#Kabil ile habil

Kıymalı Lazanya Tarifi  Beşamel Sos Nasıl Yapılır 04:02

Kıymalı Lazanya Tarifi Beşamel Sos Nasıl Yapılır

Malzemeler 170gr 10 adet ön pişirmesiz lazanya 100gr rendelenmiş kaşar Beşamel Sosun Malzemeleri Tepeleme 2 yemek kaşığı un 3 su bardağı süt 50gr tereyağı 1 çay kaşığı tuz Bir tutam karabiber Kıymalı Harcın Malzemeleri 3..

Damla Çikolatalı Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:07

Damla Çikolatalı Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenler için içinde parça parça bulunan damla çikolatalı kurabiye tarifi videosu hazırladık. Ağızda dağılan kıvamı ile damla çikolatalı kurabiyemiz nefis bir tad, mutlaka denemenizi tavsiye ederiz. Ay..

İzmir'de hafif ticari araç sel sularına kapıldı- 5 kişiden 2'si kayıp 02:33

İzmir'de hafif ticari araç sel sularına kapıldı- 5 kişiden 2'si kayıp

İzmir’in Menderes ilçesinde dereden geçmek isteyen ve içerisinde 5 kişinin bulunduğu araç sağanak yağış dolayısı ile taşan derenin sel sularına kapıldı. Araçtaki 3 kişi kendi imkanları ile kurtulurken, 2 kişiyi arama kur..

Su Böreği Tadında Kolay Tava Böreği  Börek Tarifleri 04:53

Su Böreği Tadında Kolay Tava Böreği Börek Tarifleri

Tava Böreği için Malzemeler 3 adet taze yufka 1 küçük kase beyaz peynir 1 küçük kase küçük küçük doğranmış kaşar peyniri Islatmak İçin 1 çay bardağı su yarım çay bardağı kadar sıvı yağ Kızartmak için 1 çorba kaşığ..

Bisküvili Pudingli Trifle Tarifi 01:55

Bisküvili Pudingli Trifle Tarifi

Bazen koca bir kase tatlı olsa da yesem diye hepimiz mutlaka düşünüyor ve hayalini kuruyoruzdur. İşte bu tarif tam da hayallerini kurduğumuz tatlı olabilir. Bol meyveli, jöleli, bisküvili, nefis bir puding ve krem şantin..

Aşk ve Laleler - Tulip Fever Türkçe Dublaj İzle 1:44:50

Aşk ve Laleler - Tulip Fever Türkçe Dublaj İzle

Sophia 19.yüzyılda yaşamış çok güzel bir kadındır mutlu bir evlilik yapmamıştır eşiyle arasında çok mesafe olan kadın bir gün eşinin onun resmini yapması için eve bir ressam göndermesi ile hayatına yeni birşeyler girecek..

Zeytinyağlı Fasulye Tarifi  Taze Fasulye Yemeği 01:47

Zeytinyağlı Fasulye Tarifi Taze Fasulye Yemeği

Malzemeler 1kg taze fasulye 3 adet kabukları soyulup ince doğranmış domates 1 adet yemeklik doğranmış soğan Yarım çay bardağı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker Yemeğin Hazırlanışı Geniş bir tencereye ze..

Broadway Hastası Adam 00:49

Broadway Hastası Adam

Uzun yıllardır bindiği broadway marka aracı ile ilgili olarak, farklı düşünceleri olan adam. İlginç fikirleri ile güldürmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 104 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Böyle Lezzetli Haşhaşlı Rulo Çörek Görmediniz  Haşhaşlı Rulo Çörek 07:57

Böyle Lezzetli Haşhaşlı Rulo Çörek Görmediniz Haşhaşlı Rulo Çörek

1 su bardağı ılık süt 1 çay bardağı sıvıyağ 1 adet yumurta beyazı içine sarısı üstüne sürülecek 2 çorba kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı tuz 1 küçük paket yaşmaya veya 1 paket ( 1.5 tatlı kaşığı ) instant maya Alabildiği ka..

7 Yaşındaki Kız Daha Önce Hiç Görmediği Bu Genç Adama Sarılarak Ağlamaya Başladı 02:21

7 Yaşındaki Kız Daha Önce Hiç Görmediği Bu Genç Adama Sarılarak Ağlama

Konu: Amerikalı Adriana Aviles, 4 yaşına kadar oldukça sağlıklı ve neşeli bir çocuktu. İkiz kardeşi Mia ve ailesiyle birlikte güzel bir çocukluk geçiriyordu. Ancak 4 yaşında küçük Adriana’ya lösemi tanısı konuldu. Aile k..

