#Kaan boşnak benimle kayboldun müzik dinle

Bölük - Durdurun Şu Manyağı 10:06

Bölük - Durdurun Şu Manyağı

Türkiye'nin farklı farklı yerlerinden gelen ve bir bölükte bir arada kalan askerler, sevgilisini aldattığı gece asker kaçağı olduğunu öğrenen Erdal ve onun gibi farklı geçmişlerden gelen birçok genç adam, farklı karakter..

Bölük - Halay Pozisyonu Al 10:02

Bölük - Halay Pozisyonu Al

Türkiye'nin farklı farklı yerlerinden gelen ve bir bölükte bir arada kalan askerler, sevgilisini aldattığı gece asker kaçağı olduğunu öğrenen Erdal ve onun gibi farklı geçmişlerden gelen birçok genç adam, farklı karakter..

Bölük - Verin Firarını 10:07

Bölük - Verin Firarını

Bölük , yolları bir kışlada kesişen bir bölük askerin dokunaklı hikayesini anlatıyor. Türkiye'nin farklı farklı yerlerinden gelen ve bir bölükte bir arada kalan askerler, sevgilisini aldattığı gece asker kaçağı olduğunu ..

Dört Köşeli Üçgen Fragman 01:31

Dört Köşeli Üçgen Fragman

Bir tütün deposunda çalışan Gözlemci , hemen hemen herkesi ve her şeyi görüp izlemeyi, bütün ayrıntıları öğrenmeyi kendine ilke edinmiştir. Aslında işi bekçilik yapmak olsa da, herkes tarafından Gözlemci diye çağırılm..

Katliam 4 - Episode 2 - 03:22

Katliam 4 - Episode 2 -

Team : Producer : Kaan Bozhan - Esra Bayhan Director / D.O.P / Edit : Hasip Arvas , Kingdoz A.D : Erol Civan Scenario : Massaka (murat ilhan) Production Coordinator: Selin Bodur Production Manager: Alihan Doğan Producti..

Muti & Azer Bülbül  - İlle de Sen (Official Video) 02:37

Muti & Azer Bülbül - İlle de Sen (Official Video)

Azer Bülbül Canımı canına katarcasına Ömrümü uğrunda harcarcasına Deliler gibi muhtacım sana İlle de sen ille de sen Canımı canına katarcasına Ömrümü uğrunda harcarcasına Deliler gibi aşığım sana İlle de sen ille de ..

Türk yelkenlisini batırmaya çalışan Yunan botunu Türk sahil güvenliği kovaladı 01:44

Türk yelkenlisini batırmaya çalışan Yunan botunu Türk sahil güvenliği

Sahil Güvenlik Komutanlığı, Bulamaç Adası’nda 'Deniz Kuvvetleri Kupası Açık Deniz Yat Yarışı'na katılan yelkenli tekneye taciz teşebbüsünde bulunan Yunan Sahil Güvenlik unsurunun, Türk Sahil Güvenlik ekibi tarafından uza..

Çelik - Hercai 04:15

Çelik - Hercai

Benimle Kal (1995)..

Güliz Ayla - Sevgilim 04:00

Güliz Ayla - Sevgilim

Yolumuz uzun Sen bana yaslan, ben de sana, gidelim O gözler bana bakmayacaksa al canımı öleyim Yüzünü sakın dökme, üzülme, yüzüme bakma öyle Arkanı sakın dönme, susma, anlat, konuş benimle Sevgilim sen ne dersen k..

Burcu Güneş - Yakın Mesafe 03:45

Burcu Güneş - Yakın Mesafe

Şuan benimle değilsin ya Nefes bile zarar Üstelik tam ismimizi yazmalık Camımda ki buhar Hayatımdan çıkıp gitmek hangi duyguya Hangi korkuya hangi uykuya hangi sorguya Yarar ki yar Ara ara yakın mesafe bitmiş olsa da Ara..

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi 02:03

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi

Irak’ta Saddam Hüseyin döneminde 17 yıl boyunca general olarak görev yapan Kerkük doğumlu General Khudhur Ahmed Raoof Weli, IŞİD’in işkencelerinden kurtulduktan sonra geldiği Sivas’ta tercümanlık yapmaya başladı Irak’ta..

