#Kabak tatlısı tarifi tatlı kabak tatlısı balkabağı tatlısı tarifi

Damla Sakızlı Muhallebi Tarifi Nişastalı Sade Sütlü Muhallebi 02:12

Damla Sakızlı Muhallebi Tarifi Nişastalı Sade Sütlü Muhallebi

Pek çok çeşit muhallebi bulunduğundan biz muhallebi tarifimize sade diyoruz. Çünkü artık bu harika sütlü tatlının tepsilerde bisküvili halleri bile yapılıyor. İçine kattığımız bol bol damla sakızı sayesinde harika bir le..

Cornflakesli Çıtır Tavuk Tarifi 05:10

Cornflakesli Çıtır Tavuk Tarifi

2 adet bütün tavuk göğüs, 1 yumurta, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı pul biber, 1 tatlı kaşığı kekik, Kızartmak için sıvı yağ, 2 su bardağı cornflakes. *************************** Çıtır parça tavuklar bir nevi çerez ..

Hasanpaşa Köfte Tarifi Patates Püreli Kaşarlı Köfte Nasıl Yapılır 05:33

Hasanpaşa Köfte Tarifi Patates Püreli Kaşarlı Köfte Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlere nefis bir patates püreli hasanpaşa köfte tarifi vereceğiz. Aslında yapımı çok kolay olan bu kaşarlı köfte nasıl yapılır öğrenmek için sadece videomuzu izleminiz yeterli. Videomuzda yüksek görüntü ka..

Kolay Kandil Simidi Tarifi Susamlı Yumurtalı Çörek Otlu 03:07

Kolay Kandil Simidi Tarifi Susamlı Yumurtalı Çörek Otlu

Sizlere bu videoda nefis bir kandil simidi tarifi vereceğiz. Artık kandil simidinizi pastanelerden ve fırınlardan hangi yağlarla yapıldığını bilmediğiniz kandil simitlerini almanıza gerek kalmayacak bir tarif vereceğiz. ..

Pastane Poğaçası Nasıl Yapılır Pastane Poğaçası Tarifi 04:55

Pastane Poğaçası Nasıl Yapılır Pastane Poğaçası Tarifi

PASTANE POĞAÇASI MALZEMELER Yarım paket margarin veya tereyağ 1 çay bardağı mısırözü yağı 2 adet yumurta 1 bardak süt 1 paket kuru maya 1 yemek kaşığı şeker 1 yemek kaşığı tuz 1 su bardağı ılık su Aldığı kadar un (Yaklaş..

Zeytinyağlı Yaprak Sarması Tarifi 04:31

Zeytinyağlı Yaprak Sarması Tarifi

MALZEMELER 300 Gr salamura yaprak 2 su bardağı pilavlık pirinç 1 adet büyük boy soğan 2 adet domates 9-10 sap maydanoz 2 tatlı kaşığı kuru nane 2 yemek kaşığı kuş üzümü 4 yemek kaşığı mısırözü yağı Yarım çay bardağı zeyt..

Lokma Tarifi 05:38

Lokma Tarifi

Malzemeler1 su bardağı un 1/2 su bardağı ılık su 1 tatlı kaşığı kuru maya 1 tatlı kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı tuz Kızartmak için:2,5 su bardağı ayçiçek yağı Şerbeti için:3 su bardağı toz şeker 2 su bardağı su 1/2 adet ..

Kivili Milföy Pasta Tarifi 04:55

Kivili Milföy Pasta Tarifi

2 adet kare milföy, 4 adet küçük boy kivi, Üzeri için pudra şekeri. Kreması için: 100-150 ml krema (kivilerin boyuna göre değişecektir), 1 tepeleme yemek kaşığı pudra şekeri. ***************************** Daha önce çil..

Domates Soslu Spagetti Tarifi 04:30

Domates Soslu Spagetti Tarifi

Malzemeler • 250g spagetti makarna • 2 domates • 1 soğan • 1 yemek kaşığı sıvı yağ • 1 yemek kaşığı tereyağ • 1 yemek kaşığı salça • 2 diş sarımsak • 1 tatlı kaşığı toz biber • 1 çay kaşığı kekik • 1 tatlı kaşığı nane •..

Kaşar Peynirli Simit Poğaça Tarifi  Mayalı Susamlı Poğaça 05:52

Kaşar Peynirli Simit Poğaça Tarifi Mayalı Susamlı Poğaça

Nefis kaşarlı pekmeze bulanmış ve susama batırılmış aynı simit gibi bir poğaça tarifi ile karşınızdayız. Bu pamuk gibi poğaçaların yapımı oldukça kolay. Her tarifte olduğu gibi sadece bir kaç tane püf noktasını bilmeniz ..

