#Japonyada yapmamanız gereken Şeyler

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çift Antikorlu Kovid-19 Tanı Kiti Geliştirdi 05:08

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çift Antikorlu Kovid-19 Tanı Kiti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ)’nde, yeni tip korona virüs (Kovid-19) tespit eden bir kit geliştirildi. Yaklaşık 8 dakika gibi kısa sürede ve neredeyse yüzde yüze yakın bir sonuç veren kitin yakın zamanda seri..

13 Yaşında, Tarihi Türk Dizilerini Animasyona Dönüştürüyor 03:02

13 Yaşında, Tarihi Türk Dizilerini Animasyona Dönüştürüyor

Sivas’ta yaşayan 13 yaşındaki Musap Yıldız, tarihi dizilerden esinlenerek ortaya çıkardığı animasyonlarla dikkat çekiyor. Sivas kent merkezi, Aydoğan mahallesinde yaşayan 13 yaşındaki Musap Yıldız, Covid-19 sürecinde vak..

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor 09:44

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde 59 yıldır gazetecilik yapan Ali Bilgiç, 1963’te kurduğu Yenişehir Gazetesi’ni hâlâ okurlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Ayrıca ilçede 1959 yılından beri çıkan bütün gazetelerin arşivini d..

Tüketen Değil Üreten Olmak İstedi, 40 Yıl Sonra Köyüne Geri Döndü 04:20

Tüketen Değil Üreten Olmak İstedi, 40 Yıl Sonra Köyüne Geri Döndü

Sivas’ın Dikmencik köyünde yaşayan 55 yaşındaki İbrahim Tarhan, 40 yıllık gurbet hayatında bir çok firmada yöneticilik yaptıktan sonra tüketen değil üreten olmak için köyüne dönüp tarım ve hayvancılık yapmaya başladı. Si..

Döşeme Altından Eline Saplanan Falçatayla Neye Uğradığını Şaşırdı 06:15

Döşeme Altından Eline Saplanan Falçatayla Neye Uğradığını Şaşırdı

Manisa’da eşine aldığı sıfır otomobilin şoför koltuğundaki tozu silmek isterken döşeme altından eline saplanan 7 santimetrelik falçatayla hayatının şokunu yaşayan adam, otomobil firması hakkında suç duyurusunda bulundu. ..

Bade Nosa - Küskün Yolcunun Türküsü 04:00

Bade Nosa - Küskün Yolcunun Türküsü

Küskün Yolcunun Türküsü şarkı sözleri ile... Uzun yürümelerden Sonra bitkin düşerek - - Bu bir çocuk oyunu: Ben seni çektim çekerek. Kasırgayı, doluyu Yemiş de düşmüş gibi Issız kaldırımlarda Garip gece kelebeği Düşe..

600 Yıllık Sanatın Son Temsilcileri 05:24

600 Yıllık Sanatın Son Temsilcileri

Yazmacılığın merkezi olarak kabul edilen Tokat’ta, 600 yıllık sanat yaşatılmaya çalışılıyor. Anadolu’da 15. yüzyıldan beri yapılan Yazmacılığın merkezi olan kadim şehir Tokat’ta kültürel miras sürdürülüyor. Ihlamur ağacı..

Her Kış Fiyatı Düşen İkinci El Otomobillerde Bu Kış Düşüş Beklenmiyor 03:00

Her Kış Fiyatı Düşen İkinci El Otomobillerde Bu Kış Düşüş Beklenmiyor

Vatandaşlar son dönemlerde fahiş oranda artan ikinci el otomobil fiyatlarından yana dert yanarken, kış sezonuna doğru fiyatlarda her yıl olduğunu gibi bir düşüş olmayacağı tahmin ediliyor. İkinci el otomobil pazarında Ko..

Adana’da İstemeye Gittiği Kızın Evinin Önünde Öldürülen Kadir Gerekli’nin Ailesi Konuştu 04:37

Adana’da İstemeye Gittiği Kızın Evinin Önünde Öldürülen Kadir Gerekli’

Adana’da istemeye gittiği kızın evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden şehit Jandarma Uzman Çavuş Ferdi Gerekli'nin kardeşi Kadir Gerekli’nin ailesi, idam yasasının çıkmasını istediklerini söyley..

Baran Sertkaya - Kanmam 03:25

Baran Sertkaya - Kanmam

Kanmam şarkı sözleri ile... Kaldı mı senden benden daha geriye bir şeyler? Aldı mı aklını başından verdiğin sözler? Sardım hep en başa, senden medet umduğum günler. Farkın ne her defasında yine yalan hisler. Seni..

