#Kabe imamı

Adil Öksüz'ün Yengesine Gözaltı 00:27

Adil Öksüz'ün Yengesine Gözaltı

Karabük'te, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, FETÖ'nün hava kuvvetleri imamı olduğu belirtilen firari Adil Öksüz'ün yengesi gözaltına alındı. Ad..

Bordo Bereliler Suriye 02:26

Bordo Bereliler Suriye

Film, 2015'in Eylül ayında geçiyor. Hakkari Dağlıca'da 16 askeri şehit eden PKK'lıların yakalanması için seferberlik başlamıştır. Bölgeye getirilen bordo bereliler bu görevi tamamlamaya kararlıdır ve daha görevin başında..

Kurtar Beni Ayten 01:13

Kurtar Beni Ayten

Kurtar Beni , başrollerini Gülşen Bubikoğlu ve Talat Bulut'un paylaştığı Halit Refiğ yönetmenliğinde çekilen 1988 yapımı filmdir. Ayten, fahişelik yaparak hayatını kazanır. Genç kadın, bu bataktan bir türlü kurtulamaz. D..

Cinlerin Emriyle Cinayet İşleyen Katil  İnşirah Cin Kabilesi 04:23

Cinlerin Emriyle Cinayet İşleyen Katil İnşirah Cin Kabilesi

17 Mayıs 1998 tarihinde İsmailağa Camisi İmamı Ali Muratoğlu camide öldürüldü. Görgü şahitleri uzun boylu sarışın ve takkeli bir gencin camiden koşarak çıktığını ve sadece oraları iyi bilenlerin girdiği bir sokağa girere..

  • ZULMA tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adil Öksüz'ü Serbest Bırakan Eski Hakim Sönmez Yakalandı 00:55

Adil Öksüz'ü Serbest Bırakan Eski Hakim Sönmez Yakalandı

FETÖ'nün sözde Hava kuvvetleri imamı firari Öksüz'ü serbest bırakan, meslekten ihraç edilen eski hakim Çetin Sönmez, Muğla'nın Ortaca ilçesinde yakalandı...

Sabah Namazına Giden Çocuklara Bisiklet Hediye 00:57

Sabah Namazına Giden Çocuklara Bisiklet Hediye

İstanbul'un selatin camilerinden Yavuz Sultan Selim'de örnek bir çalışma başlatıldı. 40 gün boyunca sabah namazına katılan çocuklara bisiklet hediye edilecek. Programla ilgili konuşan Yavuz Sultan Selim Camii imamı Abdul..

Fetullah Gülen'in Yeğeni Tutuklandı 01:40

Fetullah Gülen'in Yeğeni Tutuklandı

Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) lideri Fetullah Gülen'in yeğeni Şamil Gülen çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Sakarya Cumhuriyet Başsavcılğı tarafından FETÖ mensuplarına yönelik yürütülen soruştu..

Nihat Hatipoğlu - 12 İmam Kimdir İlk Kez Açıklıyorum! 06:00

Nihat Hatipoğlu - 12 İmam Kimdir İlk Kez Açıklıyorum!

Nihat Hatipoğlu'dan kendine has anlatımıyla sohbet deryası. Soruları cevaplamaya devam ederken aynı zamandan muhteşem sohbetler ortaya çıkıyor. 12 imam kimdir? 12 imamı ilk kez açıklıyor...

  • ANKA tarafından
  • 1.718 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jet İmam Neden Dayak Yediğini Anlatıyor - Nostalji 02:24

Jet İmam Neden Dayak Yediğini Anlatıyor - Nostalji

Jet İmam olarak ünlenen Kastamonu Bozarmut Köyü İmamı Fatih Demircan, cemaatin kendisini neden dövdüğünü kendine has üslubuyla anlatıyor. İyi Seyirler...

  • JET TV tarafından
  • 1.609 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adil Öksüz'ün Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı 01:01

Adil Öksüz'ün Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimini yönettiği ve örgütün Hava Kuvvetleri imamı olduğu öne sürülen firari Adil Öksüz ile sivil imamlar Hakan Çiçek, Nurettin Oruç, Kemal Batmaz ve Harun ..

FETÖ'nün Kodları Adil Öksüz 01:46

FETÖ'nün Kodları Adil Öksüz

Akıncılar Hava Üssü'nde gözaltına alınıp serbest bırakıldıktan sonra kayıplara karışan Adil Öksüz'ün FETÖ'nün hava kuvvetleri imamı olduğu ortaya çıktı...

Cinlerin Emriyle Cinayet İşleyen Katil İnşirah Cin Kabilesi 04:23

Cinlerin Emriyle Cinayet İşleyen Katil İnşirah Cin Kabilesi

17 Mayıs 1998 tarihinde İsmailağa Camisi İmamı Ali Muratoğlu camide öldürüldü. Görgü şahitleri uzun boylu sarışın ve takkeli bir gencin camiden koşarak çıktığını ve sadece oraları iyi bilenlerin girdiği bir sokağa girere..

  • ZULMA tarafından
  • 1.355 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hintli Öğrenciler Türk Kültürünü Yaşayarak Öğreniyor 03:52

Hintli Öğrenciler Türk Kültürünü Yaşayarak Öğreniyor

Türk-Hindistan Dostluğu Projesi' kapsamında Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde bulunan tarihi mekanları gezen Hindistanlı 6 öğrenci, Türk kültürünü yaşayarak öğreniyor. Proje kapsamında, Eskitaşlı köyünden 6 öğrenci, Üs..

Fetö’nün 34 Kasasından 17.4 Milyon Dolar Çıktı 01:43

Fetö’nün 34 Kasasından 17.4 Milyon Dolar Çıktı

MİT'in ele geçirdiği listenin ardından emniyet imamı ve emniyetin mahrem imamlarının bulunduğu 30 bin kişilik liste deşifre olmuştu. Yakalanan ve itirafçı olan mahrem imamların ifadelerinden ise FETÖ'nün gizli kasalarını..