Kakaolu Krep Tarifi Çikolatalı Krep Nasıl Yapılır 01:56

Kakaolu Krep Tarifi Çikolatalı Krep Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere kakaolu nefis krep nasıl yapılır göstereceğiz. Aslında krep tarifi düşüncüğünüz kadar zor değil. Krep tarifi için sadece bazı noktaları dikkat etmeniz lazım. Bunların en başında krep hamurunu hazır..

Meyveli Mini Tart Tarifi  Tart Hamuru Nasıl Yapılır 04:45

Meyveli Mini Tart Tarifi Tart Hamuru Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlere harika meyveli tart tarifi vereceğiz elmalı tart kadar meşhur olmasa da meyveli tart özellikle yaz aylarında yapılabilecek en leziz tatlı tariflerinden birisi. Aslında tart yapımı hiçte zor değil vi..

Tavuklu Hünkar Beğendi  Sebzeli Mercimek Çorbası Tarifi 10:02

Tavuklu Hünkar Beğendi Sebzeli Mercimek Çorbası Tarifi

Tavuklu Hünkâr Beğendi Tarifi ve Malzemeler : Not : İsterseniz dana kuşbaşı veya kıymayla da bu yemeği yapabilirsiniz. Beğendisi için gerekenler : 3-4 tane patlıcani közleyip doğrayın. 1 yk tereyağı 1 yk dolusu un 1 su ..

Fırın Torbasında Orman Kebabı Tarifi 01:12

Fırın Torbasında Orman Kebabı Tarifi

Bugün sizlere yapımı ile kolay lezzetine doyum olmayacak fırın torbasında orman kebabı tarifini hazırladık. Kolay hazırlanışıyla yumuşacık olan eti ile patates havuçların yanı sıra pirinç pilavı ile servis yapabileceğini..

Yanardağ Kurabiye Tarifi 02:38

Yanardağ Kurabiye Tarifi

Çay saatlerinizde sofralarını süsleyecek ve lezzetine doyum olmayacak yanardağ kurabiye tarifini sizler için paylaşıyoruz. Şık görünümü ile gözlere hitap ederken, lezzeti ile damak tadımızı şenlendirecek yanardağ kurabiy..

Waffle Tarifi 04:06

Waffle Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta, 1 yemek kaşığı tereyağı, 1 su bardağı süt, 1,5 su bardağı un, 1 yemek kaşığı şeker, 1/2 çay kaşığı tuz, 1 paket şekerli vanilin, 1 çay kaşığı kabartma tozu, Kahvaltılık çikolata kreması, Muz, kivi,..

Patates Salatası Tarifi  Havuçlu Zeytinyağlı Sebze Salata 02:34

Patates Salatası Tarifi Havuçlu Zeytinyağlı Sebze Salata

Bu leziz haşlanmış patataes salatası nasıl yapılır tüm detaylarıyla ve süslemesiyle videomuzda bulabilirsiniz. Ev yemeği tariflerinin bu videosında sizler için için rendelenmiş havuç ve sızma zeytinyağı bulunan nefis bir..

Mayasız Sütlü Çiçek Poğaça Tarifi  Bayatlamayan Patatesli Poğaça 05:13

Mayasız Sütlü Çiçek Poğaça Tarifi Bayatlamayan Patatesli Poğaça

Bu harika görünümlü patatesli çiçek şeklinde ki poğaçaları kesinlikle çok seveceksiniz. Kolay kolay bayatlamayan bu sütlü poğaça tarifini öğrenmek için tek yapmanız gerek detaylı tarifimizi izlemek ve işe koyulmak. Biz n..

Mersin Tantuni Tarifi Tantuni Nasıl Yapılır 01:50

Mersin Tantuni Tarifi Tantuni Nasıl Yapılır

İnce ince doğranmış parça et ile yapılan bu leziz tantuni nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Harika bir tada sahip olup izlerken bile iştah kabartan bir tarifle karşınızdayız. Yapımı çok kolay ve lez..

Sebzeli Pratik Pizza Tarifi 05:33

Sebzeli Pratik Pizza Tarifi

4 kare Milföy Hamuru 1/2 Kabak 1/2 Kırmızı Biber 1/2 Sarı Biber Rende Mozzarella Peyniri 1 yemek kaşığı Luna Margarin 1 tatlı kaşığı Domates Salçası 3/4 çay kaşığı Kimyon 3/4 çay kaşığı Kekik Fesleğen Tuz Karabiber..

