#Japonyayı 10 yılda müslüman yapmak

Japonlar Müslümanlara Özel 01:41

Japonlar Müslümanlara Özel "Mobil Cami' Geliştirdi

Japonya, 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda Müslüman ziyaretçilerin kullanımına sunmak üzere 'mobil cami' geliştirdi. İçinde abdest alabilme imkanın olduğu ve toplamda 50 kişilik kapasiteli mobil cami tanıtımı yapıldı...

Mekke'nin 1950 Yılında Çekilen Görüntüleri Ortaya Çıktı 01:30

Mekke'nin 1950 Yılında Çekilen Görüntüleri Ortaya Çıktı

Uluslararası Haber Ajansı Associated Press, Mekke'nin 1950 yılında çekilen görüntülerini yayınladı. Hac dönemine ait görüntülerde Kabe'nin çevresindeki sakin yapılanma dikkati çekerken, binlerce Müslüman'ın develer üstün..

  • JET TV tarafından
  • 929 görüntüleme
  • 6 yıl önce
FRANSA'NIN Cezayirdeki Soykırımı - Sansürsüz ! 2:04:33

FRANSA'NIN Cezayirdeki Soykırımı - Sansürsüz !

Fransız soykırımı, Fransızlar önce kendisine baksın, Cezayir mezalimi, Müslümanların kıyımı, Haçlılar, Haçlı zihniyeti, Müslüman kardeşim,..

Federal Yargıç, Donald Trump'ın Vize Yasağını Durdurdu 01:09

Federal Yargıç, Donald Trump'ın Vize Yasağını Durdurdu

ABD’de federal bir yargıç, Başkan Donald Trump’ın 7 Müslüman ülke ve mültecilere getirdiği ülkeye giriş yasağını geçici olarak durdurma kararı aldı. Seattle kentinde görev yapan yargıç James Robart hükümetin vize yasağı..

Almanya Teröre Karşı Mücadele İslamiyete Karşı Mücadele Gibi Gösterilmemeli 01:07

Almanya Teröre Karşı Mücadele İslamiyete Karşı Mücadele Gibi Gösterilm

Almanya’da 53. Münih Güvenlik Konferansı’nda konuşan Almanya Savunma Bakanı Ursula von der Leyen terörizme karşı mücadelenin İslamiyete karşı bir mücadele gibi gösterilmemesi gerektiğini söyledi. ABD Savunma Bakanı Jame..

Sözcü Kalın’dan Almanya’ya DİTİB Tepkisi 07:52

Sözcü Kalın’dan Almanya’ya DİTİB Tepkisi

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Almanya’da DİTİB mensuplarına yönelik yapılan suçlamalara ilişkin, Almanya ve Avrupa’nın diğer ülkelerinde PKK, FETÖ, DHKP-C gibi terör örgütlerinin cirit attığı bir dönemde asıl y..

İbn-i Heysem kimdir? 03:19

İbn-i Heysem kimdir?

Görme, optik ve ışık alanında bilime büyük katkılar sağlayan İbn-i Heysem, tarihin en önemli bilim insanlarından biriydi. İbn-i Heysem, baş yapıtı kabul edilen Optikler Kitabı’nın yanı sıra astronomi, felsefe, sayı teori..

Fransız polisi Türk gençleri darbetti! 02:16

Fransız polisi Türk gençleri darbetti!

Son zamanlarda Müslümanların hedef gösterildiği Fransa'da, ırkçılık ve polis şiddetine maruz kalan iki Türk genci oldu. Trafik kontrolüyle başlayan tartışma yerini arbedeye bıraktı...

Fransa'ya Öfke Dalga Dalga Yayılıyor 01:27

Fransa'ya Öfke Dalga Dalga Yayılıyor

Fransız yetkililerin İslam karşıtı açıklamalarına tepkiler giderek arttı. Birçok Müslüman ülke Fransa’ya karşı birleşti...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İslamofobiye Tepki 01:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İslamofobiye Tepki

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Müslüman Cemiyeti'nin 23. yıllık kongresine bir video mesaj gönderdi. Erdoğan konuşmasında dünyada hızla giderek yayılan İslamofobiye dikkat çekti...

