#Jannat sabah el kheir müzik dinle

Halep'ten İlk Tahliye Konvoyu Muhaliflerin Bölgesine Ulaştı 01:28

Halep'ten İlk Tahliye Konvoyu Muhaliflerin Bölgesine Ulaştı

Halep’ten aralarında yaralıların da olduğu yaklaşık bin 200 kişiyi taşıyan ilk tahliye konvoyu muhaliflerin bölgesine ulaştı. Yeşil otobüslerden oluşan konvoy, Raşidin semti üzerinden Türkiye sınırında muhaliflerin kontr..

Konya’da Deaş Operasyonu: 33 Gözaltı 03:07

Konya’da Deaş Operasyonu: 33 Gözaltı

Konya polisi tarafından DEAŞ terör örgütüne yönelik 43 ayrı adreste düzenlenen operasyonda, hakkında yakalama kararı çıkarılan 51 kişiden 33'ü gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücade..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz 02:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehitlere Saygı Maçı öncesi Vodafone Arena'da yaptığı açıklamada tek millet vurgusu yaptı. Son dönemde yaşanan terör olayları karşısında bir araya gelen futbol ailesi, bu akşam Spo..

11 Maddede Sınıf Arkadaşına Platonik Aşık Olmak Nedir 02:51

11 Maddede Sınıf Arkadaşına Platonik Aşık Olmak Nedir

Bu videoda sınıf arkadaşına aşık olanların yaşadıkları var. Derslerde çaktırmadan onu izlemek, hareketlerinden anlam çıkarmaya çalışmak, okula koşa koşa gitmek, sabah hazırlığının bir türlü bitmemesi, tatildeyken okulun ..

  • JET TV tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ünlü Komedyen Cem Yılmaz Oyunu Kullandı Esprileri Patlattı 01:31

Ünlü Komedyen Cem Yılmaz Oyunu Kullandı Esprileri Patlattı

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, sabah Ozan Güven’le birlikte Beşiktaş Lütfi Banat İlkokuluna gelerek oyunu kullandı. Kendisini görüntüleyen basın mensuplarına Siz kabine geçin ben geliyorum diyen Yılmaz, anons çekerken kendi..

Gazze Şehidini Uğurladı 01:32

Gazze Şehidini Uğurladı

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nde yer alan Refah kentine, bu sabah, top atışıyla düzenlediği saldırıda yaralandıktan sonra şehit olan Filistinli genç Abdulfettah Ebu Azum (17) için Gazze'nin güneyindeki Refah kentinde ce..

Ayna - Anlatmalıymış Meğer 04:36

Ayna - Anlatmalıymış Meğer

Dün gece seni gördüm yine Bembeyaz bir yağmur içinde Bir rüya değil sanki Gülüyordun gözlerime Her damla bir keder Gözlerimde yaş oldun Yetti bundan fazlası ölüm Gelme artık gecelerime O günlerden bir rüzgar ese..

maNga - Cevapsiz Sorular 05:24

maNga - Cevapsiz Sorular

Birden ay ışığını kesti Bir de sen çok değiştin Yaşananlar hiç yaşanmamış gibi Söylenenler hiç söylenmemiş gibi Birde sen karşıma geçtin Başka biri var, biri var dedin İnanamadım bittiğine İnanamadım gittiğine ..

Tolga Tanış Abd Dışişleri Bakanlığı'nın Personeli Gibi 04:49

Tolga Tanış Abd Dışişleri Bakanlığı'nın Personeli Gibi

Terör örgütleri ve CIA ilişkisi, A Haber’de yayınlanan Canan Barlas ile Gündem programında masaya yatırıldı. CIA eski şefi Graham Fuller'in daha önceki açıklamalarından örnekler verilerek CIA'nın terör örgütleri ile nası..

Brezilya'da Cezaevinde İsyan_ En Az 60 Ölü 00:57

Brezilya'da Cezaevinde İsyan_ En Az 60 Ölü

Brezilya’da bir cezaevinde iki ayrı suç çetesi tarafından başlatılan isyanda en az 60 kişi yaşamını yitirdi. Brezilyalı yetkililer pazar günü öğleden sonra başlayan ayaklanmanın ancak sabah saatlerinde kontrol altına al..

Tahta Arasında Yuttuğu Yumurtaları Geri Çıkaran Yılan 00:46

Tahta Arasında Yuttuğu Yumurtaları Geri Çıkaran Yılan

Bir sabah sundurma basamaklarının altında buldukları yılanı kayda almaya başlayan kişinin anlattığına göre, Yılan, bir çeşit büyük kuş yumurta yemişti, sundurmada çatlağa geri dönmeye çalışıyordu ve sonunda yumurtaların ..

