#Jandarma’da bin 218 personel

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı 08:11

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon’un ‘FETÖ’nün ‘3 tane okulu var bizde’ dediğini hatırlatarak, “Ben hemen bu okulları kapatacağım, bunları kamulaştıracağım. Maarif kolejimizle, bunları..

Bakan Kılıç Diyarbakır’da 09:22

Bakan Kılıç Diyarbakır’da

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, kentte spor alanında yapılan yatırımları incelemek amacıyla Diyarbakır’a geldi. Diyarbakır’a yapılan yatırımları incelemek ve bilgi almak amacıyla Diyarbakır’a gelen Gençlik ..

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi 01:37

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi eski polislerin, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye eleman yerleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun krokisinin sızdırıldığı bu örgüt elemanları ara..

Terörist Mağarasında On Kişilik Oda Bulundu 01:37

Terörist Mağarasında On Kişilik Oda Bulundu

Kato Dağı'nın 2 bin 865 rakımlı bir tepesinde kısa bir süre önce ele geçirilen mağarada güçlükle geçilen koridordan sonra yaklaşık 10 kişinin sığabileceği oda genişliğinde alan bulundu...

Milyoner'de Herkesi Ters Köşeye Yatıran Soru 02:56

Milyoner'de Herkesi Ters Köşeye Yatıran Soru

ATV'de yayınlanan 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasına Türkçede kelimeler en çok hangi harfle başlar? sorusu damga vurdu. Uzun süre cevap verip vermemekte zorlanan yarışmacı, kazandığı 30 bin TL'yi riske etmedi ve Ç..

Gökhan Güney  Melek Yüzlüm 04:04

Gökhan Güney Melek Yüzlüm

saclarinda yeller eser gözlerin dünyadan güzel gülyapragi sana benzer benim güzel melek yüzlüm bin selam sana kalbimden adim düsmesin dilinden beni sevda ülkesinden kovma sakin melek yüzlüm gelsin bu öfkenin so..

Gülden Karaböcek - Dilek Taşı 04:40

Gülden Karaböcek - Dilek Taşı

Gözümde canlanır koskoca mazi Sevdiğim nerede ben neredeyim Suçumuz neydiki ayrıldık böyle Kaybolmuş benliğim, ben ne haldeyim Efkarım birikti sığmaz içime Bin sitem etsemde azdır kadere Gülmeyi unutan yaşlı gözle..

Mavi Marmara Davası Düştü 01:49

Mavi Marmara Davası Düştü

Mavi Marmara davasının düşürülmesine karar veren mahkeme, İsrailli askerler hakkındaki yakalama kararının kaldırılmasını hükmetti. Mavi Marmara saldırısına ilişkin İsrail Genelkurmay Başkanı olan Rau Aluf Gabiel Ashkna..

Seden Gürel - Bi Bulsam 05:09

Seden Gürel - Bi Bulsam

Bile bile çıktım yola, acıyor canım hala Yanlış bende mi acaba? Bi bulsam, bi de emin olsam Bile bile vurdum yola, acıyor içim hala Bunlar gibi dostun varsa Boşver başka düşman arama On kere, yüz kere, bin kere d..

Artvin Off-Road’da Yürekleri Ağza Getiren Kaza 00:25

Artvin Off-Road’da Yürekleri Ağza Getiren Kaza

Artvin Belediyesi organizasyonunda Artvin Off-Road Kulübünce bin 200 rakımlı Kafkasör Yaylası'nda yapılan yarışlara Türkiye'nin yanı sıra, Gürcistan, Azerbaycan, Ermenistan ve İran'dan da ekipler katıldı. Gürcistan uyruk..

İntihar Girişimini Görüntüleme Çılgınlığı 04:03

İntihar Girişimini Görüntüleme Çılgınlığı

Adana'da 13 bin lira borcu olduğunu ileri sürerek kafasına tabanca dayayıp üzerine benzin dökerek kendini öldürmek isteyen toplu taşıma sürücüsünü görüntülemek isteyen vatandaşlar ilginç görüntüler oluşturdu...

