#Jandarma’da bin 218 personel

Sezen Aksu - Ey Benim Çocukluğum 04:17

Sezen Aksu - Ey Benim Çocukluğum

Yorgunum hatırlamaktan Hangi bir günahıma yanayım Kendine düşman bin pişman Bulabilsem yalvarayım Bu dünyanın aşk bilgisi Bir kara tahta silgisi Nefsimin yenilgisi Sonsuza dek cezalıyım Ey benim dikenli yolum Çocukluğu..

Avcılar'da Okul Önünde Satılmak İçin Hazırlanan Kokain Ele Geçirildi 01:10

Avcılar'da Okul Önünde Satılmak İçin Hazırlanan Kokain Ele Geçirildi

Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü Mobil Okul Timlerince in takip sonucu okul çevrelerinde satılmak üzere piyasa değer 6 bin lira olan 60 fişek taş kokain ele geçirilirken, esnaf olduklarını belirlenen 4 kişi gözaltına alınd..

Şarkıcı Hatice'ye Ahlaksız Teklif 01:46

Şarkıcı Hatice'ye Ahlaksız Teklif

Şarkıcı Hatice Dubaili bir iş adamı tarafından kendisine yapılan ahlaksız teklifi anlattı. Hatice, Bana utanmadan 100 bin dolar teklif etti dedi...

  • BETA tarafından
  • 778 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Donan Gölde Balık Avı 00:58

Donan Gölde Balık Avı

Muş'ta balıkçılar, donan 2 bin 149 rakımlı Hamurpet Gölü'nde motorlu testereyle kırdıkları buzun altında ağlarla balık avlıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.141 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD'de İmam Camiye Saldıran Zanlıya Verilen Cezayı Ödedi 01:00

ABD'de İmam Camiye Saldıran Zanlıya Verilen Cezayı Ödedi

ABD'nin Arkansas eyaletinde bir camiye zarar veren zanlı Abraham Davis'e faşist eylem sebebiyle 3 bin 200 dolar para cezası kesildi. Cami imamı, saldırgana kesilen cezayı kendisi ödedi. İmamın bu tavrı büyük takdir topla..

Hande Yener Seren Serengil Kavgası Tartışmaya Neden Oldu 08:51

Hande Yener Seren Serengil Kavgası Tartışmaya Neden Oldu

Hande Yener - Seren Serengil kavgası mahkemeye taşındı. Seren Serengil, Hande Yener'e 100 bin TL'lik dava açtı... Söylemezsem Olmaz masasında da ele alınan konu tartışıldı.....

  • BETA tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı 02:40

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı

ABD’nin yeni Başkanı Donald Trump’ın göç politikasının ana hatları yavaş yavaş belli olmaya başladı. Meksika ile sınırları kapatmak, sınır kontrollerini 5 bin görevli daha ekleyerek güçlendirmek, “kutsal” sayılan ve yas..

Orhan Demir - Ne Sayarsan Say 04:24

Orhan Demir - Ne Sayarsan Say

Bir tek gülüşüne bin şiir yazdım Deli divane de ne sayarsan say Hayatın boyunca ilk defa sevdin Canım de gülüm de ne sayarsan say Hayatın boyunca ilk defa sevdin Canım de gülüm de ne sayarsan say Öldürdün sen beni ..

Oğuzhan Koç - Yapamam 03:59

Oğuzhan Koç - Yapamam

Canımı al... Seni alma benden Beni de çal... vazgeçtim kendimden Sevabın kalmasın bana, Günahın benim boynuma Al ahını... Vazgeçtim Senden. Al canımı deme bana... Sar beni son bir kez daha... Güler miydin? Bakar mıydı..

Dolandırıcılar bu defa eczaneyi hedef aldı, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı 01:03

Dolandırıcılar bu defa eczaneyi hedef aldı, o anlar güvenlik kamerasın

Bursa'nın İznik ilçesinde dolandırıcılar dün iki yaşlı kadının 60 bin TL'sini alırken, bugün de bir eczacı kalfasını dolandırdı. Dolandırılma anını güvenlik kamerası kaydetti...

