#Kabil ile habil

Hollanda Başbakanı Mark Rutte Kimdir 02:18

Hollanda Başbakanı Mark Rutte Kimdir

Hollanda Başbakanı Mark Rutte 1967’de Lahey’de dünyaya geldi. Özel şirketlerin insan kaynakları departmanında çalışan Rutte, siyasi kariyerine 90’lı yıllarda adım attı. 1948’de kurulan Özgürlük ve Demokrasi için Halk Pa..

Aman Aman Şimdi Takma Zahmet Olmasın! 01:12

Aman Aman Şimdi Takma Zahmet Olmasın!

Pervin kızı Gül ile birlikte yaşamaktadır. Ana kız borçlu oldukları esnafı paşa dedelerinden miras kaldı diye kandırıp veresiye bir yaşam sürmektedirler. Pervin de zaten Gül'ü zengin biriyle evlendirmek istemektedir. Bak..

O Köyde Bir Gece Geçirdik Paranormal Olaylar 55:55

O Köyde Bir Gece Geçirdik Paranormal Olaylar

Gittiğimiz yer ile ilgili çok fazla şey söyleniyordu, bazıları bir sorun olmadığını bazıları ise paranormal olaylar yaşandığı için köyü terk etmek zorunda kaldığını söyledi. Ama size yemin ederim bu videoda hiç bir kurgu..

  • ZULMA tarafından
  • 1.268 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beşiktaş 1-3 Astra Giurgiu Maçın Özeti Hazırlık Maçı 25 Mart 2017 03:49

Beşiktaş 1-3 Astra Giurgiu Maçın Özeti Hazırlık Maçı 25 Mart 2017

Beşiktaş'a evinde soğuk duş! Beşiktaş, Vodafone Arena'da oynadığı hazırlık maçında Romanya ekibi Astra Giurgiu'ya 3-1 mağlup oldu. Milli arayı değerlendirmek isteyen Beşiktaş, hazırlık maçında Rumen ekibi Astra Giurgiu ..

İnşirah Cinleri ve Tersten Okunan Ezan ! 12:28

İnşirah Cinleri ve Tersten Okunan Ezan !

Cinnilerin büyük kısmı insanlardan uzakta olmaya dikkat ederler. Ancak evlerimizde yaşayan cinler olduğu gibi, ormanlarda hatta çöllerde dahi yaşayan bir çok cin topluluğu vardır. Belkide ismini hiç duymadığınız ancak in..

  • ZULMA tarafından
  • 2.263 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kerimcan ve Bahar Badminton Oynarsa! 15:21

Kerimcan ve Bahar Badminton Oynarsa!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 30 Mart 2017 Perşembe günü yayınlanan 106. bölümünde bu sefer yarışmacılar jürinin değil jüri yarışmacıların dikkatini dağıttı ve Öykü Serter olaya müdahale etmek zorunda kaldı. Bahar Candan is..

  • ANKA tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Albert Einstein Kimdir? 01:17

Albert Einstein Kimdir?

Alman İmparatorluğu'nun Ulm kentinde dünyaya gelen Einstein, yaşamının ilk yıllarını Münih'te geçirdi. Lise eğitimini ve yüksek eğitimini İsviçre'de tamamladı; fakat bir üniversitede iş bulmada yaşadığı zorluklar nedeniy..

Bengü Kimdir? 01:56

Bengü Kimdir?

Bengü Erden, 23 Nisan 1979 yılında İzmir’de doğdu. Aslen Malatyalıdır Ortaokul ve liseyi Özel İzmir Amerikan Lisesinde okudu. Marmara Üniversitesi İsletme Fakültesi mezunu. Aynı zamanda Akademi İstanbul-San Bölümü´nde ..

FETÖ Medya Yapılanması Davasında 21 Gazeteci Yeniden Gözaltına Alındı 01:52

FETÖ Medya Yapılanması Davasında 21 Gazeteci Yeniden Gözaltına Alındı

FETÖ medya yapılanması davasından aralarında Atilla Taş'ın da bulunduğu 7 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Duruşma savcısının itirazı sonucunda tahliyelerine karar verilen 21 kişi, serbest bırakılmamış oldu. FETÖ..

Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah 05:35

Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah

Dünya üzerinde çok uzun dönemlerdir gerçekleştirilen yüzler savaş sırasında oldukça çeşitli silahlar kullanıldı. Bu silahların kimileri sivilleri hedef aldı, kimileri de kullanana oldukça büyük avantajlar sağladı. Fakat ..

