#Kaan fenik vatan marşı

Seçkin Piriler Hangi Soru Karşısında Çılgına Döndü 02:05

Seçkin Piriler Hangi Soru Karşısında Çılgına Döndü

“Okullar kapanmadan bir gün önce Etiler’de bir servis aracının içinde bir çocuğun ağladığını gördüm. Aracın kapısı açıktı. Neden ağladığını sordum. Servis şoförünün kendisine araçta bırakıp gittiğini söyledi. Hayli korkm..

  • BETA tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sosyal Medya Kraliçesine Türk Damat 02:14

Sosyal Medya Kraliçesine Türk Damat

Model, 6 ay önce Türk iş insanı Kaan Günay ile birlikteliğe başlamıştı. Dünyanın birçok ülkesine giderek aşk dolu pozlar paylaşan çift, büyük bir hayran kitlesi kazandı. Serfaty ile Günay nişanlandı. Michel, nişan haberi..

  • BETA tarafından
  • 46 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Zeynep Bastık & @Oğuzhan Koç - Aşkın Mevsimi Akustik 02:55

Zeynep Bastık & @Oğuzhan Koç - Aşkın Mevsimi Akustik

Akustik Gitar: Nihat Üney Klasik Gitar: Doğukan Aydın Bass: Kerim Emre Türkoğlu Davul: Cenk Saraç Kayıt - Mix: Akın Erdem Kadız Yapım & Menajerlik Şirketi: Hypers New Media Yönetmen: Mali Ergin Uygulayıcı Yapımcı: Aytaç..

Emosiyn - Sonuna 02:57

Emosiyn - Sonuna

Söz&Müzik: Emre Acarbaş Beat: Burak Bakır Mix&Mastered by: Göktüğ Pişken Aranje: Emre Acarbaş Yönetmen: Kaan Kurt Yardımcı Yönetmen: Mevlüt Atak Fotoğraf: Nagi Kurt Kurgu: Kaan Kurt x Emosiyn x Homzo Design: Album Cove..

TSK ve şehitlere özel - Klip (Kurtlar Vadisi Pusu) 07:48

TSK ve şehitlere özel - Klip (Kurtlar Vadisi Pusu)

TSK ve şehitlere özel - Klip (Kurtlar Vadisi Pusu) Şehitler ölmez Vatan bölünmez..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Annesinden Söz İşiten Ak Cengaver 00:59

Annesinden Söz İşiten Ak Cengaver

Elindeki tabancayla vatan, millet, savunma dersi veren; annesinin gerekli teşhisi koyduğu (beyin...) cengaveri izliyoruz...

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.341 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı 08:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl mesajı yayımladı. Erdoğan, yeni yıl mesajında Terör örgütlerinin başını ezeceğiz, 2023 hedeflerimizi gerçekleştireceğiz dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yıl mes..

O mübarek bayrak işte bu bayrak 01:00

O mübarek bayrak işte bu bayrak

Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez...

  • PoH tarafından
  • 1.095 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzum Anayı Neddin 01:14

Kuzum Anayı Neddin

Şehidin Annesinden Duygusal Şiir Allahh ailesine sabır versin inşaAllahh şehidler ölmez vatan bölünmez şehidimiz peygamber ocağında ne mutlu ona..

15 Temmuz'u Rap Parçasıyla Anlattı 02:10

15 Temmuz'u Rap Parçasıyla Anlattı

Rap şarkıcısı Yener Çevik, şehitler anısına Vatan İçin adlı rap parçası yaptı. Rap dünyasındaki takma adı sokak kafası olan Çevik, yaptığı açıklamada, rap müziğinin aşık edebiyatının yeni nesli olduğunu söyledi...

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde 02:08

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, İŞKUR'un bu yıl 1,5 milyon insanın iş bulmasına yol açacak yeni bir teşvik paketi hazırladığını belirterek Türkiye’de işsizlikte en önemli soru..

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu 01:28

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu Hakkari, Diyarbakır, Bingöl ve Batman'da hain saldırılar sonrası 5 askerimiz şehit oldu, 3 askerimiz ise yaralandı. Şehitlerimizin ismi ve memleketi memleketi belli oldu ..

Gaziantep'te 300 Polisle PKK/KCK Operasyonu 00:32

Gaziantep'te 300 Polisle PKK/KCK Operasyonu

Gaziantep'te 300 Polisle PKK/KCK Operasyonu Gaziantep'te yaklaşık 300 polisin katıldığı dev bir terör operasyonu düzenlendi. Zırhlı araçların da destek verdiği eş zamanlı operasyonlarda çok sayıda kişi gözaltına alındı..

Soylu: 'Hayvan gibi yaşamaktan öteye geçebildiniz mi 01:17

Soylu: 'Hayvan gibi yaşamaktan öteye geçebildiniz mi

Beşiktaş’ta meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybedenler için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi’nde tören düzenlendi. Törende konuşan Bakan Soylu teröristler için; 'Dağlarda mağara kovuklarında hayvan ..