  • ANKA tarafından
  • 867 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Pilot Şimşeklerin Arasından Böyle Geçti 00:59

Türk Pilot Şimşeklerin Arasından Böyle Geçti

Türk Hava Yolları'nın Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'den İstanbul'a gelen Airbus 330 tipi uçağı 12 bin metrede iken fırtınada nadir görülen Aziz Elmo Ateşi adı verilen atmosferdeki elektriklenme olayının..

Yangında Nadir Görülen Ateşe Rastlandı 01:02

Yangında Nadir Görülen Ateşe Rastlandı

Portekiz'de yaklaşık bin itfaiyecinin söndürmeye çalıştığı devasa orman yangınları sırasında, spiral bir forma sahip olan ve çok nadir görülen bir fenomen kameralara takıldı...

Kerimcan Durmaz Demet Akalın'a Komşu Oldu 06:08

Kerimcan Durmaz Demet Akalın'a Komşu Oldu

Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla ünlenen DJ Kerimcan Durmaz, Demet Akalın’a komşu oldu. Kerimcan Durmaz, Demet Akalın’a komşu oldu. Beykoz’dan ev tutan Kerimcan Durmaz, 4 katlı 600 metrekare havuzlu villaya ayda 25 bin T..

  • ANKA tarafından
  • 984 görüntüleme
  • 7 yıl önce
42 Ünlü Kişinin Ölmeden Önceki Son Sözleri 08:41

42 Ünlü Kişinin Ölmeden Önceki Son Sözleri

Tarihe damga vurmuş ünlü insanların son sözlerini sizler için derkedik. 1. Necip Fazıl Kısakürek Demek böyle ölünürmüş 2. Victor Hugo Siyah bir ışık görüyorum 3. Barbaros Hayreddin Paşa Öldüğüm zaman beni deniz ..

  • Umut Tv tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ebru Şallı'ya Dava Şoku: Zina ve Gurur Davası 08:20

Ebru Şallı'ya Dava Şoku: Zina ve Gurur Davası

Gonca Akkuş'tan Ebru Şallı’ya dava şoku! Eşiyle sevgili olan Şallı'ya, manevi tazminat davası açtı. Uğur Akkuş'un eşi Gonca Akkuş, eşinin sevgilisi Ebru Şallı’ya 70 bin tl değerinde manevi tazminat davası açtı...

  • ANKA tarafından
  • 1.031 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sosyal Medyayı Sallayan Kanepe! 00:48

Sosyal Medyayı Sallayan Kanepe!

Tek bir hareketle ranza olabilen kanepenin görüntüleri sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta dört günde 7,3 milyon görüntüleme ve 274 bin paylaşım alarak sosyal medyayı adeta salladı...

Sosyal Medyayı Sallayan Kanepe 00:48

Sosyal Medyayı Sallayan Kanepe

Tek bir hareketle ranza olabilen kanepenin görüntüleri sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta dört günde 7,3 milyon görüntüleme ve 274 bin paylaşım alarak sosyal medyayı adeta salladı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz 02:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehitlere Saygı Maçı öncesi Vodafone Arena'da yaptığı açıklamada tek millet vurgusu yaptı. Son dönemde yaşanan terör olayları karşısında bir araya gelen futbol ailesi, bu akşam Spo..

2016'da Samsung, Apple ve Nintendo'dan Akılda Kalanlar 03:02

2016'da Samsung, Apple ve Nintendo'dan Akılda Kalanlar

Samsung ve Apple 2016 yılında, birbiri ardında piyasaya sürdükleri iddialı ürünleriyle dijital dünyanın en fazla konuşulan markalarından oldular. Samsung’un, Ağustos ayında tanıtımını yaptığı, önceki ürünlerinden bir ha..

