#Kabil ile habil

Haşhaşlı Şekerli Çörek Yapımı 02:57

Haşhaşlı Şekerli Çörek Yapımı

Bugün sizlere çay saatlerinizin o muhteşem sofralarına lezzetli haşhaşlı çörek tarifi paylaşıyoruz. Şık sunumu ve tatlı tadıyla damak tadınızı şenlendirecek çörek tarifini denemenizi öneririz. Misafirlerinize ve ailenize..

Nagihan'ın Müthiş Performansı Sayı Vermeden Ödülü Kazandı 105. Bölüm Survivor 2018 01:40

Nagihan'ın Müthiş Performansı Sayı Vermeden Ödülü Kazandı 105. Bölüm S

Ödül oyununda Damla ile karşı karşıya gelen Nagihan, performansı ile dikkat çekti. Damla'ya karşı hiç sayı vermeden ödüle ulaştı.....

  • BETA tarafından
  • 866 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Turabi'den Nagihan'a Övgü Dolu Sözler Makine Gibisin 105. Bölüm Survivor 2018 00:49

Turabi'den Nagihan'a Övgü Dolu Sözler Makine Gibisin 105. Bölüm Surviv

Survivor 2018 ödül oyununda Damla ile çıktığı her oyunu sayıya çeviren ve ödülü kazanan Nagihan Turabi ile hasret giderdi. Turabi, rakibinin performansını övdü.....

  • BETA tarafından
  • 810 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Biskrem Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:35

Biskrem Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenlere özel nefis bir ev yapımı biskrem kurabiye tarifi videosu hazırladık. Ağızda dağılan kurabiyesi ve içinde akışkan çikolatası ile lezzeti nefistir. Satın alınan biskrem kadar çok şekerli değild..

Vişneli Kek Nasıl Yapılır Kek Tarifleri 02:35

Vişneli Kek Nasıl Yapılır Kek Tarifleri

Kek tarifleri sevenler için nefis bir vişneli kek tarifi videosu hazırladık. Vanilyalı kek içinde vişne tanecikleri ve damla çikolata ile müthiş bi lezzet. Vişneli kek nasıl yapılır tam ölçülü malzeme listesi ile her ayr..

Portakal Rüyası Tarifi 02:34

Portakal Rüyası Tarifi

Lezzetine doyum olmayacak şık görünümüyle iştah açacak olan portakal rüyası tarifi sizlerle paylaşıyoruz. Vazgeçemeyeceğiniz bir lezzet olacağından emin olduğumuz portakallı nefis tatlı tarifini çok beğeneceksiniz. Gün m..

Tam Buğday Unundan Tost Ekmeği Yapımı 02:23

Tam Buğday Unundan Tost Ekmeği Yapımı

Bugün mutfağımızda miss gibi dışı çıtır, içi yumuşacık tam buğday ekmeği bizlere eşlik etti. İki ekmek arasında tostu ve sandviç ile lezzetine doyamayacağınız bir tost ekmeği. Sağlıklı ve besleyici ve evlerinizde rahatlı..

Hayattan Korkma 2008 Türk Filmi İzle 1:42:40

Hayattan Korkma 2008 Türk Filmi İzle

Konusu: Kendi yağıyla kavrulan mütevazı 3 ailenin öyküsünün aktarıldığı Hayattan Korkma naif dostluk filmi. Bir kasabada kendilerine yetecek kadar üreten, ürettiği ile yaşayıp giden bu üç ailenin üyelerinin aralarından..

Ajda Pekkan'dan Bülent Ersoy Yorumu Bizi Kapıştırmaya 07:32

Ajda Pekkan'dan Bülent Ersoy Yorumu Bizi Kapıştırmaya

Türk Pop Müziği'nin efsanelerinden Ajda Pekkan, müzik kariyerindeki başarısını podyuma da taşımaya karar verdi. Ajda Pekkan moda sektörüne ilk adımını modacı Zeynep Kartal ile birlikte atıyor. Ajda Pekkan By Zeynep Karta..

  • BETA tarafından
  • 730 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ajda Pekkan, Kendi Markasıyla Moda Sektörüne Adım Atıyor 07:31

Ajda Pekkan, Kendi Markasıyla Moda Sektörüne Adım Atıyor

Ajda Pekkan, Avrupa'da dünya starlarına hazırladığı kıyafetlerle adını duyuran ve birçok ödüle layık görülen başarılı moda tasarımcısı Zeynep Kartal ile 25 parçalık özel bir koleksiyon hazırladı. Koleksiyon 17 Şubat'ta L..