Litrelik sularla kendilerini kamufle eden hırsızlar kamerada 01:39

Litrelik sularla kendilerini kamufle eden hırsızlar kamerada

İstanbul Bahçelievler’de girdikleri apartman dairesinden yaklaşık 20 bin liralık ziynet eşyası ve elektronik eşya çalan hırsızların şüphe çekmemek için izlediği yol görenleri hayrete düşürdü. Hırsızlar, apartman sakiniym..

Sokakta çalınmadık motosiklet bırakmadılar 01:47

Sokakta çalınmadık motosiklet bırakmadılar

Ümraniye’de kasklı 2 hırsız, sokak üzerinde park halinde olan 3 motosikleti direksiyon kilitlerini kırarak tek tek çaldı. Yaklaşık 15 dakika içerisinde 20 bin lira değerindeki motosikletleri çalan hırsızların rahat tavır..

Bakan Fikri Işık_ Yunanistan'ın Kararı Siyasi Bir Karardır 04:55

Bakan Fikri Işık_ Yunanistan'ın Kararı Siyasi Bir Karardır

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Yunanistan'ın darbeci askerlerle ilgili kararını sert bir dille eleştirerek, Bu karar yargısal adalet dağıtan bir karar değil, bu karar siyasi bir karardır. Yunanistan'ın biz bugüne kad..

İran'dan Balistik Füze Denemesi 00:42

İran'dan Balistik Füze Denemesi

İran’ın orta menzilli bir balistik füze denemesinde bulunduğu bildirildi. Konuyla ilgili açıklama Amerika Birleşik Devletleri’nden geldi. Beyaz Saray Sözcüsü Sean Spicer, ‘İran’ın balistik füze fırlattığının farkındayız..

Yıldırım, Suudi Veliaht Prensi ile görüştü 00:28

Yıldırım, Suudi Veliaht Prensi ile görüştü

Başbakan Binali Yıldırım, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Salman ile bir araya geldi...

Tarihi eser kaçakçılarına tarihi operasyon 03:40

Tarihi eser kaçakçılarına tarihi operasyon

İstanbul polisi, tarihi eser niteliği taşıyan 26 bin 456 adet antik hazine ele geçirdi. Türkiye tarihinin en büyük tarihi eser operasyonunda ele geçirilen eserlerle ilgili 13 kaçakçı yakalandı...

Başbakan müjdeyi verdi! 02:28

Başbakan müjdeyi verdi!

Başbakan Binali Yıldırım, “2018’de 5 bin engelli kardeşimizi işe başlatacağız. KPSS puanı geçerlilik süresini 2 yıldan 4 yıla çıkardık” dedi...

Dubai'de Dilencilerin Yıllık Kazançları 01:46

Dubai'de Dilencilerin Yıllık Kazançları

Günde ortalama 2.000 dolar kazanan dilenciler cuma günleri namaz çıkışı çok daha fazla kazanıyormuş. Dubai'de dilencilik yapılarak yılda yaklaşık 300 bin TL kazanılabilir...

  • JET TV tarafından
  • 703 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kerimcan Durmaz İlk Konserinde Rekor Kırdı 17:54

Kerimcan Durmaz İlk Konserinde Rekor Kırdı

Dj'lik yaparak ünlenen Kerimcan Durmaz, ilk konserinde rekor kırdı. Bostancı Gösteri Merkezi'nde sahne alan Kerimcan Durmaz, 3 bin 500 seyirciyle bir rekora imza attı. Kerimcan Durmaz, repertuvarına yerli ve yabancı bir..

  • BETA tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Ne Fayda 03:17

Müslüm Gürses - Ne Fayda

Allahım bu çile biter mi böyle, Sevgilim elimden gittikten sonra, Tövbe etti gönül aşka sevgiye, Bir değil bin seven versen ne fayda.. Kırıldı güvenim tuttuğum dallar, Çıkmaza uğradı gittiğim yollar, Kaderim huzur..

Türk Jetleri Vurdu Deaş'lı 14 Terörist Öldürüldü 00:19

Türk Jetleri Vurdu Deaş'lı 14 Terörist Öldürüldü

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında icra edilen hava harekatı ve çatışmalarda gün içerisinde 14 DEAŞ terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiğini bildirdi. TSK, DEAŞ başta olmak üzere ..

