#Kaan Şen bu ev müzik dinle

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil 06:41

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil

Adalet bakanı Bekir Bozdağ, 15 Temmuz’da tarihi bir dönüm noktasını yaşandığını belirterek, “Artık bu ülkede kimse kendisini Cumhuriyetin yegâne muhafızı, Cumhuriyeti bir azınlığın mülkiyetinde görmemelidir. Cumhuriyet h..

Yıldız Tilbe - Çat Kapı 04:31

Yıldız Tilbe - Çat Kapı

Ben vazgeçmemişken düşün, olmaz olmaz bitanem Düşün bizi ne olur, yalvarırım terketme Başkalarındaki o aşk, bizi mutlu eder mi Bizi ayırmaya yetermi, aşkımız böyle kolay biter mi Geceyi güneş siler, beni senin hasre..

Yıldız Tilbe - Ama Evlisin 04:52

Yıldız Tilbe - Ama Evlisin

Aşktan utandın konuşamadın . Yüzüme bakamadın yan yana iken . Oysa her gece düşündüm . Ağladım zaman zaman neler söyledim duymadın . Yıldızlar gece ay ve ben . Kulaklarımda çınladın gülüşünle gel . Bu kadar yeter ..

Başörtülü Kıza 'Provokatif' Saldırı 05:21

Başörtülü Kıza 'Provokatif' Saldırı

Minibüste bir kadın, başörtülü genç kıza ''Siz teröristsiniz, sizin yüzünüzden herkes ölüyor.'' sözleriyle saldırdı. Genç kızın başörtüsünü çıkaran saldırgan daha sonra tekme attı. Pendik-Kadıköy hattında sefer yapan bi..

Galatasaray'dan Resmi Açıklama Geldi 04:22

Galatasaray'dan Resmi Açıklama Geldi

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, teknik direktör Jan Olde Riekerink'in görevine son verdiklerini açıkladı. Türk Telekom Arena'da gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısının ardından basın mensuplarına açıklama..

Ali Kınık - Ali Ayşeyi Seviyor 04:20

Ali Kınık - Ali Ayşeyi Seviyor

Cümle alem duydu beni Sen duymadın vicdansız Ne oldu, oldu artık Saklaması İmkansız Çocuklar bile biliyor Ali Ayşe'yi seviyor Çocuklar bile söylüyor Ali Ayşe'yi seviyor Adımızı yan yana Ağaçlara kazmışlar Mah..

Nurettin Rencber -  Eski Yara 05:04

Nurettin Rencber - Eski Yara

Eski yar eski yara Sızlıyor eski yara Yenisinden fayda yok Varıp gidem eski yara Eski yardan eski yardan Geçilmez eski yardan Yenisiyle gönül eyle Yare kalsın eski yardan Eski yara eski yara Kapanmaz eski yara..

Kerim Yağcı & Seda Bingöl - Başındaki Yazmayı Sarıya mı Boyadın 03:00

Kerim Yağcı & Seda Bingöl - Başındaki Yazmayı Sarıya mı Boyadın

Başındaki Yazmayı Da Sarıya Mı Boyadın Tokat/Reşadiye-Mihrican Bahar-Yücel Paşmakçı Başındaki Yazmayı Da Sarıya Mı Boyadın Neden Sararıp Soldun Da Sevdaya Mı Uğradın Tokat’tan Mı Geliyon Da Yar Sen Almus’lu ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.439 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sibel Asaduryan - Çalın Davullar -Selanik Şarkı Sözleri 04:24

Sibel Asaduryan - Çalın Davullar -Selanik Şarkı Sözleri

Sibel Asaduryan - Selanik Gönderen : deli sevda Çalın Davulları Çaydan Aşağıya Aman Aman Mezarımı Kazın Bre Dostlar Belden Aşağıya Koyun Sularımı Kazan Dolunca Aman Aman Aman Ölüm, Zalım Ölüm Üç Gün Ara Ver Al B..

  • PengoTV tarafından
  • 855 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cihan Güçlü -Seni Çok Özledim 04:07

Cihan Güçlü -Seni Çok Özledim

Ayrıldık evet yıllar önce Çok zor bir karardı Beraberdik yıllar boyu Mutlu bir hayattı Bugün hala yalnızsam Bunca zaman haklı olmalı Olmadı Seni çok özledim Unuttum bütün kırgınlıkları Olmuyor böyle hiç senden ..

