#Kabil ile habil

Semavere Tekme Atan Dayının Bulunması! 05:06

Semavere Tekme Atan Dayının Bulunması!

Gaziantep'te arkadaşıyla kurguladığı 'korku anı videosu ile ailesini güldürmek isteyen Cahit Yılmaz, zamanından önce düşen varil nedeniyle gerçekten korkunca semavere tekme attı. Semaveri tekmeyle deviren fenomen köylü v..

  • PITIRCIK tarafından
  • 654 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz 04:38

Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Fırat Kalkanı operasyonu ile ilgili yaptığı açıklamada Dertleri Kuzey Suriye’de yeni bir devlet kurmak. Biz böyle bir devletin kurulmasına müsaade etmeyeceğiz, bu böyle bilinmeli dedi..

'FETÖ Soruşturması' Dediler, Milyonluk Vurgun Yaptılar 00:21

'FETÖ Soruşturması' Dediler, Milyonluk Vurgun Yaptılar

Kendilerini polis olarak tanıtan şahıslar, telefonla aradıkları vatandaşlara FETÖ ile ilgili çok gizli bir soruşturma yürüttüklerini söyleyerek, toplamda 1 milyon 257 bin TL'lik dolandırıcılık yaptı. Şahıslar, polisin dü..

Optikte Avrupa'nın Devleri Birleşiyor 00:49

Optikte Avrupa'nın Devleri Birleşiyor

Optik alanında Avrupa’nın en büyük iki şirketi, Ray- Ban gözlüklerinin üreticisi İtalyan Luxottica ile Fransız lens üreticisi Essilor birleşme kararı aldılar. 46 milyar euro tutarındaki Avrupa’nın sektördeki bu en büyük..

Kaymakam ve Belediye Başkanı Kaza Geçirdi 02:04

Kaymakam ve Belediye Başkanı Kaza Geçirdi

Manisa'nın Gördes ilçe Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin ile Belediye Başkanı Muhammet Akyol’un içerisinde bulunduğu araç, yoğun sis nedeniyle meydana gelen zincirleme kazaya karıştı. Kazada, Kaymakam Bilgin, Belediye Başkan..

Beşiktaş 3-0 Darıca Gençlerbirliği (Maç Özeti - 19 Ocak 2017) 05:29

Beşiktaş 3-0 Darıca Gençlerbirliği (Maç Özeti - 19 Ocak 2017)

Beşiktaş'ın rakibi Fenerbahçe oldu Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası D Grubu 5. haftasında Spor Toto 3. Lig ekibi Darıca Gençlerbirliği'ni 3-0 yendi. 3-0'lık galibiyetle gruptan lider çıkmayı garantileyen Beşiktaş, bir ..

  • Ömer tarafından
  • 728 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Elektrik Üreten Kıyafetlerde Gelinen Son Nokta 04:20

Elektrik Üreten Kıyafetlerde Gelinen Son Nokta

Almanya’nın başkenti Berlin’deki bu araştırma merkezinde bilim adamları siz yürürken nasıl enerji üretileceğiyle ilgili kafa yoruyor. Onlar ürünlerde farklı yapıdaki nano malzemeler kullanıyor. Bu sayede yürürken enerji ..

Fenerbahçe 3-0 Amed Sportif (Maç Özeti - 25 Ocak 2017) 03:12

Fenerbahçe 3-0 Amed Sportif (Maç Özeti - 25 Ocak 2017)

Ziraat Türkiye Kupası'nda son hafta heyecanı yaşanıyor. Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda Fenerbahçe evinde Amedspor' ağırladı. Gruptan 2. olarak çıkmayı garantileyen Fenerbahçe, kupadan elenen Amed Sportirf'i yenerek ta..

  • Ömer tarafından
  • 987 görüntüleme
  • 8 yıl önce
BND-FETÖ İşbirliği Belgelendi 02:36

BND-FETÖ İşbirliği Belgelendi

Alman İstihbaratının FETÖ ile işbirliği Arka Plan programında deşifre edildi. Programa konuk olan A Haber İstihbarat Müdürü Abdurrahman Şimşek şok etkisi yapacak ayrıntıları paylaştı. İşte o çarpıcı açıklamalar... 17 Ara..

