ evine giren silahlı soyguncular, çocukların paralarına, telefonlarına ve ziynet eşyalarına el koyarlar. Çocuklarına ulaşamayan Salih iyice meraklanır ve jandarmayı arar. ..

Şehidin Son Videosu Milyonları Ağlattı 06:18

Şehidin Son Videosu Milyonları Ağlattı

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde, teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Harun Şenözüar'ın eşi Melek Şenözüar tarafından çekilen ve Ahmet Şafak’ın seslendirdiği parçaya eşlik ettiği video sosyal..

Askerlere Anne Sürprizi 00:51

Askerlere Anne Sürprizi

Denizli İl Jandarma Komutanlığı’nda vatani görevini yapan askerlere anneler günü nedeniyle bir sürpriz yapıldı. Huzur evindeki yaşlılara anneler günü kapsamında bir ziyaret gerçekleştirilmesi için tugay komutanlığından ç..

  • En Yeniler tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bugün Anneler Günü 01:00

Bugün Anneler Günü

Bugün Anneler Günü... Annesini ya da evladını kaybedenler için Anneler Günü çok acı ve buruk geçiyor. Diyarbakır-Lice karayolunda, askeri aracın geçişi sırasında 18 Şubat 2016 günü düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elazığ'da Otobüsle Tır Çarpıştı 01:08

Elazığ'da Otobüsle Tır Çarpıştı

Alınan bilgiye göre, Muzaffer Üstün idaresindeki 34 ZZ 6516 plakalı otobüs, Elazığ-Bingöl karayolunda Zafer Apalak'ın kullandığı 33 FH 380 plakalı demir yüklü tıra arkasından çarptı. İlk belirlemelere göre, kazada otobüs..

  • En Yeniler tarafından
  • 717 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FETÖ Şüphelileri Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı 00:40

FETÖ Şüphelileri Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı

Edirne'de, Yunanistan'a kaçmaya çalışan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) şüphelileri yakalandı.Edinilen bilgiye göre, 54. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı hudut birlikleri, Uzunköprü Çakmak köyünde yaptıkları kontrollerde..

Mahmut Tuncer Bakkal Amca 02:35

Mahmut Tuncer Bakkal Amca

Mahmut Tuncer Jandarma Dinle..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 658 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adanada Otomobil Uçuruma Yuvarlandı 00:29

Adanada Otomobil Uçuruma Yuvarlandı

Otomobil uçuruma yuvarlandı: 4 yaralı Jandarma ekipleri ve sağlık görevlileri tarafından araçtan çıkarılan yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldıADANA - Adana'nın Kozan ilçesinde yoldan çıkarak uçur..

 İsimsizler 12.Bölüm - Bu kadar Mı Kan Bürüdü Gözlerinizi! 03:56

İsimsizler 12.Bölüm - Bu kadar Mı Kan Bürüdü Gözlerinizi!

Kanal D nin sevilerek izlenen dizisinde jandarma komutanını ziyarete gelen Savcı Zeki kaymakamı almak için bahanesini ortaya koyar...

  • ANKA tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jandarmanın Gözbebeği Eğitimli At ve Köpeklerin Gösterisi İlgi Gördü 04:08

Jandarmanın Gözbebeği Eğitimli At ve Köpeklerin Gösterisi İlgi Gördü

Jandarmanın gözbebeği eğitimli at ve köpeklerin gösterisi ilgi gördü Jandarmanın 178. yıldönümü kutlandıNEVŞEHİR - Jandarmanın kuruluşunun 178. yıldönümü Nevşehir'de düzenlenen törenle kutlandı...

Suriyeliler Polise Kafa Attı İddası Sakaryayı Ayağa Kaldırdı 01:50

Suriyeliler Polise Kafa Attı İddası Sakaryayı Ayağa Kaldırdı

Sakarya’nın Hendek İlçesi'nde dün sabah saatlerinde Suriyeli işçilerin başlattığı kavga gece saatlerinde de devam etti. Vatandaşın olaylara karışması ile jandarma müdahalede bulundu.Kaynak: Suriyeliler Sakarya'yı karıştı..

Bunu Yapan İnsan Olamaz 00:27

Bunu Yapan İnsan Olamaz

Bir otomobilin arkasına bağlı köpeğin, koşmaktan bitkin düştüğü, artık cansız bir beden gibi sürüklendiğini görenler, önce telefonunun kayıt düğmesine bastı, ardından aracı durdurup köpeğin acısını sonlandırdı. Daha sonr..

Rize Derede Kaybolan Nehir Için Jak Timi Devreye Girdi 06:06

Rize Derede Kaybolan Nehir Için Jak Timi Devreye Girdi

Derede kaybolan Nehir için JAK timi devreye girdiRİZE'nin Ardeşen İlçesi Tunca Beldesi'nde dereye düşerek kaybolan 11 yaşındaki Nehir Zenginal'ı bulabilmek için Jandarma Genel Komutanlığı'na bağlı Arama Kurtarma (JAK) da..

Askerlik Yerini Öğrenen Genç 00:47

Askerlik Yerini Öğrenen Genç

Askerlik yeri öğrenme ve sülüs alma işlemleri için telefonuna sarılan genç askerlik yapacağı yerin 6. Jandarma Komando Eğitim Alayı Kırkağaç/Manisa olduğunu öğrenince biraz kızarsa da yinede vatan sağolsun diyor...