ABD'nin Yeni Başkanı Biden'ın Yol Haritası Ortaya Çıktı 01:11

ABD'nin Yeni Başkanı Biden'ın Yol Haritası Ortaya Çıktı

Göreve başlamasına sayılı günler kala Joe Biden'ın yol haritası ortaya çıktı. Biden'ın bazı Müslüman ülkelere vize yasağını kaldırması ve ABD'yi yeniden Paris İklim Anlaşması'na döndürmesi bekleniyor...

Hollanda Nereye Gidiyor 05:28

Hollanda Nereye Gidiyor

Hollanda eşcinsel evliliğe ve ötanaziye izin veren dünyanın ilk ülkesi olmuştu. Amsterdam uzun zamandır sığınmacılara kucak açan şehir olarak biliniyor. Önce İspanya’daki zulümden kaçan Yahudiler şimdi ise Suriyeli mülte..

FIRAT NEHRİ KURUYOR 1:18:03

FIRAT NEHRİ KURUYOR

Fırat Nehri Kuruyor! Bu Ne Demek? Siyaset Bir Göz Boyamadır! İlim Kurulu Kurun! Gelecek Bitiyor! Sipariş Çocuklar! Hayat Bir Müslüman İçin O Kadar Berrak Ki...! Hız Demek Şeytan Demektir!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 56 görüntüleme
  • 2 yıl önce
SOYKIRIMCI ÇİN’E VERİLEN İMTİYAZ 24:48

SOYKIRIMCI ÇİN’E VERİLEN İMTİYAZ

Doğu Türkistan’daki Müslüman Türklere soykırım yapan Çin’in otomotiv firmalarına Türkiye’nin verdiği imtiyaz..

  • STUDIO AS tarafından
  • 4 görüntüleme
  • 2 ay önce
İnşirah Cinleri ve Tersten Okunan Ezan ! 12:28

İnşirah Cinleri ve Tersten Okunan Ezan !

Cinnilerin büyük kısmı insanlardan uzakta olmaya dikkat ederler. Ancak evlerimizde yaşayan cinler olduğu gibi, ormanlarda hatta çöllerde dahi yaşayan bir çok cin topluluğu vardır. Belkide ismini hiç duymadığınız ancak in..

  • ZULMA tarafından
  • 2.263 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Deccal Aramız Da !  Deccal Kimdir 02:37

Deccal Aramız Da ! Deccal Kimdir

Deccal (Arapça: المسيح الدجّال), İslam mitolojisine göre ahir zamanda, Mesih'in ikinci kez yeryüzüne gelmesinden önce insanları dini inancından saptırarak kötülüğe ve sapkınlığa yönelteceğine inanılan ve şeytanı temsil e..

  • ZULMA tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Karadul Mezarlığındaki Ölülerin Korku Dolu Hikayeleri ! 10:12

Karadul Mezarlığındaki Ölülerin Korku Dolu Hikayeleri !

Şu an aydının merkezden kilometrecelerce uzakta ormanın ortasında kalan karadul mezarlığındayım. bu mezarlık Şehrin çok uzağında kalıyor ama yanıbaşından geçen toprak bir yol var yakındaki köylerle bağlantısını sağlayan ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.232 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Payitaht Abdülhamid 11.Bölüm Fragmanı 00:59

Payitaht Abdülhamid 11.Bölüm Fragmanı

uşakları, Müslüman halk ile ecnebileri birbirine düşürmek için ne gerekiyorsa yapmakta kararlı. Silahları da ele geçirmeleriyle kan akıtmak için önlerinde bir engel kalmadı. Sultan Abdülhamid dışında! Haremde, sevda rüzg..

Server Uraz  Akbaba Ziyafeti 04:25

Server Uraz Akbaba Ziyafeti

[Verse 1] “Hu” diyin! (-hu) Beni Biliyorsanız “hu” diyin! (-hu) Ya da “Bu kim?” anlamında “Who?” diyin! (-who?) Konuşuyor köpekler sanki Scooby Dooby Doo Cool giyin, çünkü bizi birleştiren snapback ve hoodie Dur bi' İst..

Aziz Sancar'dan Evrim Tepkisi Kardeşim Bırak Ya Günah! Ben Allah'a İnanıyorum! 01:08

Aziz Sancar'dan Evrim Tepkisi Kardeşim Bırak Ya Günah! Ben Allah'a İna

Nobel ödüllü Türk bilim insanı Prof. Dr. Aziz Sancar, Türkiye'deki evrimi ne zaman öğretelim kavgasının kendisini çok üzdüğünü belirterek, Evrim üzerine kavga edelim. Kardeşim bırak ya! Günah dedi. Prof. Dr. Sancar, ..

