#Kabil ile habil

Karım öldükten sonra seninle evleneceğim! 12:33

Karım öldükten sonra seninle evleneceğim!

Ölüm ilanını yazdı, ortadan kayboldu. Müge Anlı cenazeme kaç kişi katılır diye merak ettiniz mi hiç diye sorup sabahtan beri bunu düşündüğünü söyledi. 50 yaşındaki Türkan Hanım’ın bunu düşündüğünü ve sosyal medyadan ölüm..

Kritik Erdoğan-Putin zirvesinde gündem ne? 02:22

Kritik Erdoğan-Putin zirvesinde gündem ne?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 29 Eylül'de Rusya'ya günü birlik bir ziyaret gerçekleştirecek. Erdoğan, ziyaret öncesi Dayanışma gereği farklı yaklaşımlar bekliyorum mesajı verdi. Soçi'de Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüşme ..

Payitaht Abdülhamid 3. Bölüm 2:17:34

Payitaht Abdülhamid 3. Bölüm

Sultan Abdülhamid (Bülent İnal), Hiram’ın (Berkan Şal) mesajlaşmasını çözmüştür. Hiram’ın kaçırılacağı saatte bir yemek daveti tertipler. Tüm Paşalar yemeğe davet edilmiştir. Sultan Abdülhamid saatini tam sekizde durduru..

  • Diziler tarafından
  • 52 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Kremlin Sözcüsü Peskov'un Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Söylediği Sözler Şaşırttı 01:42

Kremlin Sözcüsü Peskov'un Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Söylediği Sözler

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya-Ukrayna Savaşı’nda Türkiye’nin konumuna değinerek, “Türkiye çıkarlarına göre hareket ediyor ve gerektiği yerde açıkça ‘evet’ ya da ‘hayır’ diyebiliyor” ifadelerini kullanarak, “Moder..

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı 02:34

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı Başbakan Binali Yıldırım, 'Koalisyon güçleri içerisinde havadan müdahalede bizim hava kuvvetlerimiz de yer almıştır. 'Musul’da Türkiye’nin işi yok' diyenler cevabını almıştır..

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik 01:11

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik Meclis Araştırma Komisyonu'na konuşan Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, darbe girişimi akşamı sivillere silah vermediklerini söyledi. Ancak ihtiyaç duysay..

Analiz - Mercidabık'tan Fırat Kalkanı'na 04:21

Analiz - Mercidabık'tan Fırat Kalkanı'na

Analiz - Mercidabık'tan Fırat Kalkanı'na Osmanlı'nın cihan devleti olma yolunda en büyük zaferi olan Mercidabık Savaşı ile birlikte Suriye, Lübnan ve Filistin Osmanlı topraklarına katılıyor. Yavuz Sultan Selim'in muhteş..

Türk Olmak, Türk Demek Beklenilen Demektir 03:24

Türk Olmak, Türk Demek Beklenilen Demektir

Türk Olmak, Türk demek beklenilen demektir-Pelin Çift İle Gündem ... Pelin Çift ile Gündem Ötesi programına konuk olan Hacettepe Üniversitesi’nden Prof. Dr. Tufan Gündüz’ün bir hikaye ile anlattığı 'Türk Nedir'in mükem..

  • Cowboy tarafından
  • 1.831 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şampiyonluk oyununu 1 milyar kişi izleyecek 01:12

Şampiyonluk oyununu 1 milyar kişi izleyecek

New York'ta düzenlenen Dünya Şampiyonluğu Unvan Maçı'nda satrancın starı Norveçli Magnus Carlsen ile Rus Sergey Karjakin'in başabaş mücadelesi sürüyor. Az puan farkıyla önde olan Karjakin ile Carlsen bugün 10'uncu oyunda..

  • Cowboy tarafından
  • 951 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ülkeyi Avrupa Parlamentosu mu yönetiyor, bu ülkenin hükümeti mi yönetiyor? Size ne? Haddinizi bilin haddinizi, geçti o, onlar mazide kaldı. dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul B..

iPhone 7 Dünyanın En Güçlü Asiti İçerisine Atılırsa Ne Olur? 06:59

iPhone 7 Dünyanın En Güçlü Asiti İçerisine Atılırsa Ne Olur?

Birçok bilim insanı tarafından dünyanın en güçlü asiti olarak bilinen 'floroantimonik asit' iPhone 7 ile etkileşine girerse ne olur? Amansız sağlamlık testleri ile tanıdığımız TechRax kanalı bu sorunun cevabını yeni çalı..

