#Kabul etmiyoruz

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu 01:49

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fetullahçı terör örgütü mensubu savcıları iade etmeyeceğini açıklayan Alman makamlarını sert biçimde eleştirdi Kültür ve Turizm Bakanlığının Yaşayan İnsan Hazinel..

Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz 07:00

Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz

Başbakan Binali Yıldırım, HDP'nin Meclis faaliyetlerine katılmama kararının millete saygısızlık olduğunu belirterek, Siz milli iradeyi tanımazsanız millet de sizi tanımaz. Yol yakınken bu yanlıştan dönün dedi Baybur..

Almanya'da Sığınmacı - Alman Asker Bilmecesi 01:03

Almanya'da Sığınmacı - Alman Asker Bilmecesi

Almanya'da bir Alman askerinin sığınmacı olarak kabul edilmesinin yankıları sürüyor. Alman medyası, üsteğmenin Arapça bile bilmemesine rağmen nasıl Suriyeli sığınmacı olarak kaydedildiğini sorarken, eleştirilerin odağınd..

Jipinden Şeytan Taşlayan Suudi Prensi 00:11

Jipinden Şeytan Taşlayan Suudi Prensi

Vay dedirtecek bir hadise. 700 küsür insan ölmüşken bu genç arkadaş Allaha bizden daha yakın ne diyelim allah kabul etsin...

  • JET TV tarafından
  • 998 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahar Candanın Aşka Geldiği Anlar 10:11

Bahar Candanın Aşka Geldiği Anlar

İşte Benim Stilim 7. Sezon 02 Mayıs 2017 Salı günü yayınlanan 134. bölümünde Bahar Candan şarkıcı Can Kızıltuğ'u Justin Bieber'a benzetince yanından ayrılamadı. Bahar daha sonra Can Kızıltuğ'a kız arkadaşı olup olmadığın..

  • ANKA tarafından
  • 984 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz 02:27

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz ABD'de dananın kuyruğu bugün kopuyor. Ülkeyi gelecek dört yıl boyunca yönetecek yeni başkan bugün belli olacak. Hillary Clinton hem anketlerde, hem de bahislerde önde..

King Arthur- Legend of the Sword Fragmanı 01:34

King Arthur- Legend of the Sword Fragmanı

Doğruluk haklarını kaybeden Arthur, şehrin arka sokaklarında sert bir yol izliyor. Fakat kılıcı taştan çektiğinde, gerçek mirasını kabul etmeye zorlanır - ister sevmesin ister istemez olsun...

Herkesin Umudu Altın Şehir İstanbul'da Herşeyini Kaybetmek 00:39

Herkesin Umudu Altın Şehir İstanbul'da Herşeyini Kaybetmek

Taşı Toprağı Altın Şehir, 1978 yapımı Türk filmi. Orhan Aksoy'un en iyi filmlerinden biri olarak kabul edilen Taşı Toprağı Altın Şehir, ilgi çekici bölümleri olan bir kara mizah örneği sayılır...

Gözüm Açıldı Ökkeş Herbirşeye Hakkım Var 00:39

Gözüm Açıldı Ökkeş Herbirşeye Hakkım Var

Taşı Toprağı Altın Şehir, 1978 yapımı Türk filmi. Orhan Aksoy'un en iyi filmlerinden biri olarak kabul edilen Taşı Toprağı Altın Şehir, ilgi çekici bölümleri olan bir kara mizah örneği sayılır. Film, kazanacağı parayla ..

MİT'te Yeni Yapılanma- ByLock'u Deşifre Eden İsim Dış İstihbaratın Başına Geçti 00:56

MİT'te Yeni Yapılanma- ByLock'u Deşifre Eden İsim Dış İstihbaratın Baş

MİT'te Yeni Yapılanma- ByLock'u Deşifre Eden İsim Dış İstihbaratın Başına Geçti MİT'te önemli adımları atılıyor. Dış istihbarat ile özel operasyon birimleri ayrıldı. Dış istihbaratın başına ByLock'u deşifre eden müsteşa..

10 Kasım Töreninde Çelenk Krizi- 2 Gözaltı 03:51

10 Kasım Töreninde Çelenk Krizi- 2 Gözaltı

10 Kasım Töreninde Çelenk Krizi- 2 Gözaltı Aydın'ın Nazilli ilçesinde düzenlenen 10 Kasım Atatürk'ü Anma törenlerinde İlçe Kaymakamı Mehmet Okur ile CHP'liler arasında çelenk krizi yaşandı. Yasak olmasına rağmen çelenk..

Nüfus Tabelasına Kendini Ekleyen Aile 01:03

Nüfus Tabelasına Kendini Ekleyen Aile

Taşı Toprağı Altın Şehir, 1978 yapımı Türk filmi. Orhan Aksoy'un en iyi filmlerinden biri olarak kabul edilen Taşı Toprağı Altın Şehir, ilgi çekici bölümleri olan bir kara mizah örneği sayılır. Film, kazanacağı parayla ..

Ökkeş Uyanık 02:09

Ökkeş Uyanık

Taşı Toprağı Altın Şehir, 1978 yapımı Türk filmi. Orhan Aksoy'un en iyi filmlerinden biri olarak kabul edilen Taşı Toprağı Altın Şehir, ilgi çekici bölümleri olan bir kara mizah örneği sayılır...

