#Kabil ile habil

Sibel Can Sahnede Engincan Çapkınlıkta! 11:43

Sibel Can Sahnede Engincan Çapkınlıkta!

Sibel Can önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi’nde 3 bin kişiye konser verdi.Sibel Can'ın sahnede olduğu anlarda ise oğlu Engincan bir barda eğleniyordu.Engincan Ural ise en son Hakan Sabancı ile gecelerde görüntülenmi..

  • ANKA tarafından
  • 1.163 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Piyaz Tarifi 08:50

Piyaz Tarifi

Piyaz nasıl yapılır ? Tarifin püf noktaları, binlerce yemek tarifi ve daha fazlası. Piyaz salatası, haşlanmış kuru fasulye ile yapılan oldukça lezzetli bir salata türüdür. Özellikle ızgara köfte ile harika bir uyumu vard..

Nintendo Switch'i Su Jetiyle Kestiler! 07:31

Nintendo Switch'i Su Jetiyle Kestiler!

Nintendo'nun satışa yeni sunduğu oyun konsolu şirket tarihinin en hızlı satan oyun konsolu olmayı başarırken Waterje de bu konsol ile ilgili bir çalışma yaptı. Su jeti ile ortadan ikiye ayırdıkları objelerle isimlerini s..

  • PITIRCIK tarafından
  • 854 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Almanya ve Türkiye arasındaki gerginlik devam ediyor 01:33

Almanya ve Türkiye arasındaki gerginlik devam ediyor

Türkiye'de hapsedilen Alman gazeteci Deniz Yücel ve Almanya'da iptal edilen Türk bakanların toplantılarının ardından, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı Nazi benzetmesi ile birlikte doruğa çıkan Alman-Türk ilişkilerindeki ..

Amazon’un Yapay Zekası Alexa 'CIA'le Bağlantın Var mı' Sorusunda Kendini Kapattı 00:43

Amazon’un Yapay Zekası Alexa 'CIA'le Bağlantın Var mı' Sorusunda Kendi

Amazon'un adından sıkça söz ettiren yapay zekası Alexa son videosu ile biraz üzdü. İlk sorularda gayet güzel cevap veren Alexa daha sonra CIA ile bağlantın var mı sorusunda ise kendini kapatıp mavi ekran verdi. İlk başta..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.660 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Balıkesirspor 1-1 Sivasspor Maç Özeti  Hd İzle  13.03.2017 03:26

Balıkesirspor 1-1 Sivasspor Maç Özeti Hd İzle 13.03.2017

TFF 1. Lig'de 7. Hafta Maçında Balıkesirspor ile Sivasspor ile Karşı Karşıya Geldi. Balıkesir Atatürk Stadı'nda Oynanan Karşılaşma Karşılıklı Atılan Gollerle 1-1 Berabere Tamamlandı...

Hollanda'da Seçim Öncesi Liderler Arasında Münazara 02:00

Hollanda'da Seçim Öncesi Liderler Arasında Münazara

Hollanda, Türkiye ile krizin gölgesinde yarın yeni başbakanını seçmek üzere sandığa gidiyor. Başbakan adayları dün canlı yayında münazarada karşı karşıya geldi. Münazaranın gündeminde Türkiye ile yaşanan diplomatik kriz ..

Jose Mourinho Ve Antonio Conte Kapışması 00:37

Jose Mourinho Ve Antonio Conte Kapışması

FA Cup çeyrek final maçında Chelsea sahasında Manchester United'ı 1-0 yenerek yarı finale yükseldi ve Tottenham Hotspur ile eşleşti. Maçın içinde bir pozisyonda hakeme itiraz eden Conte, bir anda Mourinho ile burun burun..

  • PITIRCIK tarafından
  • 642 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Arılar Neden Ölüyor 04:52

Arılar Neden Ölüyor

Muğla, Bursa, Balıkesir, Tunceli ve son olarak da Adana ile Hatay. Türkiye'de toplu arı ölümleri devam ediyor. Adana ve Hatay'da yetiştiriciler, arı ölümleri nedeniyle sıkıntılı günler yaşıyor. Arıların ölüm nedeninin ne..

Sevil Özen - Taşta mı Yalan 04:57

Sevil Özen - Taşta mı Yalan

Seni sevdiğime inanmadın ki Her gece gördüğüm düşte mi yalan Aşkın ile oldum deli derbeder Gözlerimden akan yaşta mı yalan Aşkın bu gönlümde indi derine Ümidim yok bugün ile yarına İnan ki sevdiğim senin yerine B..

