#Japonyada yapmamanız gereken Şeyler

Esenyurt'ta 12 Kişi Olması Gereken Minibüsten 35 Kişi Çıktı 02:34

Esenyurt'ta 12 Kişi Olması Gereken Minibüsten 35 Kişi Çıktı

Esenyurt’ta koronavirüs salgınını önleme tedbirleri kapsamında toplu taşımada yapılan fazla yolcu uygulamasında bir minibüste oturan 12 yolcu yerine toplam 35 yolcu çıktı. Sürücü hakkında ceza kesilmesi için polis tarafı..

Kantaron yağının bilmeniz gereken faydaları 03:46

Kantaron yağının bilmeniz gereken faydaları

Kantaron yağını sarı veya kırmızı olarak mutlaka duymuşsunuzdur. Sarı ve kırmızı kantaron yağını ayıran tek şey bitkinin taze ya da kurutulmuş çiçeğinden hazırlanmış olmalarıdır Kantaron yağının sağlık üzerinde olumlu e..

Kısıtlamada olmaması gereken ne varsa... 03:21

Kısıtlamada olmaması gereken ne varsa...

BUGÜN DE YİNE GEZİP TOZANLAR, KRİKET OYNAYANLAR, ARABAYLA İLÇELER ARASI ALIŞVERİŞE ÇIKANLAR... SANKİ KISITLAMA YOKMUŞ GİBİ SOKAKTA, TRAFİKTE HATTA İNTERNET KAFEDE OLAN SORUMSUZLAR VARDI. ONLAR KAÇTI, EKİPLER KOVALADI...

HER TÜRKÜN İZLEMESİ GEREKEN VİDEO|NEDEN YERLİ UYGULAMA? 09:20

HER TÜRKÜN İZLEMESİ GEREKEN VİDEO|NEDEN YERLİ UYGULAMA?

Kanalımızın ilk videosu yayında! Çıktığımız bu zorlu yolda bize destek olarak bize bir yararınız olmaz Türkiye'ye, yabancı şirketlere değil Türk şirketlere kazandırırsınız,ülkemize ufak da olsa bir yararınız olur.... HA..

Her Türk'ün İzlemesi Gereken Video|Seyredelim İnceleme 08:39

Her Türk'ün İzlemesi Gereken Video|Seyredelim İnceleme

İlk inceleme videomuz yayında! Dilimizin döndüğü kadar anlatmaya çalıştık inşallah beğenirsiniz..... Kanalımıza abone olursanız tüm incelediğimiz uygulamalardan haberdar olursunuz ayrıca Türkiye'ye ufak da olsa yararını..

Her Türk'ün İzlemesi Gereken Video|Seyredelim İnceleme 08:39

Her Türk'ün İzlemesi Gereken Video|Seyredelim İnceleme

Selamünaleyküm değerli arkadaşlar bu videomuzda dilimizin döndüğü kadar Seyredelim uygulamasını anlatmaya çalıştık inşallah bişeyler yapabilmişizdir.... Çıktığımız bu zorlu yolda bize destek olarak Türkiye için bişeyler..

Aşıların Karanlık Yüzü HPV`nin Gizli Tehlikesi Bilmeniz Gereken Her Şey! 1:00:25

Aşıların Karanlık Yüzü HPV`nin Gizli Tehlikesi Bilmeniz Gereken Her

Aşıların Karanlık Yüzü HPV`nin Gizli Tehlikesi Bilmeniz Gereken Her Şey!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 13 görüntüleme
  • 4 ay önce
OneRepublic - Counting Stars 04:43

OneRepublic - Counting Stars

Counting Stars Lately, I've been, I've been losing sleep Dreaming about the things that we could be But baby, I've been, I've been praying hard, Said, no more counting dollars We'll be counting stars, yeah we'll be count..

  • PengoTV tarafından
  • 896 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tıkalı Kanalizasyon Borusunu Açmak 02:58

Tıkalı Kanalizasyon Borusunu Açmak

Tıkanmış bir kanalizasyon borusunu açan arkadaşlar... Bu video bize ne katacak hiçbir fikrim yok. Aslında bazı şeyler illa bir şeyler katmak zorunda değil. Örneğin Cem Yılmaz vs. izlediğimizde de hep anlık şeyler ya da e..

