#Kabul etmiyoruz

Kaynanalar 1.Bölüm 1974 25:34

Kaynanalar 1.Bölüm 1974

Türkiye'de sitcom'un ilk örneklerinden biri olarak kabul edilen Kaynanalar, 1974 yılının mayıs ayında TRT ekranlarında yayınlanmaya başladı...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 2.015 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Benim Stilimde Yerden Yere Vurulan Deniz'in  Elbisesi! 11:21

İşte Benim Stilimde Yerden Yere Vurulan Deniz'in Elbisesi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 07 Nisan 2017 Cuma günü yayınlanan 113. bölümünde Deniz Serkanova'nın elbisesi yarışmacılar ve jüri tarafından beğenilmezken Kerimcan Durmaz, Deniz'den elbisesini açıklamasını istedi. Kemal Doğ..

  • ANKA tarafından
  • 1.087 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dilara Taşkın O Sözleri Duyunca Çıldırdı! 05:22

Dilara Taşkın O Sözleri Duyunca Çıldırdı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 07 Nisan 2017 Cuma günü yayınlanan 113. bölümünde Simay Tokatlı, Dilara Taşkın'a neden sponsorundan giyinmediğini sorunca Dilara aynı tip abiyeler olduğu için ve tekrara düşmek istemediği için ..

  • ANKA tarafından
  • 1.146 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü 01:51

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü SAMSUN'da Tülay Başaran Anadolu Lisesi 4'üncü sınıf öğrencisi, milli bilek güreşi sporcusu 17 yaşındaki Gamze Çınar, 38'inci Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda 18 yaş altı 50 kilo k..

Kemal Doğuludan OLAY Yorum - Merveyi Kıskanıyorsunuz! 14:48

Kemal Doğuludan OLAY Yorum - Merveyi Kıskanıyorsunuz!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 13 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 118. bölümünde Bahar Candan, Merve Sevin'in Simay Tokatlı ve kendisi gibi giyindiğini iddia ederek Merve'nin üstüne gitti. Kemal Doğulu ise Bahar ve Simay..

  • ANKA tarafından
  • 573 görüntüleme
  • 7 yıl önce
100 Yılın En Artist Sahneleri 02:24

100 Yılın En Artist Sahneleri

Türk sineması, günümüze kadar hiçbir kopyasına ulaşılamasa da ilk Türk filmi kabul edilen Ayastefanos Abidesinin Yıkılışı nın çekilmesinin ardından 100 yılı geride bıraktı...

Kısmetse Olur -  Adnan ve Emre Dostluğu Bozuluyor mu? 05:29

Kısmetse Olur - Adnan ve Emre Dostluğu Bozuluyor mu?

Kısmetse Olur 13 Nisan Perşembe yayınlanan yeni bölümde, önceki gün Tuğçe ve Didem arasında yaşanan tatsızlık Emre ve Adnan'ı da karşı karşıya getirdi, ikili arasındaki dostluk zarar gördü! Didem, Tuğçe'nin özrünü kabul ..

  • ANKA tarafından
  • 941 görüntüleme
  • 7 yıl önce
300 Çift Birden 'Evet' Dedi 04:51

300 Çift Birden 'Evet' Dedi

300 Çift Birden 'Evet' Dedi Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen toplu nikah töreninde 300 çift birden dünya evine girdi. iha.com.tr » Gündem » 300 çift birden 'evet' dedi 2..

Ajan Hami̇lton Nationens Intresse Türkçe Dublaj Film İzle 1:49:08

Ajan Hami̇lton Nationens Intresse Türkçe Dublaj Film İzle

Film Özeti Carl Hamilton uluslararası bir örgütten gelişmiş bir güdümlü füze çalan teroristlerin peşine düşer. Ama roketleri arzu ettiği gibi yönlendiremeden sorunlarla karşılaşır ve kaçmayı seçer. Roketlerin Somalili ba..

