#Kabil ile habil

3 Ahmak Film İzle 2:44:15

3 Ahmak Film İzle

3 Idiots, 2009 yapımı bir Bollywood filmidir. Film Hindistan'ın en iyi mühendislik okulundaki üç arkadaşın dostluklarını ve hayatını anlatırken eğitim sistemini eleştirmektedir. Hindistan'da tüm zamanların (kendi yılına..

  • PengoTV tarafından
  • 27.582 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mersin’de Polise Silahlı Saldırı: 2’si Polis 3 Yaralı 01:00

Mersin’de Polise Silahlı Saldırı: 2’si Polis 3 Yaralı

Mersin’de polise silahlı saldırı: 2’si polis 3 yaralı Mersin’de durdurulan şüpheli araçta kimlik kontrolü yapan sivil polislerin üzerine ateş açıldı. Olayda 2’si polis 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, polis hab..

İzmir’de Kaçak İçki Operasyonu 02:24

İzmir’de Kaçak İçki Operasyonu

İzmir’de Kaçak İçki Operasyonu İzmir'in Bornova İlçesi'ndeki bir markete jandarma tarafından yapılan operasyonda, market ve deposunda 7 bin 600 litre sahte şarap ile 4.5 litre sahte rakı ele geçirildi. Operasyon kapsamı..

Korku Seansi 2 The Conjuring 2 2:13:52

Korku Seansi 2 The Conjuring 2

KORKU SEANSI 2 ÖZET ve Detay Korku Seansı Yine Korkutmaya Geliyor Korku filmleri dünyanın her yerinde en zor yapılan film türlerindendir. İnsanlarda inandırıcılık sağlaması ve korkuya sevk etmesi biraz zor olmaktadır. F..

  • Film İzle tarafından
  • 4.137 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Anne- Baba Anlaşamadı Berkay'a Mezarlığı Savcı Belirledi 08:13

Anne- Baba Anlaşamadı Berkay'a Mezarlığı Savcı Belirledi

Anne- Baba Anlaşamadı Berkay'a Mezarlığı Savcı Belirledi Adana'nın Aladağ İlçesi'nde yangın söndürme havuzuna düşüp boğularak can veren 11 yaşındaki Berkay Duysak'ın 8 yıl önce boşanan anne ve babası, mezarlık yeri konu..

 Azra Akın, Düğününe Damga Vuran O Detaylarla İlgili Konuştu! 11:04

Azra Akın, Düğününe Damga Vuran O Detaylarla İlgili Konuştu!

Eski Dünya Güzeli Azra Akın, 4 yıldır birlikte olduğu Atakan Koru ile dünya evine girdi. Edirne’nin Keşan İlçesi’nde yapılan Trakya usulü düğüne, Akın’ın gelinliği damga vurdu. 2002 yılında Dünya Güzeli seçilen Azra Akın..

  • ANKA tarafından
  • 794 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Muğla Ula'da Yakalanan Hain Darbeci Askerler 00:49

İşte Muğla Ula'da Yakalanan Hain Darbeci Askerler

İşte Muğla Ula'da Yakalanan Hain Darbeci Askerler Muğla’nın Ula ilçesinde 11 kişilik grup içinde bulunan ve 9’unun yakalanmasının ardından saatlerce mısır tarlasında saklanan 2 darbeci asker yakalandı. Cumhurbaşkanı Erd..

Benim İnatçı Eşeğim | Bebek Şarkıları | Sevimli Dostlar 02:18

Benim İnatçı Eşeğim | Bebek Şarkıları | Sevimli Dostlar

Çizgi film bebek şarkıları yeni,muhteşem ve eğlenceli bir şarkı ile karşınızda! Sevimli dostlar ile Benim İnatçı Eşeğim Benim İnatçi Eşeğim Şarkı Sözleri : Ah eşeğim inatçı eşeğim, Her yükü taşımaz benim eşeğim. Upuz..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.127 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dürüyemin Gügümleri - Fasl-i Beyoglu 02:57

Dürüyemin Gügümleri - Fasl-i Beyoglu

Eski Istanbul Resimleri Esliginde Dürüyemin Gügümleri Sarkisi. Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden. duriyemin gugumleri kalayli [ah kalayli] fistan giymis etekleri alayli [alayli aman aman] duriyemi aldatmasi kolaymi [ah ..

