#Kabil ile habil

Donald Trump Nato Ülkelerine: Ödeme Yapın 00:39

Donald Trump Nato Ülkelerine: Ödeme Yapın

ABD Başkanı Donald Trump, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile düzenlediği ortak basın toplantısında, NATO üyelerinin savunma için borçlu oldukları miktarı ödeyeceğini ve eksikliği telafi etmek için ABD'ye güvenemey..

32. Gün-İngiliz Kraliyet Ailesi İzle 04:38

32. Gün-İngiliz Kraliyet Ailesi İzle

Prince Andrew ile Sarah Range'ın nişanlanması ve Prens Charles ile Prenses Diana'nin düğünü...

32. Gün-1990 Doğu Ve Batı Almanya'nın Birleşmesi İzle 07:35

32. Gün-1990 Doğu Ve Batı Almanya'nın Birleşmesi İzle

Doğu Almanya'nın askeri gücü, Varşova Paktı'ndan ayrılma düşüncesi, Doğu ve Batı Almanya'nın birleşmesi ile oluşabilecek etkiler. Mehmet Ali Birand'ın, DAC Genelkurmay Başkanı Baas, Batı Almanya Genelkurmay Başkanı Klaus..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.144 görüntüleme
  • 7 yıl önce
32. Gün-1990 Keşmir Sorunu İzle 09:10

32. Gün-1990 Keşmir Sorunu İzle

Hindistan ile Pakistan arasındaki Keşmir sorunu. Vahap Yazaroğlu'nun, Pakistan Dışişleri Bakanı Şahapzade Yakup Han, Keşmir Cumhurbaşkanı Serdar Abdulkayyum Han ve Hindistan Dışişleri Bakan Sözcüsü Afitap Seth ile konu h..

32. Gün-Litvanya'nın Bağımsızlık Mücadelesi İzle 05:25

32. Gün-Litvanya'nın Bağımsızlık Mücadelesi İzle

1990 yılında Litvanya’nın bağımsızlık kararı ile Moskova arasında yaşanan gerilim. Türk işadamlarının Sovyet pazarına girmeleri ve Şarık Tara ile konu hakkında yapılan röportaj...

32. Gün-1989 Devrimi Sonrası Romanya 13:40

32. Gün-1989 Devrimi Sonrası Romanya

1989'da Nicolae Ceauşescu'nun iktidardan indirilmesi ile gerçekleşen devrim sonrasında, Romanya'da yaşanan ekonomik zorluklar ve yeni demokrasi sistemine alışılamaması. Mehmet Ali Birand'ın, dönemin Romanya Devlet Başkan..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.178 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahar Candan Neslihanın Söylediklerine Şoke Oldu! 08:05

Bahar Candan Neslihanın Söylediklerine Şoke Oldu!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 13 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 118. bölümünde Neslihan Doğrusöz ile aynı mağazadan alışveriş yapan Bahar Candan, Neslihan'ın artık o mağazadan alışveriş yapamadığını kendi dolabından gi..

  • ANKA tarafından
  • 546 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anadolu'ya 3.Bölüm 50:12

Anadolu'ya 3.Bölüm

Nevzat Şenol’un sunuculuğunu yaptığı programın 3. bölümünde; Nimet Yalgın ile çocuk hastalıkları hakkında yapılan röportaj ve Türkiye Kalkınma Vakfı'nın Tarsus'ta yürüttüğü tavukçuluk çalışmaları ile ilgili bilgi, röport..

Anadolu'ya 18.Bölüm 56:21

Anadolu'ya 18.Bölüm

Nevzat Şenol’un sunuculuğunu yaptığı programın 18. bölümünde; Nevzat Eren ile kırsal alanda sağlık hizmetleri hakkında yapılan röportaj yer almaktadır. Programda ayrıca Kadın Ana dizisinin 8. bölümü, Turizm Folklor Ara..

Anadolu'ya 20.Bölüm 46:41

Anadolu'ya 20.Bölüm

Nevzat Şenol’un sunuculuğunu yaptığı programın 20. bölümünde; Mustafa Ayyıldız ile tarımsal üretimde sulamanın önemi hakkında yapılan röportaj ve patates zararlıları ile ilgili bilgiler ve görüntüler yer almaktadır. Prog..

