#Kabil ile habil

Deaş-ın 40, PYD-nin 6 Hedefi Ateş Altına Alındı 00:33

Deaş-ın 40, PYD-nin 6 Hedefi Ateş Altına Alındı

Deaş-ın 40, PYD-nin 6 Hedefi Ateş Altına Alındı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatının 59’uncu gününde, 40 DEAŞ ve 6 PYD/PKK hedefine ateş destek vasıtaları ile atış yapıldığını açıkladı...

Fetö Operasyonunda 40 Asker Gözaltına Alındı 00:23

Fetö Operasyonunda 40 Asker Gözaltına Alındı

Fetö Operasyonunda 40 Asker Gözaltına Alındı Konya’da Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik düzenlenen operasyonda 40 rütbeli asker gözaltına alındı. Konya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamınd..

Hayat KISA ilginÇ bir film 01:13

Hayat KISA ilginÇ bir film

Hayat Ile ilgili ilginÇ bir film..

  • PengoTV tarafından
  • 834 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nuceyfi, Türkiye'nin Varlığı Musul'un Kurtarılması İçin Çok Önemli 01:06

Nuceyfi, Türkiye'nin Varlığı Musul'un Kurtarılması İçin Çok Önemli

Nuceyfi, Türkiye'nin Varlığı Musul'un Kurtarılması İçin Çok Önemli Eski Musul Valisi Nuceyfi, tutuklama kararı ile ilgili 24'e konuştu. Nuceyfi, 'Türkiye'nin varlığı Musul'un kurtarılması için çok önemli. Erbil'de kalma..

Kerkük'te AA Ekibinin Aracı Kurşunların Hedefi Oldu 02:08

Kerkük'te AA Ekibinin Aracı Kurşunların Hedefi Oldu

Kerkük'te AA Ekibinin Aracı Kurşunların Hedefi Oldu Irak'ın Kerkük kent merkezinde terör örgütü DEAŞ militanları ile güvenlik güçleri arasındaki sokak çatışması tekrar başladı. Çatışmaları takip eden AA ekibinin aracı d..

Nasuh Mahruki: Benim Söylemimi Akut'a Ödetmenin Kime Ne Faydası Var 03:13

Nasuh Mahruki: Benim Söylemimi Akut'a Ödetmenin Kime Ne Faydası Var

Nasuh Mahruki: Benim Söylemimi Akut'a Ödetmenin Kime Ne Faydası Var HAYAT kurtarmak için 2 bin 200 gönüllü ile mücadele ettiklerini söyleyen AKUT Başkanı Nasuh Mahruki, Şişli merkez binalarına gelen tahliye bildirimini..

Deaş Mezarlıkları Bile Tahrip Etmiş 01:22

Deaş Mezarlıkları Bile Tahrip Etmiş

Deaş Mezarlıkları Bile Tahrip Etmiş Fırat Kalkanı Harekatı ile DEAŞ'tan temizlenen ve hayatın normale döndüğü Cerablus'ta terör örgütü mensuplarının bölgede bulunduğu sürede mezarlıkları da tahrip edip taşlarını kırdığ..

Age of Heroes 1:33:34

Age of Heroes

Age of Heroes; Birleşik Krallık yapımı Savaş filmi. 2.Dünya savaşındaki Almanlar tarafından işgal edilen Norveç'teki teknolojik aleti almak için savaşan 8 komando ve 1 Teknisyenin verdiği savaşı anlatmaktadır. Komutan Ba..

  • Film İzle tarafından
  • 3.085 görüntüleme
  • 8 yıl önce
3 Silahşörler Gizli Görev Türkçe Dublaj Film İzle 1:23:31

3 Silahşörler Gizli Görev Türkçe Dublaj Film İzle

3 Silahşörler Gizli Görev filminde,Alexandra D’Artagnan isimli yeni NSA ajanı,Başkana yapılacak olan bir suikast olayını öğrenir.Bu olayı engellemesi için üç deneyimli asker ile olayı engellemeye çalışırlar. Tür: Aksiyon..