  • JET TV tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çatlamayan Çökmeyen Harika Chessecake Tarifi Çilekli Cheescake Nasıl Yapılır  Çizkek 08:38

Çatlamayan Çökmeyen Harika Chessecake Tarifi Çilekli Cheescake Nasıl Y

300 gramlık yulaflı bisküvi içinde ceviz veya findik karisimida olabilir 2 çorba kaşığı kadar tereyağı Chees-cake’in iç dolgusu için malzemeler 500gr de fromage blanc ( veya onun 2,5 su bardagi süzme yoğurt ) 20cl..

''Kısıtlamalar 15 şubat sonrası kalkabilir'' 02:24

''Kısıtlamalar 15 şubat sonrası kalkabilir''

ANALİZLERDE SONA GELİNDİ, GÖZLER AŞILAMANIN BAŞLAMASI BEKLENEN TARİHE , 15 OCAK'A ÇEVRİLDİ..HAZIRLIKLARA HIZ VEREN SAĞLIK BAKANLIĞI İSE AŞILAMA ESASLARINI 81 İLE, GENELGE İLE DUYURDU. AŞI UMUTLARI ARTIRIRKEN, UZMANLAR KI..

İki Genç Kız Sadece Tatil Yapıp Gezmek İstemişti  Sonu Çok Kötü Biten 5 Tatil 04:58

İki Genç Kız Sadece Tatil Yapıp Gezmek İstemişti Sonu Çok Kötü Biten

Büyük hevesler ve heyecanla çıkılan tatiller kimi zaman hiç beklenmedik olaylara sahne acı sonıuçlara sahne olabiliyor. Konu: 1. Mağara Gezi ve keşif tutkunu Gary Lutes, bu heyecanı 9 yaşındaki oğlu Tim ve 13 yaşındaki..

  • JET TV tarafından
  • 1.119 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Enfes Sosuyla Limonlu Cheesecake Tarifi  Cheesecake Nasıl Yapılır ( Çizkek) 08:15

Enfes Sosuyla Limonlu Cheesecake Tarifi Cheesecake Nasıl Yapılır ( Çi

500gr de fromage blanc ( veya onun 2,5 su bardagi süzme yoğurt ) 20cl de crème fraîche ( veya onun yerine 200 gr 1 paket labne ) 150 gr toz şeker ( 1 su bardağı ) 2 çorba kaşığı tepeleme un 1 çorba kaşığı tepele..

Yastık altında 10 bin dolar buldu! 01:47

Yastık altında 10 bin dolar buldu!

CUMHUR İTTİFAKI SONUNA KADAR YAŞAYACAK DEDİ, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN FARKLI SİYASİ PARTİ TEMSİLCİLERİ İLE YAPTIĞI GÖRÜŞMELERE DESTEK VERDİ. DEVLET BAHÇELİ, HDP'NİN KAPATILMASI İLE İLGİLİ ÇAĞRISINI DA BİR KEZ DAHA TEKRA..

Elmalı Tart Kek Tarifi Kek Tarifleri 03:28

Elmalı Tart Kek Tarifi Kek Tarifleri

art ve kek tarifleri sevenlere özel bugün nefis bir elmalı tart tarifi videosu hazırladık. İki hamur arasında müthiş tadı ve karamelize kıvamı ile on numara bir kek tarifi veriyoruz sizlere. Aslında tart dersek daha doğr..

Bende Kal Teaser 01:01

Bende Kal Teaser

Babadan kalma berber dükkanını işleten Fikret, her tıraş sonrasında müşterilerine yaptığı masaj ile nam salmıştır. Fikret'in hayatı, Taner'in ona zorla masaj aleti satmasıyla kabusa döner. Fikret ve Taner dükkana gelen ü..

Alpha Orijinal Fragmanı 01:51

Alpha Orijinal Fragmanı

20 bin yıl önce Avrupa'da üst paleotik çağ döneminde geçen Alpha, konu olarak genç bir adamın bir kurt ile arkadaşlığını işliyor. Genç bir adam, kabilesinin en elit grubuyla ilk avına çıktığında yaralanır. Kendine geldiğ..

Keşkül Tarifi  Keşkül Tatlısı Nasıl Yapılır 02:17

Keşkül Tarifi Keşkül Tatlısı Nasıl Yapılır

Bu videoda Keşkül Tatlısının Tarifini sizler ile paylaştık. :) Türkiye'de Keşkül olarak bilinen bu sütlü ve leziz tatlının tarifi nasıl yapılır izleyin ve ayrıntıları ile görün. :) Malzemeler 50gram badem 1 buçuk su bard..