AB-Türkiye İlişkileri Nereye Gidiyor 01:25

AB-Türkiye İlişkileri Nereye Gidiyor

Avrupa Birliği ile Türkiye arasında ipler iyice gerildi. Türkiye ile Hollanda arasında yaşanan siyasi kriz durulmuyor. Avrupa Parlamentosu'nda da tartışmalar alevlendi. Avrupa Parlamentosu'nun en büyük grubu olan Avrupa..

Monaco - Manchester City 3-1 Maç Özeti - Hd 15.03. 2017 03:45

Monaco - Manchester City 3-1 Maç Özeti - Hd 15.03. 2017

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda ilk maçı 5-3 kaybeden Monaco sahasında Manchester City'i 3-1 yenerek çeyrek finale yükseldi. Stade Louis II'de oynanan mücadelenin 8. dakikasında Kylian Mbappe ile öne geçen Monaco, 2..

Cumhurbaşkanı Kenan Sofuoglunu ve Ailesini Ziyaret Etti 00:34

Cumhurbaşkanı Kenan Sofuoglunu ve Ailesini Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nu evinde ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış töreni dolayısıyla geldiği Sakarya'da, Sofuoğlu ile görü..

Highlights- Anadolu Efes Istanbul-Maccabi FOX Tel Aviv - 02:07

Highlights- Anadolu Efes Istanbul-Maccabi FOX Tel Aviv -

Anadolu Efes İkinci Yarıda Jayson Granger ile Yakaladığı İvme ile Rakibi Maccabi FOX Tel Aviv’i Mağlup Etti...

Ölene Kadar  10 . Bölüm   Fragmanı 00:50

Ölene Kadar 10 . Bölüm Fragmanı

ölene kadar yeni bölüm nefesleri kesiyor. Dağhan sonunda oğlunun kim olduğunu öğreniyor.Selvi'nin gerçekte kim olduğunu öğrenen dağhanın tepkisi ne olacak. yıllar önce kendisinin hapis yatmasına neden olan gizli tanık'ın..

Rafadan Tayfa 25.Bölüm İzle 12:54

Rafadan Tayfa 25.Bölüm İzle

Mert ve Kamil eğlenceli bir şekilde dama oynamaktadır. Sonra mahalle de aralıklı olarak ses ile birlikte sarsıntılar olur. Az sonra bu olayın nedeninin Hayri'nin hıçkırığı olduğu anlaşılır. Tayfa el birliği ile Hayri’nin..

Adı Efsane 9. Bölüm Fragmanı 00:45

Adı Efsane 9. Bölüm Fragmanı

Adı Efsane 9. Bölüm Fragmanı yayında! Hakan ile Sibel yüzleşiyor; Bahar öğretmen ile Tarık'ı hangi tehlike bekliyor?..

G20 Toplantılarında ABD Çatlağı 01:43

G20 Toplantılarında ABD Çatlağı

G20 ülkeleri maliye bakanları ile merkez bankası başkanlarının Almanya'nın Baden-Baden kentindeki toplantısı ikinci gününde devam etti. Toplantıda para politikası, finans dünyasının istikrarı ve rekabet koşullarının yan..

Eskişehirspor 4 – 0 Göztepe Maç Özeti 19.03.2017 04:14

Eskişehirspor 4 – 0 Göztepe Maç Özeti 19.03.2017

TFF 1. Lig'de 25. hafta heyecanı yaşanıyor. 25. haftada Eskişehirspor evinde Göztepe'yi ağırladı. Ligin zirvesini yakından ilgilendiren mücadeleden Eskişehirspor 4-0'lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. Eskişehirspor da..

Doktorlara Sosyal Medya Ayarı 01:37

Doktorlara Sosyal Medya Ayarı

Türk Tabipler Birliği'nden doktorlara ve sağlık kuruluşlarına sosyal medya ayarı geliyor. Hazırlanan 22 maddelik kılavuz ile artık doktorlar hasta gizliliğini ihlal eden görüntüleri sosyal medya hesaplarında paylaşamayac..

Banu Alkan- Herkes Haddini Bilecek! 02:18

Banu Alkan- Herkes Haddini Bilecek!