 Sinan Akçıl, Hristiyan Sevgilisine İmam Nikahı Kıymış 01:05

Sinan Akçıl, Hristiyan Sevgilisine İmam Nikahı Kıymış

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, konuk olduğu programda iki kez imam nikahıyla evlendiğini itiraf etti. Akçıl'ı imam nikahı kıydığı sevgililerinden birinin Rumen Otilia olduğu konuşuluyor. Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, Beyaz TV'de ..

  • ANKA tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suudi Kralı, Kadınların Araba Kullanmalarının Yolunu Açtı 00:42

Suudi Kralı, Kadınların Araba Kullanmalarının Yolunu Açtı

Suudi Arabistan Salı günü yani 26.09.2017 yaptığı açıklamada, kadınların aşırı denetleyici krallıkta kadınların bastırılmasının küresel bir simgesi haline gelen uzun süredir devam eden bir politikayı sona erdirerek, kadı..

Robin Hood Hırsızlar Prensi 1991 Kevin Costner Film İzle 34:54

Robin Hood Hırsızlar Prensi 1991 Kevin Costner Film İzle

Robin Hood Hırsızlar Prensi - Robin Hood: Prince of Thieves 1991 Film İzle Locksley'li Robin, Kral Aslan Yürekli Richard ile birlikte haçlı seferine katılmış ve sefer sırasında esir düşmüş Kudüs'te bir zindana kapatılmış..

  • PengoTV tarafından
  • 6.412 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Japon Damat Efe Oldu Zeybek Oynadı 01:59

Japon Damat Efe Oldu Zeybek Oynadı

Japonya'da Türkçe ders veren Cevriye Ayşegül (27), 2 yıl önce ders vermeye başladığı deniz polisi Takuhiro İto (32) ile arkadaş oldu. İkilinin, arkadaşlıklarını geliştirip evlilik kararı alması üzerine Takuhiro, geçen yı..

  • JET TV tarafından
  • 865 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD İsrail Büyükelçiliği Kudüs'e Mayıs Ayında Taşınacak 01:18

ABD İsrail Büyükelçiliği Kudüs'e Mayıs Ayında Taşınacak

ABD Dışişleri Bakanlığı, ABD'nin İsrail büyükelçiliği'nin Kudüs'e Mayıs ayında taşınacağını açıkladı. Daha önce Reuters haber ajansına konuşan Amerikalı bir yetkili de ABD'nin İsrail büyükelçiliğini Kudüs'e Mayıs ayında..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kudüs Vurgusu 07:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kudüs Vurgusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen 4. Necip Fazıl Ödülleri 2017 programına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra törene Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Kültü..

Barack Obama Tribute - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:35

Barack Obama Tribute - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Barack Hüseyin Obama (Барак Обама) Amerikalı bir siyasetçi ve 44. ABD Başkanıdır. O ofise seçilen ilk Afrikalı Amerikalı ve komşu Birleşik Devletler dışında doğan ilk başkan. Honolulu, Hawaii'de dünyaya gelen Obama, Harv..

Sinekli Bakkal 1967 Türk Filmi İzle 1:29:17

Sinekli Bakkal 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Müslüman Rabia ile eski bir peder olan Peregrini’nin aşkını konu edinir. Rabia, İmam İlhami’nin kızı Emine ile Kız Tevfik isimli bir hayalinin tek çocuğudur. Kız Tevfikin, sürgün edilmesi ve bir süre sonr..

Türkiye'nin ilk uçan arabası Cezeri'nin yeni görüntüleri yayınlandı 14:54

Türkiye'nin ilk uçan arabası Cezeri'nin yeni görüntüleri yayınlandı

BAYKAR tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Türkiye’nin ilk uçan arabası CEZERİ, ilk uçuş testlerini başarıyla tamamladı. Türk mühendislerinin tasarlayıp ürettiği, 230 kilogramlık ön prototip uçuş testlerinde 10..

Tokatlıların hamam işletmeciliği 'Patrona Halil' isyanıyla başladı- 05:30

Tokatlıların hamam işletmeciliği 'Patrona Halil' isyanıyla başladı-

Hamam işletmeciliğiyle adlarını duyuran Tokatlıların mesleğe, 1730 yılında yaşanan 'Patrona Halil İsyanı'yla başladıklarını söyleyen Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Yeniçağ Tarihi Ana..