#Jandarma’da bin 218 personel

Canlı Yayından Sonra Silahlı Kişiler Tarafından Soyulan Muhabir 01:04

Canlı Yayından Sonra Silahlı Kişiler Tarafından Soyulan Muhabir

Avustralyalı gazeteci Laurel Irving, İngiltere’nin başkenti Londra’da gerçekleştirdiği canlı yayının ardından silahlı soyguna uğradı. Channel Seven için yayın yapan Irving’i silahla tehdit eden kişiler toplamda 15 bin st..

  • JET TV tarafından
  • 941 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Vücudunu Sanat Eserine Çeviren Genç Kadın 00:25

Vücudunu Sanat Eserine Çeviren Genç Kadın

16 yaşındayken dövmelere karşı bağımlılık geliştiren Amber Luke isimli kadın, göz bebekleri dahil vücudunu dövmelerle kapladı ve yaptığı başka değişikliklerle vücudunu bir sanat eserine çevirmeyi başardı. 23 yaşındaki ge..

  • JET TV tarafından
  • 967 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İnsanoğlunun Gelecekte Yaşayacağı 10 Muhtemel Değişim 05:03

İnsanoğlunun Gelecekte Yaşayacağı 10 Muhtemel Değişim

Bu videoda bilim adamlarının araştırmaları sonucunda ortaya koyduğu ve gelecek 200 bin yıl içinde insan bedeninde görülmesi beklenen muhtemel değişiklikleri derledik. İyi seyirler.....

  • JET TV tarafından
  • 649 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Haftbefehl - Chabos Wissen Wer Der Babo Ist 02:20

Haftbefehl - Chabos Wissen Wer Der Babo Ist

Haftbefehl - Chabos Wissen Wer Der Babo Ist Şarkı Sözleri Haftbefehl] Chabos wissen, wer der Babo ist Hafti Abi ist der, der im Lambo und Ferrari sitzt Saudi Arabi Money Rich Wissen, wer der Babo ist Attention, mach bloß..

Bülent Ersoy - Yemin 05:55

Bülent Ersoy - Yemin

Geçmeden ömrümün en güzel çağı Seninle beraber olmak isterim Sensizlik gönlümün en zalim anı Ben seni yanımda bulmak isterim Yıllar var düşmüşüm ben bu yolları Hayatım benziyor kırık dallara Sitemler yetmiyor geçe..

Barış Manço - Yol 04:26

Barış Manço - Yol

Uçsuz bucaksız bir yolda Yürüyorum tek başıma Herkes hakkını helal etsin Kalmasın tek bir lokma Bu yolda ölmek var belkide dönmemek Ömür bitse bile yol bitmeyecek Bazen buz gibi bir pınardan İçiyorum kana kana B..

Millet Eğilmez RTE 03:00

Millet Eğilmez RTE

Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma sakın; Siper et gövdeni, dursun bu hayasızca akın. Doğacaktır sana va'dettiği günler Hakk'ın... Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın. Bastığın yerleri ''toprak!'' diyerek geç..

İlgi Odağı Olan İguana Yavruları 01:08

İlgi Odağı Olan İguana Yavruları

206 bin metrekarelik alan üzerine kurulu Bursa Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi’nde yaşayan bir çift iguananın 16 tane yavrusu dünyaya geldi...

  • JET TV tarafından
  • 801 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Katarlı İş Adamı Erdoğan'ın Zaferi İçin Araba Hediye Etti 01:00

Katarlı İş Adamı Erdoğan'ın Zaferi İçin Araba Hediye Etti

Katar'da her yıl deve yarışmalarını düzenleyen iş adamları bu yıl geleneği değiştirdi. Türkiye'de yapılan seçimler öncesinde Erdoğan kazanırsa 3 otomobil hediye sözü veren Katarlı bir iş adamı, zafer sonrası sözünü tut..

Pilotlar 3. Havalimanını Gece Böyle Görecek 00:57

Pilotlar 3. Havalimanını Gece Böyle Görecek

Türkiye'nin en önemli projelerinden biri olan 3. Havalimanı'nın 3 bin 750 metre uzunluğunda, 60 metre enindeki dev pistlerinin ışıklandırılması havadan görüntülendi. Uçakların pistte inerken görecekleri ışıklandırma hava..