Batı Şeria'da Olaylı Yahudi Yerleşim Birimi Tahliyesi 00:48

Batı Şeria'da Olaylı Yahudi Yerleşim Birimi Tahliyesi

Batı Şeria’da Filistinli bir kişinin özel arazisi üzerine inşa edilen Amona Yahudi yerleşim biriminin tahliyesi olaylı başladı. Amona’nın girişinde araç lastiklerini ateşe vererek ve kapılarının önüne bariyerler koyarak ..

İngiltere ve Almanya Yalan Haberlere Savaş Açtı 01:32

İngiltere ve Almanya Yalan Haberlere Savaş Açtı

İngiltere parlamentosu yalan haberlerle ilgili soruşturma başlatıyor. Kültür, Medya ve Spor Komitesi tarafından yürütülecek soruşturma, “demokrasiyi hedef alan yalan haberlerin halkı geleneksel haber kaynaklarından soğut..

İdris Nebi Taşkan Magazin D  22 Ocak 2018  Özel Röportaj 04:32

İdris Nebi Taşkan Magazin D 22 Ocak 2018 Özel Röportaj

Magazin D muhabiri Emrah Günel, hayranlarının akşam yemeği için 50 Bin Dolar teklif ettiği yakışıklı oyuncu İdris Nebi Taşkan ile özel bir röportaj yaptı .....

  • BETA tarafından
  • 1.178 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Enes Batur'un Hayal Mı Gerçek Mi Filmi Hafta Sonu Gişesinde Arif V 216-yı Geride Bıraktı 05:30

Enes Batur'un Hayal Mı Gerçek Mi Filmi Hafta Sonu Gişesinde Arif V 216

Kendi açtığı İnternet kanalı ile fenomen olan Enes Batur'un Hayal Mi Gerçek Mi? filmi vizyonda. 3 günde 454 bin kişinin izlediği film, hafta sonu gişesinde birinci oldu. Magazin tartışma programında konu hakkında yor..

  • BETA tarafından
  • 820 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Romanya'da 89 Devriminden Bu Yana En Büyük Protestolar Yapılıyor 01:48

Romanya'da 89 Devriminden Bu Yana En Büyük Protestolar Yapılıyor

Romanya’da 1989 devriminden bu yanaki en büyük protesto gösterileri gerçekleşiyor. Hükümetin binlerce kişinin affını ve ceza kanununda bazı değişiklikleri öngören tasarısını meclisin onaylamasının ardından ülke çapında 1..

Maceracı _ Alanya HD 1:06:33

Maceracı _ Alanya HD

Kar, kış ve soğuk havadan bunaldık! Şöyle Akdeniz kenarında bir nefes alsak mı diyorsunuz? O zaman gülümseyin. Çünkü Maceracı bu hafta sizleri, Antalya’nın güzel ilçesi Alanya’ya götürüyor. Alanya macerası tadına doyulma..

50 Ameliyat ile Bedeni Ve Ruhunu Uyuşturan Adam 05:59

50 Ameliyat ile Bedeni Ve Ruhunu Uyuşturan Adam

İnsan Ken Bebek lakaplı Rodrigo Alves, katıldığı televizyon programında yüzüne yaptırdığı 50. operasyonu ve geçirdiği aşamaları anlattı. Ameliyatları geçirme sebebi olarak ‘Bedenim ve ruhum uyuşmuyordu’ şeklinde bir açık..

  • PITIRCIK tarafından
  • 811 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İbrahim Tatlıses - Dom Dom Kurşunu (1984) 04:33

İbrahim Tatlıses - Dom Dom Kurşunu (1984)

Dom Dom Kurşunu Aşık Mahzuni Şerif Kaşların Arasından Domdom Kurşunu Değdi Bir Avcı Vurdu Beni Bin Avcı Beni Yedi Ah Dedim Ağladım Yaremi Bağladım Eğdi Yar Boynun Eğdi Mevlam Kerimsin Dedi Hançer Yarası ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.621 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bekir Aksoy Açıkladı Enes Batur Filminin Devamı Mı Geliyor 02:41

Bekir Aksoy Açıkladı Enes Batur Filminin Devamı Mı Geliyor

Enes Batur’un ‘Hayal mi Gerçek mi?’ adlı filmi hafta sonunda 454 bin kişiyle sezonun en iyi açılış yapan 3’üncü filmi olmayı başardı..

  • BETA tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 7 yıl önce