#Kaan boşnak İstemem müzik dinle

ROK'un Sonunu Hazırlayan Tüm Diyaloglar 04:46

ROK'un Sonunu Hazırlayan Tüm Diyaloglar

Kusmalı Boşnak sözleri ile tepki çeken Rasim Ozan Kütahyalı kovuldu ve komik bir veda etmiş oldu. Abdülkerim Durmaz'ın yaptığı şaka sonrası olanlar oldu. Rok Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz Futbol'da haydaa diye bağırmaları i..

  • JET TV tarafından
  • 1.216 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ver Elini Aşk- Simtenin Deli Dolu Anları! 04:27

Ver Elini Aşk- Simtenin Deli Dolu Anları!

Duygu Karaca'nın başarıyla oynadığı Simten karakterinin en eğlenceli anları! Kaan'a platonik aşk yaşayan Simten, güne Kaan ile başlayıp Kaan ile bitiriyor. En gıcık olduğu kişi ise, Ayperi. Kilosuyla barışık, başarısız..

  • ANKA tarafından
  • 817 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Genç Kızdan Şok Sözler 04:02

Genç Kızdan Şok Sözler

Kaan Tangöze ile birlikte olan Kıvılcım Ural, sessizliğini bozdu. Kıvılcım Ural'ın '6 yıllık ilişkimiz hiç olmadı. Ben 15 yaşında Kaan'ı tanıdım, 16 yaşında onunla birlikte oldum.' sözleri çok konuşuldu...

  • BETA tarafından
  • 553 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kazılı Kuyum 03:28

Kazılı Kuyum

Kazılı Kuyum · Yuzyuzeyken Konusuruz Kazılı Kuyum ℗ 2020 Sony Music Entertainment Turkiye Tic. A.S. (Recorded at Red Bull Music Studios, New York) Released on: 2020-01-10 Composer, Lyricist: Kaan Bosnak..

Hakan Verbiç - En Güzel Rüyalarım 04:19

Hakan Verbiç - En Güzel Rüyalarım

Hakan Verbiç - En Güzel Rüyalarım dinle Söz: Hakan Verbiç Müzik: Hakan Verbiç Aranjör: Nurettin Çolak Mix Master : Utku Ünsal Vokal Koçu : Fatih Ertur Klip Yönetmeni : Yusuf Süme Fotoğrafçı : Halil Güzel Boşa sevmişi..

Barış Polat - Her Şey Sahte 04:28

Barış Polat - Her Şey Sahte

Barış Polat - Her Şey Sahte Dinle Her Şey Sahte şarkı sözleri ile Sokaklar karanlık içinde, ışıklar dolmuyor artık, Sevdalar yalandan, içimden yangınlar kopmuyor artık, Hayaller yolda kalmış, umutlar bir adım almıy..

Müslüm Gürses - Ah Bu Gönlüm 06:11

Müslüm Gürses - Ah Bu Gönlüm

Müslüm Gürses - Ah Bu Gönlüm Dinle Şarkı Sözleri : Ben bu gönlümü güldüremedim Taparak sevdim sevilemedim Nerede nerede candan seven yokmu Yıllardır arıyorum Heryerde mutluluğu Bulamadım bir seveni Yemin ettim karar ve..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.091 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nihan Akın - Yaz 03:42

Nihan Akın - Yaz

Yaz şarkı sözleri ile Kırıldım beni parçalara ayırdın Ahh yetmedi sana gözyaşım Daha da acıttın Gelme istemem artık beni sevme Zorla günahıma girme Yüreğimden çekip atma bi yalana Gelme istemem artık beni sevme Yangınım..

Ferdi Tayfur - Sanma Ki Yaşıyorum 04:43

Ferdi Tayfur - Sanma Ki Yaşıyorum

Sanmaki Yaşıyorum Sanmaki ben çok mutluyum Tek tesellim hayallerim Kendi kendimi arıyorum İstemem güneş batsın İstemem karanlığı Böyle bir akşam üstü Çıkardın dargınlığı Karanlık bahtım gibi Sardı tüm benliğimi Böyle bir..

Ebru Yaşar - Ben Aşkı Ölümsüz Bilenlerdenim Ahmet Selçuk İlkan Unutulmayan Şarkılar Vol2 04:57

Ebru Yaşar - Ben Aşkı Ölümsüz Bilenlerdenim Ahmet Selçuk İlkan Unutulm

BEN AŞKI ÖLÜMSÜZ BİLENLERDENİM İstemem sevgilim yüzüme gülme Eğer ki sonunda ağlatacaksan İstemem sevgilim ümitler verme Sonunda dünyamı karartacaksan Ben aşkı ölümsüz bilenlerdenim Bir ömür boyunca sevenlerdenim ..

