#Kabil ile habil

Tolga Gül: 03:19

Tolga Gül: "Fenerbahçe Büyük Takım Olarak Her Zaman Favoridir"

- Tolga Gül: Fenerbahçe büyük takım olarak her zaman favoridir KARABÜK - Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında sahasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını Antalya kampı ile sürdürüyor...

DÜNYA HABERLER : Tabka Hava Üssü IŞİD'den kurtarıldı 00:43

DÜNYA HABERLER : Tabka Hava Üssü IŞİD'den kurtarıldı

ABD destekli Kürt YPG ve Arap savaşçılardan oluşan koalisyon güçleri, Suriye'nin Rakka kentinin 45 kilometre batısında bulunan Tabka Askeri Hava Üssü'nü terör örgütü IŞİD'den geri aldı. IŞİD, 2014'ten bu yana üssün kon..

Davaro  Göz Göre Göre Pezevenk Olmuşsun 01:32

Davaro Göz Göre Göre Pezevenk Olmuşsun

Kemal Sunal, Şener Şen, Adile Naşit, Ayşen Gruda ve Pembe Mutlu'nun başrollerini paylaştığı Davaro filminde Sülo, Memo ile yaptığı anlaşma gereği köye gitmeyecektir. Ama karısı Ağa ile evlenince köye gitmek ister fakat b..

Çağan Atakan Arslan Kimdir? 01:13

Çağan Atakan Arslan Kimdir?

27 Ağustos 1989 yılında Sivas'ta dünyaya gelen Avatar lakaplı Çağan Atakan Arslan, spor hayatına basketbol ile başlamıştır. 16 yaşında vücut geliştirmeye başlayan Atakan Arslan, 17 yaşında dövüş sporları ile tanışmış ve ..

Musleralı Uruguay, Dünya Kupası Biletini Tehlikeye Attı 09:59

Musleralı Uruguay, Dünya Kupası Biletini Tehlikeye Attı

Peru-Uruguay maçına Fernando Musleralı Uruguay, iyi başladı, kötü bitirdi ve Dünya Kupası biletini tehlikeye soktu. Fernando Muslera'nın ilk 11'de başladığı mücadelede Uruguay, 30. dakikada Carlos Sanchez ile öne geçti. ..

İstanbul Muhafızları 10.Bölüm 14:50

İstanbul Muhafızları 10.Bölüm

Üsküdar ilçesinde Bizans Döneminden kalan son eser Kız Kulesi'dir. Kule bu zamana kadar hem konumu hem tarihi ile İstanbul'un simgelerinden biri haline gelmiştir. Yaklaşık 2500 yıllık bir tarihe sahip olan kule eski Yuna..

Ayıcık Bombo 25.Bölüm 03:30

Ayıcık Bombo 25.Bölüm

Konuşamadan bir şey anlatmak mümkün müdür? Cevabınız hayır ise Ayıcık Bombo ile tanışmadınız demektir. Hayal gücü çok gelişmiş olan Ayıcık Bombo, neler düşündüğünü ve nasıl hissettiğini konuşmadan da anlatabiliyor. Yalnı..

Rafadan Tayfa 10.Bölüm İzle 12:41

Rafadan Tayfa 10.Bölüm İzle

Tayfa telsizleri ile oyun oynamaktadır. Fakat Rüstem ve Basri'nin dinlediği radyo frekansı ile telsizin frekansı karışınca ortaya eğlenceli bir yanlış anlaşılma çıkar. Bölüm boyunca çocukları kendilerini bir radyo tiyatr..

Rafadan Tayfa 7.Bölüm İzle 13:57

Rafadan Tayfa 7.Bölüm İzle

Yaklaşan geleneksel uçurtma şenliği için tayfa, uçurtma provaları yapmaktadır. Yaptıkları uçurtmaların başına gelmeyen kalmamış olsa da, yinede yılmadan yenisi yapmış ve defalarca tamir etmişlerdir. Fakat son uçurtmaları..