Almanya Türkleri Korkutmak İçin Her Yolu Deniyor 01:30

Almanya Türkleri Korkutmak İçin Her Yolu Deniyor

eski milletvekili Ozan Ceyhun birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Cami İmamına diyor ki sen teröristleri ihbar ediyorsun bir casussun. Bu ne demektir o cemaatede aynı suçlamayı yapıyor hatta camiye giden cemaatide..

Ahmet Mücahid Ören_ FETÖ En Çok Bizimle Uğraştı 06:34

Ahmet Mücahid Ören_ FETÖ En Çok Bizimle Uğraştı

İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören, mirasını taşıdığı 'Enver Ağabey'in vefatının ardından 'FETÖ' hakkında ilk kez konuştu Ahmet Mücahid Ören, “Özel Gündem” programında TGRT Haber Genel Yayın Yönetm..

Fenerbahçe 1-1 Krasnodar (Maç Özeti - 22 Şubat 2017) 02:07

Fenerbahçe 1-1 Krasnodar (Maç Özeti - 22 Şubat 2017)

UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Ülker Stadı'nda Krasnodar'ı konuk eden Fenerbahçe, birçok gol pozisyonundan yarararlanamadığı maçtan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı ve Avrupa'ya veda etti. Maçın son dakikalarında ise Kadıkö..

  • Ömer tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Buray - Seni Sevmiyorum Artık 03:31

Buray - Seni Sevmiyorum Artık

Seni sevmiyorum artık Yalana dolana baktık Ele nispet gülüşler Günü dolmuş vaatler Bana uymaz git yazık Ben yokluklardan Tüm zorluklardan Dipsiz yalnızlıktan Kıvranıp dururken Sen sensiz kaldın Mehtabı hiçe saydın Gün or..

Barış Manço - Ayı 04:40

Barış Manço - Ayı

Bugün hava güzel dedim ki hanıma Haydi kalk giyin de çıkalım biraz Bak cıvıl cıvıl kuşlar uçuyor Dalları basmış erikle kiraz Çoluk çocuk cümbür cemaat Piknik yapalım ne dersiniz ha? Ev halkı uçtu yihhu aslan baba ..

Hande Yener - Seviyorsun 04:00

Hande Yener - Seviyorsun

İnsan bir kez kaybolunca Herşey karmaşık gelir ya Gözünün önünde dursa Onu bile zor görür ya Bir an önce vazgeçelim Küs kalan huzur bulamaz Yol yakınken dönmeyenler İflah olmaz Aşk asla yenilmez Böyle gelmez dize Artık..

Davaro Film İzle 1:34:01

Davaro Film İzle

Almanya'ya çalışmaya giden Memo, istediği parayı kazanıp köyüne döner ve sözlüsü Cano'yla evlenmek ister. Memolar'ın kan davalı oldukları Sülo da hapisten çıkarak karısı Ayşo'nun yanına gelir. Bunu duyan Hamo, düğünü dur..

Kalben - Fırtınalar 03:43

Kalben - Fırtınalar

Sana benziyor sevdiğim herkes Başıma gelmedi böylesi bir kez Zannettiklerim oldu, inandıklarım Anlattıklarım vardı ve de anladıklarım Aradım, ararken bir anda bulduklarım oldu Ama sen, hiç yoktun O güzel yüzü görmek içi..

Milli Atlet Muharrem Dalkılıç Ödülünü Memleketi Gaziantep'te Aldı 04:26

Milli Atlet Muharrem Dalkılıç Ödülünü Memleketi Gaziantep'te Aldı

Atletizme katkı yapan yöneticilere Avrupa Atletizm Birliği tarafından verilen “Atletizme Hizmet Ödülü” eski federasyon başkanlarından Muharrem Dalkılıç’a verildi. Milli atlet ve eski Federasyon Başkanı 79 yaşındaki Muha..

Hollanda'dan Türklere Türk Vatandaşlığını Bırakın, Ülkeye Entegre Olun 01:35

Hollanda'dan Türklere Türk Vatandaşlığını Bırakın, Ülkeye Entegre Olun

Hollanda’da kritik seçimlere bir gün kala yarışın iki favori partisi iktidardaki Liberal ve Demokrat Halk Partisi lideri Başbakan Mark Rutte ile ırkçı lider Geert Wilders canlı yayında kozlarını paylaştı. Türkiye ile Ho..

