#Kabil ile habil

Makaron Tarifi 11:11

Makaron Tarifi

Makaron için gerekli malzemeler: 80 gram Yumurta Akı 160 gram Toz Şeker 140 gram Badem Unu 50 gram Pudra Şekeri 50 gram Krema 100 gram Beyaz Çikolata Makaron Nasıl Yapılır? Kremayı kaynatın, içine çikolatayı koyun, ka..

Pratik Enfes Lahmacun Tarifi 11:34

Pratik Enfes Lahmacun Tarifi

Kolay Lahmacun Tarifi İçin Malzemeler: İç Harcı için: 300gr. kıyma 1 orta boy soğan mevsiminde ise 2 adet olgun domates 2 adet yeşil biber 1 adet kapya biberi 1 yemek kaşığı domates salçası yarım yemek kaşığı biber salça..

Sıla'nın Gizemli Aşkı Kim 07:20

Sıla'nın Gizemli Aşkı Kim

Şarkıcı Sıla Gençoğlu, Ahmet Kural ile yaşadığı ve mahkemelik olduğu olaylı ilişkisinin ardından yeni aşkını ilk kez itiraf etti. Sıla, daha önce birlikte görüntülendiği ancak reddettiği ünlü şef Hazer Amani ile aşk yaşa..

  • BETA tarafından
  • 124 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Un Kurabiyesi Tarifi 08:30

Un Kurabiyesi Tarifi

Un kurabiyesi için Malzemeler: 200gr. a yakın oda ısısında tereyağı 1 su bardağı pudra şekeri + yarım su bardağı kadar üzerine elemek için 1 çay bardağına yakın sıvıyağ yarım paket kabartma tozu 1 paket vanilya yaklaşık..

Gözleme Tarifi 03:16

Gözleme Tarifi

1.Yoğurma kabına 6 su bardağı un, 2 tatlı kaşığı tuz, 1 pakete instant maya alınır. 2.2 -2,5su bardağı su yavaş yavaş eklenerek ele yapışmayacak kıvamda hamur hazırlanır. 3.Hamurdan bezeler oluşturulur ve üzerleri kapat..

Gelin Kaynana Krizinin Evrensel Olduğunun Kanıtı İspanya Kraliyet Ailesinde Gerginlik 01:22

Gelin Kaynana Krizinin Evrensel Olduğunun Kanıtı İspanya Kraliyet Aile

İspanya kraliyet ailesinden Kraliçe Letizia ile kayınvalidesi Kraliçe Sofía ile gerginlik yaşadığı anlar dünya basınına bomba gibi düştü. Aile Paskalya'yı kutlamak amacıyla Mayorka adasında bulunan Palma de Mallorca Kate..

  • JET TV tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlk Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:30

İlk Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı Fragmanı

Tür: Gerilim Oyuncular: Y’Lan Noel, Lex Scott Davis, Joivan Wade, Luna Lauren Velez ve Marisa Tomei Yönetmen: Gerard McMurray Yazar: James DeMonaco Yapımcılar: Jason Blum, Michael Bay, Andrew Form, Brad Fuller, Sébastie..

Küçük Kasaba - Elektriksiz Şehir 18:43

Küçük Kasaba - Elektriksiz Şehir

Küçük kasabaya hoşgeldiniz ! Sokak araçları ve inşaat araçları ile çocuklar için eğlenceli öğrenme çizgi filmi . Polis arabası, itfaiye aracı, ambulans gibi sokak araçları ve Vinç Kamyon, Buldozer veya Ekskavatör gibi in..

  • ÇocukTV tarafından
  • 56 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Demet Akalın Dava Açacağını Söylediği Aslı Barış'la Yüzleşti 05:32

Demet Akalın Dava Açacağını Söylediği Aslı Barış'la Yüzleşti

Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa'da ünlü popçu Demet Akalın programa telefonla bağlanarak, Gülşah Saraçoğlu'nun tasarladığı konser kıyafeti ile ilgili Yan sanayi benzetmesi yapan moda yazarı Aslı Barış ile canlı yayında karş..