Ateş Hattı 4 Nisan 1994 İzle 1:19:53

Ateş Hattı 4 Nisan 1994 İzle

Açıklama: Reha Muhtar'ın sunuculuğunu yaptığı programda; Recep Tayyip Erdoğan ve Melih Gökçek ile belediye başkanlıkları; Murat Karayalçın ve Deniz Baykal ile solda birleşme hakkında sohbet edilmektedir. Kişiler: Reha M..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.179 görüntüleme
  • 8 yıl önce
12 Eylül 1981 Darbesi Sonrası Halk Röportajları İzle 01:58

12 Eylül 1981 Darbesi Sonrası Halk Röportajları İzle

12 Eylül Darbesi ile ilgili bilgiler ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nden görüntüler. Darbe sonrası ülke durumu hakkında vatandaşlar ile yapılan röportajlar 1981...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.247 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Krav Maga - İsrail Karatesi Teknikleri 07:39

Krav Maga - İsrail Karatesi Teknikleri

Sitemizde krav maga ile ilgili tek bir video var ve o video da bu dövüş sporu için eksik ve yanıltıcı bilgi içeriyor. 1940'lı yıllarda Macar Yahudisi bir karateci tarafından, doğrudan ordunun ihtiyaçları için geliştirilm..

Mustafa Kemal Atatürk'ün Vefatı izle 14:29

Mustafa Kemal Atatürk'ün Vefatı izle

Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının konu edildiği belgeselde; Atatürk'ün naaşının Dolmabahçe Sarayı'ndan alınarak Etnografya Müzesi'ne götürülmesi, ardından da Anıtkabire nakli ile ilgili bilgiler ve görüntüler yer almakt..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.297 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstiklal Marşı'nın Kaleme Alınması izle 01:32

İstiklal Marşı'nın Kaleme Alınması izle

Mehmet Akif Ersoy'un İstiklal Marşı'nı kaleme alması ile ilgili bilgiler. Kurtuluş savaşı ile ilgili görüntüler..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.004 görüntüleme
  • 8 yıl önce
2.Kıbrıs Barış Harekatı izle 24:53

2.Kıbrıs Barış Harekatı izle

Cihangir Göker'in sunuculuğunu yaptığı programda; dönemin Dışişleri Bakanı Turan Güneş ve BaşbakanBülent Ecevit ile harekat öncesi yapılan röportajlar eşliğinde 2. Kıbrıs Barış Harekatı sebepleri ve sonuçları ile ele alı..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.275 görüntüleme
  • 8 yıl önce
15 Temmuz Darbe Girişimi Sonrası Yaşanan Toplumsal Travma izle 02:07

15 Temmuz Darbe Girişimi Sonrası Yaşanan Toplumsal Travma izle

Abdülkadir Çevik ile 15 Temmuz Darbe Girişimi'nin yarattığı toplumsal travma hakkında yapılan röportaj. Konu ile ilgili sokak röportaj..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.298 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erzincan Depremi 13 Mart 1992 izle 1:13:05

Erzincan Depremi 13 Mart 1992 izle

13 Mart 1992 yılında meydana gelen Erzincan Depremi sonrası enkazlar, depremzedeler ve arama kurtarma çalışmaları ile ilgili röportaj ve görüntüler yer almaktadır. Ayrıca Recep Yazıcıoğlu'nun asker ve polislerden deprem ..

1974 Kıbrıs Çıkarması izle 03:35

1974 Kıbrıs Çıkarması izle

Kıbrıs Barış Harekatı ile ilgili bilgiler ve görüntüler. Konu ile ilgili Bülent Ecevit'in açıklaması. Bülent Ecevit ve Semih Sancar görüntüleri...

1. Dünya Savaşı Sonrası Anadolu izle 02:19

1. Dünya Savaşı Sonrası Anadolu izle

Osmanlı Devleti'nin 1.Dünya Savaşı'ndan yenilgi ile çıkması sonucu Anadolu'da yaşanan toprak kayıpları ile ilgili bilgiler ve görüntüler...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Deniz Serkanova - Mahşerin Üç Atlısı Gibiler 14:49

Deniz Serkanova - Mahşerin Üç Atlısı Gibiler

İşte Benim Stilim 7. Sezon 05 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 111. bölümünde Simay Tokatlı, Deniz Serkanova ile artık daha az konuşma kararı aldığını söyleyince Deniz, Emine Aydın, Simay ve Bahar Candan'ın kulis yapt..

