#Japonyayı 10 yılda müslüman yapmak

Kafa Kesmek İsteyen Suriyeli Mülteci 02:53

Kafa Kesmek İsteyen Suriyeli Mülteci

6 Yılda Suriyeli,Türkün kafasını kesmekle tehdit eder hale geldi,işid zihniyeti içimizde... Bu olay şöyle haber edilmiş: Bursa’da Kent Meydanında Suriyeli bir bayan yanında bulunan 3 yaşlarındaki çocuğunu dövmesi üzeri..

  • JET TV tarafından
  • 188 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ekmeklerini Taştan ve Çamurdan Çıkarıyorlar 03:51

Ekmeklerini Taştan ve Çamurdan Çıkarıyorlar

Muş’un Hasköy ilçesinde dağdan getirdikleri özel taş ve toprağı harmanlayan vatandaşlar, ürettikleri ekmek pişirme tandırlarını büyükşehirlere gönderiyorlar. Hasköy’de geçimlerini ekmek tandırı üreterek sağlayan vatanda..

Kilis’te Mısır Hasadı Başladı 03:53

Kilis’te Mısır Hasadı Başladı

Kilis’in Elbeyli ilçesinde mısır hasadının yapılmasına başlandı. Elbeyli ilçesinde sulu tarıma geçilmesinden sonra mısır ekimine çiftçiler yoğun ilgi gösteriyor. Elbeyli ovasına ekilen yemlik ve tohumluk olarak ekilen mı..

Dert Dinleme Başı 10 TL Alan Genç Gezgin, Derdiyle Kendisini Ağlatana da 100 TL Veriyor 04:22

Dert Dinleme Başı 10 TL Alan Genç Gezgin, Derdiyle Kendisini Ağlatana

Otostopla Türkiye turu macerasına çıkan 22 yaşındaki gezgin Aytaç Şimşek, 3 yılda 50 il gezdi, yüzlerce insanın derdini dinledi. Dert dinleme başı 10 TL alan genç gezgin, derdiyle kendisini ağlatana da 100 TL veriyor. İs..

Temizlik aracının yakılmasına ilçe halkından tepki 05:02

Temizlik aracının yakılmasına ilçe halkından tepki

Diyarbakır'ın Bağlar Belediyesi'ne ait temizlik aracının dün akşam saatlerinde, yüzleri maskeli ve silahlı bir grup tarafından ateşe verilmesi, ilçe halkının tepkisine neden oldu. Bağlar Belediye Başkanı AK Parti'li Hüse..

Karadeniz’in Balığı Güneydoğu’dan 09:26

Karadeniz’in Balığı Güneydoğu’dan

Fırat Nehri'nde yetiştirilen somon ve bazı balık çeşitleri, başta Karadeniz Bölgesi olmak üzere Türkiye’nin birçok bölgesine gönderiliyor. Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinden geçen Fırat Nehri üzerinde yapılan kafes balıkçı..

'Bayilerin koronavirüs bahanesiyle periyodik zamları, araç fiyatlarını yükseltti' 05:45

'Bayilerin koronavirüs bahanesiyle periyodik zamları, araç fiyatlarını

Bursa Oto Galericiler Odası Başkanı Hakan Yanık, koronavirüs sürecinde araç fiyatlarının arttığını belirterek, Son 6-7 aydır koronavirüs, altın ve döviz bahane edilerek fiyatların artması araçları yatırım aracı haline g..

Bitlis'te kuru fasulye hasadı başladı! 40 bin ton ürün bekleniyor 05:43

Bitlis'te kuru fasulye hasadı başladı! 40 bin ton ürün bekleniyor

Bitlis'te kuru fasulye hasadı başladı. İl Tarım ve Orman Müdürü Rıfat Çelik, bu yıl yaklaşık 40 bin ton kuru fasulye üretimi beklediklerini söyledi. Bitlis'te 15 gün önce hasadına başlanan kuru fasulye Türkiye'nin yüzde..

Düzce'de Üretilen Şeker Kamışı Pekmezi Dünya İle Buluşuyor 05:27

Düzce'de Üretilen Şeker Kamışı Pekmezi Dünya İle Buluşuyor

Düzce'nin Çilimli ilçesine bağlı Tepe köyünde organik olarak yılda 1 kez üretilen şeker kamışı pekmezi, Dünya'nın dört bir yanında ağızları tatlandırıyor. Düzce’nin Çilimli ilçesine bağlı Tepeköy’de yıllar önce torununun..