Bakan Fikri Işık_ Yunanistan'ın Kararı Siyasi Bir Karardır 04:55

Bakan Fikri Işık_ Yunanistan'ın Kararı Siyasi Bir Karardır

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Yunanistan'ın darbeci askerlerle ilgili kararını sert bir dille eleştirerek, Bu karar yargısal adalet dağıtan bir karar değil, bu karar siyasi bir karardır. Yunanistan'ın biz bugüne kad..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'Bundan Sonraki Süreç Farklı Olacak' 01:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'Bundan Sonraki Süreç Farklı Olacak'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bölgede Suriye, Irak bu konu Türkiye-İngiltere arasında büyük önem ifade ediyor. Koalisyon güçleriyle Türkiye’nin işbirliğini bundan sonraki süreçte çok daha farklı bir konsepte oturt..

Buz Tutan Şadırvan Şelaleye Döndü 04:50

Buz Tutan Şadırvan Şelaleye Döndü

Doğu Anadolu Bölgesinde etkili olan kar yağışı bölgede yüzlerce köy yolunu ulaşıma kapattı. Belediyeler, Karayolları ve İl Özel İdare ekipleri aralıksız karla mücadele çalışması yapıyor. Gece ve gündüz soğukların hüküm s..

Kainat Güzeli 64 Yıl Sonra Fransa'dan 00:46

Kainat Güzeli 64 Yıl Sonra Fransa'dan

2016 Kainat Güzellik Yarışması’nda tacın sahibi Fransa’yı temsil eden İris Mittenaere oldu. Filipinler’de, bu yıl 65’ncisi düzenlenen yarışmada final heyecanını Miss Fransa ile Haiti’den Raquel Pelissier yaşadı. Kainat..

Nilhan Osmanoğlu’ndan Kılıçdaroğlu'na Yanıt 04:25

Nilhan Osmanoğlu’ndan Kılıçdaroğlu'na Yanıt

Sultan II. Abdülhamid'in torunu Nilhan Osmanoğlu, cumhurbaşkanlığı sistemine neden “evet” dediği konusunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na cevap vererek, “Bizim canımıza yetti parlamenter sistem artık” dedi. G..

Türk Jetleri Vurdu Deaş'lı 14 Terörist Öldürüldü 00:19

Türk Jetleri Vurdu Deaş'lı 14 Terörist Öldürüldü

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında icra edilen hava harekatı ve çatışmalarda gün içerisinde 14 DEAŞ terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiğini bildirdi. TSK, DEAŞ başta olmak üzere ..

Ukraynalı Gelin Müslüman Oldu 05:37

Ukraynalı Gelin Müslüman Oldu

Ereğli ilçesinde yaşayan Ziraat Odası Başkanı Adil Pulat ve Nevin Pulat’ın oğlu Alican Pulat (30) Bodrum’da tanıştığı Ukraynalı Inna Besborodova (26) ile dünya evine girdi. Eşi Alican Pulat’ın memleketi Kdz. Ereğli’ye ge..

 ABD Savunma Bakanı Mattis Kuzey Kore'yi Uyardı 00:38

ABD Savunma Bakanı Mattis Kuzey Kore'yi Uyardı

Güney Kore’yi ziyaret eden ABD Savunma Bakanı James Mattis, Kuzey Kore’nin olası bir saldırısına etkili bir şekilde cevap verileceği uyarısında bulundu. İlk yurt dışı ziyaretini bugün Seul’e yapan Mattis Güney Koreli me..

Kerimcan Durmaz Fatih Ürek benim herşeyim 02:07

Kerimcan Durmaz Fatih Ürek benim herşeyim

Winter Fest için Uludağ'da bulunan sosyel medya fenomeni Kerimcan Durmaz, şarkıcı Fatih Ürek'e övgüler yağdırdı. Uludağ'da gerçekleşen ve yüzlerce gencin yoğun ilgi gösterdiği Winter Fest, dün gece kış turizminin gözbebe..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.396 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yeni Gelin 1.Tanıtım - Çok Yakında Show TV'de başlıyor! 00:55

Yeni Gelin 1.Tanıtım - Çok Yakında Show TV'de başlıyor!

Yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğdu'nun üstlendiği, Show TV'nin heyecanla beklenen dizisi Yeni Gelin in ilk tanıtımı yayınlandı. Etkileyici müziği ve doğal görüntüleri ile dikkat çeken tanıtımda Jessica May güzelliği ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 601 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fikret Orman_ 'Tüm Spor Kamuoyundan Özür Diliyorum 04:09

Fikret Orman_ 'Tüm Spor Kamuoyundan Özür Diliyorum

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe ile oynanan kupa derbisinde yaşananlardan dolayı üzgün olduğunu belirtti. Fikret Orman, Bizim kendi adımıza yaptığımız bir hata varsa tüm spor kamuoyundan özür diliyorum ..

