#Kabil ile habil

Kısmet Sevgilim İlk Şarkı Türkçe Altyazılı Fragman 01:10

Kısmet Sevgilim İlk Şarkı Türkçe Altyazılı Fragman

Amin, Paris'e taşınan genç bir senaristtir. Yaz tatili için Akdeniz'deki memleketine gider. Zamanını plajlarda ve çocukluk arkadaşları ile barda geçirmektedir. Bir akşam ve şarkı söyleyişini büyüleyici bulduğu Jasmine il..

Canavar Gibi Türk İşi Frankeştayn Fragman 01:53

Canavar Gibi Türk İşi Frankeştayn Fragman

Canavar Gibi: Türk İşi Frankeştayn, dolandırıcı bir adam olan Gürbüz’ün bir mafya babası ile ters düştükten sonra başına gelenleri konu ediyor. İstanbul'un Balat ilçesinde yaşayan Gürbüz üç kâğıtçı ve dolandırıcılığı ile..

İki İyi Çocuk Fragman 01:26

İki İyi Çocuk Fragman

İki İyi Çocuk, zihinsel yetersizlik yaşayan bir genç ile arasında özel bir bağ kuran bir polisin hikayesini anlatıyor. Ercan, zihinsel yetersizliği olan bir gençtir. Çocukken babasını trafik kazasında kaybeden Ercan, ann..

WATTOZZ Silahlı İnsansız Deniz Aracı 02:36

WATTOZZ Silahlı İnsansız Deniz Aracı

WATTOZZ SİDA Yüzde yüz yerli ve milli silahlı insansız deniz aracı WATTOZZ, görünüm itibari ile tamamen bir vatoz balığı şeklinde ve büyüklüğünde olup bu alanda dünyada tektir. WATTOZZ su altında balina, yunus balığı gi..

Galatasaray 2 - 2 Fenerbahçe Maç Özeti 09:51

Galatasaray 2 - 2 Fenerbahçe Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe derbisi 2-2 berabere sonuçlandı. Sarı kırmızılılar, 2-0'lık üstünlüğü koruyamadı, Fenerbahçe son bölümde 2-2'yi yakaladı. Derbi maçta Fenerbahçe'yi konuk eden Galatasar..

Sarpsborg 2 - 3 Beşiktaş Uefa Şampiyonlar Ligi Maç Özeti 06:15

Sarpsborg 2 - 3 Beşiktaş Uefa Şampiyonlar Ligi Maç Özeti

Beşiktaş Avrupa Ligi I Grubu 5. maçında 2-0 geriye düştüğü maçta Sarpsborg'u 3-2 mağlup etti ve gruptan çıkma şansını devam ettirdi. Karşılaşmanın ilk yarısında Beşiktaş kalesinde hiç beklemediği iki gol gördü. Maçın h..

Ali Altay - Kainatın Aynasıyım 04:24

Ali Altay - Kainatın Aynasıyım

Ali Altay - Kainatın Aynasıyım Dinle Kainatın Aynasıyım şarkı sözleri ile Kainatın aynasıyım Madem ki ben bir insanım Hakkın varlık deryasıyım Madem ki ben bir insanım İnsan hakta hak insanda Arıyorsan bak insanda H..

Nepotizm Hipotezi: Sosyal Dışlanma ve Yoksulluk 01:00

Nepotizm Hipotezi: Sosyal Dışlanma ve Yoksulluk

Güney Güneyan'ın ilk araştırma kitabı olan Nepotizm Hipotezi: Sosyal Dışlanma ve Yoksulluk Kutlu Yayınevi etiketi ile çok yakında raflardaki yerini almaya hazırlanıyor. Bu eser için, başta Amerika'da olmak üzere birçok..

Dört X 4'Lü - 2. Bölüm İzle 12:50

Dört X 4'Lü - 2. Bölüm İzle

Dörtlümüz sokakta köşe kapmaca oynarken postacı Kaptan ve Poğaça’nın babalarının gönderdiği bir kutu ve bir zarf getirir. Kutu kilitlidir ve anahtar yoktur. Zarfta anahtarın kuşun yuvasında olduğu yazmaktadır. Dörtlümü..

  • ÇocukTV tarafından
  • 637 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Cenk Küpeli'nin Ailesi Düğüne Neden Gelmedi 20:29

Cenk Küpeli'nin Ailesi Düğüne Neden Gelmedi

. #DemetŞener ve #CenkKüpeli, çok az sayıda davetlinin katıldığı düğün töreni ile hayatlarını birleştirdiler. Düğünden ilk görüntüler yayınlandı. Ailesi nikaha neden katılmadı? Çocuklar ile aralarındaki ilişkisi nasıl? s..