Süper Lig Maçlarında Şehitlere Saygı 01:18

Süper Lig Maçlarında Şehitlere Saygı

Beşiktaş ile Bursaspor arasında oynanan maçın ardından yaşanan terör saldırısı farklı renklerin ortak tepkisine neden oldu. Cumartesi günü Vodafone Arena'da oynanan Beşiktaş - Bursaspor maçı sonrası düzenlenen bombalı s..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz 02:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehitlere Saygı Maçı öncesi Vodafone Arena'da yaptığı açıklamada tek millet vurgusu yaptı. Son dönemde yaşanan terör olayları karşısında bir araya gelen futbol ailesi, bu akşam Spo..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması 01:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa’da kanaat önderleriyle bir araya geldi. Erdoğan, Türkiye’deki bazı mültecilerin vatandaşlığa alınacağını açıkladı. İçişleri Bakanlığının kamplardaki Suriyeli ve Iraklılara ilişkin bir çal..

Yıldırım ,  Artık Hiçbir Vesayetçi Güç Ülkeyi Geriye Götüremeyecek 08:23

Yıldırım , Artık Hiçbir Vesayetçi Güç Ülkeyi Geriye Götüremeyecek

Başbakan Binali Yıldırım, Anayasa değişikliğiyle birlikte artık hiçbir vesayetçi gücün ülkeyi geriye götüremeyeceğini söyledi. Antalya'da, Büyükşehir Belediyesi ve kamu kurumları tarafından yapımı tamamlanan toplam mal..

Müşerref Akay Türkiyem Orjinal Kayit 04:50

Müşerref Akay Türkiyem Orjinal Kayit

Kahraman ırkıma sızmış ihanet Bütün yüreklerde acı ve nefret Düşmanlarım mert değil hepsi de namert Türke Türkden başka yoktur dost nimet Ata`nın verdiği ilkelerle coşalım Onun gösterdiği hedeflere koşalım Türkiyem..

BÖ - E'telu 03:27

BÖ - E'telu

dürüst bir kalp ile ben genç filistinli bir kızım bir tür dürüst bir kalp ile ben genç filistinli bir kızım bir tür dürüst bir kalp ile benim vatan çevremdeki ailem sahip ben güzel bir şekilde sormak olsun benim vatan ç..

Çanakkale Dur Yolcu 01:20

Çanakkale Dur Yolcu

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak, bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver, bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir. Bu ıssız, gölgesiz yolun sonunda Gördüğün bu tümsek Anadolu'nda, İstikl..

Can Ataklı Kimdir? 01:39

Can Ataklı Kimdir?

(d. 1956, Diyarbakır), Türk gazeteci, haber sunucusu. İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler'den mezun olan Ataklı, Gazeteciliğe Yeni Ortam gazetesinde başladı. Vatan, Günaydın, Dü..

Fransadaki Gurbetçilerimizin İçler Acısı Fakir Düğünü ... 04:20

Fransadaki Gurbetçilerimizin İçler Acısı Fakir Düğünü ...

Evet arkadaslar ilk videomu yolladim ama yayinlanmadi saglik olsun, Bu video da Fransadaki Gurbetcilerimiz icler acisi fakir dugununu gostermek istedim... Madem ulkemizi cok seviyorsunuz, o zaman memleketinize geri donu..

  • JET TV tarafından
  • 593 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Katilin Ablasından Şok Sözler 06:35

Katilin Ablasından Şok Sözler

Beşiktaşta otel odasında Filiz Aker tarafından öldürülen Vatan Şaşmaz cinayetiyle ilgili katilin ablasının olay açıklamaları...

  • ANKA tarafından
  • 685 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Filiz Aker'in Hayatına Giren Tüm Erkekler Öldü 11:01

Filiz Aker'in Hayatına Giren Tüm Erkekler Öldü

Vatan Şaşmaz cinayeti sonrası Türkiye'nin magazin gündemine bomba gibi düşen Filiz Akerin hayatına ilişkin tüm detaylar haberimizde.Kanalmız ANKA ya abone olmayı lütfen unutmayın, iyi seyirler dilerim....

  • ANKA tarafından
  • 1.262 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Filiz Aker’in Kendisi İçin Hazırlattığı Mezarlık 00:37

Filiz Aker’in Kendisi İçin Hazırlattığı Mezarlık

Ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz'ın öldürdükten sonra intihar eden eski manken Filiz Aker’in kısa bir süre önce kendisi için yaptırdığı mezarlık görüntülendi. Ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz’ı öldürdükten sonra int..

  • ANKA tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Filiz Akerin Yeğeni Olay Akşamını Anlattı! 03:25

Filiz Akerin Yeğeni Olay Akşamını Anlattı!

Seda Sayanın programı Artık Susma'da Vatan Şaşmaz'ı öldüren Filiz Aker'in yeğeni olay akşamı yaşananları anlattı...

  • ANKA tarafından
  • 1.039 görüntüleme
  • 7 yıl önce
451 Fahrenheit 2018 Türkçe Dublaj İzle 1:40:57

451 Fahrenheit 2018 Türkçe Dublaj İzle

451 Fahrenheit filmi 2018 yılında yayınlanmış ve gelecekte herhangi bir zamanda geçen kitap okumanın yasaklandığı bu nedenle kitap saklamanın vatan hainliği ile aynı olduğu bir dönemde geçen bir film. İtfaiye görevlileri..