  • BETA tarafından
  • 137 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Siyah Beyaz Aşk 25. Bölüm 2. Fragmanı 01:09

Siyah Beyaz Aşk 25. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 25. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Ferhat, Aslı'ya aşkını yeniden dile getiriyor; yeni bir başlangıç için adım atıyorlar! Ferhat ile Aslı, zorlu süreçleri birlikte atlatmak için yeni bir adım atmaya karar ve..

Coco - Koko Türkçe Dublaj Hd İzle 1:45:03

Coco - Koko Türkçe Dublaj Hd İzle

Fakir mahallelerin birinte oturan Miguel televizyondan izlediği gitaristin dvdleri ile büyümüştür. Okadar çok sevmiştirki onu birgün onunla tanışmak istemektedir. Tabiki o güne kadar oda onun gibi gitarist olmak için uğr..

Efsane Lezzetli İncirli Cevizli Pratik Pasta Tarifi 08:14

Efsane Lezzetli İncirli Cevizli Pratik Pasta Tarifi

İncirli Cevizli Pasta İçin Malzemeler: Keki için: 3 yumurta 1 su bardağından biraz az tozşeker (250ml lik bardak), 1 çay bardağı süt (125ml) 1 su bardağı + 2 yemek kaşığı un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 8-9 ade..

Kaan Sekban - Bir Tarkan İki Ben 04:04

Kaan Sekban - Bir Tarkan İki Ben

Kaan Sekban Harbiye gösterisinde sürprizleri ile şaşırttı. Esprileri ile kırdı geçirdi. Sekban gösteri öncesi magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı...

  • BETA tarafından
  • 142 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kırmızı Biberli Domates Sosu Konservesi Tarifi 08:04

Kırmızı Biberli Domates Sosu Konservesi Tarifi

Kırmızı Biberli Domates Sosu Konservesi için Malzemeler: 2 kilo etli, tercihen koyu renkli kırmızı biber 2 - 3 kilo etli, olgun domates 6-7 diş sarımsak 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı 1 silme yemek kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı..

Kolay Çiğ Köfte Tarifi 04:57

Kolay Çiğ Köfte Tarifi

iğ Köfte İçin Malzemeler: (yaklaşık 12-15 adet için) 1 su bardağı köftelik bulgur (esmer veya sarı, ben yarı yarıya karışık kullandım) 1 adet orta boy soğan 1 tatlı kaşığı tuz 1 day bardağına yakın ince çekilmiş ceviz iç..

Fincan Tatlısı 02:14

Fincan Tatlısı

Uygun bir tencereye 1 litre süt, 2 kahve fincanı un, 2,5 kahve fincanı şeker alınarak koyulaşana kadar karıştırılarak pişirilir, Kullanılan kahve fincanları 90ml kapasitelidir, Muhallabi koyulaşıp göz göz olduğunda 1 ye..

Bergüzar Korel Diyarbakır Anneleri İçin Ne Dedi 01:31

Bergüzar Korel Diyarbakır Anneleri İçin Ne Dedi

İkinci bebeklerini bekleyen Bergüzar Korel ve Halit Ergenç Ajda Pekkan konserindeydi.Hamileliğinin iyi gittiğini söyleyen Bergüzar Korel,Diyarbakır Anneleri ile ilgili soruya bakın ne cevap verdi!..

  • BETA tarafından
  • 67 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ne Yazarsa O Hediyeyi Al - Başkan Uçak Yazdı 19:20

Ne Yazarsa O Hediyeyi Al - Başkan Uçak Yazdı

Yine ilginç bir format ile beraberiz. Arkadaşlarımız ellerindeki harflerle ne yazarsa ona o kelime ile ilgili bir hediye alınıyor...

  • JET TV tarafından
  • 69 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Patates Püreli Patlıcan Kebabı 03:22

Patates Püreli Patlıcan Kebabı

1.4 adet patlıcan çizgili soyularak uzunlamasına ikiye bölünür ve tuzlu suda 20 dk kadar beklemeye alınır. 2.3-4 patates tencereye alınarak haşlamaya bırakılır. 3.Uygun bir tavaya 2-3 yemek kaşığı sıvı yağ alınır, yemekl..