Evanescence - Bring Me To Life 04:12

Evanescence - Bring Me To Life

Without a soul, my spirit sleeping somewhere cold Cansız bir şekilde, ruhum soğuk bir yerde uyuyup duracak, Until you find it there and lead it back home ta ki sen onu bulup ait olduğunu yere geri döndürene dek! ..

Barış Manço - Lahburger 07:36

Barış Manço - Lahburger

Evvel zaman içinde kalbur saman içinde Kaf dağının ardında uzak bir ülkede Kozu paylaşmak için iki düşman kabile Seçtiler iki civan sürdüler beni dare Biri aslan yürekli miyav kartal misali Biri ürkek bakışlı anka kuşu s..

Azerbaycan Ordusu Geniş Kapsamlı Tatbikata Başladı 01:39

Azerbaycan Ordusu Geniş Kapsamlı Tatbikata Başladı

Azerbaycan ordusu, 20 bin askerin katılımıyla geniş kapsamlı tatbikata başladı...

İlk Uçan İnsanlı Drone - Ehang 184 (Uçan Arabalar Gerçek Mi Oluyor ?) 02:33

İlk Uçan İnsanlı Drone - Ehang 184 (Uçan Arabalar Gerçek Mi Oluyor ?)

Bu yıl CES 2016'da tanıtılan bu drone diğerlerinden farklı olarak yolcu taşıyabiliyor. Çinli drone üreticisi Ehang, bu drone'un sadece tek kişi taşıyabileceğini ve yatırım beklediğini söylüyor. Drone'un özellikleri şöy..

Müzeyyen senar - Sevmekten Kim Usanır 04:50

Müzeyyen senar - Sevmekten Kim Usanır

sevmekten kim usanır sevmeye doyum olmaz hangi gönül uslanır ah sevenle oyun olmaz sevmekten kim usanır tadına doyum olmaz hangi gönül uslanır sevenle oyun olmaz [x2] kaç kere yemin ettim kaç gönülede girdim sensiz yapa..

Kayahan Seni Çok Özledim Gece Gözlüm 04:24

Kayahan Seni Çok Özledim Gece Gözlüm

seni çok özledim gece gözlüm benim gemilere bin gel yine gidersin sonbahar rüzgarı kırarken dalları ayrı düşen yaprak yaşar mı söyle olsaydım olsaydım ben yağmur olsaydım düşseydim bulutlardan kirpikte dursaydım olsayd..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.994 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yüzde 100 Yerli Silahlar Konya’da Sergileniyor 03:43

Yüzde 100 Yerli Silahlar Konya’da Sergileniyor

Yüzde 100 yerli silahlar Konya’da sergileniyor Konya 2. Savunma Sanayi Zirvesi ve tedarikçi günleri kapsamında açılan savunma sanayi sergisinde piyasaya yeni çıkacak olan silahlar dikkat çekiyor.. Savunma sanayisinde önd..

Ateşle 'Oynayan' Adamlar Çeliğe 'Hayat' Veriyorlar 02:58

Ateşle 'Oynayan' Adamlar Çeliğe 'Hayat' Veriyorlar

Isısı bin 200 dereceye ulaşan fırınlardan çıkardıkları kor halindeki çeliği yüksek basınçlı makinelerde döverek şekil veren operatörlerinin işi hem aşırı dikkat hem de fiziksel güç gerektiriyor...

Ysk Başkanı Güven Kesin Seçim Sonuçlarını Açıkladı 02:58

Ysk Başkanı Güven Kesin Seçim Sonuçlarını Açıkladı

YSK Başkanı Güven kesin seçim sonuçlarını açıkladı YSK Başkanı Güven, seçimin sonuçlandığını belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 26 milyon 330 bin 823 oy (yüzde 52,59) aldığını bildirdi...

Adem Kılıççı Survivor'dan Kazandığı Parayı Nasıl Kullanacağını Açıkladı 02:50

Adem Kılıççı Survivor'dan Kazandığı Parayı Nasıl Kullanacağını Açıklad

Survivor 2017'de finale kadar gitmeyi başaran ancak Ogeday'ın kazanmasıyla elenen Adem Kılıççı, bu yıl yeniden katıldığı Survivor'da zafere ulaşmıştı. Survivor'dan 500 bin TL'lik büyük ödülü kazanan Kılıççı yarışman..

