#Kabil ile habil

Darüşşafaka Doğuş, Euroleague'e Veda Etti 02:09

Darüşşafaka Doğuş, Euroleague'e Veda Etti

THY Euroleague çeyrek final serisi 4.maçında Darüşşafaka Doğuş ile Real Madrid İstanbul’da karşılaştı. Mücadeleyi 78-89 kazanan Real Madrid seriyi 3-1’e getirerek Fenerbahçe ve CSKA Moskova’dan sonra adını Final Four’a ..

Galatasaray - Fenerbahçe 0 1 Maç Özeti  (23 Nisan 2017) 03:28

Galatasaray - Fenerbahçe 0 1 Maç Özeti (23 Nisan 2017)

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki derbiyi konuk takım uzatma dakikalarında Josef'in attığı golle 1-0 kazandı. Fenerbahçe'yi konuk eden Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor, son oynadıkla..

  • PengoTV tarafından
  • 2.936 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güler Duman - Vefasız Türkü 05:02

Güler Duman - Vefasız Türkü

Vefasız yar aşkın ile ben yandım Gittiğin o yerden gelirsin sandım Şahin gibi semalarında döndüm Göremedim seni döndüm ağladım Yazılmış anlıma bu karayazı İndirdi yüreğe derin bir sızı O yari gördünmü sehir yıldızı Göre..

Fenerbahçe 2 - 1 Ç.Rizespor Maç Özeti İzle 03:30

Fenerbahçe 2 - 1 Ç.Rizespor Maç Özeti İzle

Fenerbahçe 2-1 Rizespor 30 Nisan 2017 Maç Özeti Türkiye Süper Ligi Maç Özetleri33 dakika önceYorum yok 622 izlenme 00Favorilerime EkleGeniş Ekran Fenerbahçe 2-1 Rizespor 30 Nisan 2017 Maç Özeti,Türkiye Süper Lig de 29...

O Elbiseyi Paris'ten Almıştım Ben 00:54

O Elbiseyi Paris'ten Almıştım Ben

Pervin kızı Gül ile birlikte yaşamaktadır. Ana kız borçlu oldukları esnafı paşa dedelerinden miras kaldı diye kandırıp veresiye bir yaşam sürmektedirler. Pervin de zaten Gül'ü zengin biriyle evlendirmek istemektedir. Bak..

Düğün Salonuna Kayıkla İnerken Yere Düşen Çift 00:14

Düğün Salonuna Kayıkla İnerken Yere Düşen Çift

Trabzon'un Sürmene ilçesinde İsmail Kılıç, kardeşi ve arkadaşı ile işlettikleri düğün salonunda geliştirdikleri sistem ile gelin ve damadı balıkçı kayığı ile uçurarak salona indiriyor.Yaklaşık 5 bin liraya mal olan kayığ..

  • JET TV tarafından
  • 705 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kara Yazı 4.Bölüm- Halil ve Derya Karşı Karşıya! 06:51

Kara Yazı 4.Bölüm- Halil ve Derya Karşı Karşıya!

Derya, oğlu Ali'yi almak için hastaneden kaçmıştır. Derya, Ali'yi aldıktan sonra Oğuz Karahan'ın planını yerine getiren Erdem ile birlikte boş bir binaya götürülür. Oğuz Karahan, Halil'i arayıp Derya'nın bulunduğu deponu..

  • ANKA tarafından
  • 944 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arıza Arabada Değil Bende 01:06

Arıza Arabada Değil Bende

Doğan (Kartal Tibet) tamirhanede çalışan fakir bir gençtir. Babası bir barda çalışan Tülin (Zuhal Aktan) ile duygusal bir ilişkisi vardır. Babasının patronu Vural’ın (Önder Somer)Tülin’de gözü vardır. Ve genç kızı sürekl..

Fetö'nün  Mahrem Yapılanması Operasyonu  7 Kişi Tutuklandı 00:39

Fetö'nün Mahrem Yapılanması Operasyonu 7 Kişi Tutuklandı

Mersin'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan 12 şüpheliden 7'si tutuklandı.Alınan bilgiye göre, yürütülen soruşturma kapsamında FETÖ/PDY'nin mahrem yapı..

Vatanım Sensin 27.Bölüm - Beni Sevdiğini Söyle! 05:15

Vatanım Sensin 27.Bölüm - Beni Sevdiğini Söyle!

Yıldız ile Ali Kemal yüzleşiyor! Hissettiklerini söylemesi konusunda Ali Kemal'i köşeye sıkıştıran Yıldız, duymak istediği cevabı alabilecek mi? Ali Kemal, Leon'u ihbar edenin Yıldız olmadığını öğrenir. Leon konusunda Yı..