  • Cowboy tarafından
  • 1.138 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İp Üstünde Sandalyeye Oturan Yetenek Abidesi Kadın 03:33

İp Üstünde Sandalyeye Oturan Yetenek Abidesi Kadın

Yetenek yarışmasındaki performansı ile izleyenlerin ağızlarını açık bırakan ip cambazı kadından muhteşem performans. İp cambazı kadın yetenekleri ile göz doldururken ipe koyduğu sandalyenin üzerine oturması ile salondan ..

  • Cowboy tarafından
  • 754 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Klasik Otomobil Son Modele Böyle Meydan Okudu 01:12

Klasik Otomobil Son Modele Böyle Meydan Okudu

Amerikan klasik otomobili son teknolojiye meydan okudu Chevrolet'in 50 yıl arayla üretilen iki otomobili çarpışma testinde karşı karşıya geldi. 1959 model Bel Air ile 2009 model Malibu'nun çarpışma testinde galip gelen t..

Chelsea Rakip Tanımıyor 05:50

Chelsea Rakip Tanımıyor

Premier Lig'de haftanın en önemli maçında Manchester City ile Chelsea karşı karşıya geldi. Dev maçı kazanan taraf ise 3-1 ile Chelsea olurken müsabakaya damgasını vuran isim 1 gol 1 de asist ile oynayan Costa oldu. Ma..

Avrupa yaşlanan halkıyla nasıl başa çıkacak ? 01:51

Avrupa yaşlanan halkıyla nasıl başa çıkacak ?

Avrupa da 500 milyon nüfus var. Bu Avrupa ölçeğinde bir bölge için fazla. Bu kadar çok nufüsun yüksek refah şartlarında yaşatılması güç. Ya sömürgecilik ile kaynak transferi yada düşük rekabet ortamında avantaj ile kayna..

Profesyonel Kayakçılara Taş Çıkartan 2 Yaşındaki Ufaklık 03:48

Profesyonel Kayakçılara Taş Çıkartan 2 Yaşındaki Ufaklık

Çocuğu ile muhteşem zamanlar geçiren babanın paylaştığı videolar göz dolduruyor. Son videosunda ise 2 yaşındaki çocuğu ile birlikte kayak yaptı. Yaşının henüz çok küçük olmasına rağmen ufaklık kayak yeteneği ile profes..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü' 08:17

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü'

Terör Uzmanı ve Yazar Mete Yarar, 15 Temmuz’un kahramanlarından bir tanesinin de ByLook operasyonlarını planlayan, bu operasyonu çok gizli bir şekilde yapan ve Türkiye’deki kripto örgütün ilk ana öğesini ve tüm mesajlaşm..

Almanya Başbakanı Merkel Ankara’da 02:00

Almanya Başbakanı Merkel Ankara’da

Başbakan Binali Yıldırım’ın daveti üzerine Türkiye’ye 1 günlük çalışma ziyareti gerçekleştirecek olan Almanya Başbakanı Angela Merkel’in uçağı, saat 13.00’te Ankara Esenboğa Havaalanıına iniş yaptı. Merkel ilk olarak Cum..

The Walking Dead 7. Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:34

The Walking Dead 7. Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Hikaye, çoğunlukla ana karakter Rick Grimes'ın grubunun, aylak sürüsünden uzak ve güvenli bir yer aradıkları Atlanta metropol bölgesi ile Amerika'nın Georgia eyaleti çevresindeki kuzey kırsal bölgede geçmektedir. Konu, y..

4 Yaşındaki Kızdan Muhteşem 'Tale As Old As Time' Performansı 02:47

4 Yaşındaki Kızdan Muhteşem 'Tale As Old As Time' Performansı

Babası tarafından şarkı söyleme yeteneği keşfedildikten sonra internette büyük beğeni ile izlenen videolara imza atan ufaklık Claire Ryan ile tanışın. Kendisi henüz 4 yaşında ama 1 yıldır şarkı videoları ile interneti ka..

