#Jem

Zega - Na Nuk Jem Bashk (Gezuar 2018) 03:14

Zega - Na Nuk Jem Bashk (Gezuar 2018)

Zega - Na Nuk Jem Bashk (Gezuar 2018) Listen..

Mezarına Tüküreceğim - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:41:01

Mezarına Tüküreceğim - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Katie New York’ta yaşamını sürdüren genç ve güzel bir kadındır ve ileride hep ünlü bir model olmanın hayalini kurmaktadır. Sonunda beklediği şey gerçekleşmiştir ve günün birinde bir fotoğraf çekimi için teklif a..

07:36

"Down Şefler" Projesi Start Aldı

İstanbul Down Sendromu Derneği, Tomurcuk Vakfı ve Aşçılar Federasyonu’nun işbirliği ile dünyada ve Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilecek akademik eğitim olan, Down Şefler projesi hayat buluyor. Down sendromlu gençler,..

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor 06:01

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' 330 kilometre uzunluğundaki Ankara-Niğde Otoyolu, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle açılacak. Otoyol, yerli ve milli akıllı ulaşım sistemleri altyapısı ile tek..

Antalya'da Öğrencileri Hayallerine Uçuran Lise 03:56

Antalya'da Öğrencileri Hayallerine Uçuran Lise

Antalya’nın Aksu ilçesindeki Türkiye'nin ilk tematik lisesi Uçak Bakım Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yerleşkesindeki Boeing 737-400 uçağının kokpitine Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve BAKA’nın desteği..

Aubrey Plaza ve Alison Brie’li The Little Hours’dan Fragman Geldi! 02:03

Aubrey Plaza ve Alison Brie’li The Little Hours’dan Fragman Geldi!

İlgi çekici konusuyla dikkatleri üzerine çeken The Little Hours’dan fragaman yayınlandı. Aubrey Plaza, Alison Brie, Kate Micucci, Dave Franco, John C. Reilly, Molly Shannon, Fred Armisen, Jemima Kirke ve Nick Offerman gi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avatar: The Way of Water | Official Teaser Trailer 01:37

Avatar: The Way of Water | Official Teaser Trailer

Set more than a decade after the events of the first film, “Avatar: The Way of Water” begins to tell the story of the Sully family (Jake, Neytiri, and their kids), the trouble that follows them, the lengths they go to ke..

Avatar: The Way of Water | Official Teaser Trailer 01:37

Avatar: The Way of Water | Official Teaser Trailer

Set more than a decade after the events of the first film, “Avatar: The Way of Water” begins to tell the story of the Sully family (Jake, Neytiri, and their kids), the trouble that follows them, the lengths they go to ke..

Betül Değişen Benimle Hazırlanın Kına Gecesi 08:58

Betül Değişen Benimle Hazırlanın Kına Gecesi

Tulumum LCW den 40 TL Ojem: Flormar FC04 Rose Hold Fırçalar satıştan kalktığı için linkini bulamadım ama çok uygun fiyatlı favori fırçalarıma burdan ulaşabilirsiniz;..

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversite İzle 02:18

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversite İzle

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ -ÇOMÜ'DE SPOR-KISA TANITIM FİLMİ PROJEMİZ..

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çift Antikorlu Kovid-19 Tanı Kiti Geliştirdi 05:08

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çift Antikorlu Kovid-19 Tanı Kiti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ)’nde, yeni tip korona virüs (Kovid-19) tespit eden bir kit geliştirildi. Yaklaşık 8 dakika gibi kısa sürede ve neredeyse yüzde yüze yakın bir sonuç veren kitin yakın zamanda seri..

Cansız Kovid-19 Virüs Enjekte Edilen Atlar 45 Gün Sonra Antikor Üretti 04:29

Cansız Kovid-19 Virüs Enjekte Edilen Atlar 45 Gün Sonra Antikor Üretti

Adıyaman’da atlara enjekte edilen cansız Kovid-19 virüslerinden, atlar 45 gün sonra antikor üretti. Ülkemizde ve Dünya’da bir ilk olan bu çalışmada hayvan testleri aşamasına gelindi. ‘Covidsera’ ismi verilen antiserum ça..