Kusursuz Kolay Kuyruklu Eyeliner Nasıl Çekilir!!! 03:34

Kusursuz Kolay Kuyruklu Eyeliner Nasıl Çekilir!!!

En basit ve en kusursuz sekilde kuyruklu eyelineri nasil cekebileceginizi göstermek istedim. Umarim bu fikir isinizi kolaylastirir. Görüslerinizi benimle paylasirsaniz mutlu olurum.Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya ..

  • Kadınca tarafından
  • 1.156 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yemin Törenine Gelen Sevgiliye Evlenme Teklifi! 01:31

Yemin Törenine Gelen Sevgiliye Evlenme Teklifi!

Temel eğitimini tamamladıktan sonra yemin eden erlerden Mücahit Yılmaz kendisini bu günde yalnız bırakmayan sevgilisine evlenme teklif etti. Yılmaz'a asker arkadaşları da bu teklifte yardımcı olarak harflerle Benimle Ev..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.503 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sürpriz Evlilik Teklifi !!! 04:06

Sürpriz Evlilik Teklifi !!!

Kübra ve Onur, Büyük Sürpriz Evlilik Teklifi Şarkı: Rafet El Roman '' Evlenir misin Benimle ''..

Sadri Alışık Firar 00:34

Sadri Alışık Firar

Filmin Adı: Benimle Evlenir Misin? Yönetmen: Aram Gülyüz Oyuncular: Sadri Alışık, Sevda Ferdağ Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1968..

Bahar Candanın Yeni Yarışmacı İle Arasındaki Husumet Ne? 13:52

Bahar Candanın Yeni Yarışmacı İle Arasındaki Husumet Ne?

İşte Benim Stilim 7. Sezon 24 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 127. bölümünde Tuğçe Ekim, Bahar Candan'a istediğin gibi gidebilirsin Bahar'cım güle güle diye yorum yapınca herkesi şaşırttı. Daha sonra Gamze Taşkın,..

  • ANKA tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kemal Doğulu Tuğçe Ekimi Önce Taklit Etti Sonra Şaşırttı! 10:46

Kemal Doğulu Tuğçe Ekimi Önce Taklit Etti Sonra Şaşırttı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 27 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 130. bölümünde Duygu Çevik, Tuğçe Ekim'i güzel bulduğunu söyleyince Tuğçe, Duygu'ya sen bana hep böyle şeyler söyle dedi. Bahar ise bu durumu kıskandı ve ..

  • ANKA tarafından
  • 697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zipcikti Cafer Kahkaha 01:40

Zipcikti Cafer Kahkaha

Zipcikti Caferin Kahkahasi. Ne dedin? benimle dogru dürüst konusana be kadin! :D..

Tek Yürüyüşle 100 Kalori Yakıyoruz İzle 18:15

Tek Yürüyüşle 100 Kalori Yakıyoruz İzle

Akşam oldu ve dışara çıkmak istemiyorsun ama gündüz pek hareket edemedin. O zaman benimle beraber yürüyebilirsin, hemde kendin evinde. 100 kalori yakıyoruz!..

Tek Yürüyüşle 200 Kalori Yakıyoruz İzle 35:33

Tek Yürüyüşle 200 Kalori Yakıyoruz İzle

Bazen evden çıkamıyorsun ya da çıkmak istemiyorsun. Fit olmana engel olmasın – evde benimle beraber yürüş yapabilirsin. Hemde 200 kalori yakıyoruz biranda!..

Abdullah Gül  Günlük Siyasete Girmeyeceğimi Defalarca Söyledim 02:12

Abdullah Gül Günlük Siyasete Girmeyeceğimi Defalarca Söyledim

11. Cumhurbaşkanı Gül, CHP Milletvekili Deniz Baykal'ın açıklamalarına yanıt verdi. Gül, Geçen günlerde bir siyasetçinin kendi parti içi hesapları ve politikaları çerçevesinde yaptığı çeşitli taktikler, o konuşmada, ben..

