#Kaan Şen benimle kal müzik dinle

Gökmen Esgin - Hayal Meyal 03:34

Gökmen Esgin - Hayal Meyal

Gökmen Esgin - Hayal Meyal Müzik Dinle Şarkı Sözleri Son bir defa daha sarılsam Yalvarsam ağlasam kal diye haykırsam Yine gideceksin bana veda edeceksin Yaşanmamış bir aşk düşle diyeceksin Hayal meyal hatırlarsın Bel..

Asil Türkmen - Kanadım Ol 03:27

Asil Türkmen - Kanadım Ol

Asil Türkmen - Kanadım Ol Müzik Dinle Şarkı Sözleri Göçmenim bilmezim anlaman gerek Gel dediysen korkmadan kal demen gerek Hiç değil en zoru azsan sevilmek Baksana hevesim de geçti geçecek Gel kanadım ol gel uçmaya Be..

Nev - Sevdalarım 04:52

Nev - Sevdalarım

Nev - Sevdalarım Dinle Sevdalarım şarkı sözleri ile Ne sevdalar, büyük aşklar Yaşadım ben her köşende Son ayrılık fena vurdu İzleri var Kadıköy’de Ah İstanbul, Kal de bana Sevdiğimi geri ver bana Ah İstanbul, Ben g..

Alişan & Furkan Özsan - Yağmurlar 04:17

Alişan & Furkan Özsan - Yağmurlar

Alişan & Furkan Özsan Yağmurlar Müzik Dinle Şarkı Sözleri: Yanarım, yanarım yine de yalanlarına kanarım Ararım, ararım benim olmasan da ararım Unutalım yoluna koyalım buluşalım yeniden olalım Gece uyuduğumda bile rüya..

Oğuzhan Koç - Sükut-u Hayal 04:34

Oğuzhan Koç - Sükut-u Hayal

Oğuzhan Koç - Sükut-u Hayal Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ne varsa içinde ya söyle ya da git Ne kaldıysa bak elde bil ki ben tek sebebi Ne sevdin ne de sövdün hiç bir şey kalmadı ki Ne yandın ne de söndün ateş hiç olmadı ..

Bahadır Tatlıöz - Eflatun 04:04

Bahadır Tatlıöz - Eflatun

Bana güller yolla uzaklardan kokunla gelsin Ben çekeyim içime derin derin senmiş gibi Bana sözler yaz kendi dilinden adım geçsin Ben duyarım uzaklardan yanımdaymış gibi Uzun olur geceler gündüzlerden sen yokken Üç beş do..

Gökçe - Fani Dünya 04:01

Gökçe - Fani Dünya

Nereden Geldik Nereye Gideriz Biz Bu Alemi Çok Fazla Bilmeyiz Bazen Ağlar Bazen Güleriz Yer İçer Uyuruz Bir De Severiz Hem Kızdım Hem Güldüm Ben Halime Sonra Dedim Ki Söz Ver Kendine Karşıma Çıkanı Sev Şu Dünyada Vakit G..

Nigar Muharrem - Galiba (Sagopa Kajmer cover) 02:34

Nigar Muharrem - Galiba (Sagopa Kajmer cover)

...Seven Sevdigine boyle mi yapar seven? Gunesimi karartip da kacan giden, Bu karanlikta tek basimayim neden? Bilmem bilmem bilmem, Sevdigine boyle mi yapar seven? Gunesimi karartip da kacan giden, Bu karanlikta tek basi..

  • umay penbe tarafından
  • 3.520 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mustafa Özdemir - Vinde Şeri 05:32

Mustafa Özdemir - Vinde Şeri

Vinde Şeri şarkı sözleri ile Bırak Gideyim bu yüregimi söyliyim sana pir olsun hak olsun ki sana bu hayinligi yapma bana gün gelir sorulur sana bu yüregimi sen yaktın evimi barkımı üstüne yıktın içimdeki umudu s..

Şerafettin Çaylı - Nefes 03:46

Şerafettin Çaylı - Nefes

Şerafettin Çaylı - Nefes Dinle öz - Müzik: Şerafettin Çaylı Aranjör: Şervan Ayaz Mix - Mastering: Şervan Ayaz Yönetmen: Erçin Öztürk Yrd. Yönetmen: İzzet Arslan Drone Pilot: Burak Kaan Soylu Kurgu - Montaj: Maryam Sems..