Kamp Yaptıkları Alanı Çöplüğü Çevirdiler 00:42

Kamp Yaptıkları Alanı Çöplüğü Çevirdiler

Bolu’nun Mengen ilçesinde sosyal paylaşım sitesi üzerinden bir araya gelerek kamp yapan 8 bin kişinin, doğada bıraktıkları çöpler tepkilere sebep oldu..

Ruslar Putin'e Güveniyor 01:18

Ruslar Putin'e Güveniyor

Rus Kamuoyu Vakfı'nın (FOM) düzenlediği ankete katılan Rusya vatandaşlarının yüzde 82'si Devlet Başkanı Vladimir Putin'in icraatlarından memnun olduklarını ifade etti. Rus lidere güvenin yüzde 80 seviyesinde olduğu görül..

Evlatları İçin Tarlada Çalışan Anne Yürek Burktu 00:59

Evlatları İçin Tarlada Çalışan Anne Yürek Burktu

Adana'da 7 çocuklu Aysel Vadi (43), eşinin başka bir kadınla evlenip evi terk etmesiyle, oğluna 20 bin lira başlık parası biriktirmek için 50 lira yevmiye ile tarlada çalışıyor. Annenin mücadelesi ise yürek burktu...

Demir Levyeyle Defalarca Vurup Gasp Ettiler! 00:37

Demir Levyeyle Defalarca Vurup Gasp Ettiler!

Ataşehir'de bir bankadan yaklaşık 450 Bin TL para çeken 2 kişi güpegündüz levyeyle dayak yiyerek gasp edildi. Dehşet anı ise saniye saniye kameralara yansıdı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Dışişleri Bakanı'nı Kabul Etti 00:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Dışişleri Bakanı'nı Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed Bin Casim El Sani'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti...

Alman Biyolog Çiftten Bisikletle Dünya Turu 05:37

Alman Biyolog Çiftten Bisikletle Dünya Turu

Almanya’dan başlayıp bisikletle dünya turuna çıkan Alman biyolog çift, 3 bin 500 kilometre yol kat ettikten sonra Erzurum’da mola verdi. Elis ve Lukas isimli çift, Erzurum’da bir vatandaşın yoğun sevgi gösterisiyle karşı..

Manga - Dunyanin Sonuna Dogmusum 04:17

Manga - Dunyanin Sonuna Dogmusum

Naber bak, bende dert yok tasa yok Mutluyum artık beynim yok Dikmişim ekrana gözlerimi Başka da bir ihtiyacım yok Kişisel neyim kaldı ki bir iletim olsun Tıklana tıklana her şeyim ortada Atın ölümü arpadan olsun ..

Arjantin'de Faiz Anlaşmazlığı Bakanı Koltuğundan Etti 01:05

Arjantin'de Faiz Anlaşmazlığı Bakanı Koltuğundan Etti

Arjantin’de merkez bankasıyla yaşanan uyumsuzluk maliye bakanını kabine dışına itti. Ekonomik krizden çıkış yolu aranan ülkede Maliye Bakanı Alfonso Prat-Gay faizlerin düşürülmesini istiyordu. Ancak onun bu talebi “enfla..

Ajda Pekkan - Yakar Geçerim 04:24

Ajda Pekkan - Yakar Geçerim

Yine yüzünden düşen bin parça. Dalıp dalıp uzaklara iç çekiyorsun. Eğer bıçak kemiğe dayandıysa, Niye bu amansız acıya göz yumuyorsun. Akıl karı değil ızdırabın böylesi. Bu aşk değil esaretin ta kendisi. Ben seni..

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar 08:00

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar

Pablo Escobar'ın oğlu: Babam filmlerde anlatılan Escobar’dan daha kötü birisi Kendisi tüm zamanların en büyük uyuşturucu baronlarından biri olan Pablo Escobar’ın oğlu. Juan Pablo Escobar, 1993’te babasının ölümünden so..