  • ANKA tarafından
  • 733 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayat Şarkısı 53.Bölüm - Süper İkili Ayrılıyormu 04:48

Hayat Şarkısı 53.Bölüm - Süper İkili Ayrılıyormu

İlk tanıştıkları andan itibaren birbirlerinin ortağı ve en yakın arkadaşları olan Hülya ile Mahir, yol ayrımına gelirler. Büyük ortaklık bitecek mi? Kerim'in kendisini terk ettikten sonra Almanya'ya gitmesiyle, Hülya'da ..

  • ANKA tarafından
  • 1.087 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bodrum Masalı 37.Bölüm - Ayrılık  O Kadar Kolaymı 02:53

Bodrum Masalı 37.Bölüm - Ayrılık O Kadar Kolaymı

Su ile Kelebek, yaşadıklarını değerlendiriyorlar; aralarında ayrılık rüzgarları esmeye başlıyor! Yıldız ile Faryalı arasındaki problemler, herkesi etkilemeye başlar. Maya'nın gelmesiyle eski günlerine dönmekte zorlanan i..

  • ANKA tarafından
  • 1.507 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bodrum Masalı 37.Bölüm - Sürpriz Ayrılık! 05:56

Bodrum Masalı 37.Bölüm - Sürpriz Ayrılık!

Ateş'in kendisine hak vermediğini düşünen Aslı, ondan ayrılma kararı alıyor. Annesi Maya ile babası Faryalı'yı yıllar sonra bulan Aslı'nın mutluluğu uzun sürmez. Yıldız ile Faryalı'nın birbirlerini hala sevmeleri, Faryal..

  • ANKA tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Malı 1. Bölüm Fragmanı 01:04

Türk Malı 1. Bölüm Fragmanı

Başrollerini Mehmet Ali Erbil ve Şafak Sezer paylaştığı Türk Malı, 28 Mayıs Pazar günü 20.00'da Star TV'de ekran macerasına başlayacak. Yayınlandığı dönem milyonlarca kişinin gönlüne taht kuran ve espirileri ile dillerd..

Yaşlı Kadın Bu Kazada Hayatını Kaybetti 00:32

Yaşlı Kadın Bu Kazada Hayatını Kaybetti

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde kamyonun çarptığı yaşlı kadın hayatını kaybetti. Kaza, akşam saatlerinde Darıca Kazım Karabekir Mahallesi Şehit Gaffar Okan Caddesi ile İstasyon Caddesi kesişiminde meydana geldi. İddiaya gör..

Vatanım Sensin 28.Bölüm- Leonun Gerçek Vazifesi Ne 03:48

Vatanım Sensin 28.Bölüm- Leonun Gerçek Vazifesi Ne

Vatanım Sensin 28. Bölüm'de; Hilal'in hayatı ile tehdit edilen Leon, Vasili'nin verdiği görevleri yerine getirmek zorundadır. Vasili ile konuşan Leon, babasının Yörüklerin katledilmesi için emir verdiğine inanamaz ve ger..

  • ANKA tarafından
  • 597 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatanım Sensin 28.Bölüm- Hilalin Göz Yaşartan İtirafı! 05:06

Vatanım Sensin 28.Bölüm- Hilalin Göz Yaşartan İtirafı!

Vatanım Sensin 28. Bölüm'de; Hilal ile Leon arasında bir sevda olduğunu Veronika'dan öğrenen Azize, Hilal ile bu durumu konuşmak ve gerçekleri kızının ağzından duymak ister. Anne-kız arasında geçen konuşma duygusal anlar..

  • ANKA tarafından
  • 1.012 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane 17.Bölüm - Kaldığımız Yerden Devam! 04:26

Adı Efsane 17.Bölüm - Kaldığımız Yerden Devam!

Melis, babası Tarık tarafından Hakan'ın tehdit edildiğini ve kendisini bu yüzden bıraktığını anlıyor. Gerçekleri öğrenen Melis, Hakan ile arasını düzeltmek için elinden geleni yapıyor. Hakan ile Tarık'ın konuşmalarına ku..

  • ANKA tarafından
  • 571 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatanım Sensin 29.Bölüm - Yunan Ordusu İçindeki Hain Kim 05:18

Vatanım Sensin 29.Bölüm - Yunan Ordusu İçindeki Hain Kim

Tevfik, Vasili'ye Cevdet'in kendisine ihanet ettiğini söylüyor; Vasili ile Cevdet arasında büyük yüzleşme gerçekleşiyor! Köşeye sıkışan Tevfik, son kozunu oynamak için Vasili ile ormanda buluşur. Ona, Cevdet'in bir vatan..

  • ANKA tarafından
  • 1.128 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tavada Kol Böreği Tarifi Pratik Ispanaklı Börek 03:16

Tavada Kol Böreği Tarifi Pratik Ispanaklı Börek

Son zamanlarda sizlerden de gelen talep üzerine tavada pratik bir şekilde yapabileceğiniz tarifler paylaşmaya dikkat ediyoruz. Bu videomuz da da kış mevsiminin en sevilen sebzelerinden olan ıspanağı kullanarak güzel bir ..

