#Jandarma’da bin 218 personel

Başbakan Yıldırım'dan Birlik ve Kardeşlik Mesajı 02:17

Başbakan Yıldırım'dan Birlik ve Kardeşlik Mesajı

Başbakan Yıldırım, Türkiye'nin hepimizin arzu ettiği muasır medeniyetler seviyesine çıkmasını, daha çok çalışarak, birliği, kardeşliği daha da sağlamlaştırarak sağlayacağız. dedi...

300 Dolar İçin Çöp Bidonu Yalamak 00:09

300 Dolar İçin Çöp Bidonu Yalamak

Bizdekiler 5 bin lira için pantolonunu bile indirmiyor işte aramızdaki tek fark bu. Şaka şaka. Kusacaktım be bu nedir böyle!..

  • JET TV tarafından
  • 903 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aydın Kurtoğlu - Yak 02:40

Aydın Kurtoğlu - Yak

Ne kadar boş her şey alışınca yalnızlığa Tükenince umutların sarılırsın gururuna Bir elinde yanılgılar, diğerinde gözyaşların. Yıkılınca hayallerin karışırsın yağmurlara Değer mi boş yere kendini üzmeye Hayat senin eller..

Nil Özalp - Kal Aklımda  (Yasin Keleş Remix ) 04:43

Nil Özalp - Kal Aklımda (Yasin Keleş Remix )

Acı çekipte kendine geldiysen, Ona buna güvenip tükendiysen, Birden bire gerçeği gördüysen, Geçmiş olsun… Neye yararki sonlara kaldıysak Birbirimizin ayağını kaydırsak Sen bana düşman, buna bin pişman olmuyorsun Hadi s..

Tek Hayali Çocuklarının Elini Tutmak 01:36

Tek Hayali Çocuklarının Elini Tutmak

Ameliyatı için 68 bin liraya ihtiyacı olan Yaşar Cantemur, hem bekçilik yapıyor hem de çorap ve mendil satarak para biriktirmeye çalışıyor. Elleri öyle titriyor ki, çocuklarının elini tutamıyor. O yüzden tek hayali, çocu..

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller 01:13

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değille

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller ABD Dışişleri Bakanlığından üst düzey yetkili, FETÖ için Masum bir dini hareketten ziyade organize suç örgütlerinin kara para aklamak için para sa..

Yasak Şehir 04:49

Yasak Şehir

1420 Yılında , Ming Hanedanlığı'nın İmparatoru (1368-1644) taht üzarinde ki güvünü sağlamlaştırma çabası Çin'in başkentini, günümüzde Pekin olarak bilinen kuzeyde ki bir bölgeye taşıdı. Orada şu an 720 bin metrekarelik ..

Serinlemek İçin Ne Yaparsın? - Scorp 10:04

Serinlemek İçin Ne Yaparsın? - Scorp

Scorp, gençlerin paylaşımlarını 15 saniyelik videolarla yaptığı sosyal ağ, ilk bir haftada 20 bin kullanıcıya ulaştı. Scorp kullanıcıları belirli kategorilerle ilgili yorumlarını hazırladıkları videolarla paylaşıyor ya d..

  • JET TV tarafından
  • 925 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlyas Yalçıntaş Gel Be Gökyüzüm 03:58

İlyas Yalçıntaş Gel Be Gökyüzüm

Güneş doğdu ama yasta Mevsimi hep hasta Yoksun oralarda Bi ses bin yol olur anla Kaybedilen aşka Bahçeleri gonca Belki affeder bizi, Onca hatıra gibi Gel be gökyüzüm Kıyıya vurdu aşklarım Ya beni öldür ya anla Nefesim..

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu 01:49

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fetullahçı terör örgütü mensubu savcıları iade etmeyeceğini açıklayan Alman makamlarını sert biçimde eleştirdi Kültür ve Turizm Bakanlığının Yaşayan İnsan Hazinel..

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun 02:35

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun Olay dün saat 19.30'da Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli'nin oturduğu Ardıçlı Göl Evleri sitesinde meydana geldi. Belediye Başkanı Handan Toprak Benli site yönetimi..

