#Jandarma’da bin 218 personel

Konya'da bir otomobilin takla attığı kaza, güvenlik kamerasına yansıdı 00:39

Konya'da bir otomobilin takla attığı kaza, güvenlik kamerasına yansıdı

Konya’nın Karapınar ilçesinde kamyonetle çarpışan otomobilin takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Otomobilin takla atması güvenlik kamerasına yansıdı. Edinilen bilgiye göre, Konya Adana K..

15 gündür kayıp Miraç'ın annesi- Oğlumu bulun 09:44

15 gündür kayıp Miraç'ın annesi- Oğlumu bulun

Diyarbakır’ın Dicle ilçesinde, bayram ziyaretine geldikleri anneannesinin evinin önünde oynarken kaybolan 4 yaşındaki Miraç Çiçek, 15 gündür bulunamadı. Miraç'ın annesi Firdevs Çiçek, gözyaşları içerisinde oğlunun bulunm..

80 Yaşındaki Hasan Dede'ye 'Poşet Delik' Diye Saldırdi 05:04

80 Yaşındaki Hasan Dede'ye 'Poşet Delik' Diye Saldırdi

Zonguldak'ta 80 yaşındaki Hasan Gider, evinin alt katındaki atölyesinde yapıp sattığı tahta mutfak eşyalarından satın almak isteyen B.K.'nin poşet delik iddiasıyla saldırısına uğradı. Yaşanan olaya üzülen Gider, çocukl..

Adana’da İstemeye Gittiği Kızın Evinin Önünde Öldürülen Kadir Gerekli’nin Ailesi Konuştu 04:37

Adana’da İstemeye Gittiği Kızın Evinin Önünde Öldürülen Kadir Gerekli’

Adana’da istemeye gittiği kızın evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden şehit Jandarma Uzman Çavuş Ferdi Gerekli'nin kardeşi Kadir Gerekli’nin ailesi, idam yasasının çıkmasını istediklerini söyley..

Çay Üreticilerine Tam Kapanma Olmadan -Köyünüze Dönün- Çağrısı 02:39

Çay Üreticilerine Tam Kapanma Olmadan -Köyünüze Dönün- Çağrısı

Çay Üreticileri Dayanışma Derneği (ÇAYÜDAD) Başkanı Mustafa Mavi, Rize dışında İstanbul, Ankara, Bursa, Kocaeli gibi büyükşehirlerde yaşayan çay üreticilerine tam kapanmanın başlayacağı 29 Nisan Perşembe akşamından önce ..

IRON MAN - GTA 5 MOD 13:27

IRON MAN - GTA 5 MOD

GTA 5'te bugün Iron Man modunu oynadık. Çok eğlendik, çok eğlenceli anlar ortaya çıktı. Daha fazla böyle videoların devamı için kanala abone olup videoya like atın!nnGTA 5 Online PC Oyna : http://goo.gl/lyRTGrnnDiscord ►..

  • Emrullah tarafından
  • 97 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Antalya Gündoğmuş ilçe merkezi, orman yangınları nedeniyle tedbir amaçlı tahliye edilmeye başlandı 02:28

Antalya Gündoğmuş ilçe merkezi, orman yangınları nedeniyle tedbir amaç

Antalya'nın Gündoğmuş ilçe merkezinde, orman yangınları nedeniyle tedbir amaçlı tahliye edilmeye başlandı. Ortakonuş Mahallesi'ndeki ormanlık alanda 29 Temmuz'da çıkan yangın rüzgarın etkisiyle yayıldı. Sarp bölgede yer ..

GTA San Andreas - Og Loc - Bölüm 5 14:16

GTA San Andreas - Og Loc - Bölüm 5

Etiketler:ngta san andreas müziği,ngta san andreas gizemleri,ngta san andreas hileleri,ngta san andreas burak oyunda,ngta san andreas araba modu,ngta san andreas mod,ngta san andreas online,ngta san andreas trailer,ngta ..