Cansu Dere Heyecanlandırdı Yeni̇ Bi̇r Aşk Mı Başlıyor 00:53

Cansu Dere Heyecanlandırdı Yeni̇ Bi̇r Aşk Mı Başlıyor

Ünlü oyuncu Cansu Dere, önceki gün Bebek’te bir mekân çıkışı görüntülendi. Güzel oyuncu, iş hayatına ve özel hayatına dair çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Cansu Dere, arkadaşlarıyla birlikte Bebek’te yemek yedi. Mekân..

  • BETA tarafından
  • 952 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cansu Yegin Son Zamanların Favori Makyajı Yeni Çıkan Ürünlerle 07:43

Cansu Yegin Son Zamanların Favori Makyajı Yeni Çıkan Ürünlerle

Krem: Pink By Pure Beauty- Pudding Cream Lip balm: Tony Moly Cherry Mini Lip Balm (Sephora) Ten Makyajı: - Benefit porefessional matte rescue mattifying gel - Flormar kamuflaj palet - Revlon Colorstay fondöten *Benim re..

Diyarbakır’da Kayyum Engellileri Kırmadı 03:51

Diyarbakır’da Kayyum Engellileri Kırmadı

Diyarbakır’da eş başkanları tutuklandıktan sonra kayyum atanan Büyükşehir Belediyesi, görme engellilerin 6 yıldır talep ettiği sesli sinyalizasyon sistemini kurdu. Kentin birçok noktasına Türkçe ve Kürtçe sesli sinyaliz..

Di̇lan Çitak, Evli̇li̇k İçi̇n İbrahi̇m Tatlıses'i̇ İkna Edebi̇ldi̇ Mi̇ 10:45

Di̇lan Çitak, Evli̇li̇k İçi̇n İbrahi̇m Tatlıses'i̇ İkna Edebi̇ldi̇

İbrahim Tatlıses’in 1.5 yıl önce kızı olduğunu kabul ettiği Dilan Çıtak, önceki akşam Etiler’de doğum gününü kutladı. Mekanda sahne alan Çıtak’ı yeni yaşında annesi, kardeşi ve arkadaşları yalnız bırakmadı. Yaklaşık 1,5 ..

  • BETA tarafından
  • 610 görüntüleme
  • 7 yıl önce
DNCE Kissing Strangers Lyrics 03:23

DNCE Kissing Strangers Lyrics

[Intro: Nicki Minaj & Joe Jonas] Young Money Kissing strangers [Verse 1: Joe Jonas] Aye, I'm just trying to make my way on through the concrete jungle Who walks with me? Aye, oh yeah, tryna find connection in two-thousa..

Düğün Hediyesi Olarak Bomba Gönderdiler 01:23

Düğün Hediyesi Olarak Bomba Gönderdiler

Hindistan’ın Odisha eyalentinde 18 Şubat’ta evlenen Soumya Sekhar ve Reema Sahu çifitine korkunç saldırı düzenlendi. Düğünden birkaç hafta sonra çifte gönderilen hediye paketinin patlaması sonucu damat Reema Sahu ve 85 y..

  • JET TV tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Era Istrefi - Bonbon (Official Video) 02:58

Era Istrefi - Bonbon (Official Video)

Un jom Era Un jom Era edhe koha jeme o tu ardhë Nëse jo ti E du un vetën Skom nevoje per ty heeejo Edhe vet un e theeejo Sun m'rrxon jom kneeejo Sun e bon sun e bon sun e bon sun e bon bon Bon bon edhe nëse sbon sbon ..

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Milletimiz Duruma El Koydu 02:43

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulduğu günden bu yana vesayet odaklarıyla mücadele ettiğini belirterek, “Ülkeyi ateşe ve kana boğmaya çalıştılar. Ama tüm bu süreçte milletimiz durum..

Ferat Üngür Eyvanına Vardım (Doğada Müzik 2 Adıyaman) 03:40

Ferat Üngür Eyvanına Vardım (Doğada Müzik 2 Adıyaman)

Doğada Müzik projemizin ikinci klibini Adıyaman Gazihan Dede mevkiinde çektik. 4 yıl önce konservatuarı kazanmamla kesişmişti yollarımız. Ve Adıyaman’ın bende bıraktığı ilk güzel izlenim doğası olmuştu. Bir tarafı dağla..