  • BETA tarafından
  • 1.014 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hizmetçi Dediğin Böyle Olur 1964 Türk Filmi İzle 1:41:29

Hizmetçi Dediğin Böyle Olur 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Bülent (Orhan Günşiray) şoförlük yapan ipsiz, sapsız deli, dolu bir gençtir. Sevgilisi Hizmetçi Zeynep (Fatma Girik) ile evlenirler. Topkapı'da bir fakirhanede oturan Bülent kirayı ödemediği için evden atılınca..

Kilis’e Roketlerin Atıldığı Darmık Dağı Abluka Altına Alındı 01:11

Kilis’e Roketlerin Atıldığı Darmık Dağı Abluka Altına Alındı

Kilis'e roketlerin atıldığı Darmık Dağı, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından abluka altına alındı. Bölgede yoğun top atışları ve çatışmalar sürüyor. Suriye'nin Halep kentine bağlı Afrin ilçesinde Darmık Dağı'nın bulunduğu..

Lionel Leo Messi - 1 Yaşından 30 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:38

Lionel Leo Messi - 1 Yaşından 30 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Lionel Messi biyografisi: İspanyol futbol kulübü FC Barcelona ve kaptanları Arjantin milli takımı için ileri oyuncu olarak oynayan bir Arjantin profesyonel futbolcusu. Genellikle dünyanın en iyi oyuncusu sayılır ve tüm z..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.228 görüntüleme
  • 7 yıl önce
En İyi Olimpiyat Oyunları Reklamı 04:28

En İyi Olimpiyat Oyunları Reklamı

Olimpiyat Oyunları[1] veya kısaca Olimpiyatlar,[2] Yaz ve Kış Olimpiyatları olmak üzere iki ayrı kategoride, dört yılda bir düzenlenen uluslararası çok sporlu etkinlik. 200'ün üzerinde ülkeyi temsil eden sporcuların katı..

  • JET TV tarafından
  • 589 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mantarlı Bulgur Pilavı Tarifi - Yemek Tarifleri 02:37

Mantarlı Bulgur Pilavı Tarifi - Yemek Tarifleri

Pilavlı yemek tarifleri sevenlere özel mantarlı bulgur pilavı tarifi videosu hazırladık. Az malzeme ile hızlı bir şekilde yapılabilen bu nefis yemeğimizin lezzeti inanılmaz, mutlaka yapmanızı tavsiye ediyoruz. Mantarlı ..

Sebile Ölmez Özlem'le Gözü Kapalı Makyaj 15:06

Sebile Ölmez Özlem'le Gözü Kapalı Makyaj

Herkes kendi tanıdığı malzemelerle yapıyor. Biz de birbirimizin malzemeleri ile yaptık. Kamera sürekli netlik yapmaya çalışırken kafayı yediği için bir çok yeri kestim. Çünkü çok mesaj alıyorum netlik problemi ile ilgili..

Barack Obama Tribute - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:35

Barack Obama Tribute - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Barack Hüseyin Obama (Барак Обама) Amerikalı bir siyasetçi ve 44. ABD Başkanıdır. O ofise seçilen ilk Afrikalı Amerikalı ve komşu Birleşik Devletler dışında doğan ilk başkan. Honolulu, Hawaii'de dünyaya gelen Obama, Harv..

ABD, 13 Yaşındaki Türk Çocuğu Konuşuyor 01:55

ABD, 13 Yaşındaki Türk Çocuğu Konuşuyor

ABD'deki San Diego Francis Parker Ortaokulu'nun 8. sınıf öğrencisi Kenan Pala'nın evsizler ve kimsesizler için yaptığı çalışmalar nedeniyle, kentte bu yıl 23 Ocak, 'Kenan Pala Günü' ilan edildi Kaliforniya Valisi adına S..

Araba İçerisinde Serinlemeye Çalışan Tavuk 00:36

Araba İçerisinde Serinlemeye Çalışan Tavuk

ABD'nin Teksas eyaletinde bulunan bir çiftlikte sıcaklardan bunalan tavuk, araba içerisinde bulunan mini vantilatör ile ile serinlemeye çalışmış...