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim- Milli Formayı Pazarlık Konusu Yapmam 02:10

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim- Milli Formayı Pazarlık Konusu Ya

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim: Milli Formayı Pazarlık Konusu Yapmam Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Kosova maçı öncesinde düzenlediği basın toplantısında Oyuncum milli formayı giymek için benimle pazarlık y..

Kasım Şeren'in Yetenek Sizsiniz Yarışmacısından Hallice Not Afraid Performansı 00:23

Kasım Şeren'in Yetenek Sizsiniz Yarışmacısından Hallice Not Afraid Per

Aşk benimle ve Bom Bom gibi toplumsal olaylara hitap eden ünlü bestekar, müzisyen Kasım Şeren'in Not Afraid Performansı..

  • JET TV tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çılgın Aşıktan Havada Evlenme Teklifi 01:15

Çılgın Aşıktan Havada Evlenme Teklifi

Kayseri'de bir genç, yamaç paraşütü ile atladıktan sonra kız arkadaşına evlenme teklif etti. Sevdiği kızı şoka uğratan genç, “Tepeden atlamak gibi oldu ama benimle evlenir misin' sorusuna 'evet' cevabını aldı...

Lotus Exige Sport 350 Test Sürüşü 19:14

Lotus Exige Sport 350 Test Sürüşü

Onunla geçirdiğiniz her kilometre buram buram motorsporları kokuyor. Sürücü otomobili dendiği zaman ilk akla gelen markalardan biri Lotus'tur. Bunu yaşarak insanların neden bu markaya bu kadar bağlı olduğunu anlayabildi..

  • BETA tarafından
  • 566 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Survivor 2018  All Star Ünlüler Takımı Dominik’e Gitti  Röportajlar 07:38

Survivor 2018 All Star Ünlüler Takımı Dominik’e Gitti Röportajlar

‘Onların kasları, bizim yüreğimiz büyük’ ‘Survivor 2018 All Star ve Gönüllüler’ adıyla ekrana gelecek programın yarışmacıları, Dominik’e uçtu. Nihat Doğan, “Tüm isimler zorlu görünüyor. Onların kasları büyükse, bizim d..

  • BETA tarafından
  • 1.162 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnsanı Strese Sokan Evlenme Teklifi 02:25

İnsanı Strese Sokan Evlenme Teklifi

Atış yapacağı yerde ''benimle evlenir misin?'' yazan fakat hanım kızımızın atışta başarısız olması üzerine planı alt üst olan zavallı adamı izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 585 görüntüleme
  • 7 yıl önce
5 Soruyla Yemek Fotoğrafınızı Daha Güzel Çekin 09:50

5 Soruyla Yemek Fotoğrafınızı Daha Güzel Çekin

Bu videoda ‘’Ben fotoğraf çekerken nelere dikkat ediyorum?’’ ‘’Çekim yaparken kendime hangi soruları soruyorum? ‘’ konularını anlattım. Fotoğraflarınızı çekerken bunları düşünüp refleks haline getirdiğinizde fotoğraflar..

Merve Özkaynak Makyaj Yapan Çocuklar Tepki 14:23

Merve Özkaynak Makyaj Yapan Çocuklar Tepki

Sizlerin de sık sık mesaj yoluyla benimle paylaştığı ama benim izlemekten uzuun süredir kaçındığım makyaj yapan minik ve çocuk Youtuberlara tepki videom yayında. İzlerken inanılmaz şeker hallerine hem güldüm hem de telaş..

Aleyna Atalar Şal Bağlama - 3 Farklı Stil - Hijab Tutorial 06:25

Aleyna Atalar Şal Bağlama - 3 Farklı Stil - Hijab Tutorial

Herkese Merhaba! Bu videoda sizlere üç farklı şal bağlama stili gösterdim.En beğendiğiniz şal bağlama stilini benimle yorumlarda paylaşabilirsiniz. Videoyu beğendiyseniz beğen butonuna tıklamayı ve kanalıma ABONE OLMAYI ..