Bülent Ersoy Psikolog Karşısında Kadınlara İlgi Duymuyorum 01:28

Bülent Ersoy Psikolog Karşısında Kadınlara İlgi Duymuyorum

Lise sonrası konservatuarda Aslı ve Murat'la dostluk kurmuştur. Eve geç geldiğinde babasından yediği tokatla dönmemek üzere evden kaçmış, kulüpte çalışırken ünlü menajer Nihat sayesinde gazinoya geçmiştir. Doktoruna ayrı..

Bülent Ersoy'dan Burç Analizi 00:23

Bülent Ersoy'dan Burç Analizi

Bülent Ersoy ünlü bir sahne sanatçısıdır. Yaşamı, yardımcısı Zehra (Neriman Köksal) ve menajeri Ekrem (Efgan Efekan) ile geçer. Ona sürekli iş ayarlayan Ekrem, Bülent'i bir para makinesi gibi görmektedir. Üniversite öğre..

Muhsin Yazıcıoğlu - Nasuh Mitap 01:04

Muhsin Yazıcıoğlu - Nasuh Mitap

Hücre arkadaşı onu anlattı!‘Her yediğimiz dayaktan sonra suyumuzu paylaştık’ 1980 darbesinde Muhsin Yazıcıoğlu ile aynı hücrede kalan Dev Yol liderlerinden Nasuh Mitap, Yazıcıoğlu’nun hayatını bu şekilde kaybetmesinden ü..

  • PengoTV tarafından
  • 850 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hangi Parayla Evlilik Teklif Edeceğim 01:07

Hangi Parayla Evlilik Teklif Edeceğim

Doğan (Kartal Tibet) tamirhanede çalışan fakir bir gençtir. Babası bir barda çalışan Tülin (Zuhal Aktan) ile duygusal bir ilişkisi vardır. Babasının patronu Vural’ın (Önder Somer)Tülin’de gözü vardır. Ve genç kızı sürekl..

Bizimkiler Uyuyor Pencereden Gel 01:33

Bizimkiler Uyuyor Pencereden Gel

Doğan (Kartal Tibet) tamirhanede çalışan fakir bir gençtir. Babası bir barda çalışan Tülin (Zuhal Aktan) ile duygusal bir ilişkisi vardır. Babasının patronu Vural’ın (Önder Somer)Tülin’de gözü vardır. Ve genç kızı sürekl..

Korkak Pısırık Erkek Misin Sen 01:02

Korkak Pısırık Erkek Misin Sen

Doğan (Kartal Tibet) tamirhanede çalışan fakir bir gençtir. Babası bir barda çalışan Tülin (Zuhal Aktan) ile duygusal bir ilişkisi vardır. Babasının patronu Vural’ın (Önder Somer)Tülin’de gözü vardır. Ve genç kızı sürekl..

Osmanlı Subayı - Fragman 01:53

Osmanlı Subayı - Fragman

Osmanlı Subayı Filmi 19 Mayıs 2017 de Sinemalarda. Özet ve Detaylar I. Dünya Savaşı yıllarında geçen film, idealist bir Amerikalı hemşire ile bir Türk subayının aşkını konu alıyor. Hemşire Lillie,Van'da tanıştığı Osmanl..

  • ANKA tarafından
  • 873 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane 16.Bölüm - Hakanı Nezarete Düşüren Kafa! 05:17

Adı Efsane 16.Bölüm - Hakanı Nezarete Düşüren Kafa!

Sibel, Hakan'ı öptüğünü Kıvanç'a yanlışlıkla da olsa söylemiş bulunuyor. Eline büyük bir koz geçen Kıvanç ise bu durumu kullanmak için vakit kaybetmez ve soluğu Hakan'ın yanında alır. İkili arasında geçen tartışmada Haka..

  • ANKA tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bodrum Masalı 37.Bölüm - Gözde Tuzağa Düştü! 04:12

Bodrum Masalı 37.Bölüm - Gözde Tuzağa Düştü!

Gözde'nin hamile olmadığını ve herkese oyun oynadığını öğrenen Evren, onu kendisiyle evlenmeye mecbur bırakıyor! Kız kardeşi Gözde'nin, Evren ile evlenmemesi şartıyla mal varlığını üstüne yapacak olan Bora, Evren'i de ka..

  • ANKA tarafından
  • 1.561 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayat Şarkısı 54.Bölüm - Seni Eşekler Öpsün! 05:45

Hayat Şarkısı 54.Bölüm - Seni Eşekler Öpsün!

Hüseyin'in el koyduğu video yüzünden araları bozulan Hülya ile Mahir, küslüğü daha fazla uzatmıyor ve barış sağlanıyor! Torunbaş Ailesi'ni bitirecek, her şeyin anlatıldığı videoyu İpek, Mahir ile Hülya'ya vermişti. Bu vi..