Mücver Tarifi  Mücver Nasıl Yapılır 03:32

Mücver Tarifi Mücver Nasıl Yapılır

Malzemeler 3 adet kabak 2 adet yumurta (çırpılmış) 1 adet havuç 3 kahve fincanı un 1 demet taze soğan 1 demet dereotu 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber..

Şıhıl Mahşi Tarifi 01:59

Şıhıl Mahşi Tarifi

Malzemeler 1 kilogram kabak 1 çay bardağı sıvı yağ 2 adet soğan (yemeklik doğranmış) 1 yemek kaşığı dolmalık fıstık 1 yemek kaşığı domates salçası 500 gram dana kıyma 2 çay kaşığı tuz 2 çay kaşığı karabiber 1 ça..

Mercimek Köftesi Tarifi 03:50

Mercimek Köftesi Tarifi

Malzemeler : 1,5 su bardağı kırmızı Mercimek, 1 su bardağı ince bulgur, 4 su bardağı su, 1 adet kuru soğan, Büyük bir avuç dereotu, Büyük bir avuç maydanoz, Bir avuç taze nane, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı şal..

Hazır Baklava Yufkasından Peynirli Sodalı Rulo Börek Tarifi 05:03

Hazır Baklava Yufkasından Peynirli Sodalı Rulo Börek Tarifi

Daha önce sodalı börek yapanlar böreğin dokusunu ne kadar farklı olduğunu bilirler. Bunu baklava yufkasıyla hazırladığınızda karşımıza dahada başka bir lezzet çıkıyor. Hazır baklava yufkası rulo şeklinde ile ve içinde bu..

Kolay Beyaz Çikolatalı Pastacı Kreması Tarifi 01:16

Kolay Beyaz Çikolatalı Pastacı Kreması Tarifi

Pastanelerdeki gibi nefis pasta kremaları yapmak düşündüğünüzden daha kolay. Çikolatalı pasta kremasının yapılışı için ihtiyacınız olan malzemeleri yazımızın sonunda sizler ile paylaşacağız bundan önce sizlere pasta krem..

İçli Köfte Tarifi Tepside 06:48

İçli Köfte Tarifi Tepside

Kıbbe Siniye için Malzemeler: 1,5 kilo Kıyma 700 gram Bulgur 2 adet Soğan 50 gram Dolmalık Fıstık 1/2 bardak Zeytinyağı 1 tatlı kaşığı Yenibahar 1 tatlı kaşığı Kimyon 1 tatlı kaşığı Kırmızıbiber Tuz, Karabiber Su..

10 Dakikada Etsiz Çiğ Köfte Tarifi 01:39

10 Dakikada Etsiz Çiğ Köfte Tarifi

Malzemeler 2 su bardağı esmer ince bulgur 2 su bardağı kaynar su 1 adet büyük boy soğan 2 diş sarımsak Yarım çay bardağı isot 1 yemek kaşığı kırmızı biber 1 tatlı kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber 1 yemek..

Beyaz Peynirli Poğaça Tarifi 08:15

Beyaz Peynirli Poğaça Tarifi

250 gram un 1 tatlı kaşığı maya 2 tatlı kaşığı toz şeker 2 yumurta 2 yemek kaşığı tereyağı 75 ml ılık süt 2 dal Maydanozun Yaprakları 150 gram Beyaz Peynir 2 tatlı kaşığı Susam Tuz Sıvıyağ..

Evde Hamburger Köfte Menüsü Tarifi 06:12

Evde Hamburger Köfte Menüsü Tarifi

6 adet Hamburger Köftesi için: 400-500gr. kıyma 1 adet soğan 1 orta boy yumurta 1 silme tatlı kaşığı + biraz daha ucuyla tuz 1 silme tatlı kaşığı to kırmızı biber karabiber 1er tatlı kaşığı pekmez ve üzüm sirkesi 2-3 diş..

Ev Yapımı Cips Tarifi 04:12

Ev Yapımı Cips Tarifi

MALZEMELER 5 adet lavaş, 3/4 çay bardağı sıvı yağ, 1 adet küçük boy soğan, 2 diş sarımsak, 3-4 dilim kurutulmuş domates, 1 tatlı kaşığı pul biber, 1 tatlı kaşığı nane, 1 tatlı kaşığı kekik, 1 çay kaşığı tuz...