#Japonyayı 10 yılda müslüman yapmak

Irkçı Öğretmenden Başörtülü Öğrenciye Çirkin Saldırı 00:46

Irkçı Öğretmenden Başörtülü Öğrenciye Çirkin Saldırı

ABD'nin Tennessee eyaletinde bir öğretmen, sınıf arkadaşlarının gözü önünde Müslüman bir öğrencisinin başörtüsünü zorla çıkardı. Öğretmen, İslamofobik eylemini videoya kaydetti ve bu videoyu sosyal medyada “güzel saçlar”..

Sokakta Namaz Kılan Müslümanların Üstüne Yürüdüler 01:00

Sokakta Namaz Kılan Müslümanların Üstüne Yürüdüler

Fransa'nın başkenti Paris'in banliyölerinde Müslüman düşmanlığı tırmanıyor. 6-7 ay öncesinde 'terörle mücadele' kisvesi altında camileri kapatan bir belediye, Müslümanlara namaz kılmaları için yer vermiyor. Müslümanlar i..

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorlar 05:56

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorlar

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorla Türk Dünyası Yörük Türkmen Birliği Genel Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Halep'te 500 bin Türkmen nüfusunun eritilmeye çalışıldığını, PKK'nın Kerkük'te Türkmenleri t..

Rohingya Müslümanları İçin Binler Meydanlarda 01:01

Rohingya Müslümanları İçin Binler Meydanlarda

Rohingya Müslümanları İçin Binler Meydanlarda Malezya, Bangladeş, Tayland ve Endonezya'da binlerce kişi, Myanmar hükümetinin Rohingya Müslümanlarına uyguladığı zulmü protesto etti. Zulümden kaçıp Bangladeş'e sığınan bir..

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti 03:02

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin C

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırı Diyarbakırlı vatandaşları isyan ettirdi. PKK'yı lanetleyen vatanda..

Şehitler Mevlid Kandili’nde  Unutulmadı 03:05

Şehitler Mevlid Kandili’nde Unutulmadı

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (sav) dünyaya geldiği gün olan Mevlid Kandili nedeniyle vatandaşlar camilere akın etti. Bu kutlu gecede şehitler de unutulmadı Mevlid Kandili'nde, Eyüp Sultan doldu taştı Peygamber E..

Donald Trump'ın Yönetim Kadrosunda Kilit Noktalar İçin Yaptığı Tercihler Tartışma Konusu Oldu. 02:05

Donald Trump'ın Yönetim Kadrosunda Kilit Noktalar İçin Yaptığı Tercihl

Donald Trump'ın Yönetim Kadrosunda Kilit Noktalar İçin Yaptığı Tercihler Tartışma Konusu Oldu. ABD'nin 45. başkanı seçilen Donald Trump'ın yönetim kadrosunda kilit noktalar için yaptığı tercihler tartışma konusu oldu. ..

Aydar Gölü Ve Deve Ulaşımı İle Tarihi Özbekistan Gezisi 01:30

Aydar Gölü Ve Deve Ulaşımı İle Tarihi Özbekistan Gezisi

Bu hafta Postcards’ı Özbekistan’ın doğusundan bildiriyoruz. Aydar Gölü ülkeyi ziyaret edenleri bambaşka bir atmosfere sürüklüyor. Özbek çöllerindeki macera dolu deve ulaşımı ise her geçen gün daha çok turist çeken bir et..

00:55

"Ya Eşarbını Çıkar Ya Da McDonalds'tan Çık"

İngiltere'nin başkenti Londra'da McDonald's'a giden 19 yaşındaki bir Müslüman kız, büyük bir nefret suçuna maruz kaldı. 19 yaşındaki genç kıza başörtüsünü çıkarması ya da McDonald's'ı terk etmesi istendi. Genç kız, “Bu n..

Tüyleri Diken Diken Eden Kudüs Mesajı 02:45

Tüyleri Diken Diken Eden Kudüs Mesajı

Almanya'da Türkiye karşıtlarına verdiği cevaplarla Almanları susturan Türk olarak tanınan Tuğrul Selmanoğlu, bu kez Mescid-i Aksa'dan çektiği videoyla Müslüman alemine seslendi. Selmanoğlu'nun sözleri izleyenlerini tüy..