  • JET TV tarafından
  • 604 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kolay Pide Tarifi 02:24

Kolay Pide Tarifi

Kıymalı Minik Nefis Pideler Tarifi İçin Malzemeler Hamuru İçin : 1 su bardağı ılık süt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 yemek kaşığı kuru maya 1 yumurta(sarısı üzeri için) 1 tatlı kaşığı tuz 1 yemek kaşığı toz şeker Aldığı kadar..

Hazır Yufkadan 5 Pratik Börek Tarifi (Çıtır Börek, Buzluk, Tava Böreği) 07:57

Hazır Yufkadan 5 Pratik Börek Tarifi (Çıtır Börek, Buzluk, Tava Böreği

Çıtır Efsane Börek, zarf böreği, tek yufka ile börek gibi en sevilen ve izlenen yufka ile yapılan börek tariflerimi sizinle bu bölümde paylaştım. Mutlaka deneyin...

Sefa Doğanay'dan Murat Övüç Taklidi 00:59

Sefa Doğanay'dan Murat Övüç Taklidi

Yetenek sizsiniz yarışması ile ünlenen Sefa Doğanay son zamanların fenomeni Murat Övüç taklidi ile karşımızda.....

  • JET TV tarafından
  • 1.257 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aslı Afşaroğlu 3 Kolay Şal Modeli Yüz Tiplerine göre İpuçları ve Şal Seçimi 07:15

Aslı Afşaroğlu 3 Kolay Şal Modeli Yüz Tiplerine göre İpuçları ve Şal S

Bugün son zamanlarda en çok kullandığım çok basit 3 şal modeli gösterirken birde yüz tipleri ile ilgili ipuçları ve şal seçimi ile ilgili bilgiler verdim :)..

Jim Carrey - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:19

Jim Carrey - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

James Jim Carrey (17 Ocak 1962'de doğmuş) bir kanada Amerikalı aktör, komedyen, izlenimci, senarist ve yapımcıdır. Çok enerjik vuruş performanslarıyla bilinir. Carrey, 1990 yılında, Canlandırma Renkli çizim komedisi t..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.217 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başak Ve Tuğba Arasında Görgüsüzlük Tartışması Gelinim Mutfakta 02:08

Başak Ve Tuğba Arasında Görgüsüzlük Tartışması Gelinim Mutfakta

Gelinim Mutfakta 80. Bölümde Başak, programa takıları ile gelen Tuğba'yı görgüsüzlük ile suçlayınca büyük tartışma çıktı!..

  • BETA tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cezerye Tarifi 01:42

Cezerye Tarifi

Ev Yapımı Havuçlu Cezerye (Az Malzeme İle) Tarifi İçin Malzemeler; 3 su bardağı rendelenmiş havuç 1 su bardağı toz şeker 1,5 su bardağı rondodan geçirilmiş bisküvi 1 çay bardağı kırılmış ceviz Hindistan cevizi Hazırlanı..

Çıtır Yufkalı Tavuklu Nohut Salatası 01:44

Çıtır Yufkalı Tavuklu Nohut Salatası

Çıtır Yufkalı Tavuklu Nohutlu Gün Salatası Tarifi İçin Malzemeler 2 tane yufka 1 küçük kase haşlanmış nohut Yarım haşlanmış tavuk göğsü 2 su bardağı yoğurt 1 yemek kaşığı mayonez 2 diş sarımsak Sıvı yağ ,kırmızı biber ,n..

Trileçe Tarifi 02:47

Trileçe Tarifi

Trileçe Tarifi (Tam Kıvamında) İçin Malzemeler 5 adet yumurta 1 su bardağından 1 parmak eksik şeker 1,5 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Sütlü sosu için; 3,5 su bardağı süt 3 yemek kaşığı toz şeker 20..

Ali Paşa Pilavı Tarifi - Yemek Tarifleri 05:17

Ali Paşa Pilavı Tarifi - Yemek Tarifleri

Yemek tarifleri kanalımızın en beğendiğimiz tariflerinden biri olan ali paşa pilavı tarifi videosu ile karşınızdayız. Havuçlu pilav, misket köfteleri ve üzerine domates sosu ile enfes bir lezzet. Mutlaka denemenizi tavsi..

Pkk Propagandası Yapan İki Kişi Tutuklandı 00:50

Pkk Propagandası Yapan İki Kişi Tutuklandı

Balıkesir'in Edremit ilçesinde PKK propagandası yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan 7 kişiden 2'si tutuklanarak cezaevine gönderildi. Balıkesir İli Edremit İlçesinde PKK/KCK silahlı terör örgütünün propgandasını yapma,..