  • ANKA tarafından
  • 593 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çiğ Börek Tarifi 02:35

Çiğ Börek Tarifi

Çiğ börek başka bir değişle çi börek nasıl yapılır? İnternet'te çok farklı çiğ börek tarifleri mevcut, biz hakiki çiğ böreğin videosunu çekmek istedik, ustasından alınma tarifi ile orijinal çiğ börek nasıl yapılır göster..

Köfteli Yoğurtlu Kebap Nasıl Yapılır Tarifi 02:07

Köfteli Yoğurtlu Kebap Nasıl Yapılır Tarifi

Bugün sizlere köfteli yoğurt kebabı tarifini paylaşıyoruz. Lezzetine doyamayacağınız köfteleri pidesi ve üzerine dökülen salçalı sosu ile enfes köfte kebabı tarifini sizlerde çok beğeneceksiniz. Kızartılmış ekmeklerin üz..

Tavuklu Yufka Sarması Tarifi 01:50

Tavuklu Yufka Sarması Tarifi

Bugün yufkadan leziz tavuklu sarma tarifini sizler için paylaşıyoruz. Çıtır yufkasının arasındaki tavukları ve üzerine dökülen yoğurt ile muhteşem lezzetine doyamayacağınız bir tarif. Kolay hazırlanışı ve lezzeti ile mis..

Adı Efsane 18.Bölüm - Melis Ve Tayfa Duvara Tosladı! 05:31

Adı Efsane 18.Bölüm - Melis Ve Tayfa Duvara Tosladı!

Okuldan atılan Tarık'ın tekrardan işe başlaması için Melis ve tayfa iş başında! Kıvanç'ın babası Gürol yüzünden işten atılan Tarık'ı kurtarmak Melis ve tayfaya kalıyor. Koçlarını tekrardan okulda görmek isteyen Hakan, Fi..

  • ANKA tarafından
  • 974 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bodrum Masalı 39.Bölüm - Boranın İntikam Planı 05:14

Bodrum Masalı 39.Bölüm - Boranın İntikam Planı

Gözde ile Evren'in arkasından iş çevirdiklerini öğrenen Bora, Faryalı ile iş birliği yapıyor; Evren'i köşeye sıkıştırıyor! Gözde'nin hamile olduğunu öğrenmesi üzerine Bodrum'a gelen Bora, herkesin hayatını düzene sokmak ..

  • ANKA tarafından
  • 708 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayat Şarkısı 56.Bölüm - Ey Maşallah Be 04:53

Hayat Şarkısı 56.Bölüm - Ey Maşallah Be

Hülya ile Mahir'in iş birliğine dahil olmak isteyen Zeynep, sınavı geçebilmek için bambaşka biri oluyor! Hülya ile Mahir, ortaklıklarına katılmak isteyen Zeynep'in kendisini kanıtlamasını isterler. Zeynep'in sınavı, kılı..

  • ANKA tarafından
  • 546 görüntüleme
  • 7 yıl önce
AKP Ahmet Davutoğlu - 04:36

AKP Ahmet Davutoğlu - "Katar Hiçbir Zaman Yalnız Bırakılmayacak"

ESKİ Başbakan, Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, Katar’a uygulanan ambargoya değinerek, “Katar hiçbir zaman yalnız bırakılmayacaktır. Katar’ın yanındayız” dedi. Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, eşi..

Son Mektup Film İzle 2:01:56

Son Mektup Film İzle

2015 yapımı dram katagorisindeki filmin yönetmenliğini Özhan Eren yapmaktadır.Sinemada izleyicilerden büyük beğeni alan filmin oyuncu kadrosunda ise Tansel Öngel, Nesrin Cavadzade, Bülent Sakrak gibi başarılı oyuncular y..

  • Tv Series tarafından
  • 5.357 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane 21.Bölüm - Reyhanın Sırrı Gün Yüzüne Mi Çıkıyor 04:49

Adı Efsane 21.Bölüm - Reyhanın Sırrı Gün Yüzüne Mi Çıkıyor

Reyhan ile Gülsüm'ün kavgasına kulak misafiri olan Hakan ve Naz, duydukları karşısında şaşkına dönerler. Reyhan, uzun bir aradan sonra gençliğinin geçtiği mahalleye tekrardan geri dönmüştür. Eşinin iflas edip ölmesinden ..

  • ANKA tarafından
  • 871 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Transferde Galatasaray'a Rakip Çıktı! Çık Aradan Torino! 01:01

Transferde Galatasaray'a Rakip Çıktı! Çık Aradan Torino!

Sağ bek sorununu Sevilla'dan Mariano transferi ile çözen Galatasaray, savunmanın solu içinse Villarreal forması giyen Costa'yı gündemine aldı.Teknik direktör Igor Tudor'un talebi üzerine harekete geçen Galatasaray yöneti..

  • OFSAYT tarafından
  • 835 görüntüleme
  • 7 yıl önce