Erdoğan’ın Açılış Töreninde Görevli 60’a Yakın Polis Zehirlendi 00:58

Erdoğan’ın Açılış Töreninde Görevli 60’a Yakın Polis Zehirlendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Afyonkarahisar’da gerçekleştirdiği açılış töreninde görev yapan yaklaşık 60 polis gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınırken, polislerin durumların..

 Baykal Evet Çıkarsa Ortalık Karışır 06:47

Baykal Evet Çıkarsa Ortalık Karışır

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Manisa'da düzenlenen mitingde konuştu. CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Manisa'da miting düzenledi. 15 Temmuz Demokrasi Meydanında düzenlenen miting..

İçişleri Bakanı Soylu’dan, Deniz Baykal’a  Diyanet Çağrısı 04:18

İçişleri Bakanı Soylu’dan, Deniz Baykal’a Diyanet Çağrısı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP’li Deniz Baykal’ın, Trabzon’daki sözlerini eleştirerek, “Diyanet İşleri Başkanlığı’na git de orada Peygamberimiz ile ilgili hangi sözler edilir, hangi sözler edilemez orada öğrenmen la..

Sancak - Neredeyim Bilmiyorum 03:24

Sancak - Neredeyim Bilmiyorum

Beni sevdin, ya da ben öyle gördüm seni. Yaşamadım hiç, ya da ben sende öldüm. Ben değilim dökülen gözlerinden bu defa. Ya da sen hiç ağlamadın... Zormuş böylesi, yabancı ve çok uzak. Sıradan bir elveda gibi. Zormuş böy..

Sancak - Sığamadın Dünyalarıma 04:00

Sancak - Sığamadın Dünyalarıma

İçimdeki yaralarıma yine dönüp hep seni sordum. Seneleri sayarım ama, bir geceyi yıllara koydum. Biri gelir yarınıma, seni bulup kollarında üzemem. Bu yüzden, sevemem ki bir başkası gelmez içimden. Boş kalan odalarıma, ..

Sancak - Cesaretim Yok 03:01

Sancak - Cesaretim Yok

Bugün her günden daha soğuk. Titriyor her yanım, odam kalabalık. Başucumda günahlarım ve sen. Hiç ummadığım anda geldim buraya. Yarın doğum günün, benim şu hediyeme bak.. Kutusu paramparça , kefenime sarılı hazırım yarı..

İnşirah Cinleri ve Tersten Okunan Ezan ! 12:28

İnşirah Cinleri ve Tersten Okunan Ezan !

Cinnilerin büyük kısmı insanlardan uzakta olmaya dikkat ederler. Ancak evlerimizde yaşayan cinler olduğu gibi, ormanlarda hatta çöllerde dahi yaşayan bir çok cin topluluğu vardır. Belkide ismini hiç duymadığınız ancak in..

  • ZULMA tarafından
  • 2.263 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İfritler Cehennemi Dünyada İsteyen Cinler 10:01

İfritler Cehennemi Dünyada İsteyen Cinler

Onlar tüm aleminin en acımasız ve en tehlikeli cinnileri. İfritler… Öyleki diğer bütün cinler onlardan çekinirler. Eski alimlerin anlattıklarına göre bazı melekler dahi ifritlerle karşılaştıklarında yollarını değiştirir ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.029 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cinlerden Bile Daha Güçlü Varlık Olan İfrit ve Türleri 07:18

Cinlerden Bile Daha Güçlü Varlık Olan İfrit ve Türleri

Cinlerden Bile Daha Güçlü Varlık Olan İfrit ve Türleri İfrit, kötü ruhlu yaratık demektir. Ölüme, hastalığa, büyüye yol açan yani zarar vermeyi amaçlayan kötü ruhlara verilen isimdir. Daha çok cinlerin çirkin yüzlü ve k..

  • ZULMA tarafından
  • 1.188 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıka Yıka Sevimli Dostlar Eğitici Çizgi Film Çocuk Şarkıları Videoları 02:03

Yıka Yıka Sevimli Dostlar Eğitici Çizgi Film Çocuk Şarkıları Videoları

El yüz yıkama çocuk şarkısı: YIKA YIKA -- Şarkı Sözleri BAK OYNADIK GÜZELCE, PARLARDA BAHÇELERDE DIŞARDAN EVE GELDİĞİNDE, ELLERİN KİRLENDİYSE KİRLENMEZ Mİ O ZAMAN YIKA YIKA YIKA,YIKA YIKA YIKA, ELİNİ YÜZÜNÜ YIKA YAPAB..