#John lafia

Sevimli Canavarlar Üniversitesi Film İzle 1:43:47

Sevimli Canavarlar Üniversitesi Film İzle

Sevimli Canavarlar Üniversitesi, Mike ve Sulley’nin farklılıkları aşarak nasıl en yakın dostlar olduklarına dair kapıları açıyor. Mike ve Sully Sevimli Canavarlar’dan sonra yeniden beraberler! Canavar olmak öğrenilebilir..

  • Tv Series tarafından
  • 6.183 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kara Gün (Patriots Day) 2017 Fragman 02:35

Kara Gün (Patriots Day) 2017 Fragman

Gerçek bir hikayeden ilhamını alan film Boston Polis Komiseri Ed Davis üzerinden ilerliyor. Korkunç bir terör eyleminden hemen sonra komiser, hayatta kalanlar ile birlikte bir sonraki olası patlamayı önlemek için zamanla..

Trump'ın Baş Stratejisti Bannon Görevden Alındı 00:52

Trump'ın Baş Stratejisti Bannon Görevden Alındı

Beyaz Saray bir fire daha verdi. Sadece iki hafta önce ABD Başkanı Donald Trump’ın, Özel Kalem Müdürü Reince Priebus’u görevinden almasının ardından bugün ise bir dönem Trump’ın sağ kolu olarak anılan Baş Stratejist Stev..

Roseanne 10. Sezon 9. Bölüm Fragmanı 00:15

Roseanne 10. Sezon 9. Bölüm Fragmanı

Roseanne 10. Sezon 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 22 Mayıs Salı Günü ABC'de Roseanne 10x09 Promo/Preview Knee Deep (Season Finale) Roseanne Season 10 Episode 9 Promo Roseanne Season 10 Season Finale Promo Ro..

Predator Türkçe Altyazılı Fragmanı #2 02:43

Predator Türkçe Altyazılı Fragmanı #2

Kült seri geri dönüyor! Predator 14 Eylül'de sinemalarda! Aksiyon ve bilim kurguyu harmanlayan Predator serisinin 4. devam halkasında yönetmen koltuğunda Shane Black otururken, filmin senaryosunu ise yönetmenle birlikte..

Predator Türkçe Dublaj Fragman 02:43

Predator Türkçe Dublaj Fragman

Aksiyon ve bilim kurguyu harmanlayan Predator serisinin 4. devam halkasında yönetmen koltuğunda Shane Black otururken, filmin senaryosunu ise yönetmenle birlikte Fred Dekker üstleniyor. Filmin yapımcılığını ise John Davi..

Irma Kasırgası İngiliz Milyarderin Evini Harabeye Çevirdi 00:30

Irma Kasırgası İngiliz Milyarderin Evini Harabeye Çevirdi

Irma kasırgası ünlü milyarder Richard Branson'ın 180 bin dolara satın aldığı Necker Adası'ndaki evi yerle bir etti. Dünyanın sayılı zenginleri arasında 5 milyar dolarlık servetiyle yer alan ünlü milyarder Richard Branson..

ABD Büyükelçisinin Görüşme Talebine Hükümetten Ret 01:33

ABD Büyükelçisinin Görüşme Talebine Hükümetten Ret

ABD Büyükelçisi Bass'ın görüşme talebine hükümetten ret Washington ile Ankara arasında yaşanan vize gerilimi sonrası Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, ABD'nin Ankara Büyükelçisi John Bass'ın görüşme teklifini reddetti. ABD'n..

Erdoğan'dan Açıklama: Sorunun Faili  ABD'nin Ta Kendisidir 01:32

Erdoğan'dan Açıklama: Sorunun Faili ABD'nin Ta Kendisidir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD ile yaşanan vize krizine ilişkin olarak Biz sorun başlatmadık, sorunun faili ABD'nin ta kendisidir dedi. Erdoğan, ABD Büyükelçisi John Bass'i de ABD'nin bir temsilcisi olarak gör..