  • JET TV tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Almanya'da Türk İş Yerine Silahlı Saldırı 00:26

Almanya'da Türk İş Yerine Silahlı Saldırı

Almanya'da Türk iş yerine silahlı saldırı Almanya'da Türklere ait iş yerine silahlı saldırıda bulunuldu. Heilbronn kentindeki Alper Yıldırmaz'a ait ''Stefans'' adlı fırına sabah saatlerinde kimliği belirlenemeyen bir kiş..

Aydan Şener Sürpriz Programla Ekranlara Dönüyor 02:01

Aydan Şener Sürpriz Programla Ekranlara Dönüyor

Aydan Şener, yapımcılığını Yüksel Aman'ın üstlendiği ve hafta sonları sabah kuşağında yayınlanacak program için anlaşma imzaladığını duyurdu. Sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda Şener “Sürpriz bir programla çok..

  • BETA tarafından
  • 1.173 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Romantik Tatil Ebru Şallı'yla Uğur Akkuş Dakikalarca Öpüştü 03:59

Romantik Tatil Ebru Şallı'yla Uğur Akkuş Dakikalarca Öpüştü

Bu yıl içinde nikah masasına oturacakları konuşulan Ebru Şallı ve Uğur Akkuş, işadamına ait yatta Bodrum tatiline devam ediyor. Çift, önceki sabah Torba açıklarından demir aldı, gözlerden uzak olmak için sessiz sakin bir..

  • BETA tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Saddam'ın İdamından 10 Yıl Sonra Irak'ta Kaos Ve Çatışmalar Sürüyor 02:55

Saddam'ın İdamından 10 Yıl Sonra Irak'ta Kaos Ve Çatışmalar Sürüyor

Irak’ın devrik lideri Saddam Hüseyin 10 yıl önce, 30 Aralık 2006’da Kurban Bayramı’nın ilk gününde sabah saatlerinde asılarak idam edildi. ABD’nin Irak’ı işgal etmesiyle 24 yıllık iktidarını kaybeden Saddam, diktatör re..

ABD'de  YİNE OLAY  Tren Kazası - 100 yaralı 00:55

ABD'de YİNE OLAY Tren Kazası - 100 yaralı

Amerika Birleşik Devletleri’nin New York eyaletinde yolcu treninin raydan çıkması sonucu 100’den fazla kişi yaralandı. Yoğun yolcu trafiğinin olduğu sabah 8:00 sularında Brooklyn durağında meydana gelen kaza sonrası büy..

  • PengoTV tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Saç Kırıkları ile İlgili Bilmeniz Gerekenler 02:20

Saç Kırıkları ile İlgili Bilmeniz Gerekenler

Saç Kırıkları ile İlgili Bilmeniz Gerekenler Bu videoda saç kırıkları hakkında bilmeniz gerekenleri derledik. Saç kırıklarının dört ana nedeni var. 1) Boya, perma gibi kimyasal işlemlerin sık tekrarlanması. 2) Saç kuru..

  • Kadınca tarafından
  • 1.134 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul'da Evlerinin Kapısına Bin Lira Bırakan Gizemli Adam 01:46

İstanbul'da Evlerinin Kapısına Bin Lira Bırakan Gizemli Adam

İstanbul Hasköy'de sabah uyananlar kaplarının önündeki zarfın içini açınca önce şaşırıp sonra mutlu olmuşlar. Hızır diye adlandırdıkları kişi yada kişiler zarfta 1000 lira para bırakmış...

  • JET TV tarafından
  • 138 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Doğan Holding'in Önemli İsimleri Gözaltında 01:05

Doğan Holding'in Önemli İsimleri Gözaltında

Türkiye’de 15 Temmuz darbe girişiminden sorumlu tutulan Gülen yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında gözaltılar devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde başlayan operasyonlarda Doğan Holding Baş Hukuk Müşaviri Erem T..

Zeki Muren- Sorma Arkadasim 04:34

Zeki Muren- Sorma Arkadasim

Sorma arkadaşım, neden dertliyim Her gecen bir yara açıpta gitti Yanık sigarayı bastı kalbime Ardına bakmadan kaçıpta gitti Benden çok iyidir mecnunun hali Yalansa boynuma aşkın vebali Yuvayı terkeden bir kuş misa..