Yakup Selçuk - Yan Yanayız 03:18

Yakup Selçuk - Yan Yanayız

Yan Yanayız şarkı sözleri ile Sen gönlümde tüten ocağın dumanı Sen olmazsan bu gece olmasın sabah olmasın Eğer gidersen güneş doğmasın kimse olmasın İstemem başkasını yerine kimseyi koyamam sevemem yine yeniden Sen sağ..

Derya Uluğ - Şu Saniye (Sezen Aksu Cover) 04:07

Derya Uluğ - Şu Saniye (Sezen Aksu Cover)

Söz-Müzik: Sezen Aksu Keyboard - Asil Gök Bas Gitar - Görkem Öker Elektro Gitar - Ekrem Yıldırım Akustik Gitar - Gökhan Demirdağ Klarnet - Feyzi Günüç Davul - Merih Basancı Kayıt - Aykut Gökçek Video - Can İpek Şu Sani..

Ebru Gündeş Ben Aşkı Ölümsüz Bilenlerdenim (Canlı Performans) 04:55

Ebru Gündeş Ben Aşkı Ölümsüz Bilenlerdenim (Canlı Performans)

Ebru Gündeş Ben Aşkı Ölümsüz Bilenlerdenim (Canlı Performans) Dinle İstemem sevgilim yüzüme gülme Eğer ki sonunda ağlatacaksan istemem sevgilim ümitler verme Sonunda dünyamı karartacaksan Ben aşkı ölümsüz bilenlerdenim..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.292 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çaça016 feat. Emirali & Uğrulhan - Film Gibi 03:10

Çaça016 feat. Emirali & Uğrulhan - Film Gibi

Film Gibi şarkı sözleri ile UĞRULHAN (NAKARAT) Bayadır fazla durgun hayatım efes almak sanki ölüm gibi bayadır fazla zordu kararım sanki karanlık bir cehennemin dibi gibi yaşarken tadtık biz de vedayı Kötü sonlu güze..

Bahtiyar Ateş - Ederin Olsun 03:21

Bahtiyar Ateş - Ederin Olsun

Ederin Olsun şarkı sözleri ile... Beni sevme, kаlırsаn onsuz Gönlünün yаrаlаrınа beni ilаcın etme Bu derde, bulаn sen de gör istemem Düşe kаlkа gelme bаnа ederin olsun Sevme, kаlırsаn onsuz Gönlünün yаrаlаrınа b..

Alex Gavin Feat. Sinem Gaya - Boşver 02:40

Alex Gavin Feat. Sinem Gaya - Boşver

Boşver şarkı sözleri ile Gelene geçene yine beni sorma Hayaller kurup kendini yorma Önüne gelene iş atıp durma Bu işler olmaz, zorla Sana yollar kapalı Konuşma ordan havalı havalı Görmedim sen gibi yoranı İstemem artı..

Demet Akalın - Bensiz Olsun 03:32

Demet Akalın - Bensiz Olsun

Bensiz Olsun Şarkı sözleri ile; Gözlerin gözlerimden kaçarken Aklıma bir tebessüm takıldı İstemem her şeyi yak giderken Bendeki kalp demirden yapıldı İstemem ayrılık sende dursun Sen daha doğmamış bir çocuksun Nasılsa ..

Benim Gözüm Sende   Belkıs Özener Türkan Şoray & Kadir İnanır 01:48

Benim Gözüm Sende Belkıs Özener Türkan Şoray & Kadir İnanır

Görünce aşık oldum O güzel gözlerine Başkasını istemem Benim gözüm sende Yalvarırım ne olur Başka birini sevme Ben sensiz yaşayamam Benim gözüm sende Ömür boyu beklerim Belki seversin diye Başkasını istemem Benim gözüm..

Sezen Aksun Sende Benim Hatalarımdan Birisin Nostalji 03:03

Sezen Aksun Sende Benim Hatalarımdan Birisin Nostalji

Kalınca sebepsiz bir başıma Hatıralar beynimde dans ediyor Günahlarım dizilip bir bir yarşıma Sanki birer birer intikam alıyor Yüreğimden zincire vurulmuşum Anılar her halkayı birbirine bağlıyor Ben duygularımın e..

İnci Mercan - Ta Uzak Yollardan 03:40

İnci Mercan - Ta Uzak Yollardan

Ta Uzak Yollardan ( Şarkı Sözleri ) Ta uzak yollardan Koştum geldim senin kollarına İçimde yanan hasretinle ben Baktım durdum senin yollarına Sensizlik bir ölüm sanki Haykırsam göklere Şimdi yanımda Beni benden çok sev..