Celal Şengör'den Osmanlı Devleti Hakkında Skandal Sözler 01:14

Celal Şengör'den Osmanlı Devleti Hakkında Skandal Sözler

Prof. Dr. Celal Şengör katıldığı televizyon programında skandal sözler sarf etti. Şengör, Fatih Sultan Mehmet'in Müslüman olmadığını iddia etti. Bununla kalmayan Şengör, Osmanlı'nın işgalci olduğunu ve Kanuni Sultan Süle..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Zihnini ABD'deki Bir Şarlatana Adayan Mankurtlardan Bilim Adamı Olmaz 01:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Zihnini ABD'deki Bir Şarlatana Adayan Mankurtla

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ülkesine, milletine ve insanlığa hizmet etmek yerine zihnini ve yüreğini Amerika'da yaşayan bir şarlatana adayan mankurtlardan bilim adamı da olmaz Müslüman da olmaz. dedi...

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu 01:05

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu Bulgar kâhin ve mistik Baba Vanga, Trump ile ilgili son kehanetiyle yeniden gündeme geldi. Balkanların Nostradamusu Baba Vanga, Trump'ın ABD başkanı ..

El Nino Türkçe Dublaj Film İzle 2:01:50

El Nino Türkçe Dublaj Film İzle

Filmin Bilgileri:Nino geçimini tekne tamiri yaparak geçirmekte olan genç bir adamdır. Bir gün sıkı dostu Compi ile gittikleri parti çıkışında ise Müslüman olan Halil isimli bir gençle tanışırlar.. Halil onları uyuşturucu..

  • Film İzle tarafından
  • 9.514 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yaralı Yüz Franck Ribery 01:51

Yaralı Yüz Franck Ribery

2 yaşında geçirdiği ve hayatı boyunca yüzünde izini taşıyacağı kaza, 23 yaşında Müslüman oluşu... Bilinmeyen yönleriyle Fransız yıldız Ribery'nin hayatındaki dönüm noktaları.....

  • JET TV tarafından
  • 1.067 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD'li Uzman: Dünyanın Yeni Katilleri Biziz 05:36

ABD'li Uzman: Dünyanın Yeni Katilleri Biziz

ABD'li medya uzmanı ve aktivist Jerry Day, Amerika'nın özellikle Ortadoğu ülkelerine yaptığı müdahalesine ve bu müdahalelerin hiçbir yasal gerekçeye dayanmadığına dikkat çekerek, ''ABD, uluslararası tüm anlaşmaları ihlal..

Açlık ve Susuzluk - Dost Derneği 00:42

Açlık ve Susuzluk - Dost Derneği

Esenyurt’tan ihbar üzerine kliniğe kaldırdığımız bu yavrumuzun açlık ve susuzluktan biten böbreği ve karaciğeri daha fazla dayanamadı. Sadece İstanbul’daki restaurant ve evlerin yiyecek artıkları bütün Marmara Bölgesind..

  • JET TV tarafından
  • 872 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tarihi Değiştiren Olaylar 70 Yıl Sonra Aynı Senaryo Filistin 01:54

Tarihi Değiştiren Olaylar 70 Yıl Sonra Aynı Senaryo Filistin

ABD Başkanı Donald Trump, Aralık 2017'de 'Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıyacağım ve Büyükelçiliği Tel Aviv'den Kudüs'e taşıyacağım' demişti. ABD'nin Büyükelçiliğini taşıma günü 14 Mayıs 2018 olarak açıklanmıştı. K..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki 06:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakereleri için Avrupa Parlamentosu'n..

Onbinler Mavi Marmara ve Kudüs için yürüdü 01:00

Onbinler Mavi Marmara ve Kudüs için yürüdü

İsrail, Gazze'yi abluka ve ambargo altında tutmaya, Filistinli gençleri sokak ortasında öldürmeye, Müslüman liderleri hukuksuzca tutuklamaya, Mescid-i Aksa'yı taciz etmeye devam ediyor. Mavi Marmara gemisinin de araların..

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım 06:49

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ ile mücadeleye ilişkin açıklaması esnasında “Ağlarım ağlatamam, hissederim söyleyemem, dili yok kalbimin ondan ne kadar biza..