  • Emrullah tarafından
  • 65 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Şehit Piyade Uzman Çavuş Hakan Bali Adıyaman'da son yolculuğuna uğurlandı 06:51

Şehit Piyade Uzman Çavuş Hakan Bali Adıyaman'da son yolculuğuna uğurla

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Şimşek operasyon bölgesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen havan saldırısında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hakan Bali'nin naaşı Adıyaman'da toprağa verildi. Besni Belediyesi önünde düzenlenen ..

Silifke’de Yolcu Otobüsü Şarampole Yuvarlandı- 33 Yaralı 01:24

Silifke’de Yolcu Otobüsü Şarampole Yuvarlandı- 33 Yaralı

Mersin’in Silifke İlçesinde yolcu otobüsünün şarampole devrildiği kazada, 33 kişi yaralandı. Yaralılardan bir bölümünün tedavileri, sağlık ekiplerince kaza yerinde yapılırken, diğerleri ise ambulanslarla Silifke Devlet H..

Trabzon'da öldürülen 3 kız kardeş işte böyle toprağa verildi 01:15

Trabzon'da öldürülen 3 kız kardeş işte böyle toprağa verildi

Trabzon'un Of ilçesinde imam babaları Emre Göktaş tarafından tabancayla başlarından vurulup öldürülen Yaren, Hiranur ve Elif Göktaş kardeşlerin cenazeleri, toprağa verildi. Of ilçesine bağlı Uluağaç Mahallesi'nde dün ak..

Eşimi de etkileyip kredi kartını aldı! 14:21

Eşimi de etkileyip kredi kartını aldı!

Ölüm ilanını yazdıktan sonra kaybolan Türkan Hanım canlı yayında... Türkan Hanım, evden çıkamadığını, adamın bırakmadığını, sonra adama “Beni Müge Anlı arıyormuş, senin de başın belaya girer” dediğini, otogara gittiğini,..

Afyonda yaşanan ve 5 öğrencinin yaşamını yitirdiği kazayla ilgili söför adliyeye sevkedildi 00:53

Afyonda yaşanan ve 5 öğrencinin yaşamını yitirdiği kazayla ilgili söfö

Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesinde 5 öğrencinin hayatını kaybettiği, 5 öğrencinin de yaralandığı kazayla ilgili dün gözaltına alınan servis minibüsünün şoförü, adliyeye çıkarıldı. İlçeye bağlı Çatağıl köyü yakınlarınd..

Niğde'de öğrenci otobüsü şarampole devrildi 01:09

Niğde'de öğrenci otobüsü şarampole devrildi

Niğde'de Konya Selçuk Üniversitesi öğrencilerini taşıyan otobüs, kontrolden çıkarak kaza yaptı. Kaza sonrası ilk belirlemelere göre; 2 kişi hayatını kaybederken, 42 kişi yaralandı. Otobüs kazası haberi Niğde'den geldi. ..

Uzaydan Atlayan Adamın Yeni Görüntüleri Felix Baumgartner 06:47

Uzaydan Atlayan Adamın Yeni Görüntüleri Felix Baumgartner

39 bin metreden 1600 km hızla dünyaya düşüş Felix Baumgartner..

  • tnx4life tarafından
  • 831 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan- Pyd'ye Silah Verdiler 02:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Pyd'ye Silah Verdiler

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Pyd'ye Silah Verdiler Cumhurbaşkanı Erdoğan:63 ülke koalisyon güçleri olarak biz, 10 bin DEAŞ'lıyı halledemiyoruz, bunun için PYD'ye YPG'ye diyoruz ki 'Gel, siz de terörist olsanız da bize yardım..

5 bini aşkın Suriyeli Cerablus'a Döndü 00:36

5 bini aşkın Suriyeli Cerablus'a Döndü

5 bini aşkın Suriyeli Cerablus'a Döndü Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan Suriyelilerden, Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında huzura kavuşan Cerablus'a dönenlerin sayısı 5 bin 176'ya ulaştı...