  • BETA tarafından
  • 94 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gülşen Bubikoğlu Güzelliğiyle Yıllara Meydan Okuyor - Usta Sanatçı Gülşen Bubikoğlunun Tatil Pozu Olay Oldu 11:01

Gülşen Bubikoğlu Güzelliğiyle Yıllara Meydan Okuyor - Usta Sanatçı Gül

Türk sinemasının usta sanatçılarından Gülşen Bubikoğlu adeta yıllara meydan okuyor. Yeşilçam'ın en güzel kadınlarından olan Gülşen Bubikoğlu 50'yi aşkın filmde oynadığı her karakterle hafızalara kazındı. 1974 yılında hay..

  • BETA tarafından
  • 287 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sibel Can'ın Küçük Oğlu Emir Aksüt'ten Annesine Şok - Emir Aksüt Evleniyor Mu 15:51

Sibel Can'ın Küçük Oğlu Emir Aksüt'ten Annesine Şok - Emir Aksüt Evlen

Ünlü sanatçı Sibel Can'ın Sulhi Aksüt'le evliliğinden olan oğlu Emir Aksüt paylaşımı ile annesine müstakbel gelinini tanıttı. Geçtiğimiz Mart ayında 19 yaşına giren Emir Aksüt özel hayatıyla dikkat çekiyor. Daha önce de ..

  • BETA tarafından
  • 415 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Meryem Uzerli Ev Halini Paylaştı Doğal Güzelliği Herkesi Mest Etti 10:56

Meryem Uzerli Ev Halini Paylaştı Doğal Güzelliği Herkesi Mest Etti

Ünlü oyuncu Meryem Uzerli ev halini paylaştığı fotoğrafıyla mest etti! Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Hürrem Sultan karakteri ile Türkiye'de herkesin tanıdığı biri haline gelen Meryem Uzerli kısa sürede büyük bir hayran kit..

  • BETA tarafından
  • 113 görüntüleme
  • 5 yıl önce
 Öykü Gürman - Sarıl Bana (Akustik) 03:43

Öykü Gürman - Sarıl Bana (Akustik)

Öykü Gürman Sarıl Bana (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sarıl bana Tenim sende soğumadan Sarıl bana Yüreğim kurumadan Sarıl bana Gözlerim kapanmadan Sarıl bana sarıl da Sarıl bana sarıl da Canı cana katsan d..

Sevda Kuşun Kanadında 1.Bölüm 1:50:55

Sevda Kuşun Kanadında 1.Bölüm

Hataları, sevapları, tutkuları, umutları ve hayal kırıklıklarıyla bir dönemin gençlerinin hikayesi, Türkiye’nin yaşanmış ancak anlatılamamış ve belki de yeterince anlaşılamamış öyküsü ... Başrollerini Murat Ünalmış, Den..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 146 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Veri Madenciliği ve Big Data : Neden www.Kamapp.com & www.Seyredelim.com  ! 03:00

Veri Madenciliği ve Big Data : Neden www.Kamapp.com & www.Seyredelim.c

Büyük Veri: Önemi, Yapısı ve Günümüzdeki Durum. Büyük veri, günümüzde son derece popüler bir kavram haline gelmiştir ve yeni bir devrin başlangıcı olarak yorumlanmaktadır. Büyük veri ile birlikte dünyada büyük bir dönüşü..

Rize’de selin hasarı, gün ağarınca ortaya çıktı 08:00

Rize’de selin hasarı, gün ağarınca ortaya çıktı

Rize’de son 24 saatte metrekareye düşen 250 kilogram yağış, sel ve heyelanlara yol açtı. Sel sularına kapılan Ali Uzun'un sabah saatlerinde cansız bedenine ulaşılırken, 11 kişi yaralı kurtarıldı, 2 ev çöktü, mahsur kalan..

Şanlıurfa’da salça sezonu başladı 07:05

Şanlıurfa’da salça sezonu başladı

Şanlıurfa’da, domates ve biber hasadının başlamasıyla birlikte salça yapmak isteyenler, sıkma tesislerinin yolunu tuttu. Günde 10 ile 15 ton arasında domates ve biberi salça yapmaya hazır hale getirdiklerini aktaran işle..

Kocaeli ve İstanbul’u birleştirecek metro hattında çalışmalar sürüyor 04:29

Kocaeli ve İstanbul’u birleştirecek metro hattında çalışmalar sürüyor

Kocaeli’de yapımına devam edilen, tamamlandığında Kocaeli ile İstanbul’u birleştirecek Gebze-Darıca metro hattının inşaatında çalışmalar devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İstanbul ve Kocaeli aras..

Kilis’te Korona Virüs Denetimleri Sıklaştırıldı 02:45

Kilis’te Korona Virüs Denetimleri Sıklaştırıldı

Kilis’te polis kent genelinde oluşturduğu uygulama noktalarında maske ve sosyal mesafe kuralları ile izolasyona uyulup uyulmadığını denetliyor. İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde bulunan çeşitli şubelerden polis ekipleri, k..