Hz Muhammed (SAV) Son Peygamber Cizgi Film İzle 1:26:00

Hz Muhammed (SAV) Son Peygamber Cizgi Film İzle

Hz. Muhammed (S.A.V.), Son Peygamber Filminin Özeti Bundan 1400 yıl önce Mekke bugünkünden çok farklıydı. Kumar, içki, kölelik, kadınlara zulüm, batıl inançlar ve açgözlülüğün kol gezdiği şehirde Kabe’nin içi de çeşit çe..

  • Umut Tv tarafından
  • 7.505 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trump Vize Yasaklarını Savundu 01:19

Trump Vize Yasaklarını Savundu

Amerika Birleşik Devletleri’nde Başkan Donald Trump’ın Müslüman nüfusun yoğun olduğu yedi ülke için vize sınırlaması getiren kararı üzerindeki tartışmalar büyüyor. Trump yönetimi ülkede infial uyandıran seyahat yasağınd..

Rohingyalı Müslümanlar Sel İle Mücadele Ediyor 00:33

Rohingyalı Müslümanlar Sel İle Mücadele Ediyor

Bangladeş’de meydana gelen sel felaketinde 250 ev sular altında kaldı. Binden fazla Rohingyalı Müslüman zor koşullar altında yaşam mücadelesi veriyor...

Trump'ın Yasağına Halk Öfkeli 01:00

Trump'ın Yasağına Halk Öfkeli

ABD Başkanı Donald Trump'ın 6 Müslüman ülkeyi kapsayan seyahat yasağı, Anayasa Mahkemesi tarafından da onaylandı. New York başta olmak üzere ABD'nin pek çok yerinde yasak protesto edilirken, Biz Müslümanız, Arabız, hepi..

Kabe İmamını Şoke Eden Protesto: Ey Amerika'nın Kölesi 02:34

Kabe İmamını Şoke Eden Protesto: Ey Amerika'nın Kölesi

ABD'nin dünyayı Suud Kralıyla birlikte huzur içinde yönettiğini söyleyen Kabe İmamı Sudeysi, Cenevre'de Cezayirli bir Müslüman tepki gösterdi...

Londra’da Başörtülü Otobüs Şoförünün Yolunu Kestiler 00:58

Londra’da Başörtülü Otobüs Şoförünün Yolunu Kestiler

İngiltere'nin başkenti Londra'da, hafta sonu aşırı sağcı ve İslam karşıtı İngiliz Savunma Birliği (EDL) örgütünün protesto gösterisi düzenlendi. Örgütün eski lideri Tommy Robinson'a verilen 13 aylık hapis cezasına tepki ..

Almanya Başbakanı Merkel'den Trump'a  Terörle Mücadele Müslümanları Zan Altında Bırakmayı Meşrulaştırmaz 01:22

Almanya Başbakanı Merkel'den Trump'a Terörle Mücadele Müslümanları Za

Amerikan Başkanı Donald Trump’ın 7 Müslüman ülke için vize yasağı getiren kararı, uluslararası kamuoyunun tepkisini çekti. Trump, havalimanlarında yaşanan kaos ve protesto gösterilerine rağmen kararı büyük bir başarı ol..

Trump'ın Vize Yasağına Karşı Çıkan Bakanın Yerine Başkası Atandı 01:23

Trump'ın Vize Yasağına Karşı Çıkan Bakanın Yerine Başkası Atandı

Amerika Birleşik Devletleri’nde Adalet Bakanlığı’nı vekaleten yürüten Sally Yates, Donald Trump’ın vize yasaklarını hukuki bulmadığı yönündeki açıklamasından sonra görevden alındı. Yerine ise Trump’ın göç politikalarını ..

Birlemiş Milletler_ Arakanlı Müslümanlara Karşı Etnik Temizlik Yapılıyor 01:05

Birlemiş Milletler_ Arakanlı Müslümanlara Karşı Etnik Temizlik Yapılıy

Birleşmiş Milletler, Myanmar ordusunun Arakanlı Müslümanlara karşı etnik temizlik yaptığını açıkladı. BM ayrıca, ülkede süren şiddet ve insan hakları ihlallerinin insanlığa karşı suçlar kapsamında olduğunu bildirdi. BM..