Fikret Orman- “Üst Üste 4 Yıl, 5 Yıl Şampiyonluklar Nasip Olsun” 07:24

Fikret Orman- “Üst Üste 4 Yıl, 5 Yıl Şampiyonluklar Nasip Olsun”

Beşiktaş Divan Kurulu’nda konuşan Başkan Fikret Orman, bu yıl da şampiyonluğa çok yakın olduklarını söyleyerek, “2 sene, 3 sene üst üste şampiyonluklar gördük. Allah inşallah bize 4 sene, 5 sene üst üste şampiyonluklar n..

Gülben Ergen'i İfşa Eden Yeşim Salkım, 2 Projesinden Birden Oldu 02:10

Gülben Ergen'i İfşa Eden Yeşim Salkım, 2 Projesinden Birden Oldu

Geçtiğimiz haftalarda, İzmirli evli iş adamı Tolga Duğles ile aşk yaşayıp o eski eşi Erhan Çelik'i aldatan Gülben Ergen gündeme bomba gibi düşmüştü. Kimsenin konuşmaya cesaret edemediği şeyleri söyleyen Yeşim Salkım, 2 i..

  • ANKA tarafından
  • 1.185 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Havadan Sonra Sıra Karada- SİHA'nın Kara Versiyonu İKA'lar Atış Gerçekleştirdi! 01:00

Havadan Sonra Sıra Karada- SİHA'nın Kara Versiyonu İKA'lar Atış Gerçek

Aselsan, Best Grup, Elektroland ve Havelsan tarafından üretilen İnsansız Kara Araçları, muayene ve hareket kabiliyeti testlerinden sonra 7.62 mm silah sistemi ile atış testi gerçekleştirdi. Savunma Sanayii Başkanı Prof...

İlk Kez Duyan Küçük Kızın Tepkisi Duygulandırdı 05:15

İlk Kez Duyan Küçük Kızın Tepkisi Duygulandırdı

Sen de 1 Kulak Ver' projesiyle işitme cihazına kavuşan Mardinli Rojda ve Mehmet Akcan kardeşler ile 2 yaşındaki Can, ilk kez duydukları sesler karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Hayatlarında ilk kez ses duyan çocukl..

Jelena Rozga - Zileti 03:11

Jelena Rozga - Zileti

Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri (Lyrics) Kako da se radujem Sama novim ljetima? Lete suze kao da, Ga?am se ?iletima. Znaš li da smo sada mi dvoje što se rastaju? A mogli smo gledati djecu kako nam odrastaju... ooo... Navi..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.085 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kocaeli ve İstanbul’u birleştirecek metro hattında çalışmalar sürüyor 04:29

Kocaeli ve İstanbul’u birleştirecek metro hattında çalışmalar sürüyor

Kocaeli’de yapımına devam edilen, tamamlandığında Kocaeli ile İstanbul’u birleştirecek Gebze-Darıca metro hattının inşaatında çalışmalar devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İstanbul ve Kocaeli aras..

Nilüfer Sarıtaş - Vay Vay Dünya 05:39

Nilüfer Sarıtaş - Vay Vay Dünya

Nilüfer Sarıtaş - Vay Vay Dünya Dinle , Söz - Müzik : Neşet Ertaş Düzenleme & Ritm Sazlar : Cemal Özkızıltaş Armonizasyon & Bass Gitar : Burak Demir Klasik ve Akustik Gitar : Sinan Kızılgöz Bağlama : Umut Sülünoğlu Kaba..

Ovit Tünelinde  Işık Görüldü 03:18

Ovit Tünelinde Işık Görüldü

Ovit Tünelinde Işık Görüldü Hizmete girdiğinde dünyanın en uzun 2. tüneli olacak olan ve Rize ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı iş makinesinin son vuruşları ile ..

Pandemiye Rağmen 104 Milyon Liralık Yatırımın Temelleri Atıldı 07:59

Pandemiye Rağmen 104 Milyon Liralık Yatırımın Temelleri Atıldı

Çankırı’da tekstil, ambalaj ürünleri üretimi ile metal işleme yapacak ve 104 milyon liralık yatırım bütçesiyle 300 kişinin istihdam edileceği üç fabrikanın temeli atıldı. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA)’nın danışma..