Biden'a Dünyadan İlk Tebrikler 01:27

Biden'a Dünyadan İlk Tebrikler

Amerika'nın yeni başkanına dünyadan tebrik mesajları yağdı. İngilitere Kraliçesi Elizabeth, 46. başkana mektup gönderdi. Başbakan Boris Johnson ise Biden ile çalışmayı heyecanla bekliyorum dedi. Almanya Şansölyesi Merke..

Evde Yağ Bitmiş 00:19

Evde Yağ Bitmiş

Son dönemde sosyal medyada paylaştığı videolar ile fenomen olan pazarcılardan biri, şimdi de yağ bitti videosu ile karşımızda......

  • PengoTV tarafından
  • 251 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Drift Yaparken Sulara Gömülen Araba 00:15

Drift Yaparken Sulara Gömülen Araba

Buz tutan göl üzerinde amatörce araba tanıtımı yapmak isteyen gençlerden biri çekim esnasında drift yaparken buzun kırılması ile araba ile suya gömülmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 71 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sesiyle Büyüleyen Ekmekçi 00:30

Sesiyle Büyüleyen Ekmekçi

Sokağa çıkma günlerinde aracı ile ekmek satmaya çıkan ekmekçi sesi ile kendine hayran bırakmış. Muhteşem sesli ekmekçiyi izliyoruz...

  • PengoTV tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Herkesin Bayıldığı Muhallebili Muhteşem Havuçlu Kek'i Birde Benim Tarifimle Deneyin 10:02

Herkesin Bayıldığı Muhallebili Muhteşem Havuçlu Kek'i Birde Benim Tari

2 adet yumurta 1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı süt 2 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 çay kaşığı tarçın ( sevmiyorsanız kullanmayın ben çay kaşığının ucuyla kull..

2 Renkli Rulo Poğaça Tarifi  İki Renkli Kakaolu Yumuşacık Poğaça 10:01

2 Renkli Rulo Poğaça Tarifi İki Renkli Kakaolu Yumuşacık Poğaça

1,5 su bardağı ılık süt Yarım su bardağı sıvıyağ 50 gr tereyağı ( 1 yemek kaşığı ) 2 adet yumurta ( beyazı içine sarısı üstüne sürülecek ) 4 çorba kaşığı toz şeker 1 silme tatlı kaşığı tuz 1 küçük paket yaşmaya veya ..

Karamelli İrmik Tatlısı Tarifi Tatlı Tarifleri 02:04

Karamelli İrmik Tatlısı Tarifi Tatlı Tarifleri

Nefis tatlı tarifleri vermeye devam ediyoruz. Karamelli irmik tatlısı videosu hazırladık sizler için. Az malzeme ile nefis kıvamda ve tadta bir tatlı tarifi. İrmik tatlısının üzerinde karamel sos ile tadına tad katmış ol..

Sağlık Çalışanlarına 2. Doz Aşı Başladı 03:24

Sağlık Çalışanlarına 2. Doz Aşı Başladı

Sağlık çalışanları ikinci doz koronavirüsü aşısı olmaya başladı. Pandemiden bu yana virüsle iç içe yaşayan, hastalarla direkt temas halinde olan doktorlar aşı ile ilgili düşüncelerini, TGRT Haber Muhabiri Özay Erad ile p..

Kar Topuna Vole Vurmak İsteyen Gencin Dramı 00:24

Kar Topuna Vole Vurmak İsteyen Gencin Dramı

Kar yağışı sonrası kendine eğlence araya genç kar topuna vole ile vurmak istemiş. Ancak gencin bu isteği yere yapışması ile son bulmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 62 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Polis Çevirmesine Takılan Ufaklık 00:44

Polis Çevirmesine Takılan Ufaklık

Akülü arabası ile trafik polisinin çevirmesine denk gelen ufaklık sevimli hareketleri ile beğeni toplamış. O güzel anları izliyoruz.....

  • PengoTV tarafından
  • 94 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tuhaf Şeyler Yaparken Kameralara Yakalanan 10 Hayvan 10:27

Tuhaf Şeyler Yaparken Kameralara Yakalanan 10 Hayvan

Hayvanların bazı hareketlerinin sıradışı ve komik olduğunu biliyoruz, ancak bu videoda daha önce görmediğiniz ilginç ve sizleri şaşırtacak hayvan davranışlarına yer verdik. Örneğin bir köpek boş zamanlarında araba sürebi..

  • JET TV tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 6 yıl önce