Binasını Güçlendirmek İsteyenlere Önemli Tavsiye 06:14

Binasını Güçlendirmek İsteyenlere Önemli Tavsiye

İzmir depreminin ardından, bina güçlendirme konusu gündeme gelirken, bina güçlendirme konusunda uzman olan İnşaat Mühendisi Vecih Horoz, 1999 yılından önce yapılan tüm binaların sıkıntılı olduğunu ifade ederek, yalnızca ..

İkbal Aferin - Cemşit 03:30

İkbal Aferin - Cemşit

Cemşit şarkı sözleri ile Geldim,baktım,yoktun sen de Bir şeyler eksik bende Kurtulmadın da sayemde Haa, haa ! Gittiğimde görmeliydin Beyaz buharlarını Tesafüfe inanır mıyız? Asla! Fotoğraflar acımasız Kalibrem ço..

Tuğba Yurt - Sığınak 04:06

Tuğba Yurt - Sığınak

Sığınak şarkı sözleri ile Neler çektin gönül Onun umurunda değil Bazı şeyler var insanın Elinde değil Sormaz ki o zalim Neyin var neyin yok Hayata küsme sakın Suç sende değil Sevdam yüreklerde hep olmuş ziyan Bir ömü..

Oğuzhan Koç - Aşk Dediğin (Akustik) 04:08

Oğuzhan Koç - Aşk Dediğin (Akustik)

Akustik Gitar: Doğukan Aydın Mix: Akın Erdem Kadız Yapım Şirketi: Hypers Yönetmen & Kurgu: Melih Kun Yönetmen Yardımcısı: Özgür Ergül Prodüksiyon Amiri: Aytaç Bilgin Prodüksiyon Asistanı: Mustafa Aksoy Styling: Lu Style..

Ezel - Ezel 1.Bölüm | Her İhanet Sevgiyle Başlar - HD 1:31:47

Ezel - Ezel 1.Bölüm | Her İhanet Sevgiyle Başlar - HD

Ezel'e Abone Olmak İçin → https://www.youtube.com/user/ezel?annotation_id=annotation_1835773625&feature=iv&src_vid=ZDqChRDPnZc&sub_confirmation=1nnEzel 1. Bölüm ÖzetnnÖnce Ömer vardı. Ailesiyle birlikte küçük, basit bir..

  • Dizi TV tarafından
  • 184 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ezel - Ezel 20.Bölüm | Emanet - HD 1:43:09

Ezel - Ezel 20.Bölüm | Emanet - HD

Ezel'e Abone Olmak İçin → http://goo.gl/duZMfOnnEzel 20. Bölüm ÖzetnnEzel'de büyük sırların açığa çıkma zamanı. Beklenmedik bir teklif, Ezel, Ali ve Cengiz'i yeni bir üçlü olarak karşımıza çıkarır. Üçü birlikte Ramiz'in..

  • Dizi TV tarafından
  • 32 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İbrahim Başaran - Karlar Altında 03:00

İbrahim Başaran - Karlar Altında

Söz&Müzik: İbrahim Başaran Prodüktör: Oğuzhan Koç Aranje: Çağrı Telkıvıran Perküsyon: Fatih Savaş Bass Gitar: Atakan Arslan Davul: Cenk Saraç Klavye: Adnan Telkıvıran Gitar: Doğukan Aydın Saksafon/Klarnet: Osman Kaya Tro..

Zeynep Bastık, Hazal Kaya - Çalkala Akustik 04:16

Zeynep Bastık, Hazal Kaya - Çalkala Akustik

Akustik Gitar: Nihat Üney Akustik Gitar: Doğukan Aydın Bass: Kerim Türkoğlu Cajon: Cenk Saraç Kayıt-Mix: Akın Erdem Kadız “Çalkala” şarkı sözleriyle; Hepimize iyi kötü bir şeyler oldu Bir sana olmadı, hayret Sen gerine..

Kedi Mama Kaplarında Naftalin Görünce Mahkemeye Başvurdu 03:38

Kedi Mama Kaplarında Naftalin Görünce Mahkemeye Başvurdu

Eskişehir’de yaşadığı binanın önünde sokak kedilerini besleyen hayvansever, komşusunun kendisini tehdit ettiğini ve kedileri zehirlemek amacıyla mama ve su kaplarının içerisine naftalin koyduğunu iddia ederek mahkemeye b..

Tuğkan & Aspova – Ecel (Official Music Video) 03:19

Tuğkan & Aspova – Ecel (Official Music Video)

Hayat böyle nasıl geçer Sanki geldi bize ecel Bayat artık hepsi Sen yok ben yok Ya var ya da yok bu kez arkama bakmadan kaçtım hep aynı terane Ya kal ya da git çünkü doldu vakit beni anlamaz oldu el alem Artı ve eksimiz..