Banu Alkan, Hülya Avşar ile ilgili neler dedi? Lerzan Mutlu, Banu Alkan'a Sinema'da, Banu Alkan'a rakip çıkarmaya çalıştılar da ayağını kaydırdığınız birisi oldu mu? diye sordu! Banu Alkan, Hülya Avşar ile anısını da a..

  • ANKA tarafından
  • 1.106 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İtalya Ligi'nde Haftanın En Güzel Golleri 02:12

İtalya Ligi'nde Haftanın En Güzel Golleri

Milan'ın şampiyonluğu ile biten İtalya Seria A'da nefes kesen bir sezon geride kaldı. Napoli ve İnter'in Milan'ı zorladığı ligte düşen takımlar Sampdoria, Brescia ve Bari oldu. 38 hafta birbirinden ilginç ve keyifli maçl..

Emine Aydın Kemal Doğuluyu Fena Kızdırdı! 08:44

Emine Aydın Kemal Doğuluyu Fena Kızdırdı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 23 Mart 2017 Perşembe günü yayınlanan 100. bölümünde Bahar Candan ile Dilara Taşkın'ın arası bozuldu. Bahar dün Dilara ve Duygu Çevik ile dışarı çıkacakları için erkek arkadaşını da çağırdığını..

  • ANKA tarafından
  • 941 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kukuli  Arkadaşım Eşek Çocuk Şarkıları 02:58

Kukuli Arkadaşım Eşek Çocuk Şarkıları

Kukuli ve arkadaşları bu kez eğitici çocuk şarkıları ile nesillerin kalbine taht kurmuş Barış Manço’nun en sevilen şarkılarından “Arkadaşım Eşek” ile karşımızda...

Kukuli  Arkandan Ağlar 01:58

Kukuli Arkandan Ağlar

Bu kez sevimli dostlarımız “Arkandan Ağlar” şarkısı ile çocuklarımıza tabaklarında neden yemek bırakmamaları gerektiğini anlatıyor. O halde tabağımızdaki yemekleri yemezsek gerçekten üzülürler mi? Kukuli ile öğrenmeye ha..

Kukuli  Pantomim Şov 00:21

Kukuli Pantomim Şov

Kukuli ve afacan arkadaşları ile yepyeni oyunlar keşfetmeye hazır mısınız? Eğlenceli olduğu kadar öğretici çocuk videolarıyla sevgimizi kazanan kahramanımız ile pantomim öğrenme zamanı! Tiyatro sanatının bir parçası ola..

Cehennem - Inferno Film İzle 2:01:35

Cehennem - Inferno Film İzle

Cehennem - Inferno filminin konusu, Çok ünlü bir semboloji uzmanı olan Robert Langdon, Dante ile ilgili ipuçları peşindeyken kendini birden bire Floransa'da bir hastanede bulur. Son bir kaç güne dair olayların hiçbirini ..

  • Tv Series tarafından
  • 10.892 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beyin Gücüyle Kontrol Edilebilen Robot 00:48

Beyin Gücüyle Kontrol Edilebilen Robot

Massachusetts Teknoloji Enstitüsü'nün (MIT) Bilgisayar Bilimi ve Yapay Zeka Laboratuvarı’nın Boston Üniversitesi ile geliştirdiği sistem, beyin sinyalleri ile robotu kontrol etme imkanı sağlıyor...

  • Umut Tv tarafından
  • 763 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beyaz Kim Milyoner Olmak İster Yarışmasına Çıkarsa (Beyaz Show - 24 Mart 2017) 03:48

Beyaz Kim Milyoner Olmak İster Yarışmasına Çıkarsa (Beyaz Show - 24 Ma

Beyaz’dan harika bir skeç daha! Beyaz, “Kafa Yerleştirme” yöntemi ve Fevzi Going tiplemesi ile katıldığı “Kim Milyoner Olmak İster” yarışmasında, Murat Yıldırım ile neler yaşadı?..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.336 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tolga Yediği Golle Taraftarını Kızdırdı (Beşiktaş 1-3 Astra Giurgiu) 00:21

Tolga Yediği Golle Taraftarını Kızdırdı (Beşiktaş 1-3 Astra Giurgiu)

Beşiktaş, Vodafone Arena'da Astra Giurgiu takımı ile bir hazırlık maçı yaptı. Şenol Güneş maçın 11'inde kaleyi Tolga Zengin'e emanet etti. Astra Giurgiu maçın 41. dakikasında Ionita ve 44. dakikasında da Sergiu Bus ile ..