Asgari ücret ne kadar olacak- Asgari ücrette 4. toplantı pazartesi günü gerçekleşecek... 10:08

Asgari ücret ne kadar olacak- Asgari ücrette 4. toplantı pazartesi gün

Yeni yılda geçerli olacak asgari ücreti belirlemek için ilki 1 Aralık'ta yapılan Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun üçüncü toplantısı bugün TİSK ev sahipliğinde yapıldı. Asgari ücret zam toplantısının ardından Çalışma ve ..

36 metre derinliğindeki mağarada 5 ay bekletilen Divle peyniri, sofraları süsleyecek 04:52

36 metre derinliğindeki mağarada 5 ay bekletilen Divle peyniri, sofral

Karaman'da yerin 36 metre derinliğindeki mağarada 5 ay bekletilen ve özelliğini de mağaranın flora yapısından alan Divle obruk peyniri, sofraları süslemeye başladı. Fransızların dünyaca ünlü 'rokfor' peynirine rakip olar..

Barajlardaki Doluluk Oranı Son 10 Yılın En Düşük Seviyesinde 03:47

Barajlardaki Doluluk Oranı Son 10 Yılın En Düşük Seviyesinde

İstanbul barajları son günlerdeki yağışlara rağmen alarm vermeye devam ediyor. Barajların doluluk oranı son 10 yılın düşük seviyesi olan yüzde 27 seviyesine kadar indi. Su seviyesi azaldıkça hem organizmaların artacağı h..

Rope - Karanfil 03:44

Rope - Karanfil

Söz / Vokal : Rope Müzik : Arya Mix / Mastering : Rope Elektro Bağlama : Emrah Yılmaz Türkmen Oğlu Tasarım / Video : Olcay Satılmış & Furkan Engin Skit; Allah kahretsin yani erkeklik olmasa ağlayacağım be, 3-5 gün..

1915 Çanakkale Köprüsü yolu için 6 tabliye montajı kaldı 05:33

1915 Çanakkale Köprüsü yolu için 6 tabliye montajı kaldı

Çanakkale Boğazı'nda Avrupa ve Asya kıtalarını ilk kez birbirine bağlayacak 1915 Çanakkale Köprüsü'ne, her biri 45 metre genişliğinde, 48 metre uzunluğunda ve 700 ton ağırlığındaki 81 tabliye blokunun montajı tamamlandı...

Kişinin ahlakını yüz şekli ele veriyor! 02:50

Kişinin ahlakını yüz şekli ele veriyor!

Kişinin ahlakını yüz şekli ele veriyor! Eski insanlar, insanları inceleyerek yüz yapısına göre kişilik analizi yapmışlar. Bu neredeyse ilim dalı olmuş. Yüz şekline göre sizde karakter analizi yapmak isterseniz mutlaka iz..

  • PengoTV tarafından
  • 1.263 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Renk Seçimine Göre Kişilik Analizi 01:48

Renk Seçimine Göre Kişilik Analizi

Renk Seçimine Göre Kişilik Analizi Bu videoda seçtiğiniz renge göre kişilik analizi yapmak mümkündür. Yapmanız gerekenler ise oldukça basit. Karşınıza çıkan 4 adet renkten sizin en çok hoşunuza gideni seçmeniz. Böylelikl..

  • PengoTV tarafından
  • 1.114 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok 01:00

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgi

Kurtulmuş- İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesin'ndeki internet kesintisinin Diyarbakır Belediye Başkanı Gültan Kışana..

Maşa ile Koca Ayı  32. Bölüm - Mawa Kawa 06:54

Maşa ile Koca Ayı 32. Bölüm - Mawa Kawa

Mawa Kawa ve ayı Mişka bu bölümde kar nedeniyle eve hapsolur. Hiç bir etkinlik yapmak istemeyen küçük kız ve ayıcık hikaye yazmaya karar verin. Bakın ne karşımıza çıkacak? Keyifli seyirler....