Efes Rövanşı Aldı Abdi İpekçi'de Müthiş Geri Dönüş 03:00

Efes Rövanşı Aldı Abdi İpekçi'de Müthiş Geri Dönüş

Anadolu Efes THY Avrupa Ligi'nin 22. hafta maçında İtalya'nın EA7 Emporio Armani Milan ekibini 90-86 yendi. Anadolu Efes, bu sonuçla ligde 11. galibiyetini elde ederken, İtalya temsilcisi ise 15. kez mağlup oldu. Karşı..

İnşallah Bir Gün Real Madrid Formasını Giyerim 00:53

İnşallah Bir Gün Real Madrid Formasını Giyerim

Medipol Başakşehir'in ara transfer döneminde Gençlerbirliği'nden kadrosuna kattığı 21 yaşındaki orta saha oyuncusu İrfan Can Kahveci, kariyerinde bir gün Real Madrid forması giymeyi istediğini söyledi. İrfan Can Kahveci..

Dodan Özer - Ötme Bülbül (O Ses Türkiye Düello) 02:01

Dodan Özer - Ötme Bülbül (O Ses Türkiye Düello)

Ötme bülbül ötme şen değil bağım Dost senin derdinden ben yana yana Tükendi fitilim eridi yağım Dost senin derdinden ben yana yana Deryaya yönelmiş sellere döndüm Vakitsiz açılan güllere döndüm Ateşi kararmış küll..

Flynn'in İstifasına Moskova'dan Tepkiler Gecikmedi 01:06

Flynn'in İstifasına Moskova'dan Tepkiler Gecikmedi

ABD Başkanı Donald Trump’ın Ulusal Güvenlik Danışmanı Michael Flynn’ın istifa haberi Moskova’da yankı buldu. Kremlin olaya temkinli yaklaştı, Devlet Başkanı Vladimir Putin’in sözcüsü Dmitry Peskov, bu istifanın ‘Amerikal..

PSG 4-0 BARCELONA  14.02.2017 16:08

PSG 4-0 BARCELONA 14.02.2017

PSG, Barça'yı sahadan sildi! Paris Saint Germain 4 - 0 Barcelona 18' 1 - 0 Angel Di Maria 40' 2 - 0 Julian Draxler 55' 3 - 0 Angel Di Maria 72' 4 - 0 Edinson Cavani Fransa Ligi'nde zirve takibini sürdüren Paris Saint ..

  • JokerS tarafından
  • 1.112 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Binali Yıldırım Almanya'da 00:44

Başbakan Binali Yıldırım Almanya'da

Başbakan Binali Yıldırım, özel uçak TUR ile TSİ 22.50'de Almanya'nın Münih kentine geldi. Başbakan Binali Yıldırım'ı, Münih Franz Josef Strauss Havalimanı'nda, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve eşi Hülya Çavuşoğlu, ..

Manchester City 5-3 Monaco (Maç Özeti - 21 Şubat 2017) 10:49

Manchester City 5-3 Monaco (Maç Özeti - 21 Şubat 2017)

Manchester City önce öldü, sonra dirildi, Monaco'yu fena devirdi!: 5-3 Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Etihad'da nefesler kesildi. Maç boyu gol sağanağının dinmediği karşılaşmanın galibi, 5-3 ile Manchester City..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.144 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yeni Gelin 2.Tanıtım - Çok Yakında Show TV'de Başlıyor! 01:18

Yeni Gelin 2.Tanıtım - Çok Yakında Show TV'de Başlıyor!

Yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğdu'nun üstlendiği, Show TV'nin heyecanla beklenen dizisi Yeni Gelin in ilk tanıtımı yayınlandı. Etkileyici müziği ve doğal görüntüleri ile dikkat çeken tanıtımda Jessica May güzelliği ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Legion 1.Sezon 4.Bölüm Fragmanı 00:32

Legion 1.Sezon 4.Bölüm Fragmanı

X-Men'in spin-off serisi olarak bilinen Legion Marvel Comics kurgusal karakteri olup, Chris Claremont tarafından yazılmış ve sanatçı Bill Sienkiewicz tarafından çizilmiştir. Karakter ilk kez Marvel Comics'in New Mutan..

Homeland 6.Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle 47:20

Homeland 6.Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle

‘Homeland’, ‘küresel düzen’ ile ‘küresel düzen karşıtlığı’ arasındaki mücadeleye Amerika penceresinden ancak Amerika-yanlısı olmadan bakma gayretinde bir dizi. Bu nüansı kaçırırsanız diziyi kolayından Amerikancı-propagan..

  • Tv Series tarafından
  • 32.492 görüntüleme
  • 8 yıl önce