  • PITIRCIK tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 8 yıl önce
1-Mazosizm'in Zirvesindeki Steve-O'dan Meme Arasına Basket Atma 01:24

1-Mazosizm'in Zirvesindeki Steve-O'dan Meme Arasına Basket Atma

Jackass'in efsane isme Steve-o yayınladığı videolar ile de adından sıkça söz ettiriyor. Mazosizm'in zirvesindeki adam daha önce Laura Lux ile gerçekleştirdiği meme arasına basket olayını şimdi Laci Kay Somers ile gerçek..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.656 görüntüleme
  • 8 yıl önce
2-Mazosizm'in Zirvesindeki Steve-O'dan Meme Arasına Basket Atma 01:27

2-Mazosizm'in Zirvesindeki Steve-O'dan Meme Arasına Basket Atma

Jackass'in efsane isme Steve-o yayınladığı videolar ile de adından sıkça söz ettiriyor. Mazosizm'in zirvesindeki adam daha önce Laura Lux ile gerçekleştirdiği meme arasına basket olayını şimdi Laci Kay Somers ile gerçekl..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.542 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Netflix'in Will Smith'li Filmi Bright'ın Fragmanı Yayınlandı 00:37

Netflix'in Will Smith'li Filmi Bright'ın Fragmanı Yayınlandı

Wil Smith ve Joel Edgerton'ın yer aldığı Neftlix orijinal yapımında Ejderha Dövmeli Kız ile yaptığı çıkış ile tanıdığımız Noomi Rapace'ı da görüyoruz. Ork ile bir insanın büyülü bir asayı koruyabilmek adına polislerle ve..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.292 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Enfes Bir Filme Hazır Olun! Baby Driver'dan İlk Fragman Geldi! 02:49

Enfes Bir Filme Hazır Olun! Baby Driver'dan İlk Fragman Geldi!

Oyuncu kadrosu ile dikkat çeken ve asksiyon dolu fragmanı ile göz dolduran Baby Driver, 2017'nin merakla beklenen enfes filmleri arasında yerini aldı. Edgar Wright’ın yönetmenlik koldtuğunda oturduğu ve Angel Elgort, Jam..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.659 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Cologne 4-2 Hertha Berlin Maç  Özeti  Hd İzle 18.03.2017 06:50

Cologne 4-2 Hertha Berlin Maç Özeti Hd İzle 18.03.2017

Köln 4-2 Hertha Berlin maç özeti izle 18 mart 2017 Almanya Ligi Maç Özetleri20 saat önceYorum yok 158 izlenme 00Favorilerime EkleGeniş Ekran Köln 4-2 Hertha Berlin maç özeti izle 18 mart 2017, Almanya Bundesliga 1 de 2..

Çil Horoz  Hülya Avşar Sabah Sporu 03:34

Çil Horoz Hülya Avşar Sabah Sporu

Filmde, evli bir adama âşık olan bir kadının hikâyesi anlatılır. Ayten iki üvey ablası ve eniştesi ile aynı evde yaşar. Bir fabrikada işçi olarak çalışan Ayten, mahalleden Hasan adında bir adama âşık olur. Evli olan Hasa..

Kukuli  Rock Yıldızı 00:20

Kukuli Rock Yıldızı

Birbirinden eğlenceli halleri ile bizi güldüren Kukuli bu kez de rock yıldızı oluyor. Eğitici çocuk şarkıları, öğretici videoları ve neşeli halleri ile kalbimizi kazanmış kahramanımız bakın neler yapıyor. Kukuli iş başı..

Elli Yılın İçinden 'Hatay'ın Kurtuluşu' izle 14:36

Elli Yılın İçinden 'Hatay'ın Kurtuluşu' izle

Programda Mondros Mütarekesi'nden sonra İngilizlerin Hatay'ı işgal etmesi, onları Fransızların izlemesi, 20 Ekim 1921'de Türkiye-Fransa arasında imzalanan Ankara İhtilafnamesi ile İskenderun Sancağı’na tanınan özel idare..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.123 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Bu Yaz Hangi Ünlüler Evleniyor! 03:36

Bu Yaz Hangi Ünlüler Evleniyor!

Yaz geliyor! Düğünler yaklaşıyor. 2016 yılının yaz aylarında ünlülerin evlilikleri magazin haberlerini doldurmuştu. Tarkan ile Pınar Dilek, Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu yaza damgas..

  • ANKA tarafından
  • 508 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kerimcan Durmaz'dan Gülme Krizine Sokan Taklit! 11:11

Kerimcan Durmaz'dan Gülme Krizine Sokan Taklit!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 28 Nisan 2017 Cuma günü yayınlanan 131. bölümünde Emine Aydın konseptince Kemal Doğulu ile nişanlandığını söyleyince Kemal Doğulu ile Emine dans etti. İvana Sert ise Emine'nin elbise ile yürüye..

  • ANKA tarafından
  • 1.000 görüntüleme
  • 7 yıl önce