Evde Hızlı Lahmacun Tarifi 04:31

Evde Hızlı Lahmacun Tarifi

(4 kişi için) 150 gram kıyma (50 gr kuzu – 100 gr dana döş) 1 adet küçük soğan 10 dal maydanoz 1 dolu çay kaşığı tuz ½ çay kaşığı karabiber 70 gr sucuk ( tüm baharat ve sarımsak ihtiyacı buradan gelecek) 1 tepeleme çay k..

Azem 3 Cin Tohumu Hd İzle 1:20:37

Azem 3 Cin Tohumu Hd İzle

Konusu : 1917 yılında Orta Anadolu'da, Kızılırmak kenarında bir köyde gerçekleşen bir olay, iki yakın aile arasında ve sonrasında tüm köyde senelerce süren gizemli durumlara yol açar. Cinler ile köy halkını birbirlerind..

Galatasaray 2 - 0 M.Başakşehir Maç Özeti 06:11

Galatasaray 2 - 0 M.Başakşehir Maç Özeti

Galatasaray 2-0 Başakşehir Maç Özeti Golleri İzle. Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray, kendi evinde İstanbul ekibi Medipol Başakşehir'i ağırlıyor. Şampiyonluk yarışı için oldukça hayati öneme sahip olan m..

  • PengoTV tarafından
  • 5.387 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Muzlu Armutlu Nefis Kek Tarifi 07:11

Muzlu Armutlu Nefis Kek Tarifi

Muzlu Armutlu Nefis Kek İçin Malzemeler: 3 yumurta 1 su bardağından 2 parmak eksik tozşeker 2 olgun muz (püre yapılmış) + 1 su bardağına tamamlayacak kadar yoğurt, yaklaşık 2 yemek kaşığı 2-3 adet çok sert olmayan armut ..

Kabr-i Cin Mühür Hd İzle 1:32:41

Kabr-i Cin Mühür Hd İzle

Konusu : Yüzyıllar once iyi bir Cin tarafından Kuran-ı Kerim'den yola çıkılarak yazılan kitabın, her yüz yılda bir koruyucuları gelmektedir. Bu koruyuculara Bekçi adı verilir. 1365 yılında Demirci yine bir cin vakasını ..

Garez 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:47:51

Garez 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Pasadena’da yaşayan Bayan Davis, kızı Aubrey’i, ablası Karen’i getirmesi için Tokyo’ya gönderir. Ancak ablası, kendisinin sebep olduğu ve aslında erkek arkadaşının da ölümüne neden olduğu bir yangından ötürü ha..

Sel Suları Aracı Böyle Sürükledi 02:28

Sel Suları Aracı Böyle Sürükledi

Tanzanya'nın Darüsselam şehrinde meydana gelen sel felaketi sonucu 9 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Tanzanya'da, güney Darüsselam şehrinde şiddetlenen yağışlar sonrasında meydana gelen sel felaketinde 9 kişi hay..

Çıtır Buzluk Böreği Tarifi 08:02

Çıtır Buzluk Böreği Tarifi

Çıtır Buzluk Böreği İçin Malzemeler: 3 adet yufka 1 su bardağı sıvıyağ (ben zeytinyağı ile karışık ekledim) 2 yemek kaşığı sirke 2 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı nişasta herhangi bir börek içi (peynir maydanoz karışımı ..

Kedidili Bisküvisi Tarifi 08:19

Kedidili Bisküvisi Tarifi

Kedidili İçin Malzemeler: 4 yumurta 1 çimdik tuz 3/4 su bardağı tozşeker 1 su bardağı un 1 çay kaşığı kabartma tozu üzeri için pudra şekeri tepsi için fırın kağıdı veya silikon mat Kedidili Nasıl Yapılır? Yumurtaların sa..

Son Oyun Teaser 00:46

Son Oyun Teaser

Meftun Taylan ömrünün son zamanlarını yaşamaktadır. 80’li yıllarda ASALA ile mücadele için Avrupa’ya gönderilen ve yeraltı dünyasında karanlık bir geçmişe sahip olan yaşlı adam işlediği suçların pişmanlığını çekmektedir...

Bayatlamayan Mayasız Poğaça 01:37

Bayatlamayan Mayasız Poğaça

Kabartma Tozlu Poğaça Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 1 su bardağı sıvı yağ 2 su bardağı yoğurt 1 yumurta 5,5 su bardağı un 3 paket kabartma tozu 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı sirke İç harcı içi..