#Kaan boşnak benimle kayboldun müzik dinle

Kaybedenler Kulübü İzle 1:54:48

Kaybedenler Kulübü İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Mia And Me - 1. Sezon 15. Bölüm - Bayan Herseyi Bilen 23:25

Mia And Me - 1. Sezon 15. Bölüm - Bayan Herseyi Bilen

Uçarım Sen Tobiya'nın göklerinde sihirli atımla. Yürürüm adım adım bu cennet kösesinde zamanı bilmeden. Bu bir rüya mı? Bir çesit fantazi mi? Yoksa baska bir gerçeklik mi? Bugün kahraman olup canavarları cadıları yeneceg..

  • ÇocukTV tarafından
  • 365 görüntüleme
  • 5 yıl önce
ORHAN ÖLMEZ - Damla Damla (Videoklip) 04:42

ORHAN ÖLMEZ - Damla Damla (Videoklip)

ORHAN ÖLMEZ _ DAMLA DAMLA Damla damla aksam sana Doldurumusun kalbini benimle Yoksa sende taşıyamazda Dökermisin beni yerlere Yağmur olsam yağsam sana Islatırmısın kendini benimle Yoksa sende dayanamazda Kaçarmısın en ..

Hayki Ne Olur Evet De!!! 03:34

Hayki Ne Olur Evet De!!!

-aşkım minik kraliçem seni çok seviyorum -ben de -benimle.. ahh.! benimle.. benimle evlenir misin -hıı ne diyosun sen lan? ohaaa hayır olamaz asla -neden? -içip içip döversin -yuh kızım ben alkol kullanmam ki döver..

Sway - Turgay Alparslan 03:03

Sway - Turgay Alparslan

Sway - Turgay Alparslan Müzisyen/Şarkıcı/Piyanist When marimba rhythms start to play Marimba ritimleri çalmaya başlayınca Dance with me, make me sway Benimle dans et , beni salla Like a lazy ocean hugs the shore T..

Mia And Me - 1. Sezon 16. Bölüm - Unicorn Tuzağı 23:00

Mia And Me - 1. Sezon 16. Bölüm - Unicorn Tuzağı

Su kenarına bakan kaybolan seyi bulsun. Onçao'yu güvende tut, ne pahasına olursa olsun. Uçarım Sen Tobiya'nın göklerinde sihirli atımla. Yürürüm adım adım bu cennet kösesinde zamanı bilmeden. Bu bir rüya mı? Bir çesit fa..

  • ÇocukTV tarafından
  • 273 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kosovalı Gelinlerin Asırlık Makyaj Geleneği 01:46

Kosovalı Gelinlerin Asırlık Makyaj Geleneği

Kosova'nın Prizren şehrine bağlı Boşnak köylerinde asırlardır yaşatılan makyaj geleneğinde, gelin olacak kızların yüzleri farklı renklerde tamamen boyanıp süsleniyor...

ROK'un Sonunu Hazırlayan Tüm Diyaloglar 04:46

ROK'un Sonunu Hazırlayan Tüm Diyaloglar

Kusmalı Boşnak sözleri ile tepki çeken Rasim Ozan Kütahyalı kovuldu ve komik bir veda etmiş oldu. Abdülkerim Durmaz'ın yaptığı şaka sonrası olanlar oldu. Rok Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz Futbol'da haydaa diye bağırmaları i..

  • JET TV tarafından
  • 1.216 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Murda & Ezhel - Aya Götür beni Aya 03:07

Murda & Ezhel - Aya Götür beni Aya

Murda & Ezhel - Aya Müzik Dinle Şarkı Sözleri Spankito Na na na na Na na na Ey, ey Ey, shawty bana baksan Bende yazsam sana bir love song, yeah Gel omuzuma yaslan Shawty benimle misin bu akşam? Yeah Dediki götür beni aya..

Gülben Ergen - İnfilak 03:48

Gülben Ergen - İnfilak

Gülben Ergen - İnfilak Müzik Dinle Şarkı sözleri Ne sen bana kıy ne ben sana yazık olur Bir daha da denk düşer sanma sonradan vurur Şeytan diyecek ki “üz biraz”, uyma sakın Bende de var aynısından uyanmasın Suyumu v..