Temizlik Görevlisinden İnsanlık Dersi 02:33

Temizlik Görevlisinden İnsanlık Dersi

Temizlik Görevlisinden İnsanlık Dersi Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinin ek binasında 12 yıldan beri temizlik işçisi olarak çalışan 3 çocuk annesi Remziye Karadağ, hastane koridorlarını temizlerken altın gerdanlı..

Gümrükten İhaleyle Satılacaklar 01:45

Gümrükten İhaleyle Satılacaklar

Gümrükten İhaleyle Satılacaklar EDİRNE’nin Hamzabeyli Sınır Kapısı’nda Bulgaristan’dan Türkiye’ye kaçak olarak geçirilmek istenirken bulunan İran ve İngiliz melezi 10 yavru kedi, Tasfiye İşletme Müdürlüğü 'TASİŞ) tarafı..

Fırat Kalkanı Harekatı Öso'ya Güç Kattı 02:30

Fırat Kalkanı Harekatı Öso'ya Güç Kattı

Fırat Kalkanı Harekatı Öso'ya Güç Kattı Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında bin askerle terör örgütleriyle mücadeleye başlayan Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), elde edilen başarılar sayesinde asker sayısını üç kat artırarak böl..

Sınır Kapısında Suikast Silahları Ele Geçirildi 01:59

Sınır Kapısında Suikast Silahları Ele Geçirildi

Sınır Kapısında Suikast Silahları Ele Geçirildi Dereköy Sınır Kapısı'nda, Bulgaristan'dan Türkiye'ye giriş yapan bir araçta, 3 kalaşnikof ile 3 Glock, 1 Uzi, 5 CZ marka tabanca ile 2 bin 433 mermi bulundu...

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Nasuh Mahruki: Benim Söylemimi Akut'a Ödetmenin Kime Ne Faydası Var 03:13

Nasuh Mahruki: Benim Söylemimi Akut'a Ödetmenin Kime Ne Faydası Var

Nasuh Mahruki: Benim Söylemimi Akut'a Ödetmenin Kime Ne Faydası Var HAYAT kurtarmak için 2 bin 200 gönüllü ile mücadele ettiklerini söyleyen AKUT Başkanı Nasuh Mahruki, Şişli merkez binalarına gelen tahliye bildirimini..

Yunus Emre Aşkın Yolculuğu 40. Bölüm İlahi ve Zikir Sahneleri 09:43

Yunus Emre Aşkın Yolculuğu 40. Bölüm İlahi ve Zikir Sahneleri

Yunus Emre _Aşkın Yolculuğu_ 40. Bölüm İlahi ve Zikir Sahneleri. 18 Bin Aleme Server Olan Muhammed...

  • Dini Mubin tarafından
  • 3.047 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek 05:43

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yönetici ve yazarlarının gözaltına alındığı soruşturmaya destek verdi. Bahçeli: Adında Cumhuriyet olup da, Cumhur..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz 07:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı Jean Asselborn’ın 'Nazi' benzetmesine yanıt verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı ..

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek 01:02

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verec

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek El-Cezire'ye konuşan Erdoğan, Türk tipi başkanlık sistemiyle ilgili Bu, Türkiye'ye çok daha hızlı bir şekilde kalkınma fırsatı verecektir diyorum..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Yerli Tramvay Yolcu Taşımaya Başladı 02:03

Yerli Tramvay Yolcu Taşımaya Başladı

Yerli Tramvay Yolcu Taşımaya Başladı Yurt dışından 2,3 milyon avro bedelle ithal edilen tramvayın emsalini, Bursa'da faaliyet gösteren yerli bir firmaya 1,6 milyon avro karşılığında ürettiren Samsun Büyükşehir Belediye..