Cezaevlerinde 'HES kodlu' ziyaret 06:28

Cezaevlerinde 'HES kodlu' ziyaret

Ceza ve Tevfik Evleri Genel Müdürlüğü Sağlık ve Basın Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Serdar Yılmaz, 1 Eylül’den itibaren bilimsel kurulun tavsiye kararı ile HES kodu uygulamasını hayata geçirdik. Yaptığımız kontroller..

Çalılık Alanda Çıkan Yangın Yerleşim Yerlerine İlerliyor 04:12

Çalılık Alanda Çıkan Yangın Yerleşim Yerlerine İlerliyor

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde çalılık alanda başlayan yangın rüzgarın etkisi ile kısa sürede büyüdü. Yangının yerleşim alanlarına ilerlememesi için itfaiye ekipleri ve mahalleli çalışma yapıyor. Kdz. Ereğli ilçesine bağl..

3 Çocuk Annesi Özlem'i Döverek Tanınmaz Hale Getirdi 01:44

3 Çocuk Annesi Özlem'i Döverek Tanınmaz Hale Getirdi

Aydın'ın Söke ilçesinde kocası Ü.K. tarafından adeta işkence yapılan genç kadının yolunmuş saçları, mosmor olmuş yüzü görenlerin yüreklerini dağlıyor. Her gün darp edilip işkenceye tabi tutulduğunu ve şu anda kaçıp geldi..

Echa - Hodri Meydan 03:50

Echa - Hodri Meydan

Hodri Meydan şarkı sözleri ile... Körfesin suyu gibi mevzum derin bu kaleme sadece menzil verin Bu kaleme sadece menzil verin Para pula düşkün bencil herif Cahil biri Delil mi istedin ? yaptığın sadece basit bi flow K..

Virüs Yayılımında Asıl Risk Altında Olanlar Mavi Yakalılar 02:39

Virüs Yayılımında Asıl Risk Altında Olanlar Mavi Yakalılar

İstanbul’da günden güne artan korona virüs vakaları ile ilgili olarak özellikle fabrikalar gibi daha çok mavi yakalıların çalışma ortamlarının salgının yayılma hızı bakımından çok riskli olduğunu söyleyen Unifab Kimya Yö..

Kuruyan “Kuru Göl” Su Tuttu, Giden Turnalar Geri Döndü 02:46

Kuruyan “Kuru Göl” Su Tuttu, Giden Turnalar Geri Döndü

Sivas’ın Hafik ilçesinde bulunan Kurugöl, geçtiğimiz yıl kuralık nedeni ile yok olma tehdidi yaşarken bu yıl yeniden su tutarak göçmen kuşlara ev sahipliği yaptı. Sivas’ın Hafik ilçesinde bulunan kuş gölü yaklaşık bir as..

Ünü Dünyaya Yayılan ‘Bayılan Horoz’ İngiltere’den Davet Aldı 03:18

Ünü Dünyaya Yayılan ‘Bayılan Horoz’ İngiltere’den Davet Aldı

Denizli’de horozunun öterken bayıldığını fark eden gencin sosyal medyaya yüklediği video, dünya genelinde ülkeden ülkeye yayılmaya başladı. Çin ve Japon medyasında günlerce konu olan ve son olarak İngiltere’deki bir şov ..

Aksekili Kadınlardan İmece Usulü Erişte 08:20

Aksekili Kadınlardan İmece Usulü Erişte

Antalya’nın Akseki ilçesinde yaşayan kadınlar, sofraların vazgeçilmez yemeklerinden olan erişteyi keserek kışa hazırlık yapmaya başladı. Mahallede komşuları ile bir araya gelen kadınlar, imece usulü özenle kestikleri eri..

Kastamonu'daki sel felaketi saniyeler içinde şehri yuttu! Vatandaşlar nereye kaçacağını şaşırdı 01:07

Kastamonu'daki sel felaketi saniyeler içinde şehri yuttu! Vatandaşlar

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde meydana gelen sel felaketinde can kaybı, Çatalzeytin ilçesinde heyelanda yaşamını yitiren 1 kişi ile 34'e yükseldi. İlçede arama- kurtarma çalışmaları sürüyor. Kastamonu'da çarşamba günü ..

1915 Çanakkale Köprüsü yolu için 6 tabliye montajı kaldı 05:33

1915 Çanakkale Köprüsü yolu için 6 tabliye montajı kaldı

Çanakkale Boğazı'nda Avrupa ve Asya kıtalarını ilk kez birbirine bağlayacak 1915 Çanakkale Köprüsü'ne, her biri 45 metre genişliğinde, 48 metre uzunluğunda ve 700 ton ağırlığındaki 81 tabliye blokunun montajı tamamlandı...