  • Film İzle tarafından
  • 6.374 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İyi Ki Doğmuşsun Kemal Sunal 01:57

İyi Ki Doğmuşsun Kemal Sunal

Kemal Sunal 70 yaşında. O hep aramızda. İyi ki doğdun büyük usta! Türk sineması'nın büyük komedi oyuncusu ve sinema oyuncularından biri olarak kabul edilen Kemal Sunal, oynadığı rollerle Türk sinemasına yeni bir soluk g..

Kara Murat Kaleyi İçten Fetheder 03:27

Kara Murat Kaleyi İçten Fetheder

Bizans prensesi İren, Osmanlı hükümdarı Sultan 2.Mehmet’e (Bora Ayanoğlu) aşık olmuştur. Bizans hükümdarı, Konstantinopolis’i (İstanbul) almaması koşuluyla kızını 2.Mehmet’e vermek ister. Sultan Mehmet kabul etmez. Bizan..

Baba Candır 65.Bölüm Fragmanı 00:35

Baba Candır 65.Bölüm Fragmanı

Güzelce’de de durumlar pek iyi gitmemektedir. Dağ evine giren silahlı soyguncular, çocukların paralarına, telefonlarına ve ziynet eşyalarına el koyarlar. Çocuklarına ulaşamayan Salih iyice meraklanır ve jandarmayı arar. ..

23 Nisan Nedeniyle Cumhurbaşkanlığı Koltuğuna Geçen Çocuk 03:03

23 Nisan Nedeniyle Cumhurbaşkanlığı Koltuğuna Geçen Çocuk

Cumhurbaşkanı Erdoğan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Külliye'de çocukları kabul etti. Cumhurbaşkanlığı makamını devralan Yiğit Türk, 23 Nisan Çocuk Bayramı'nın dünyadaki tüm çocuklara armağan etti. ..

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması 06:56

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başkanlık sistemiyle ilgili, TBMM’de evet, referandumda hayır diyecekmişiz. Bunu söylüyorlar. Ve de bir grup Truva atı bunun milletin aklıyl..

İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın 04:25

İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın

İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın İslam İşbirliği Teşkilatı tarafından bu yıl eğitim alanında “İslam Dünyasının En İyileri” ödülünü alan İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Baş..

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 23 Nisan 12:57

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 23 Nisan

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'de çocukları kabul etti. Erdoğan, cumhurbaşkanlığı koltuğunu, 10 yaşındaki Yiğit Türk'e bıraktı. Küçük Cumhurbaşkanı'na yöneltilen sorular arasında AK Parti'nin başına geçip geçmeyeceği de ..

Bahar Candan ve Yeni Yarışmacı Birbirine Girdi Onları Kimse Ayıramadı! 10:43

Bahar Candan ve Yeni Yarışmacı Birbirine Girdi Onları Kimse Ayıramadı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 24 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 127. bölümünde Gamze Taşkın, Bahar Candan'ın herkesi eğlendirdiğini ve kendisini çok güldürdüğünü söyleyince ikili arasında kavga çıktı. Bahar eğlendirme..

  • ANKA tarafından
  • 669 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Selmanca - Temenni 04:18

Selmanca - Temenni

Aşk değil içimdeki derin bir özlem Hasreti bağrımda kara hançer Bir değil, bin değil, Yeni değil bir bilsen Son değil bu ilk değil Yaramdır geçmişten Tadı ruhuma Adı bağrıma Gitsem yanına Kabul olur muyum? Belki yarın..

Başbakan Yıldırım MHP Lideri Bahçeli İle Görüşecek 00:32

Başbakan Yıldırım MHP Lideri Bahçeli İle Görüşecek

Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşecek. Başbakanlık Basın Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, Yıldırım saat 12.00'de Çankaya Köşkü'nde Bahçeli'yi kabul edecek...

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz 03:25

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz Erdoğan: 'Sincar yeni bir Kandil olma yolunda, buna müsaade edemeyiz' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dün akşam Sayın Obama ile uzun uzun görüşmemiz oldu. PYD - YPG gibi örgütlere ihtiyac..