Şenay Lambaoğlu - Bir Gün Bir Adam 03:40

Şenay Lambaoğlu - Bir Gün Bir Adam

Şenay Lambaoğlu - Bir Gün Bir Adam Dinle Bir Gün Bir Adam şarkı sözleri ile Bir gün bir adam çıkar Kalbini yanına koyar Elindeyken tüm kartlar Oyunları açık oynar… Bir gün bir adam çıkar Kalbin çarpmaya başlar Simsi..

AY YÜZLÜM - Paul Dwyer Yorumuyla 03:52

AY YÜZLÜM - Paul Dwyer Yorumuyla

AY YÜZLÜM - Paul Dwyer Yorumuyla Dinle Düzenlemeler: Paul Dwyer Yönetmen: Kaan Gökgöz Murat Göğebakan Anısına Söz: Ömer Faruk Güney Müzik: Bora Ayanoğlu Şarkı sözleri: Zaman hancı bulut yolcu Şimdi gitti en son yolc..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.781 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Turan Şahin - Ya Ben Anlatamadum (Dj Pipo Remix) 03:47

Turan Şahin - Ya Ben Anlatamadum (Dj Pipo Remix)

Turan Şahin - Ya Ben Anlatamadum (Dj Pipo Remix) Dinle Ay vurur ayan beyan geldim kapına yayan Sen değil misin beni ha bu hallere koyan Ay dedin aya geldim sana sevdaya geldim Rize'den İstanbula yürüdüm yayan geldim Ya b..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.720 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İdo Tatlıses - Olmadı 04:15

İdo Tatlıses - Olmadı

İdo Tatlıses - Olmadı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Karşıma çıkma n’olur Beni arayıp sorma n’olur İstemiyorum seni senin gibilerini Beni benden almasınlar Yakın değil uzaktayım Ben artık, sensiz. Olmadı sensiz olmadı Yap..

Samida - Gelino 04:46

Samida - Gelino

Samida - Gelino Dinle Müzik Düzenleme: Efgan RENDE Vokal Düzenleme: Samida Tshramta pekhit moviare shens sadzebnada Kokas tskali shevagrove tsvet tsvet khelada Ğamem mtvares moukvebi zğapars shenada Dilas dğesats da..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.171 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hande Ünsal - Seni Sever Miydim 03:25

Hande Ünsal - Seni Sever Miydim

Hande Ünsal - Seni Sever Miydim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbim sende durum ne? Söyle, hiç ümit yok mu? Sevgime layik olmayan insanlari Nolur sevme, olur mu? Diyorlar, biri varmiş Kalbinde sevgi yasakmiş Benimle geçi..

Onur Bayraktar - Günüm Olma Gecem Ol 03:16

Onur Bayraktar - Günüm Olma Gecem Ol

Onur Bayraktar - Günüm Olma Gecem Ol Müzik Dinle Şarkı Sözleri Günüm olma gecem ol Beni böyle bırak da elin ol Yağmurlar yağsın yüzüne Hem benim ol hem hiçim ol Düştüm aşkın eline Hasretim o gülen yüzüne Cenneti v..

Emru Feat. Volkan - Kıpır Kıpır 03:08

Emru Feat. Volkan - Kıpır Kıpır

Emru Feat. Volkan - Kıpır Kıpır Müzik Dinle Şarkı Sözleri Niye naz ediyorsun dırdırını yolla çünkü asla çıkamam ben onunla yola Güneş Dogar içimi yakar geride kalır ayazlar geçmişte kalma güzelim aklını zorlar Yazda ..

Rafet El Roman - Ayrılıktan Söz Etme 04:40

Rafet El Roman - Ayrılıktan Söz Etme

Rafet El Roman - Ayrılıktan Söz Etme Demedin ki sen beni anlayamadın Belki ben anlatamadım kendimi ne sevgimi Biliyordun seviyorken gidecektin Zamansızdı çünkü aşk, bile bile kabul ettim Ne olur bir bak ne olur dinle Ay..

  • Candy tarafından
  • 1.161 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Samida - Deriko 03:18

Samida - Deriko

Samida - Deriko Dinle Deriko saçın örmezler Seni de bana vermezler Deriko kaşlar kara Deriko gözler ela Deriko saçın iki kat Kes birini bana sat Deriko kaşlar kara Deriko gözler ela Kız annenden izin al Bir gece de..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.285 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ezgi Enes - Sükut-u Hayal 03:42

Ezgi Enes - Sükut-u Hayal

Ezgi Enes - Sükut-u Hayal Dinle Oğuzhan Koç - Sükut-u Hayal (Akor) D# m C# G# m Ne varsa içimde ya söyle ya da git C# G# m B C# A# m Ne kaldıysa bak elde..