Beyaz Show - Meryem Uzerlinin Aksanı 01:27

Beyaz Show - Meryem Uzerlinin Aksanı

Ozan Güven, rol arkadaşı Meryem Uzerli'nin aksanı ile söyledikleri ve taklitleri ile herkesi çok güldürdü!..

  • ANKA tarafından
  • 577 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Işın Karaca ve Demet Akalın Arasında Neler Oluyor 08:15

Işın Karaca ve Demet Akalın Arasında Neler Oluyor

Bodrum'da tatil yapan Işın Karaca ile yapılan özel söyleşi sonrası ünlü popçunun ve Demet Akalın ile aralarında yaşanan polemiği konuştu...

  • ANKA tarafından
  • 1.264 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972) 03:23

ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972)

Esin Engin, (d. 17 Mayıs 1945-ö. 4 Mayıs 1997) Besteci, aranjör, şarkıcı, orkestra şefi ve müzisyen. 1945'te Kırım asıllı bir ailenin oğlu olarak dünyaya geldi. Müziğe 5 yaşında başladı. Önce ud ve kanun ile Klasik Türk..

Otomobil Metrobüs Bariyerine Çarptı 03:18

Otomobil Metrobüs Bariyerine Çarptı

Otomobil Metrobüs Bariyerine Çarptı İstanbul'da D -100 Karayolu Halıcıoğlu mevkiinde bir otomobilin metrobüs bariyerlerine çarpması sonucu 1 kişi yaralandı 20 Ekim 2016 14:56 20 Ekim 2016 14:56 Otomobil, metrobüs bari..

Tavuğun Yavru Kurt Köpeğine Meydan Okuması 01:05

Tavuğun Yavru Kurt Köpeğine Meydan Okuması

ELAZIĞ'ın Maden ilçesine bağlı Plaj köyde diğer tavukları kümese sokan yavru kurt köpeği kalan son tavuğu da havlayıp korkutarak kümese sokmaya çalışmış. Her defasında tavuğa doğru hamle yapan köpeğe saldıran tavuk, adet..

  • JET TV tarafından
  • 1.053 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul’da Ele Geçirildi: Piyasa Değeri 350 Bin Lira 01:21

İstanbul’da Ele Geçirildi: Piyasa Değeri 350 Bin Lira

İstanbul’da Ele Geçirildi: Piyasa Değeri 350 Bin Lira Edinilen bilgilere göre, İstanbul Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri yurt dışından kaçak yollarla getirilen çok sayıda cep telefonunu ve yaprak jelatinin piyasaya sür..

Kayyum Olarak Atanan Belediye Başkanı, Halkın Sevgilisi Oldu 03:46

Kayyum Olarak Atanan Belediye Başkanı, Halkın Sevgilisi Oldu

Kayyum Olarak Atanan Belediye Başkanı, Halkın Sevgilisi Oldu Yaklaşık 10 gün önce Diyarbakır’ın Hani İlçe Kaymakamlığı’na atanan Şaban Arda Yazıcı’ya, aynı zamanda kayyum olarak da belediyeyi yönetme yetkisi verildi. Ge..

2 Milyon Dolarlık Uyuşturucu Operasyonu Kamerada 02:06

2 Milyon Dolarlık Uyuşturucu Operasyonu Kamerada

2 Milyon Dolarlık Uyuşturucu Operasyonu Kamerada Esenyurt'ta piyasa değeri yaklaşık 2 milyon dolar olan uyuşturucunun ele geçirildiği operasyonda 1 şüpheli gözaltına alınırken, operasyon anı polis kamerasına yansıdı. ..

Kaçkar Dağı'na İlk Kar Düştü 01:35

Kaçkar Dağı'na İlk Kar Düştü

Türkiye’nin en yüksek dağlarından olan 3932 rakımlı Kaçkar Dağı’na kar yağdı. Sabah saatlerinde etkili olan kar yağışı ile Kaçkar Dağı beyaza büründü.Gelen yerli ve yabancı turistler gördükleri manzara ile şok olurken, K..