Sivaslı Nazo - Yara Gibisin 04:30

Sivaslı Nazo - Yara Gibisin

Şarkı Sözleri Çatardın Kaşını Şimşek Çakardı Topragını Sokup Dalın Kırardın Bu Dünyada Mutlu olsam Ne Vardı Kederin Benimle Namın Benimle Sen Nasıl Bir Yarsın Yara Gibisin Hançerin Sinemde Çare Gibisin Bana Gurbet Elde..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 11.724 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rauf - Hevesim Kaçtı 03:03

Rauf - Hevesim Kaçtı

Rauf - Hevesim Kaçtı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gezdim gezdim durdum, Seninle beraber yoruldum, Ama bir şeyler hep eksik gidiyor, Beni sanki sen hiç anlamıyorsun. Sordum sordum buldum, İhanetin adını sen koydum, Yeni..

Göksel - Uzaktan 03:55

Göksel - Uzaktan

Göksel - Uzaktan Müzik Dinle Şarkı Sözleri Neden kaçtın, neden, mesut olurduk belki Korkuttum mu seni, benden ne zarar gelir ki Seni seyir etmem, gezmem lazımdı Bu yolun sonunu bulmam lazımdı Seni tanımam, bilmem laz..

Aşk Burada - ORKN 03:33

Aşk Burada - ORKN

Şarkı Sözü: Yaklaş, Bu kadar zaman neredeydin ? Bu kadar yalan... Kayboldun galiba karışık kafan, Her yerde birileri bizi kandıran. Gerek yok bence daha fazla zorlama, Hayat bu işte daha fazla arama, Lazımsa bu aralar ..

Ver Elini Aşk- Simtenin Deli Dolu Anları! 04:27

Ver Elini Aşk- Simtenin Deli Dolu Anları!

Duygu Karaca'nın başarıyla oynadığı Simten karakterinin en eğlenceli anları! Kaan'a platonik aşk yaşayan Simten, güne Kaan ile başlayıp Kaan ile bitiriyor. En gıcık olduğu kişi ise, Ayperi. Kilosuyla barışık, başarısız..

  • ANKA tarafından
  • 817 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Genç Kızdan Şok Sözler 04:02

Genç Kızdan Şok Sözler

Kaan Tangöze ile birlikte olan Kıvılcım Ural, sessizliğini bozdu. Kıvılcım Ural'ın '6 yıllık ilişkimiz hiç olmadı. Ben 15 yaşında Kaan'ı tanıdım, 16 yaşında onunla birlikte oldum.' sözleri çok konuşuldu...

  • BETA tarafından
  • 553 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kazılı Kuyum 03:28

Kazılı Kuyum

Kazılı Kuyum · Yuzyuzeyken Konusuruz Kazılı Kuyum ℗ 2020 Sony Music Entertainment Turkiye Tic. A.S. (Recorded at Red Bull Music Studios, New York) Released on: 2020-01-10 Composer, Lyricist: Kaan Bosnak..

Yavuz Akyazıcı - Yürek 03:49

Yavuz Akyazıcı - Yürek

Yavuz Akyazıcı - Yürek Dinle Funda Akyazıcı v, Yavuz Akyazıcı g, Enver Muhamedi b, Derin Bayhan d Music, Lyrics - Ari Barokas Göksu Duvarcı, Saba Sümer - Camera Sound Engineers: Ömer Taşkın, Serkan Kargacı Arrangeme..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 6 yıl önce
3 Deyince - Bakırköy 04:15

3 Deyince - Bakırköy

3 Deyince - Bakırköy Dinle Bakırköy şarkı sözleri ile Kilitli kaldığım odalar Kapılarında yoktu kollar Ellerimi bağlayıp uyuttular Yerle bir oldum yardım edin Güneşi görmeden geçer zaman Kabullendim dedim , tamam İ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.811 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aydilge -  Kiralık Aşk 03:45

Aydilge - Kiralık Aşk

Aydilge - Kiralık Aşk Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sen misin İlacım? Yağmur dinmiyorsa Yollar bitmiyorsa Sen üzülme, bir gülümse Gel benimle Her şey bitti derken, şansın döndü birden Aşk öyle bir mucize Benimle gel, gü..