Rulo Köfte Tarifi 03:55

Rulo Köfte Tarifi

Bugün sizlere rulo köfte tarifini paylaşacağız. Dalyan köfte severlerin beğenecek yiyeceğini düşündüğümüz çok lezzetli fırın köfte tarifimiz artık kanalımıza eklendi. İçerisi birbirinden nefis malzemeleri ile zenginleşti..

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi 02:42

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi

Hazır yufkadan kolay ve leziz tarifler hazırlamak isteyenler için güzel bir tavuklu şiş mantısı tarifi hazırladık ve sizlerle paylaşıyoruz. Soslanan tavuklar ile şişe sarılan kızarmış çıtır yufkaların üzerindeki baharatı..

Çeşmi Nigar Çorbası Tarifi 02:20

Çeşmi Nigar Çorbası Tarifi

Osmanlı zamanından günümüze kadar gelen nefis bir çorba tarifi. Adından da belli olduğu gibi Osmanlı zamanından gelen bu çorba tarifini çok beğeneceksiniz. Evde olan malzemelerle pratik bir şekilde hazırlanan çorba tari..

İlhan Talu  Mehmet Partigöç'ün Fetö’cü Olduğunu Biliyorum 02:14

İlhan Talu Mehmet Partigöç'ün Fetö’cü Olduğunu Biliyorum

Ankara 17. Ağır Ceza Mahkemesince Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'ndeki salonda görülen Genelkurmay çatı davasının 5. Celsesinesi başladı. Günler ilerledikçe duruşmada ilginç anlar yaşanmaya devam ediyor. Dün bir ask..

Bodrum Masalı 40. Bölüm Fragmanı İzle 01:00

Bodrum Masalı 40. Bölüm Fragmanı İzle

Yıllardır birbirlerini bekleyen Faryalı ile Yıldız, nihayet yeniden bir araya gelmişlerdi. Hemen akabinde Aslı'nın, Maya ile Faryalı'nın kızı olduğunu öğrenmiş; ikili arasına bir duvar daha örülmüştü. Maya'nın Bodrum'a g..

Payitaht Abdülhamid  Naime Sultan - Beyaz Gelinliğin Tarihi 01:46

Payitaht Abdülhamid Naime Sultan - Beyaz Gelinliğin Tarihi

Fatıma Naime Sultan), Sultan II. Abdülhamid'in ve Bidâr Kadınefendi'nin kızı. Doğumundan 26 gün sonra babası II. Abdülhamid tahta çıktı. İlk talibi olan Mısır Hıdivi Abbas Hilmi Paşa siyasi sebeplerden dolayı reddedildi...

  • ANKA tarafından
  • 1.345 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayat Şarkısı 57. Bölüm Fragmanı ( Final Fragmanı ) 00:43

Hayat Şarkısı 57. Bölüm Fragmanı ( Final Fragmanı )

Cevher Ailesi’nin başına gelen kötü olaylardan sonra psikolog Tamer, tüm ailenin gündemine oturur. Hülya ile başlayan seanslar, Kerim’in de katılımıyla devam etmişti. Bu kez sıra Bayram Cevher’e gelir. Bayram Cevher’in g..

Vatanım Sensin 30.Bölüm - Ali Kemal Gerçek Ailesini Öğreniyor! 05:54

Vatanım Sensin 30.Bölüm - Ali Kemal Gerçek Ailesini Öğreniyor!

Cevdet'in yazdığı mektupta Vasili ve Veronika, Ali Kemal'in gerçekte kendi oğulları olduğu gerçeğiyle yüzleşiyorlar. Cevdet hakkındaki hakikatin çıkması, Vasili'yi harekete geçirir. İlk olarak İzmir'e geldiği günden beri..

  • ANKA tarafından
  • 772 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Baskın 2 Film İzle 2:30:27

Baskın 2 Film İzle

Baskın 1 filmi ile oldukça büyük izleyici kitlesini sevindiren filmin devamı olan Baskın 2 filminde kahramanımız Rama zorlu bir baskın ile çökerttiği çete yüzünden yer altı dünyasının daha büyük isimlerinin dikkatini üze..

  • Tv Series tarafından
  • 25.454 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hız Tutkusu Film İzle 2:10:42

Hız Tutkusu Film İzle

Hız Tutkusu – Need for Speed (2014) 1080p Türkçe Dublaj izle FİLM ÖZETİ Hız Tutkusu - Need for Speed filminin konusu, Tobey Marshall çok çalışkan ve bir o kadar da dürüst birisidir. Marshall Motors isimli oto tamircisi a..

  • Tv Series tarafından
  • 22.138 görüntüleme
  • 7 yıl önce