  • Film İzle tarafından
  • 14.397 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adalet Bakanı Bozdağ- 'Türkiye-Abd ilişkileri Bir Terörist Yüzünden Olumsuz Noktaya Gelmesin 01:34

Adalet Bakanı Bozdağ- 'Türkiye-Abd ilişkileri Bir Terörist Yüzünden Ol

Adalet Bakanı Bozdağ- 'Türkiye-Abd ilişkileri Bir Terörist Yüzünden Olumsuz Noktaya Gelmesin Adalet Bakanı Bozdağ, Gülen'in iade edilmemesi Türkiye ile ABD arasındaki ilişkileri olumsuz etkileyecektir. Biz istiyoruz ki..

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..

SİBEL CAN- Seçme Nostalji En Güzel Şarkıları Mix -(16 Adet) 1:17:10

SİBEL CAN- Seçme Nostalji En Güzel Şarkıları Mix -(16 Adet)

En güzel şarkılarını en güzel ve yeni resimleri ile sizler için hazırladım...

Tsk’dan Anlamlı 'Cumhuriyet Bayramı' Mesajı 00:54

Tsk’dan Anlamlı 'Cumhuriyet Bayramı' Mesajı

Tsk’dan Anlamlı 'Cumhuriyet Bayramı' Mesajı Türk Silahlı Kuvvetleri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle, “Cumhuriyet 93 yaşında” başlığı ile resmi YouTube sitesinde bir video yayınladı. TSK, 29 Ekim Cumhuriyet Bayram..

The Walking Dead 7. Sezon 2. Bölüm Fragmanı 00:30

The Walking Dead 7. Sezon 2. Bölüm Fragmanı

The Walking Dead 7.Sezon 2.Bölüm Fragmanı The WalkinG Dead 7. Sezon 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı.The Walking Dead yeni bölümü ile 31 Ekim Pazartesi günü ekranlarda The Walking Dead 7x02 Promo/Preview The Well The Wal..

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek 05:43

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yönetici ve yazarlarının gözaltına alındığı soruşturmaya destek verdi. Bahçeli: Adında Cumhuriyet olup da, Cumhur..

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar 04:45

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BBC'de Türkiye aleyhine 'Suriyeli çocuk işçileri çalıştırıyor' haberine ilişkin, Kasıtlı bir haber, art n..

RTÜK'e Fetö Operasyonu 21 Gözaltı 01:24

RTÜK'e Fetö Operasyonu 21 Gözaltı

RTÜK'e Fetö Operasyonu 21 Gözaltı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında RTÜK'e düzenlenen operasyonda, aralarında bir daire başkan yardımcısı ile üst kurul uzman ve uzman yardımcı..

1984 -1988 Yıllarına Ait TV Reklamları 08:02

1984 -1988 Yıllarına Ait TV Reklamları

TRT'nin 1984 Yılında tamamen renkli yayına geçmesi ile reklamlarda daha görsel ve alımlı hale gelmiştir. Bu reklam kolajı 1984-1988 Yıllarına aittir, içerisinde artık nostalji diyeceğimiz pek çok marka ve ürünü görünce m..

Meclis'te 'Bylock' Gerginliği 01:21

Meclis'te 'Bylock' Gerginliği

Meclis'te 'Bylock' Gerginliği Meclis genel kurulunda, bylock tartışması yaşandı. AK Parti ile HDP karşı karşıya geldi, kavga son anda önlendi....

Cumhuriyet ve Zaman Arasındaki Müthiş Benzerlik 02:52

Cumhuriyet ve Zaman Arasındaki Müthiş Benzerlik

Cumhuriyet ve Zaman Arasındaki Müthiş Benzerlik Cumhuriyet Gazetesi yöneticilerine terör örgütleri FETÖ ve PKK adına faaliyette bulunmak suretiyle suç işledikleri gerekçesi ile operasyon başlatıldı. Cumhuriyet ve Zaman ..

Jandarma’da Bin 218 Personel Görevden zaklaştırıldı 00:31

Jandarma’da Bin 218 Personel Görevden zaklaştırıldı

Jandarma’da Bin 218 Personel Görevden zaklaştırıldı İçişleri Bakanlığı, Jandarma Genel Komutanlığında FETÖ ile irtibatlı bin 218 personelin görevden uzaklaştırıldığını açıkladı...