X-Men: Apocalypse Türkçe Dublaj Full Hd Film İzle 2:35:43

X-Men: Apocalypse Türkçe Dublaj Full Hd Film İzle

X-Men evreninin en güçlü mutantlarından En Sabah Nur, yani Apocalypse (Oscar Isaac), binlerce senelik uykusundan uyandığında dünyayı tanınmayacak bir şekilde bulacaktır. Gördükleri karşısında oldukça sinirlenmiş Apocalyp..

  • PengoTV tarafından
  • 28.895 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Davos'ta Trump Soruları 01:32

Davos'ta Trump Soruları

İsviçre’nin Davos kasabasında düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu, siyaset ve iş dünyasından liderler başta olmak üzere 100 aşkın ülkeden 3 bine yakın kişinin katılımıyla dün açılışını yaptı. Amerika Birleşik Devletleri’nd..

Tezgahı Toplayan Çalışkan Fare 02:01

Tezgahı Toplayan Çalışkan Fare

Tamirat işi ile uğraşan dükkan sahibi, akşam tezgah üzerinde bıraktığı bazı parçaların sabah geldiğinde kutuya konulduğunu farketmiş. Tamirci ne olduğunu anlamak için tezgaha kamera yerleştirmiş işin aslı geceleri ortaya..

  • JET TV tarafından
  • 328 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Raylara Düşen Görme Engelli Adamı Son Anda Kurtarmak 02:08

Raylara Düşen Görme Engelli Adamı Son Anda Kurtarmak

Olay Amerika Birleşik Devletleri'nin Maryland eyaletinde yer alan Bethesda'da Medical Center Metro İstasyonu'nda meydana geldi. Sabah 08:00 sularında gerçekleşen ve güvenlik kamerasınca kaydedilen olayda, görme engelli a..

  • JET TV tarafından
  • 123 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sis Yüzünden Fark Edemediği Araçların Arasına Böyle Daldı 00:21

Sis Yüzünden Fark Edemediği Araçların Arasına Böyle Daldı

Rusya'nın Toguchinsky Bölgesinde sabah saatlerinde etkili olan sis ve sürücülerinin dikkatsizliği nedeni ile otobanda zincirleme kaza meydana geldi. Bir otobüsün, kaza yapmış araçlara çarptığı anlar ise yine otobüs kamer..

Kilo Verdiren 10 Yiyecek 02:56

Kilo Verdiren 10 Yiyecek

Konu ile İlgili Ek Açıklamalar ve Ek Bilgiler: Kilo Verdiren 10 Besin(Zayıflatan yiyecekler) 1- Yumurtanın tümüne yakını protein, bu nedenle önemli ölçüde tokluk hissi veriyor. İki ince dilim, esmek ekmek, az miktarda y..

  • Kadınca tarafından
  • 893 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Elsa Ebru - Sen beni ne sandın 03:21

Elsa Ebru - Sen beni ne sandın

Çürümesinimi bekliyorsun bu ayakların. Ne kadar daha koşacak ardın sıra. Gözlerim sana hasretmi eriyecek. Bakışlarıma değmeyecekmi bir kez daha. Kaç sayfa daha yazacağım seni. Hesap sormayacakmı yüreğim. Kalemi kırmayaca..

Seren Serengil 2.5 Saat Yolda Kaldı Yayına Yetişemedi 11:57

Seren Serengil 2.5 Saat Yolda Kaldı Yayına Yetişemedi

Hafta içi her sabah olduğu gibi Duymadık Duymayın programı için yola çıkan Seren Serengil, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ndeki çalışmalar nedeniyle trafiğe takıldı. Saatlerce yolda kalan Seren Serengil, canlı yayına bağlan..

  • BETA tarafından
  • 58 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Canlı Yayında Boşandığını Açıkladı 10:05

Canlı Yayında Boşandığını Açıkladı

tv100 ekranlarında yayınlanan Cengiz Semercioğlu ile Sabah Sohbeti programına katılan Akasya Asıltürkmen, tv100 canlı yayınında boşandığını açıkladı...

  • BETA tarafından
  • 111 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tuğba Özay Afrika Örgüsü Saçlarıyla İlk Kez Göründü 10:37

Tuğba Özay Afrika Örgüsü Saçlarıyla İlk Kez Göründü

Ünlü şarkıcı, oyuncu ve model Tuğba Özay, Cengiz Semercioğlu ile Sabah Sohbeti programına Afrika örgüsü olarak bilinen yeni saç modeliyle katıldı...

  • BETA tarafından
  • 94 görüntüleme
  • 5 yıl önce