Dünya Haber: İsrailden Suriyeye Hava Saldırısı 00:26

Dünya Haber: İsrailden Suriyeye Hava Saldırısı

Esad rejimine ait devlet televizyonu, İsrail'in Şam Havalimanı yakınındaki askeri noktaları vurduğunu duyurdu. İsrail'den, saldırıyı resmen teyit eden bir açıklama gelmese de dolaylı ifadelerle saldırı kabul edildi...

YSK  Referandumun Kesin Sonuçlarını Açıkladı 01:33

YSK Referandumun Kesin Sonuçlarını Açıkladı

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Sadi Güven, “16 Nisan 2017 Pazar günü yapılan halk oylaması sonucu geçerli oyların yarısından çoğunun 25 milyon 157 bin 463 ‘evet’ oyu, yüzde 51.41 olarak gerçekleştiği, anayasa değişikl..

Ateş Fırtınası Türkçe Dublaj Film İzle 1:49:14

Ateş Fırtınası Türkçe Dublaj Film İzle

Ateş Fırtınası filmi 13 Aralık 2013 tarihinde ilk kez Hong Kong sinemalarıyla buluşmuş bir Aksiyon, Gerilim ve Polisiye filmidir. Alan Yuen’in filmin hem yönetmenliğini hem de senaristliğini yaptığı Ateş Fırtınası filmin..

  • Film İzle tarafından
  • 11.663 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak 02:22

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak Tutuklanan Kışanak'ın yerine daha önce çıkan KHK kapsamında İçişleri tarafından kamu görevlisi olan bir Vali Yardımcısı ya da Kaymakam'ın kısa sürede atanacağı ..

Demirtaş'tan Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık 02:05

Demirtaş'tan Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık

Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı'nın gözaltına alınmasına değinen Demirtaş, Mükemmel bir belediyecilik yapmadık şeklinde konu..

Chp Gaziantep İl başkanlıgı Cumhuriyet Gazetesine Yapılan Operasyona Tepki Gösterdi 04:24

Chp Gaziantep İl başkanlıgı Cumhuriyet Gazetesine Yapılan Operasyona T

Chp Gaziantep İl başkanlıgı Cumhuriyet Gazetesine Yapılan Operasyona Tepki Gösterdi CHP İl Başkanı İl Başkanı Hayri Sucu, Cumhuriyet Gazetesi çalışanlarına yönelik yapılan operasyonu protesto etmek için basın toplantısı..

Almanya, Türkiye Maslahatgüzarını Görüşmeye Çağırdı 00:35

Almanya, Türkiye Maslahatgüzarını Görüşmeye Çağırdı

Almanya, Türkiye Maslahatgüzarını Görüşmeye Çağırdı HDP'ye yönelik operasyonların ardından Almanya'dan önemli adım. Alman Dışişleri Bakanlığı, konuyu görüşmek üzere Türkiye'nin Berlin Büyükelçiliği Maslahatgüzarını dış..

Paşa Kızıyla Aşk İkindisi 02:06

Paşa Kızıyla Aşk İkindisi

Deli Murat (Kartal Tibet) ününü yalnız zorbalara, Zaptiye Teşkilatı’na değil devrin en ünlü kabadayılarına da kabul ettirmişti...

Adım Deli Murat 01:51

Adım Deli Murat

Deli Murat (Kartal Tibet) ününü yalnız zorbalara, Zaptiye Teşkilatı’na değil devrin en ünlü kabadayılarına da kabul ettirmişti. Haşmet Paşa (Hulusi Kentmen) düzeni bozuyor diye Deli Murat'ı yakalama emri verir...

Ağzıyla Sakıza Falso Veren Kadın 00:39

Ağzıyla Sakıza Falso Veren Kadın

Anna Bella adlı bu kadının ilginç bir yeteneği var. Ağzından fırlattığı sakızı döndürerek tekrar ağzına sokuyor. Evet çok gereksiz bir hareket kabul ediyoruz ama Anna, bu hareketiyle 1994 yılındaki 'Stupid Human Trick' p..

  • JET TV tarafından
  • 852 görüntüleme
  • 7 yıl önce