Kuzey Koreli Askerin Film Gibi Kaçışı 13 Kasım 2017 04:19

Kuzey Koreli Askerin Film Gibi Kaçışı 13 Kasım 2017

Panmunjom, Kuzey Hwanghae eyaletinde bulunan, Kore Savaşı'nı duraklatan, 1953 Kore Ateşkes Anlaşmasının imzalandığı Kuzey ve Güney Kore arasındaki fiili sınır köyü. 13 Ekim 2017'de yapılan bu görüntü, Birleşmiş Milletler..

Killjoys 4. Sezon 2. Bölüm Fragmanı 00:19

Killjoys 4. Sezon 2. Bölüm Fragmanı

Killjoys 4. Sezon 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 27 Temmuz Cuma Günü Syfy'de Killjoys 4x02 Promo/Preview Johnny Dangerously Killjoys Season 4 Episode 2 Promo Killjoys 4x02 Promo Johnny Dangerously (HD) » ..

Killjoys 4. Sezon 3. Bölüm Fragmanı 00:19

Killjoys 4. Sezon 3. Bölüm Fragmanı

Killjoys 4. Sezon 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 3 Ağustos Cuma Günü Syfy'de Killjoys 4x03 Promo/Preview Bro-d Trip Killjoys Season 4 Episode 3 Promo Killjoys 4x03 Promo Bro-d Trip (HD) #Killjoys » Killj..

Uyarılara Rağmen Konuştuğu İçin Mahkeme Salonunda Ağzı Bantlanan Mahkum 00:59

Uyarılara Rağmen Konuştuğu İçin Mahkeme Salonunda Ağzı Bantlanan Mahku

Mahkeme salonunda defalarca söz kesip konuşmayı sürdüren mahkum yargıcın gazabına uğradı. John Russo isimli yargıç Franklyn Williams isimli mahkumun daha fazla konuşmasını engellemek için ağzının bantlanmasını istedi...

  • JET TV tarafından
  • 1.250 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Killjoys 4. Sezon 4. Bölüm Fragmanı 00:19

Killjoys 4. Sezon 4. Bölüm Fragmanı

Killjoys 4. Sezon 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 10 Ağustos Cuma Günü Syfy'de Killjoys 4x04 Promo/Preview What to Expect When You're Expecting...an Alien Parasite Killjoys Season 4 Episode 4 Promo Killjoys 4..

Trump’ın Danışmanından Fetullah Gülen' Açıklaması 02:14

Trump’ın Danışmanından Fetullah Gülen' Açıklaması

Antalya’da Polis Akademisi Başkanlığı ve 2. Uluslararası Güvenlik Sempozyumu’nda ‘Uluslararası Bir Tehdit Olarak FETÖ’ başlıklı sempozyuma katılan Trump’ın eski Seçim ve Kampanya Danışmanı Theodore Roosevelt Malloch, FET..

The Exorcist 2. Sezon 10. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali) 00:20

The Exorcist 2. Sezon 10. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali)

The Exorcist 2. Sezon 10. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali) Yayınlandı. Yeni Bölüm 15 Aralık Cuma Günü Fox'ta Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Dev..

Killjoys 4. Sezon 5. Bölüm Fragmanı 00:19

Killjoys 4. Sezon 5. Bölüm Fragmanı

Killjoys 4. Sezon 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 17 Ağustos Cuma Günü Syfy'de Killjoys 4x05 Promo/Preview Greening Pains Killjoys Season 4 Episode 5 Promo Killjoys 4x05 Promo Greening Pains (HD) #Killjoys..

Ben Donald Trump Amerika Birleşik Devletleri başkanı: param var, herşeyi paramla alırım diyor. 00:54

Ben Donald Trump Amerika Birleşik Devletleri başkanı: param var, herşe

Donald John Trump, Amerikalı iş adamı, siyasetçi ve Amerika Birleşik Devletleri'nin günümüzdeki başkanı. Doğum tarihi: 14 Haziran 1946 (73 yıl yaşında), Jamaica Hospital Medical Center, New York, ABD Boy: 1,9 m Parti: C..