Uğur MUMCU'nun Köy Enstitüleri Konuşması 09:43

Uğur MUMCU'nun Köy Enstitüleri Konuşması

Rahmetli Uğur Mumcu'nun bir panelde yaptığı Köy Enstitüleri ile ilgili konuşmasında : Halk Din sömürsünü affetmiyor diyor..

  • PengoTV tarafından
  • 1.274 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Alman Polisini Doğduğuna Pişman Etti 00:42

Alman Polisini Doğduğuna Pişman Etti

Alman Polisini Doğduğuna Pişman Etti Almanya'da müslüman bir kadın yolcu ile polis arasında yaşanan kavga sırasında, polis müslüman kadına elektroşok verince, kadının kocası olaya müdahale etti. Yaşanan kavga kameralara..

Nurettin Veren açıkladı- İşte Fetö İmamları İzle 19:59

Nurettin Veren açıkladı- İşte Fetö İmamları İzle

Nurettin Veren açıkladı- İşte Fetö İmamları İzle FETÖ//PDY terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen ile birlikte 1970'li yıllarda örgütün iki numaralı ismi olan Nurettin Veren çarpıcı açıklamalar yaptı...

Türkiye'ye Rus Roketlerini Sokan Ypg'li Tutuklandı 02:39

Türkiye'ye Rus Roketlerini Sokan Ypg'li Tutuklandı

Türkiye'ye Rus Roketlerini Sokan Ypg'li Tutuklandı Adana'da, yaklaşık 8 ay önce ele geçirilen Rus yapımı 3 roketatarı Türkiye'ye sokan YPG'li terörist ve annesini görmek için gelen PKK'lı ile terör örgütünün sözde Sivil..

Marmaris Çatışmasının Yeni Görüntüleri Çıktı 04:58

Marmaris Çatışmasının Yeni Görüntüleri Çıktı

Marmaris Çatışmasının Yeni Görüntüleri Çıktı Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde 15 Temmuz darbe girişimi gecesi yaşananların, tatilciler tarafından cep telefonuyla kaydedilen yeni görüntüleri ortaya çıktı. Cumhurbaşkanı Rece..

Sizi Genç Gösteriyoruz - Dans Eden Bebekler, Haydi Seyredelim (Hokus-Pokus) Çok Eğlenceli 01:16

Sizi Genç Gösteriyoruz - Dans Eden Bebekler, Haydi Seyredelim (Hokus-P

Dans Eden Bebekler Nasıl mı oluyor ? Aynanın karşısında hemen sizi genç göstereceğiz.Hokus Pokus ... Size Çok İyi Gelecek . Seyredelim.com farkıyla :-D..

  • PengoTV tarafından
  • 1.371 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 1.Bölüm Zamanı Durdurmayı Denedi̇n Mi̇ 07:29

Canim Kardeşi̇m 1.Bölüm Zamanı Durdurmayı Denedi̇n Mi̇

Müge okuldan verilen ev ödevini yapmak için eve gelir. Müge çeşitli eşyalar ile bir saat tasarımı yapacaktır. Galip bey ev ödevini yapmak için harekete geçer. Çocuklarla birlikte çok eğlenceli bir ortam da ev ödevini yap..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.639 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 3.Bölüm Ha Ha Hapşu 09:49

Canim Kardeşi̇m 3.Bölüm Ha Ha Hapşu

Ha ha hapşu Müge okuldan eve hasta olarak gelir. Galip bey kızının iyileşmesi için çeşitli otlar doğal gıdalardan hazırlanmış bir ilaç yapmaya karar verir. Bu ilaç Müge’ye çok iyi gelir. Galip bey Barış Manço’nun Nane, l..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.132 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 5.Bölüm Annem Gi̇bi̇ Güzel Olmak İsti̇yorum 10:02

Canim Kardeşi̇m 5.Bölüm Annem Gi̇bi̇ Güzel Olmak İsti̇yorum

Mine ve Müge her kız çocuk gibi anneleri gibi giyinip süslemeye karar verirler. Ortaya çok komik olaylar çıkar. Mıncır süslenmekten nefret eder. Kızların bu merakı karşısında Galip ve Lale her yaşta insanların giyeceği o..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.286 görüntüleme
  • 8 yıl önce