Katar Talepleri Kabul Etmedi 00:50

Katar Talepleri Kabul Etmedi

Katar, bazı Arap ülkelerinin ilişkilerin yeniden normalleşmesi için dayattığı talepleri kabul etmeyeceğini açıkladı. Katar Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani, bu taleplerle ülkesinin egemenlik haklar..

Türkiye Minik Miray'ın Çığlığına Sessiz Kalmadı 05:09

Türkiye Minik Miray'ın Çığlığına Sessiz Kalmadı

Türkiye minik Miray’ın çığlığına sessiz kalmadı Gaziantep'te, üzerine kaynar vaziyetteki kuru fasulye dökülerek başı ve vücudunun çoğu yanan Miray’ın ameliyatı için gereken 155 bin TL hayırseverler tarafından tamamlandı...

 Suudi Prensler, 160 Milyon Dolarlık Yatlarını Bodrum'a Demirledi 01:31

Suudi Prensler, 160 Milyon Dolarlık Yatlarını Bodrum'a Demirledi

Bodrum'a 75 metrelik süper lüks yatla gelen Suudi kraliyet ailesine mensup prens ve prensesler, cennet kentin tadını çıkarıyor. 14 kişilik grup, akşam yemeği için 5 bin 280 Euro'luk hesap ödedi. Bodrum'a 75 metrelik süpe..

  • ANKA tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İspanya'da Olanlara Ses Çıkarmayan Avrupa, Türkiye'de Kıyameti Kopardı 02:19

İspanya'da Olanlara Ses Çıkarmayan Avrupa, Türkiye'de Kıyameti Kopardı

İspanya'da Olanlara Ses Çıkarmayan Avrupa, Türkiye'de Kıyameti Kopardı İspanya'da ayrılıkçı belediye başkanı gözaltına alınırken sesini çıkarmayan Avrupa'nın HDP'ye düzenlenen terör operasyonu karşısında kıyametleri kop..

Akdeniz'de Facia! Libya Açıklarında 239 Göçmen Can Verdi 00:50

Akdeniz'de Facia! Libya Açıklarında 239 Göçmen Can Verdi

Akdeniz'de Facia! Libya Açıklarında 239 Göçmen Can Verdi BM: Libya açıklarında batan iki gemide 239 göçmen hayatını kaybetti. Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği Sözcüsü Carlotta Sami, Libya açıklarında ..

20 Gündür Havalanamayan Jetler, Yeniden Işid Mevzilerini Bombaladı, 18 İşid'li vuruldu. 03:28

20 Gündür Havalanamayan Jetler, Yeniden Işid Mevzilerini Bombaladı, 18

20 Gündür Havalanamayan Jetler, Yeniden Işid Mevzilerini Bombaladı, 18 İşid'li vuruldu. Suriye'deki hava savunma sisteminin Türk uçaklarına kilitlenmesi nedeniyle 20 gündür havalanamayan jetler, yeniden IŞİD mevzilerini..

İstanbul Sahillerinde Drone'li Kurtarma Sistemi 01:10

İstanbul Sahillerinde Drone'li Kurtarma Sistemi

Deniz sezonun açılmasıyla birlikte İstanbullular gönül rahatlığıyla deniz keyfi yaşamaya devam ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) bağlı cankurtaran ekipleri 45 günde bin 61 kişiyi boğulmaktan kurtarmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur 06:45

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur Başbakan Binali Yıldırım, Erzincan’da yaptığı konuşmada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenerek, Demokrasiye sahip çıkmak, teröre sahip çık..

19 22.Bölüm Fragmanı 01:03

19 22.Bölüm Fragmanı

19 22.Bölüm Fragmanı yayında! 19'da yeni bir seriye başlayan Volkan Uğurlu 200 Bin TL için yarışacak!..

  • ANKA tarafından
  • 859 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Akşehir İrem Derici İle Coştu 03:01

Akşehir İrem Derici İle Coştu

58. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenliği kapsamında Akşehir Açık Hava Tiyatrosunda yaklaşık 7 bin kişiye konser veren ünlü pop müzik sanatçısı İrem Derici, performansı ve sahne şovuyla binlerce kişiyi coşturdu...