  • JET TV tarafından
  • 867 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Yıldızları Maçka Şehitleri Anısına Uçtu 01:01

Türk Yıldızları Maçka Şehitleri Anısına Uçtu

Türk Yıldızları, Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan sıcak temas sırasında şehit olan Eren Bülbül ile Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik anısına gösteri uçuşu yaptı...

Bakan Soylu’dan Eren Bülbül’ün Mezarına Ziyaret 02:02

Bakan Soylu’dan Eren Bülbül’ün Mezarına Ziyaret

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin, Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında terör örgütü mensupları tarafından şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün mezarını ziyaret etti...

“Alo 140” Terör İhbar Hattı Tanıtıldı 00:44

“Alo 140” Terör İhbar Hattı Tanıtıldı

Terörün önüne geçmek amacıyla kurulan “Alo 140” terör ihbar hattının tanıtım filmi için ünlü isimler kamera karşısına geçti. Terörle mücadele eden güvenlik güçlerine yardımcı olma isteyen vatandaşların sıklıkla başvurduğ..

Trabzon’da 600 Gram Sezyum Maddesi Yakalandı 00:21

Trabzon’da 600 Gram Sezyum Maddesi Yakalandı

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde yol uygulaması yapan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir araç içerisinde yaptığı aramada kimyasal silahlarda kullanılan 600 gram sezyum maddesi ele geçirdi. Ele geçirilen 600 Gram kaçak Se..

Diyarbakır'da PKK'ya Darbe 00:59

Diyarbakır'da PKK'ya Darbe

Diyarbakır'ın Dicle ilçesi dağlık ve kırsal alanda faaliyet yürüten terör örgütü PKK mensuplarına yönelik yürütülen Bayrak-61 Şehit Jandarma Teğmen Recep Erdoğan-2 operasyonu kapsamında yürütülen çalışmalarda örgüte ait ..

Hazreti Süleyman'a Ait Olduğu Düşünülen Mühür Ele Geçirildi 01:37

Hazreti Süleyman'a Ait Olduğu Düşünülen Mühür Ele Geçirildi

Jandarma ekiplerince Hamamözü ilçesinde bir eve düzenlenen operasyonda aralarında Hazreti Süleyman'a ait olduğu değerlendirilen bronz mühür ile İbranice yazılı kitabeler, heykelcik ve 6 sayfalı Tevrat olduğu tahmin edile..

Adil Öksüz'ün Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı 01:01

Adil Öksüz'ün Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimini yönettiği ve örgütün Hava Kuvvetleri imamı olduğu öne sürülen firari Adil Öksüz ile sivil imamlar Hakan Çiçek, Nurettin Oruç, Kemal Batmaz ve Harun ..

Bir Grup Ürkücü Gencin Halayı 03:46

Bir Grup Ürkücü Gencin Halayı

Jandarma Kamuflajlı Adamın Ölürüm Türkiye Halayını İzliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 926 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Van'da 101 Kilo Eroin Ele Geçirildi 00:55

Van'da 101 Kilo Eroin Ele Geçirildi

Van'da jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda 101 kilo eroin ele geçirildi...

3 Kişinin Öldüğü Yolu Trafiğe Kapatıp Lastik Yaktılar 06:09

3 Kişinin Öldüğü Yolu Trafiğe Kapatıp Lastik Yaktılar

Şanlıurfa’da cumartesi günü sera işçilerini taşıyan minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu 3 kişinin hayatını kaybettiği, 17 kişinin ise yaralandığı kaza sonrası vatandaşlar lastik yakıp yolu trafiğe kapattı. Olay yeri..

Gözü Bağlı Türk Askeri İki Dakikada Makineli Tüfeği Söküp Takıyor 00:57

Gözü Bağlı Türk Askeri İki Dakikada Makineli Tüfeği Söküp Takıyor

andarma personeli tarafından iki dakikada gözü kapalı olarak, Sovyet yapımı ve hala Rusya tarafından üretilen PKM (Pulemyot Kalaşnikova Modernizirovannıy) tüfeğinin sökülüp takılması sosyal medyada beğeni yağmuruna tutul..

3 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 00:45

3 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Diyarbakır'ın Hazro ilçesinde güvenlik güçleri ve terör örgütü PKK mensupları arasındaki çatışmada, Jandarma Uzman Onbaşı Mehmet Kızılca'nın şehit edilmesi olayının faili terörist Tanış Memiş ile birlikte 2 terörist etki..

Jandarmadan Lüks Rezidansa Uyuşturucu Baskını 02:09

Jandarmadan Lüks Rezidansa Uyuşturucu Baskını

Jandarma ekipleri, Esenyurt'ta lüks bir rezidansa uyuşturucu operasyonu düzenledi. Rezidansta yapılan aramada, tuvalette bulunan lavabonun arka kısmına zulalanmış 360 gram kokain ve 1 adet 9 milimetre çapında tabanca ele..

Amanoslarda Terör Operasyonu 00:30

Amanoslarda Terör Operasyonu

Amanosların Osmaniye sınırları içinde kalan kısmında jandarma ekiplerinin arama tarama faaliyetleri sırasında bulunan terör örgütü PKK'ya ait sığınakta, havan, anti tank roketi ile 5 kilogram TNT, el yapımı patlayıcı yap..

Komandolar El-Bab'a Uğurlandı 01:46

Komandolar El-Bab'a Uğurlandı

Tokat'ın Niksar ilçesinde Şehit Jandarma Üstçavuş Ahmet Kurt Tabur Komutanlığında görev yapan 180 komando, Suriye'nin El-Bab kentine gitti...