Melih Aydogan Ft Tugce Guder - Dans Et 03:19

Melih Aydogan Ft Tugce Guder - Dans Et

Şarkı Sözleri: Zaman akıp gider senle, yalan Sonumu yazmış ellerin Kafada bitmez sözlerin Bi’ sakin Tenim, tenini istedi o akşam Yıldız içmiş gözlerin Işığın çok kalbim yerin En derin O an, saran nefesin yanımda Ge..

Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne 04:50

Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne

Şarkı Sözleri: Çöküyor ağır ağır üstüme şehrin en basık havaları Kendimce pencereler yazıp araladım Bu nasıl kalabalık gülen yüzler ile Düne bir intikam arayışında ki bakışlara takıl Uyuşmadan akıl, nasıl olacak Geceler ..

Emosiyn - Sonuna 02:57

Emosiyn - Sonuna

Söz&Müzik: Emre Acarbaş Beat: Burak Bakır Mix&Mastered by: Göktüğ Pişken Aranje: Emre Acarbaş Yönetmen: Kaan Kurt Yardımcı Yönetmen: Mevlüt Atak Fotoğraf: Nagi Kurt Kurgu: Kaan Kurt x Emosiyn x Homzo Design: Album Cove..

Bengü - Gelen Seni Soruyor (Akustik) 04:13

Bengü - Gelen Seni Soruyor (Akustik)

Korktun mu sevmekten güçsüz görünmekten Vazgeç vazgeçmekten kaderin böyle Her şey değişmeden suçu hafifletsen Çokta sevilmezsen zorlama öyle Gitmekte tabiki kendi tercihin Kalan gücüyle elin teninde Hayat devam ediyor N..

Zeynep Bastık & @Oğuzhan Koç - Aşkın Mevsimi Akustik 02:55

Zeynep Bastık & @Oğuzhan Koç - Aşkın Mevsimi Akustik

Akustik Gitar: Nihat Üney Klasik Gitar: Doğukan Aydın Bass: Kerim Emre Türkoğlu Davul: Cenk Saraç Kayıt - Mix: Akın Erdem Kadız Yapım & Menajerlik Şirketi: Hypers New Media Yönetmen: Mali Ergin Uygulayıcı Yapımcı: Aytaç..

Gizem Laçinkaya  Aylar Geçer 02:36

Gizem Laçinkaya Aylar Geçer

Yine bir gün bana geri dönsen Beni de sevsen Yine bir gün bana geri dönsen Beni de sevsen Senin olan anılar Benimle kalsa Seni yoran tüm anılar Benimle kalsa Aylar geçer yıllar geçer Hasret biter ömrüm biter..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.451 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dance Monkey - Turkish Version by Tuğçe Haşimoğlu 03:27

Dance Monkey - Turkish Version by Tuğçe Haşimoğlu

Gözlerinde saklı bütün ışıklar Elimden bir tutsan ruhum parıldar Seni görünce kalbim bir hızla çarpar Bu ateş hep söyle böyle mi yanar Görsem görsem görsem yeniden O tatlı gülüşün ve yine sen Bir öpsem öpsem öpsem y..

Jehan Barbur  Güzel Adam 04:13

Jehan Barbur Güzel Adam

Güzel Adam Güzel adam Büyür müsün benimle Dolaşırız şu yolları Ödünç aldım Can denilen hayatı Günahsızım savunmasızım Bir yol var mı Ölümden kaçabildiğin Sonsuz mutlu ovalara geldiğin Saçlarımla yıkarım yüzünü Rüzga..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.102 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İmpala - İz 03:36

İmpala - İz

İz şarkı sözleri ile Bi' senden kaçtım kaçmamışken hiç bi kavgadan Ateşler ortasında kaldım titremiştim korkudan ben Elime geçen her fırsatta kaçtım aynadan Kocaman bir ömrü şuursuzca ittim arkadan Bana müstahak, b..

Thebehz - Yanımda Kal  02:38

Thebehz - Yanımda Kal

YANIMDA KAL (prod. Al Dash) şarkı sözleri ile Çık artık hayatımdan inanmıyorum sana dün gibi bakma bana Kırmızım yanımda kal Kas katı her yanım kan Yoruldum artık inan Savaştım tek başıma Kırmızım benimle kal ..