  • JET TV tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ' yü Anlattı 10:07

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ'

Derya Turgut Ablalar Haftada bir gün bölge toplantıları yapıldığını belirten Turgut, şöyle konuştu: Bölgenin başkan ablaları olurdu. O evlerde toplanılır, tüm öğrenciler gelirdi. Daha çok FETÖ kitapları okunurdu. Onun ü..

İç Pilav Tarifi 03:23

İç Pilav Tarifi

Malzemeler: 1 su bardağı pirinç, 1 adet soğan, 1 çay kaşığı domates salçası, 1 yemek kaşığı çam fıstığı, 1 yemek kaşığı kuş üzümü, 1/2 çay kaşığı tarçın, 1/2 çay kaşığı karabiber, 1 çay kaşığı yenibahar, 2 avuç ince kıyı..

Arkadaşını Oyuna Getirdi 10 Çirkin Arkadaş Şakası 03:40

Arkadaşını Oyuna Getirdi 10 Çirkin Arkadaş Şakası

Konu: Zor zamanlarda, mutlu anlarda, renkli hatıralarda arkadaşların yeri ayrıdır. Ancak bazen bu arkadaşlar eşek şakalarının kahramanı da olabiliyor. Bu videoda birbirinden çirkin şakalarla arkadaşlarını deli eden 10 k..

  • JET TV tarafından
  • 831 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması 05:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de görüşülen anayasa değişikliği görüşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erken seçim tartışmalarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Parlamento çalışamaz hale getirilirse düşü..

Kısıtlı İmkanlarla Meslek Lisesinde Robot Yapıyor 04:02

Kısıtlı İmkanlarla Meslek Lisesinde Robot Yapıyor

Kısıtlı İmkanlarla Meslek Lisesinde Robot Yapıyor İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, meslek lisesi öğrencisi kendi imkanları ve öğretmenlerinin yardımıyla engelden kaçan robot ve çizgi izleyen robot yaparak katıldığı bir ya..

Bilge Nila - Geçer 03:33

Bilge Nila - Geçer

Bilge Nila - Geçer Dinle Geçer şarkı sözleri ile O günlerde hayallerden beklediği çok şey vardı Derinliklerde yatan eksik duygular kaldı Topladığı güller solardı, söylediği sözler yorardı Tek bir istediği vardı ama k..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Baturalp - Çok Konuştum, Uyuşmuş Dilim 03:13

Baturalp - Çok Konuştum, Uyuşmuş Dilim

Baturalp - Çok Konuştum, Uyuşmuş Dilim Dinle Bilemediğin şeyler var senin, ben biraz sıkıntılı bir tipim, sıkıntılı bir tipim Göremediğin şeyler var senin ben gerçekten iyi değilim hiç, iyi değilim Kendime dair sorul..

Baturalp – Çok Konuştum Uyuşmuş Dilim 03:31

Baturalp – Çok Konuştum Uyuşmuş Dilim

Bilemediğin şeyler var senin, ben biraz sıkıntılı bir tipim, sıkıntılı bir tipim Göremediğin şeyler var senin ben gerçekten iyi değilim hiç, iyi değilim Kendime dair sorularım çok, sorularım bitmez sorunlarım çok, ne yap..

Baturalp – Çok Konuştum Uyuşmuş Dilim 03:06

Baturalp – Çok Konuştum Uyuşmuş Dilim

Bilemediğin şeyler var senin, ben biraz sıkıntılı bir tipim, sıkıntılı bir tipim Göremediğin şeyler var senin ben gerçekten iyi değilim hiç, iyi değilim Kendime dair sorularım çok, sorularım bitmez sorunlarım çok, ne yap..

 Mustafa Ceceli  Es 04:29

Mustafa Ceceli Es

Anladım bu son durak Beni anılarla yalnız bırak Tutmam gereken bir matemin var Hislerin var unutmam gereken Yanar yanar durur Kalbim kan ağlar ağlar durur Senin bende kalan günahın var Sözlerin var unutup gittiğin Es ner..