Anadolu'ya 26.Bölüm 51:27

Anadolu'ya 26.Bölüm

Nevzat Şenol’un sunuculuğunu yaptığı programın 26. bölümünde; Aytuğ Uyar ile hayvancılık hakkında yapılan röportaj ve besi hayvanlarının beslenmesinde önemli olan kaba yemler ile ilgili bilgiler ve görüntüler yer almakta..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anadolu'ya 27.Bölüm 45:32

Anadolu'ya 27.Bölüm

Nevzat Şenol’un sunuculuğunu yaptığı programın 27. bölümünde; Mustafa Coşkun ile avcılık hakkında röportaj, halk oyunları gösterisi ve Olimpos Beydağları Milli Parkı ile ilgili bilgi ve görüntüler yer almaktadır...

Edirne'nin Tarihi Köprüleri 08:03

Edirne'nin Tarihi Köprüleri

Edirne’nin Meriç, Arda ve Tunca gibi nehirlerinin üzerine kurulan, Fatih Köprüsü, Kanuni Köprüsü, 2. Bayezid Köprüsü, Saraçhane Köprüsü, Gazimihal Köprüsü, Ekmekçizade Ahmet Paşa Köprüsü ve Yeni Köprü ile ilgili bilgiler..

Ateş Hattı 4 Nisan 1994 1:19:53

Ateş Hattı 4 Nisan 1994

Reha Muhtar'ın sunuculuğunu yaptığı programda; Recep Tayyip Erdoğan ve Melih Gökçek ile belediye başkanlıkları; Murat Karayalçın ve Deniz Baykal ile solda birleşme hakkında sohbet edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.064 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oysa Ayrı Dünyaların İnsanlarıyız 02:03

Oysa Ayrı Dünyaların İnsanlarıyız

Ailesi ile mutlu bir yaşam süren, çalışkan bir öğrencidir Kenan (Yalçın Dümer). Okulu bitirince tıp fakültesine yazılmak ve doktor olmak idealini taşır. Sınıf arkadaşı Aygün (Neslihan Acar) ile aralarında duygusal bir il..

Bacağını Sakat Eden Adamın Selamı Var De 00:49

Bacağını Sakat Eden Adamın Selamı Var De

Mehmet oğlu ve eşinin mutlu bir aile tablosu vardır. Birbirlerini çok sevmektedirler. Ancak Mehmet çok sevdiği eşini kaybeder. Artık oğlu ile baş başa kalmışlardır. Mehmet'in lakabı yangındır Erkekler Ağlamaz filminde. B..

Kemal Doğuludan ŞOK Hareket! Bardakla Suyu Fırlattı! 07:21

Kemal Doğuludan ŞOK Hareket! Bardakla Suyu Fırlattı!

işte Benim Stilim 7. Sezon 19 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 123. bölümünde Simay Tokatlı podyuma Kerimcan Durmaz'ın asistanı ile çıkınca diğer yarışmacılar bu durumu kıskandı. Bahar Candan, Furkan'ın kendi hayranı ..

  • ANKA tarafından
  • 596 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erkekler Ağlamaz 01:37

Erkekler Ağlamaz

Mehmet oğlu ve eşinin mutlu bir aile tablosu vardır. Birbirlerini çok sevmektedirler. Ancak Mehmet çok sevdiği eşini kaybeder. Artık oğlu ile baş başa kalmışlardır. Mehmet'in lakabı yangındır Erkekler Ağlamaz filminde. B..

Filiz Akın'dan Soygun 01:48

Filiz Akın'dan Soygun

Hasta babası ile birlikte yaşayan Selma (Filiz Akın) fabrikada sekreterlik yapmaktadır. Patronunun (Hulusi Kentmen) oğlu Erol (Ediz Hun) ile duygusal bir ilişkileri vardır...

Olympiakos 71-73 Anadolu Efes Maç Özeti 01:59

Olympiakos 71-73 Anadolu Efes Maç Özeti

Olympiakos 71 - 73 Anadolu Efes THY Euroleague play-off çeyrek final serisi ikinci maçında Anadolu Efes, deplasmanda Olympiakos'u 73-71 mağlup etti ve seriyi 1-1'e getirdi. Lacivert-Beyazlı ekipte Dunston 16, Honeycutt d..