İsmail YK - Onu Bana Hatırlatmayın 04:41

İsmail YK - Onu Bana Hatırlatmayın

Onu çok sevmiştim Canımı vermiştim Canım diye diye ah Yeminler etmiştim Zoruma gidiyor Kalbime vuruyor Bana yaptıklarını Affedemem kalbim kanıyor Onu bana hatırlatmayın bitsin Hayatımdan artık çekip gitsin Vi..

Linet  Yalan 05:13

Linet Yalan

Yalan değil pek kolay Olmayacak unutmak Öyle zor öyle zor ki Seni içimden atmak İstemem o günahkar Ellerini bir daha Ellerime alıpta Ne öpmek ne okşamak Yalan değil pek kolay Olmayacak unutmak Öyle zor öyle zor ki Seni i..

Adem Gümüşkaya - Umrumda Olur Mu 03:57

Adem Gümüşkaya - Umrumda Olur Mu

Adem Gümüşkaya – Umrumda Olur Mu Şarkı Sözleri Kavga Dövüş Bize Göre Miydi Sevgilim. Kırdın Da Ne Oldu Sanki. Maksadını Çözemeden Yoruldum Bittim. Kalsaydın Ölür Müydün Ki ? Sana Neler Harcadı Kalbim. Delisin Ya Anlamad..

Zaz - Je Veux 03:35

Zaz - Je Veux

( HEM YABANCI SÖZLERİ HEM TÜRKÇE SÖZLERİ ) Donnez-moi une suite au Ritz, je n'en veux pas Des bijoux de chez Chanel, je n'en veux pas Donnez-moi une limousine, j'en ferais quoi ? Offrez-moi du personnel, j'en ferais ..

Sezen Aksu - İhanetten Geri Kalan 03:56

Sezen Aksu - İhanetten Geri Kalan

Duydum ki el koynundan Çok çabuk sıkılmışsın Dönmek için bin çare Bin yol arıyormuşsun Gel gör ki bende rüzgar En sert poyrazdan esti Taze çiçeklenmiş bahar ayaza kesti İstemem artık geriye dönme Dönersen bile bu ev..

Ebru Yaşar  Eğer 04:02

Ebru Yaşar Eğer

Daha ilk günden sıkıyorum ama Emin ol bunlari bilmelisin Gözünü Korkutmak istemem ama Kurallarimi ögrenmelisin Herseyin bir sınırı var hayatta Benim sınırımı görmelisin Kendimi tanirim çabuk atlatirim Beni bir da..

Hakan Altun  Can Kuşum 04:38

Hakan Altun Can Kuşum

Bir insanın nefes aldığı an var ya, Senle olmak o anı yaşamak demek Gözlerinin içindeki parıltıyı Gördüğümden beri aklım başım karıştı Benim aşkımsın istemem başkasını Can kuşum gözümün nurusun Can kuşum ekmeğim suyumsu..

Musti 2018 - Yıkamazsın Beni ( Yeni Damar) 05:04

Musti 2018 - Yıkamazsın Beni ( Yeni Damar)

Musti Yıkamazsın Beni Şarkı Sözleri : Ne Yapsanda Ne Etsen de Yıkamazsın Beni Allahından bulasın çektiğimi çekesin Ne Yapsanda Ne Etsen de Yıkamazsın Beni Allahından bulasın çektiğimi çekesin Ne Yapsanda Ne Etsen de Yıka..

  • PengoTV tarafından
  • 2.633 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tan Taşçı - Beş Dakika (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans) 03:02

Tan Taşçı - Beş Dakika (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans)

Söz & Müzik: Tan Taşçı Yönetmen: Kemal Başbuğ Kurgu: Damla Demircioğlu Renk & Grafik: Can Karabulut Fotoğraf: Murat Akçay Klavyeler & Piano: Alican Genç Davul: Özkan Önder Bas Gitar: Kaan İnceer Gitarlar: Mert Dörter..

Emosiyn - Sonuna 02:57

Emosiyn - Sonuna

Söz&Müzik: Emre Acarbaş Beat: Burak Bakır Mix&Mastered by: Göktüğ Pişken Aranje: Emre Acarbaş Yönetmen: Kaan Kurt Yardımcı Yönetmen: Mevlüt Atak Fotoğraf: Nagi Kurt Kurgu: Kaan Kurt x Emosiyn x Homzo Design: Album Cove..