  • ANKA tarafından
  • 743 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bahar Candan Duygunun Ağlamasına İSYAN Etti! Onu Korumayın Bana 10:08

Bahar Candan Duygunun Ağlamasına İSYAN Etti! Onu Korumayın Bana

İşte Benim Stilim 7. Sezon 05 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 111. bölümünde Simay Tokatlı, Duygu Çevik'in Deniz Serkanova'nın ayakkabılarını giydiği için Deniz'i savunduğunu söyleyince Deniz o ayakkabıların kendisin..

  • ANKA tarafından
  • 678 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Davul Bile Dengi Dengine Adile Naşit 00:40

Davul Bile Dengi Dengine Adile Naşit

İstanbul’da kenar bir semtte kahvehane işleten Mehmet (İzzet Günay), annesi Fatma (Adile Naşit) ve kızkardeşi Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) ile yaşamını sürdürmektedir. Başlık parası almadan evlenmelerine izin vermeyen açgöz..

Bodrum Masalı 32. Bölüm Fragmanı 00:53

Bodrum Masalı 32. Bölüm Fragmanı

Gözde’nin tehditlerine boyun eğmek istemeyen Lal, yeni bir karar vermek zorundadır. Bora’ya olan sevgisini bastırabilmek için Ateş’i kullanmaya niyetlense de bu yaptığının yanlış olduğunu düşünür. Evren’in planlarına ale..

Süper Amatör Lig Play-off Maçında Arbede 02:52

Süper Amatör Lig Play-off Maçında Arbede

Süper amatör lig Play-off maçında arbede Korkuteli Belediyespor ile Kestelspor maçın sonunda saha karıştıANTALYA - Süper Amatör Ligi Play-Off'un son karşılaşmasında Korkuteli Belediyespor, Kestel spor ile 2-2 berabere ka..

Gazi Mustafa Kemal 11.Bölüm izle 26:01

Gazi Mustafa Kemal 11.Bölüm izle

Belgeselin 11. bölümünde; Atatürk’ün Veliaht Vahdettin ile birlikte Almanya’ya gitmesi, Karlsbad anıları, Vahdettin ile İstanbul'da yaptığı görüşmeler, 18 Ağustos 1918’de Halep’e 7. Ordu Komutanı olarak dönmesi, İngilizl..

Gazi Mustafa Kemal 10.Bölüm izle 27:58

Gazi Mustafa Kemal 10.Bölüm izle

Belgeselin 10. bölümünde; Mustafa Kemal'in 7. Yıldırım Orduları Komutanlığından istifası, Fevzi Çakmak Paşa ile 2. Ordu Komutanlığı Halef selefliği, Osmanlı veliahtı Vahdettin ile Almanya seyahati konu edilmektedir. Prog..

Turgut Özal'ın 1970 Devalüasyonu Açıklaması izle 06:00

Turgut Özal'ın 1970 Devalüasyonu Açıklaması izle

Kenan Mortan'ın Turgut Özal ile 1970 devalüasyonu ve İMF ile yapılan görüşmeler hakkındaki röportajı...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.012 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Turgut Özal'a Fahri Doktora Diploması izle 07:15

Turgut Özal'a Fahri Doktora Diploması izle

1991 yılında Turgut Özal'a Pensilvanya Üniversitesi tarafından verilen fahri doktora diploması ve Ali Kırca'nın, Turgut Özal ile konu hakkındaki röportajı. Ayrıca Pensilvanya Üniversitesi Öğretim Üyesi Bülent Gültekin il..

Uzay Yolcuları Film İzle 1:56:10

Uzay Yolcuları Film İzle

Film imdb ye göre Macera,Dram, Romantizm ve Bilim Kurgu içermektedir. Yılların geçmesi ile birlikte insanoğlu teknolojik olarak çok gelişmiştir ve artık uzay gemisi ile çok uzak galaksilere bile yolculuk yapabilmektedir...

  • Tv Series tarafından
  • 22.649 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aleyna Tilki'den Ananas Aldırdım Şarkısı 00:15

Aleyna Tilki'den Ananas Aldırdım Şarkısı

Cevapsız Çınlama şarkısı ile üne kavuşan Aleyna Tilki sosyal medyada paylaştığı ananas aldırdım şarkısı ile adından söz ettirecek gibi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.003 görüntüleme
  • 7 yıl önce