Sarı Bıyığın Nuri Alçoya Özenmesi 05:06

Sarı Bıyığın Nuri Alçoya Özenmesi

Selma isimli kadın en yakın Selime ile kocasından para koparmaya çalışırken Selime kocası ile Sema'yı daha beter bir tuzağın içne sokar...

Sharapova ve Nadal Finalde 01:20

Sharapova ve Nadal Finalde

Madrid Açık Tenis Turnuvası'nda Sharapova, Halep ile Nadal ise Nishikori ile finalde karşı karşıya gelecekler...

Andrej Hunko Pkk İlişkisi Yeni Değil 03:05

Andrej Hunko Pkk İlişkisi Yeni Değil

Avrupa Konseyi tarafından 16 Nisan referandumunu izlemek üzere seçim gözlemcisi olarak Türkiye’ye gönderilen ve PKK’nın sözde bayrakları ile kameralara takılan Andrej Hunko'nun, terör örgütü ile ilişkisinin eskiye daya..

Düğünde Hunharca Dans Eden Adam 01:38

Düğünde Hunharca Dans Eden Adam

Katıldığı düğünde çalan müzik ile gaza gelen adam birbirinden ilginç figürler sergilemiş. Adam bu oynayışı ile yeni bir çağın başlangıcını yapmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.140 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dev Araba Markasını Rezil Eden Karadenizli Adam! 02:07

Dev Araba Markasını Rezil Eden Karadenizli Adam!

Rizeli abimiz, aracını servise su almasından dolayı götürdüğü ama servis yetkilileri vatandaşa aracın su kanallarına debisi yüksek su vurulduğunu ve bu yüzden sızdırma yaptığı için hatayı vatandaşta buldu. Rizeli vatanda..

  • JET TV tarafından
  • 953 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayat Şarkısı - Nilay'ın Gelinlik Denemeleri 02:02

Hayat Şarkısı - Nilay'ın Gelinlik Denemeleri

Hayat Şarkısı 51. Bölüm Sahneleri; Maddi açıdan zor günler geçiren Cevher ailesi Nilay ile Atıf’ın düğün törenlerinde sıkıntılarından kısa bir süre için uzaklaşma fırsatı bulur. Melek’in sürpriz kararının ardı sıra gelen..

Hayat Şarkısı - Hülya Yine Sınıfta Kaldı 03:35

Hayat Şarkısı - Hülya Yine Sınıfta Kaldı

51. Bölüm - Kerim ile taşındıkları yeni evlerinde Hülya'nın başı yemek ile derde girmeye devam eder. Hülya'nın yapamadığı şinitzeller, yine geceye damgasını vurur...

Larissa Gacemer'in Türk Vatandaşı Olma Sevinci 00:54

Larissa Gacemer'in Türk Vatandaşı Olma Sevinci

Burak Gacemer ile evlenen Larissa Gacemer, Türk vatandaşı oldu. 2011 yılındaki evliliğinden sonra Türkiye'ye yerleşen Larissa, Türk vatandaşı olma sevincini bu video ile duyurdu...

  • JET TV tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kasımpaşa 3-2 Atiker Konyaspor - Maç Özeti İzle 03:27

Kasımpaşa 3-2 Atiker Konyaspor - Maç Özeti İzle

Kasımpaşa, Atiker Konyaspor karşısında muhteşem bir geri dönüşe imza attı. Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk mücadelesinde Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşan Atiker Konyaspor 17.dakikada Amir Hadziahmetovic ve 45.d..

Trafikte Makas Atarken Gopro'ya Takılmak 03:09

Trafikte Makas Atarken Gopro'ya Takılmak

Türkiye'den paran varsa insan canına dahi kast edebilirsin. ve biri seni eleştirdiğinde parasi neyse ödeyelim havasi ile gayet net utanmadan cevapda verebilirsin. Ek olarak tutumu ve yol tutuşu ile motorsikletli de bi..

  • JET TV tarafından
  • 1.101 görüntüleme
  • 7 yıl önce