  • BETA tarafından
  • 664 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bedelli Askerlikte Yaş Ve Ücret Belli Oldu 01:12

Bedelli Askerlikte Yaş Ve Ücret Belli Oldu

Bedelli askerlikte yaş ve ücret belli oldu AK Parti Grup Başkanvekili Turan, bedelli askerlik düzenlemesinde, 25 yaş sınırı, 25 gün askerlik süresi ve 15 bin lira bedel öngörüldüğünü bildirdi...

Volga Tamöz Ft. Burak Kut-Demet Sağıroğlu-Ferda A.Yarkın 06:27

Volga Tamöz Ft. Burak Kut-Demet Sağıroğlu-Ferda A.Yarkın

BURAK KUT - Benimle Oynama yalnızlıklardan yoruldum usandım sensiz gecelerden sıkıldım bunaldım sımsıkı saran ateşi gözledim o sımsıcak bakan gözleri özledim tutuşur anılar uykusuzluğum da yetişir sevdalar umutsuzluğu..

Petek Dinçöz - Ben Bir Şarkıyım Söz Müzik Sensin 04:38

Petek Dinçöz - Ben Bir Şarkıyım Söz Müzik Sensin

Kaçgün oldu seni arkadaşlarıma anlata anlata bitiremedim hala ne dersen de Sanki bin senedir aşığım yüzüne halimi gönlümü tanıyamadım adımı sorduğun yerde Aşkın o büyülü bembeyaz gülünün üstüne düşen su damlası gibi kalb..

  • Candy tarafından
  • 1.002 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Feride Hilal Akın - Sie Liegt In Meinen Armen 02:47

Feride Hilal Akın - Sie Liegt In Meinen Armen

Sie liegt in meinen Armen, ich kann es nicht ertragen! Es war ihr allerletztes Wort, ich liebe dich dann ging sie fort. Sie liegt in meinen Armen, ich kann es nicht ertragen! Es war ihr allerletztes Wort, ich liebe dich ..

Sinem Kobal Bebeğini Mi Kaybetti Açıklama Geldi 02:00

Sinem Kobal Bebeğini Mi Kaybetti Açıklama Geldi

Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu, Mayıs 2016'da Ayvalık-Cunda Adası'nda evlenmişti. Çiftin 800 bin liraya mâl olan düğünü 2 gün 2 gece sürmüştü. İddiaya göre; Setlerden bir süre uzak olan Sinem Kobal birkaç hafta önc..

  • BETA tarafından
  • 1.040 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Onun İşi Dev Yapıları 'Patlatmak' 02:43

Onun İşi Dev Yapıları 'Patlatmak'

Onun işi dev yapıları 'patlatmak' Dev binalar ve altyapı projelerinde gerçekleştirdiği patlatmalarla uluslararası belgesel kanallarının ilgisini çeken patlatma uzmanı Güler, Ürdün'de 6 bin 400 patlayıcı kapsül kullanarak..

Kurban Pazarının Şampiyonu Belli Oldu 01:12

Kurban Pazarının Şampiyonu Belli Oldu

Kurban pazarının 'Şampiyonu' Sultangazi'de kurulan kurban pazarında en büyük ilgiyi 1 ton 350 kilogramlık ağırlığı ve 35 bin liralık fiyatı ile sahibinin Şampiyon adını verdiği boğa görüyor...

Beyaz Bölüm Başı Ne Kadar Alacak 02:13

Beyaz Bölüm Başı Ne Kadar Alacak

Yıllarca kesintisiz devam ettiği 'Beyaz Show'u noktalayan Beyazıt Öztürk'ün yeni adresi O Ses Türkiye olmuştu. Öztürk'ün yeni anlaşması ile ilgili bir detay daha ortaya çıktı. Ünlü şovmenin, Acun Ilıcalı ile bölüm b..

  • BETA tarafından
  • 998 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gece-Derbeder 04:04

Gece-Derbeder

Korkma buda geçer Bırak bizim adımız derbeder olsun Gün olur devran döner Şimdilik adımız derbeder olsun oh oh ohh... Gözlerimi unuttum sende oh oh ohh... Çok gittin biraz gelsene Hayat bu işte bazen, çıkar rayı..

Serdar Ortaç - Asrın Hatası 05:34

Serdar Ortaç - Asrın Hatası

Bir kere sevdi gönül Mevsim bahar olsa da Yandı tutuştu gönül Kalbi bir taş olsa da Bin kere söylüyorum Bir kere dinlesen Bak yine söylüyorum Aşk için ölmese de Değmez sana değmez Aşkın öyle çok büyük ki Kimse..