Trabzonlu öğrenciler 1 TL ile 100 kilometre giden elektrikli araç yaptı 05:17

Trabzonlu öğrenciler 1 TL ile 100 kilometre giden elektrikli araç yapt

Trabzon'un Of ilçesinde meslek lisesi öğrencileri 8 ayda yaptıkları 120 kilo ağırlığındaki elektrikli araç, bir tam şarjla 1 TL'ye 100 kilometre gidebiliyor. Teknofest elemelerini geçen öğrenciler, ''Simurg'' isimli araç..

Ezel - Ezel 20.Bölüm | Emanet - HD 1:43:09

Ezel - Ezel 20.Bölüm | Emanet - HD

Ezel 20. Bölüm ÖzetnnEzel'de büyük sırların açığa çıkma zamanı. Beklenmedik bir teklif, Ezel, Ali ve Cengiz'i yeni bir üçlü olarak karşımıza çıkarır. Üçü birlikte Ramiz'in peşine düşerler. Ezel'in ikili oynadığı bu ittif..

  • Dizi TV tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Ezel - Ezel 1.Bölüm | Her İhanet Sevgiyle Başlar - HD 1:31:47

Ezel - Ezel 1.Bölüm | Her İhanet Sevgiyle Başlar - HD

Ezel 1. Bölüm ÖzetnnÖnce Ömer vardı. Ailesiyle birlikte küçük, basit bir hayatı olan. Ömer bir kız sevdi. Askerden gelecek, onunla evlenecekti. Her şey yerli yerinde, her şey olması gerektiği gibiydi. Ama Ömer birden ci..

  • Dizi TV tarafından
  • 116 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Tolga Eren - Güzel Sevenler Bilirler 03:27

Tolga Eren - Güzel Sevenler Bilirler

Söz & Müzik: Tolga Eren Düzenleme: Tolga Eren Prodüktör: Abdulkadir Çığşar Akustik Gitar: Bahadır Kartal Kayıt: Jeremy Production Studios Mix & Mastering: Abdulkadir Çığşar Yönetmen : Tuğçe Tunçtürk Kurgu & Renk: Tuğç..

Tuna Kiremitçi Ceren Gündoğdu Sevmek Mi Sevilmek Mi 03:31

Tuna Kiremitçi Ceren Gündoğdu Sevmek Mi Sevilmek Mi

Sevmek mi Sevilmek mi (Tuna Kiremitçi Ve Arkadaşları III) şarkı sözleri ile Yolunda gitmeyen şeylerim var istersen Bildiğin sonlara benzeyen Suçluluklar, kalp ağrısı, vesaire Halimi yok ki hiç anlayan Kınında bekleyen..

Ahmet Görgü & Meyusaka - Ben Buyum 02:39

Ahmet Görgü & Meyusaka - Ben Buyum

Ben Buyum şarkı sözleri ile Düşer bedenim ağır ağır (ağır ağır) Daha ne olur var mı bir yolu(ya ya) Düşer bedenim ağır ağır(ağır ağır) Daha ne olur var mı bir yolu( ya ya) Kusur arıyosan iyi bak( iyi bak iyi bak) Çünk..

Cekik - Vollautomatik 02:29

Cekik - Vollautomatik

VOLLAUTOMATİK şarkı sözleri ile Hep aynı şeyler buz gibi kahve Sprite kodein derdime çare Büyüdüğüm yer mahalle Ya kurtul ya öl cane İşler tıkırında yap hamle Trafik var kualisyon yekpare Üstüm dolu full cephane Konus ..

Ahkam - Uçurum 02:52

Ahkam - Uçurum

Uçurum şarkı sözleri ile Sürüyorum uçurumun ucuna Yavaşlamam asla Gittiğimde buradan huzurla Ne eksik kalırım ne de fazla Niye kaçışıyorlar Sanki farkılı bir son var Niye şaşırıyorlar Her şey apaçık orada Bu ne garip ..

Ender AYAN - GÖKYÜZÜ 02:49

Ender AYAN - GÖKYÜZÜ

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK Şarkı Sözlerim ; MASKENİ ÇEK SURATA ..

  • Ender AYAN tarafından
  • 9 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Ender AYAN - ANLAT 02:22

Ender AYAN - ANLAT

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK Şarkı Sözlerim ; HAYALLERİM KALDI YA..

  • Ender AYAN tarafından
  • 13 görüntüleme
  • 1 yıl önce