Tess 1979 Film İzle 2:51:14

Tess 1979 Film İzle

Martin Thomas Hardy'nin Tess of the D'Urbervilles romanından Roman Polanski tarafından sinemaya uyarlanan filmde, Tess fakir bir köylü kızıdır. Babası tarafından kendilerine de zenginliklerinden pay çıkarılması için uz..

  • PengoTV tarafından
  • 6.956 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Distopya Nedir 02:50

Distopya Nedir

Distopya nedir? Pesimist bir gözle, her şeyin olabildiğince berbat olduğu hayali yer, anti-ütopya. Kapkaranlık bir gelecek. Kulisin ampulü mü patlamış? Ne alaka şimdi ya? Ha karanlık deyince şey ettin... Tamam, bir ara ..

Ayı Teddy 2 İzle 1:55:28

Ayı Teddy 2 İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Hellraiser Judgment Fragmanı 01:54

Hellraiser Judgment Fragmanı

Korku filmi serisi Hellraiser’ın 10. filmi olan “Hellraiser: Judgment”ın ilk fragmanı görücüye çıktı. İlk filmiyle 1987 yılında tanıştığımız seri Clive Barker tarafından yaratılmıştı. Yıllardır korku filmleri için makyaj..

Trump Bolton'a -Aptal- Dedi 02:21

Trump Bolton'a -Aptal- Dedi

Yayımlanan kitabıyla gündeme gelen John Bolton... Ve demokratların adayı Joe Biden. Okyanus ötesinde başkanın hedefinde yine onlar vardı. Donald Trump katıldığı bir canlı yayında iki ismi de topa tuttu...

DIE HART Trailer (2020) 02:22

DIE HART Trailer (2020)

Trailer for Die Hart starring Kevin Hart and John Travolta..

MOONBASE 8 Trailer (2020) 02:09

MOONBASE 8 Trailer (2020)

Trailer for Moonbase 8 starring John C. Reilly..

 New York Donarken Sydney Yanıyor 01:52

New York Donarken Sydney Yanıyor

ABD'nin doğu kıyısındaki New York'da geçen hafta sonu soğuk rekorları kırılırken, Avustralya'da Sydney kenti neredeyse son 80 yılın en yüksek sıcaklarını yaşıyordu. Sosyal medyadaki mesajlar da iki kentteki bu iki aşırı..

Barack Obama Tribute - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:35

Barack Obama Tribute - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Barack Hüseyin Obama (Барак Обама) Amerikalı bir siyasetçi ve 44. ABD Başkanıdır. O ofise seçilen ilk Afrikalı Amerikalı ve komşu Birleşik Devletler dışında doğan ilk başkan. Honolulu, Hawaii'de dünyaya gelen Obama, Harv..

Cristiano Ronaldo - 2 Yaşından 32 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:26

Cristiano Ronaldo - 2 Yaşından 32 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Biography: Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro is a Portuguese professional footballer who plays for Spanish club Real Madrid and the Portugal national team. He is a forward and serves as captain for Portugal. In 2008, h..

Vladimir Putin - 6 Yaşından 64 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:58

Vladimir Putin - 6 Yaşından 64 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Vladimir Putin, acımasız bir lider ve usta manipülatör olarak bilinir. Bu videoda Vladimir Putin'in hayatından en güzel anları göreceksiniz. Nadir genç Putin fotoğrafları, politikacılar, gençler ve ailelerle olan ilişkil..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Donald Trump - 5 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:05

Donald Trump - 5 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Donald Trump, Amerika'nın en tanınmış iş ve televizyon kişiliklerinden biridir ve ticari gayeleri gayrimenkul, oyun, spor ve eğlenceyi kapsar. Hatalarından payını almasına ve genellikle ortalama bir yönetici olarak algıl..