  • ANKA tarafından
  • 615 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dilencinin Üzerinden Arsa Tapusu Çıkması 01:37

Dilencinin Üzerinden Arsa Tapusu Çıkması

Bursa'da mendil satma bahanesiyle dilencilik yaptığı iddia eden vatandaşın üzerinden 2 bin 278 lira para, çok sayıda kredi kartı ve arsa tapusu çıktı...

  • JET TV tarafından
  • 915 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde 16:04

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde Başbakan Binali Yıldırım, Rize’de STK temsilcileri ile bir araya geldiği toplantıda, kobilere yeni kredi müjdesi verirken, asgari ücret desteğinin 2017 yılında da devam edeceğini açı..

Cami Avlusuna İşeyen Köpek Gibi Kaçtı Bazılar Diriliş 15 Temmuz 04:39

Cami Avlusuna İşeyen Köpek Gibi Kaçtı Bazılar Diriliş 15 Temmuz

Ben Onur Kaplan. bu videoda 15 temmuz darbe girişimini, darbe hainliğini anlattık. cumhur başkanımızın konuşmasıyla sokaklara döküldüğümüz bu kara geceyi belgesel olarak anlattık. vatanımıza el sürdürmedik. darbeye hayır..

 Ebru Şancı Bakıcılara Servet Ödedi 00:35

Ebru Şancı Bakıcılara Servet Ödedi

Manken Ebru Şancı Eylül 2015’te futbolcu Alpaslan Öztürk ile Belçika’da evlenmişti. Geçen Ekim’de de ikizleri Ceylin ve Mila’YI Bodrum’da dünyaya getirmişti. Bir yılda 9 dadı değiştirdiğini söyleyen Ebru Şancı, ‘Bakıcıla..

  • ANKA tarafından
  • 984 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fatoş ve Emir Sarıgülün Muhteşem Evleri 01:05

Fatoş ve Emir Sarıgülün Muhteşem Evleri

Fatma Sarıgül Eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül'ün eşidir.Acarkent'teki muhteşem evinin kapısını Instyle Home Dergisi'ne açtı. Çift bin 200 metrekarelik, 4 katlı villaya 2013'te taşınmıştı...

  • ANKA tarafından
  • 3.927 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fransa'nın Süper'i Paris Saint Germain (Özet) 04:03

Fransa'nın Süper'i Paris Saint Germain (Özet)

Fas'taki 45 bin kişilik İbni Batuta Stadı'nda oynanan maçta Fransa Ligi'nin son şampiyonu Monaco ile Fransa Kupası'nı müzesine götüren Paris Saint-Germain takımları karşı karşıya geldi...

  • OFSAYT tarafından
  • 1.153 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alman Spiegel Dergisi'nden Skandal İddia- AB, Türkiye'nin Üyelik Sürecini Durduracak 01:55

Alman Spiegel Dergisi'nden Skandal İddia- AB, Türkiye'nin Üyelik Sürec

Alman Spiegel Dergisi'nden Skandal İddia- AB, Türkiye'nin Üyelik Sürecini Durduracak Bugün piyasaya çıkacak sayısında AB'nin Türkiye'nin üyelik sürecini durdurmayı planladığını öne süren Alman Spiegel dergisi, haberi G..

Yıldız Tilbe - Çabuk Olalım Aşkım 04:03

Yıldız Tilbe - Çabuk Olalım Aşkım

Yıldız Tilbe Beste Adı : Yürü Anca Gidersin Şarkı Sözü Çabuk olalım aşkım Herşeyi paylaşalım Ben kendimi sana adadım Sevgilim sensiz anlamsızım Mahşere kadar benim aşkım Her alemde senindir canım Nereye istersen sür köle..

İstanbul Çamlıca'ya Dev Tv Kulesi 02:22

İstanbul Çamlıca'ya Dev Tv Kulesi

İstanbul Çamlıca'ya Dev Tv Kulesi Temeli bitti gövde inşaatına geçildi. Çamlıca'da tüm TV ve radyo vericilerinin toplanacağı TV kulesi inşaatı hızla ilerliyor. Peki 365 metrelik dev kule ne zaman açılacak? TV ve radyo v..