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var 04:05

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var

Evdeki kayıp 700 bin euro davası çözülemedi. 3 hakimin değiştiği, 8,5 yıl süren davada sona gelindi. Dava karar için Ocak ayına ertelendi. Davanın 8,5 yıl sürmesine isyan eden Avukat Epözdemir, FETÖ terör örgütünün mensu..

ABD'de İmam Camiye Saldıran Zanlıya Verilen Cezayı Ödedi 01:00

ABD'de İmam Camiye Saldıran Zanlıya Verilen Cezayı Ödedi

ABD'nin Arkansas eyaletinde bir camiye zarar veren zanlı Abraham Davis'e faşist eylem sebebiyle 3 bin 200 dolar para cezası kesildi. Cami imamı, saldırgana kesilen cezayı kendisi ödedi. İmamın bu tavrı büyük takdir topla..

Fetö'cüler Gülen'in Videolarını Izlerken Yakalandı 01:08

Fetö'cüler Gülen'in Videolarını Izlerken Yakalandı

Adıyaman'da FETÖ/PDY'nin akademik yapılanmasına yönelik operasyonda 7 şüpheli gözaltına alındı. Otomobilde elebaşı Gülen'in videolarını izlerken yakalanan zanlılardan örgütün akademisyen imamı olduğu iddia edilen İ.B'nin..

İmam Mikrofonu Açık Unutunca Olanlar Oldu 00:59

İmam Mikrofonu Açık Unutunca Olanlar Oldu

Samsun'da Cami imamı ezan saatinde mikrofonu açık unutunca ortaya ilginç anlar çıktı. Ezan okumaya hazırlanan imam mikrofonun açık olduğunu unutarak telefonla konuşmaya başladı..

  • JET TV tarafından
  • 837 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bursa'yı En iyi Şekilde Anlatan Emekli İmam 03:30

Bursa'yı En iyi Şekilde Anlatan Emekli İmam

Emir Sultan Camii eski imamı olan ve Bursa'da yaşayan Münir Cengiz, Şair Cengiz Numanoğlu'nun Bu şehir Bursa şiirini besteleyerek okuması sosyal medya izleyenlerin beğenisini kazanmış...

  • JET TV tarafından
  • 802 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adil Öksüz'ün Maklube Görüntüleri Ortaya Çıktı 02:12

Adil Öksüz'ün Maklube Görüntüleri Ortaya Çıktı

FETÖ'cü darbe girişiminin planlayıcıları arasındaki firari Adil Öksüz'ün, FETÖ'cülerin sıkça yediği maklube yemeğini yaparken çekilen görüntüleri ortaya çıktı. Sofrada Adil Öksüz'ün sağında oturan kişinin FETÖ'nün Rusya ..

Sen Anlat Karadeniz 2. Bölüm Hd İzle 1:51:03

Sen Anlat Karadeniz 2. Bölüm Hd İzle

Sen Anlat Karadeniz 2. bölüm özeti: Nefes Vedat’a teslim olmak yerine, Deli Tahir’in elini tutup Karadeniz’in sarp kayalarından hırçın dalgalarına atlamayı göze alır. Ancak bu atlayış, Nefes’in boğulmasına ve kalbinin du..

Türk Telekom'un Reklamını Yapan İmam 01:11

Türk Telekom'un Reklamını Yapan İmam

Vaaz sırasında bir arkadaşının isteği üzerine Türk Telekom'un reklamını yapan imamı birde bunu videoya alıyor . İyi seyirler ...

  • JET TV tarafından
  • 798 görüntüleme
  • 6 yıl önce
FETÖ'cü Kemal Batmaz'ın Aracı Darbe Villasından Çıktı 01:57

FETÖ'cü Kemal Batmaz'ın Aracı Darbe Villasından Çıktı

FETÖ'nün sivil imamı Kemal Batmaz hakkında hazırlanan yeni iddianamede, Batmaz'ın kullandığı aracın darbenin planlandığı villada bulunduğu bilgisine yer verildi...

Mezarlıkta Sahte Hoca Sınavı 01:39

Mezarlıkta Sahte Hoca Sınavı

Adana Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı dolayısıyla kabir ziyaretine giden vatandaşların duygularını istismar edip haksız kazanç sağlayan sahte hocalara karşı bir dizi önlem aldı. Adana Büyükşehir Belediyesi, Ramaza..

  • JET TV tarafından
  • 719 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bordo Bereliler Suriye Hd İzle 1:37:08

Bordo Bereliler Suriye Hd İzle

Film, 2015'in Eylül ayında geçiyor. Hakkari Dağlıca'da 16 askeri şehit eden PKK'lıların yakalanması için seferberlik başlamıştır. Bölgeye getirilen bordo bereliler bu görevi tamamlamaya kararlıdır ve daha görevin başında..

Camide İmamın Üstüne Atlayan Kedi 00:42

Camide İmamın Üstüne Atlayan Kedi

Camiye giren kedi, ortalığı birbirine katmış. Bir ara imamın bulunduğu alana gidip imamın üstüne atlamış ve imamı korkutmuş...

  • JET TV tarafından
  • 135 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Cami Çatısında Megafonla Şikayetini Dile Getiren Müezzin 01:30

Cami Çatısında Megafonla Şikayetini Dile Getiren Müezzin

Görevli olduğu caminin çatısına çıkıp eski kayın pederi olan imamı boşanmasına neden olduğu ve çocuklarını göstermediği için isyan edip megafonla çatıya çıkmış...

  • JET TV tarafından
  • 122 görüntüleme
  • 5 yıl önce