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.155 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 50.Bölüm Muci̇t Kardeşi̇m 11:02

Canim Kardeşi̇m 50.Bölüm Muci̇t Kardeşi̇m

Galip bey evden içeri girer ve telaş içindedir. Aklında olan ve kendi keşfettiğini sandığı insanları yıkayan bir yıkama makinesi yapıldığını söyler. Çok üzgündür ondan önce böyle bir makine yapıldığı için. Mine de icat n..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.268 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 62.Bölüm Balık 10:37

Canim Kardeşi̇m 62.Bölüm Balık

Mime ve Müge babalarına akvaryumcuda gördükleri palyaço cinsi akvaryum balığını aldırırlar. Lale ve Galip çocuklarına balığa bakma sorumluluğunu verirler. Evde yaşayan Mıncır bu süs balığını görünce iştahı kabarır. Malum..

  • ÇocukTV tarafından
  • 830 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 68.Bölüm Koleksi̇yon 09:57

Canim Kardeşi̇m 68.Bölüm Koleksi̇yon

Mine ve müge evde oyun oynarken babalarına ait pul koleksiyonun bulurlar. Lale çocuklara koleksiyon yapmanın çok güzel bir hobi olduğunu anlatır. Koleksiyon yapmanın eğitici ve öğretici yanından söz eder. Mine de koleksi..

  • ÇocukTV tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 89.bölüm Vız Vız Arı 10:30

Canim Kardeşi̇m 89.bölüm Vız Vız Arı

Galip beylerin evin çatısına arılar bal yapmak için kovan yaparlar. Ev halkı önce arılardan korkup rahatsız olurular. Arıların misafir olarak gelip kovan yaptıklarını anlarlar. Mine ve Müge arıları daha yakından tanımış ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 980 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzucuk Uçtu Uçtu 04:19

Kuzucuk Uçtu Uçtu

Horoz uçamadığı için üzgündür. Kuzucuk arkadaşı için iyi bir şey yapmak ister ve bir lastik yapar, yaptığı lastikle topu fırlatır ve top uçup gider.....

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Son Dakika! Genelkurmay Başkanı Akar, Şırnak'taki Birlikleri Denetleyecek 01:24

Son Dakika! Genelkurmay Başkanı Akar, Şırnak'taki Birlikleri Denetleye

Son Dakika! Genelkurmay Başkanı Akar, Şırnak'taki Birlikleri Denetleyecek Sabah Anıtkabir'deki anma törenlerine katılan Genelkurmay Başkanı Org. Akar, kuvvet komutanlarıyla denetleme yapmak üzere Şırnak'a gitti. Program..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

Chp'den Cinsel İstismar Önerisine 01:33

Chp'den Cinsel İstismar Önerisine "Çocuk Gelinliği" Protestosu

Chp'den Cinsel İstismar Önerisine Çocuk Gelinliği Protestosu Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, cinsel istismar önergesini protesto etmek için çocuk gelinliği ve damatlıkla kürsüde konuşma yapma..

Los Angelasta Trafik Felç 00:54

Los Angelasta Trafik Felç

Los Angelasta Trafik Felç ABD'de ve Kanada'da hasata ve geçmiş yılın tüm nimetlerine şükretmek için kutlanan şükran bayramı trafiği felç etti. Tatil yapmak isteyen Amerikalıların trafikteki zor anları böyle görüntülendi..

Hindistan'da bulunan bu berber saçları mumla kesiyor 00:51

Hindistan'da bulunan bu berber saçları mumla kesiyor

Hintli bir berber, insanlara sadece yanan bir mum kullanarak saç kesimi yapmak için yeni bir teknik geliştirdi. Hindistan'da bulunan bu berber saçları mumla kesiyor! 28 yaşındaki Dasharath Kumar isimli berber alışılmışın..

  • Cowboy tarafından
  • 845 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rögar Kapağı Koleksiyonu Yapan Çift 00:48

Rögar Kapağı Koleksiyonu Yapan Çift

Gecenin bir yarısı sokakta in, cin top oynarken iki sevgili gözlerine yerde bulunan rögar kapağını kestirirler. Kadın aklı sıra kamuflaj yapıp diğer eleman rögar kapağını yerinden söker. Ulan ne amaçla onu alırsın sataca..

  • Cowboy tarafından
  • 546 görüntüleme
  • 8 yıl önce