02. No.1 - Gecenin Gürültüsü (Official Video) 02:19

02. No.1 - Gecenin Gürültüsü (Official Video)

Gecenin Gürültüsü 2014 yılında yayınlanmış 14 parçadan oluşan SKBR (Sen Kötü Bir Rüyasın) albümünde yer alan şarkının video klibidir. Bu albümde No.1'e vokalleri ile Xir Gökdeniz, MRF, Rozz, Sahir ve Relon eşlik etmekte..

  • No.1 tarafından
  • 277 görüntüleme
  • 5 yıl önce
06. No.1  Ateş ve Barut 03:22

06. No.1 Ateş ve Barut

Sen Kötü Bir Rüyasın (SKBR) 2014 yılında yayınlanmış 14 parçadan oluşan No.1 solo albümüdür. Bu albümde No.1'e vokalleri ile Xir Gökdeniz, MRF, Rozz, Sahir ve Relon eşlik etmektedir. Gecenin Gürültüsü, Junkie Jumping, H..

  • No.1 tarafından
  • 128 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yalın - Günaydın 04:57

Yalın - Günaydın

Besbelli uzun zamandır aynayı kendine döndürmüyorsun Yitirilenler apaçık ortada sen hala yüzüme gülümsüyorsun Aşk içinde misafir olmaz Ya yalnız sen ve ben İki gönül arasına üç saklanmaz Ya yalnızlık ve ben Ya o y..

Tuğçe Pala - Birgün Karşılaşırsak 04:54

Tuğçe Pala - Birgün Karşılaşırsak

ŞARKI SÖZLERİ Bir gün karşılaşırsak ayrıldığımız yerde Eller gibi davranıp görmemezlikten gelme Çevirme hiç yüzünü korkma sen gözlerimden Eller gibi davranıp görmemezlikten gelme Suç kimin günah kimin biliyorsun bunu s..

Deniz Kılıç - En Yalnız İnsan 04:42

Deniz Kılıç - En Yalnız İnsan

En Yalnız İnsan şarkı sözleri ile Git onunla beni sorma anlatma Kalsın herşey yolunda Git onunla dönme bana Hayat hayal kurmaktan ibaret Dursun zaman dursun şu an Ben zaten en yalnız insan Sen giderken ben kalansam H..

Ahmet Bb - Yoksun Feat Samet Güler 03:36

Ahmet Bb - Yoksun Feat Samet Güler

Yoksun şarkı sözleri ile Bir Anda Karardı Sokaklar , Göz Gözü Görmüyor Yine Zamanım Yok Artık sen gittin gideli Değişmedim Ben Bıktım Artık yalan yanlış yaşamaktan Yoksun Diye Kırıldı kalbim nerde olduğunu yoktu bilen ..

Tanıl - Pervane 04:16

Tanıl - Pervane

Şarkı Sözleri: Sen Mecnun’la Leyla’yı Asktan sandın dur seyret Bak bana sor sen sevdayı Çok yorgunsan hadi emret Ah o ne endam Offf offff pervanenim Şişt evvel Allah offf offf divanenim Ben delikanlı gönlümce Sevdim m..

Ümi̇t Besen - Alışmak Sevmekten Daha Zor 04:42

Ümi̇t Besen - Alışmak Sevmekten Daha Zor

Alıştım sana bir tanem Alıştım her gün görmeye Bir nefes gibi muhtacım Sevilmeye sevmeye Her sabah uyandığımda Seni buldum yanımda Yokluğun bir zehir gibi Dolaşıyor kanımda Alışmak sevmekten Daha zor geliyor A..

İbrahim Erkal & Bedirhan Gökce - Başım Gözüm Üstüne 05:35

İbrahim Erkal & Bedirhan Gökce - Başım Gözüm Üstüne

Senden başka yar bilmem ömür boyu gözüme Bak de yeter bakarım başım gözüm üstüne İster aşk denizine ister hicran gölüne Ak de yeter akarım başım gözüm üstüne Yılda bir olsa bile seviyorum de hele Senden gelmişse eğer se..

  • Candy tarafından
  • 2.758 görüntüleme
  • 7 yıl önce