Hurda araçlar böyle pres yapılıyor...İzlenmesi Çok Keyifli 04:24

Hurda araçlar böyle pres yapılıyor...İzlenmesi Çok Keyifli

Hurda Araba Saniyede Un Ufak Oldu. Eski hurda araçların nasıl geri dönüşüme gönderildiği ve pres yapıldığını izliyoruz.Olay Japonyada Otomatik Pres Makinası tarafından yapılmaktadır. haydi seyredelim :-D..

  • Cowboy tarafından
  • 1.446 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fıfa Kulüpler Dünya Kupası: Gol Videodan Geldi 01:10

Fıfa Kulüpler Dünya Kupası: Gol Videodan Geldi

Japonya’da gerçekleşen FIFA Kulüpler Dünya Kupası futbol tarihinde bir dönüm noktası oldu. On üçüncüsü düzenlenen etkinliğin ilk yarı finalinde Kolombiya’dan Atletico Nacional Japonya’dan Kaşima Antlers ile karşılaştı. ..

İtalya'nın İlk Kapsül Oteli Napoli'de 00:21

İtalya'nın İlk Kapsül Oteli Napoli'de

İtalya’nın ilk kapsül oteli açıldı. Napoli kentinde Uluslararası Capodichino Havaalanı’ndaki otelin 42 odası bulunuyor. Otelin geceliği 25 euro. Az alana çok insan sığdırmak amacıyla ilk defa Japonya’da kurulan kapsül o..

Yengecin Akşam Yemeği için Hazırlığı 00:06

Yengecin Akşam Yemeği için Hazırlığı

Japonyada Mutfakta Yengeç yemeği yapmak isteyen aşçı canlı yengeci yeşilliklerle bıraktıktan sonra yengecin aç hali izlenmeye değerdi. ne yazıkki yengeci de birileri yedi :-(..

  • Cowboy tarafından
  • 972 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Motosikletle Neden Hız Yapmamalısınız 00:59

Motosikletle Neden Hız Yapmamalısınız

Motosiklet üzerindeyken tüm dikkat olmanız ve hız yapmamanız gerektiğini bir kez daha hatırlıyoruz... Siz dikkatli olduğunuzda dahi diğer araçlar dikkatli olmayabiliyor....

  • JET TV tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadir Doğulu Askerlerimiz Mücadele Ederken 14 Şubat'ın Adı Batsın 02:44

Kadir Doğulu Askerlerimiz Mücadele Ederken 14 Şubat'ın Adı Batsın

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Haşhaşlı Tohumlu Kurabiye Tarifi 02:29

Haşhaşlı Tohumlu Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 200 g oda sıcaklığında tereyağı, 2 yemek kaşığı koyu kıvamlı yoğurt, 2 yumurta (birinin akı üzeri için ayrılacak), 1 tepeleme tatlı kaşığı tuz, 1 avuç kıyılmış maydanoz, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, 3-4 su b..

Eski Mutfak Eşyalarından Yapılan 15 Harika Ürün 02:04

Eski Mutfak Eşyalarından Yapılan 15 Harika Ürün

El yapımı şeyler her zaman daha değerlidir. Eski eşyaları değerlendirme bir yandan geri dönüşüme katkı sağlarken bir yandan da maddi açıdan bizlere destek sağlamış oluyor. Evden para kazanmak çok da zor değil aslında. Sa..

  • Kadınca tarafından
  • 1.524 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Ezgi Mola Çocuk İstismarı Hakkında Sert Konuştu 07:16

Ezgi Mola Çocuk İstismarı Hakkında Sert Konuştu

Ezgi Mola, Çocuk İstismarı Hakkında Sert Konuştu! Ezgi mola, son zamanlarda yaşanan çocuk istismarı olaylarının hepimizin canını fazlasıyla sıktığını ve gerek bizler gerek anne babalar herkesin bir şeyler yapacağını, ke..

  • BETA tarafından
  • 814 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz 04:04

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu en kısa zamanda milletin önüne getireceğiz. 2017'de seçim falan yok. 2018'de de yok. 2019'a kadar ..