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu 04:13

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu Türkiye’de ilk kez bu gece satışa sunulan Apple’ın yeni akıllı telefonları iPhone 7 ve 7 Plus için vatandaşlar kuyruk oluşturdu. Merakla ve heyecanla beklenen Iphone 7, Bursa'da saat 00.01..

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon 02:47

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon Aksaray’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen’in sağ kolu olduğu tespit edilen Özcan Keleş’in villasına operasyon düzenlendi. Operasyonda duvarl..

Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı 01:07

Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı

Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı Yasa dışı yollardan yurt dışına kaçmaya çalışan Suriyeli 62 mülteci arasına karışıp, kendilerini Suriyeli göçmen olarak gösteren FETÖ/PDY Terör Örgütün Hatay’daki üst düzey 3 yönetici..

300 Çift Birden 'Evet' Dedi 04:51

300 Çift Birden 'Evet' Dedi

300 Çift Birden 'Evet' Dedi Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen toplu nikah töreninde 300 çift birden dünya evine girdi. iha.com.tr » Gündem » 300 çift birden 'evet' dedi 2..

15 Temmuz Kahramanı Tüfekle Kendini Vurdu 02:27

15 Temmuz Kahramanı Tüfekle Kendini Vurdu

15 Temmuz Kahramanı Tüfekle Kendini Vurdu Kocaeli’nin İzmit ilçesinde psikolojik tedavi gören 25 yaşındaki genç, tedavi sürecinde kendisine destek olan derneğin lokalinde başına dayadığı tüfekle intihar etti. Ölen genç,..

Beşiktaşlı Pedro Franco Resmen Boluspor’da 02:40

Beşiktaşlı Pedro Franco Resmen Boluspor’da

TFF 1. Lig takımlarından Boluspor, Beşiktaş'lı Pedro Franco ile 1 yıllık kiralık olarak sözleşme imzaladı. TFF 1. Lig ekiplerinden Boluspor, Beşiktaş'ın Kolombiyalı stoperi Pedro Franco'yu 1 yıllığına kiraladı. Karaçayır..

Rakibinin Elinde Bayıldı! 02:37

Rakibinin Elinde Bayıldı!

Judo maçında eşine az rastlanan bir olay yaşandı. Youngsu Kım ile Tıago Bravo arasında yapılan maçta Japon sporcu Kım, Brezilyalı rakibi Tiago'nun deyim yerindeyse elinde kaldı. Rakibinin kendisine müdahalesi ile bayılan..

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıldı 04:46

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıld

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıldı DEAŞ militanlarının Kerkük’e saldırmasının ardından başlatılan operasyona PKK’nın da katılması, Irak Türkmen Cephesi'nde bardağı taşırdı. Bunun ..

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı 03:29

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı Bingöl’de terör örgütü PKK mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Emrah Çeçen’in cenazesi, düzenlenen törenin ardından memleketi Tokat'a gönderildi. Aynı saldırıda yarala..

Cani Adam Köpeğe Parke Taşı Fırlattı! 01:42

Cani Adam Köpeğe Parke Taşı Fırlattı!

Hatay'da kaldırımda uzanan köpeğe bir adam ayağı ile kaldırımın parke taşını fırlattı. Korkup yola fırlayan köpek bir aracın altında kalırken, küçük çocuk o anları göz yaşları ile anlattı. Köpeğe çarpan araç ise kaçtı. H..

Altın Düşmeyince, Sahtesi Gözde Oldu 00:57

Altın Düşmeyince, Sahtesi Gözde Oldu

Son yıllarda yükselen altın fiyatı, dar gelirli vatandaşların gözünü 'çakma' altın olarak bilinen imitasyon altınlara yöneltti. Yine dar gelirli düğün sahiplerinin de etrafa mahcup olmamak için alış yaptığı imitasyonlar ..

Gültan Kışanak Gözaltına Alındı 01:28

Gültan Kışanak Gözaltına Alındı

Gültan Kışanak Gözaltına Alındı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı, haklarındaki terör soruşturması nedeniyle gözaltına alındı. Belediye binasını abluka altına alan polis, Kışan..