Mavi Gri  Ben Sende Yandım 03:52

Mavi Gri Ben Sende Yandım

Sözler Ben de yıkıldım yalnızlıkta Ben de kırıldım paramparça Bu yolun sonu yok, biliyorum Üzülsek de, kırılsak da, darılsak da Sen de kabul et ikimiz de seviyoruz Sanki bir uçuruma yalınayak yürüyoruz Yine de bir yerl..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.099 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahar Candan Açıkladı - Beni Üzen Konu 05:50

Bahar Candan Açıkladı - Beni Üzen Konu

İşte Benim Stilim 7. Sezon 09 Mayıs 2017 Salı günü yayınlanan 140. bölümünde Tuğçe Ekim, Bahar Candan ile aralarının bozuk olduğunu ama kendisinden özür dilediğini söyleyince Bahar bunu kabul etti. Öykü Serter ise Bahar'..

  • ANKA tarafından
  • 625 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vizyonda Bu Hafta 08:40

Vizyonda Bu Hafta

Vizyonda Bu Hafta Bu hafta vizyona giren filmleri sizler için derledik. Benim Adım Feridun Uzun süreli bir ilişkinin içindeki Ersan artık sevgilisine ilgi göstermeyi ve romantik olmayı bırakmıştır. Uzun ilişkinin r..

Taha Akgül Güreşin Usain Bolt'uyum 09:02

Taha Akgül Güreşin Usain Bolt'uyum

Avrupa Güreş Şampiyonası'nda erkekler serbest stil 125 kiloda altın madalya kazanan Taha Akgül, evinde basın mensuplarını kabul etti. Sırbistan'ın Novi Sad kentinde yapılan son Avrupa Şampiyonasında 5. Defa şampiyonluk k..

  • JET TV tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Abd'nin Ypg'ye Silah Yardımına Hükümetten Sert Tepki 04:50

Abd'nin Ypg'ye Silah Yardımına Hükümetten Sert Tepki

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, ABD'nin YPG'ye yapacağı ağır silah yardımına sert tepki gösterdi. Canikli, YPG'ye silah yardımı kabul edilemez. ABD bu yanlışa dur demeli, terör örgütleriyle aynı çuvala girilmez d..

CHP Liderini Yüzüne Karşı Eleştirdi 01:35

CHP Liderini Yüzüne Karşı Eleştirdi

Devletin zirvesi Danıştay'ın kuruluş yıldönümünde buluştu. Kürsüye Danıştay Başkanı Zerrin Güngör çıktı. Gündeminde 16 Nisan referandumu sonrası başlayan, yargı tartışmaları vardı. Güngör, kabul edilen anayasa değişikliğ..

Her Başarı Hikayesi Bir Birlikte Başarma Hikayesidir 02:58

Her Başarı Hikayesi Bir Birlikte Başarma Hikayesidir

Beyin felci sebebiyle hareket ve konuşma kabiliyeti çok kısıtlı olan Murta Can Çiçek, Özyeğin Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden birincilikle mezun oldu. Google'dan da burs alan ilk engelli Türk olan Murat C..

  • JET TV tarafından
  • 636 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar 03:59

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar KOÇ Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Otokar Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Altay muharebe tankının prototipinin tamamlandığını 250 tanklık ilk seri..

Kağıt Nasıl Üretilir? 06:15

Kağıt Nasıl Üretilir?

Kağıt insanoğlunun en büyük buluşlarından biri. Bilimin, kültürün ve sanatın gelişerek yayılmasında anahtar rol oynadı. kağıdın ilk ortaya çıkışı M.Ö 4000'de oldu. Papirüs adı verilen kağıt türü kullanılmaya başlandı. Bi..

  • JET TV tarafından
  • 1.163 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aleyna Eroğlunun Hareketleri Kemal Doğuluyu Sinirlendirdi! 09:45

Aleyna Eroğlunun Hareketleri Kemal Doğuluyu Sinirlendirdi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 12 Mayıs 2017 Cuma günü yayınlanan 143. bölümünde Aleyna Eroğlu konseptinde Öykü Serter'in doğum gününe gittiğini söyleyince Öykü Serter, Aleyna'yı fena trolledi. Aleyna jüri karşısına geçtiğin..

  • ANKA tarafından
  • 724 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama 07:59

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan, Soma'daki maden faciasıyla ilgili bilirkişilerin hazırladığı raporların gerçeği yansıtmadığını iddia eder..

Abd'ye Ait Hava Üssünde Büyük Patlama- Ölü ve Yaralılar Var 00:50

Abd'ye Ait Hava Üssünde Büyük Patlama- Ölü ve Yaralılar Var

Abd'ye Ait Hava Üssünde Büyük Patlama- Ölü ve Yaralılar Var Afganistan'da bulunan Amerika Birleşik Devletleri'ne ait Bagram Hava Üssü'nde büyük bir patlama meydana geldi. Valilik'ten yapılan açıklamaya göre; ölü ve yara..

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı 01:08

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı Mısır'da darbeyle göreve gelen Kahire yönetimi, bugün yapılması beklenen gösterilere karşı tüm camilerin namazların hemen ardından kapatılması talimatı verdi. Tahrir Meydanı'ndaki m..

Canım Mercedes'i Hış Etmek 01:02

Canım Mercedes'i Hış Etmek

Son model arabaların buluştuğu bir gösteri gününde arabalar tam artistik martistik hareketler sergiliyor o anda ayarı kaçıran Mersocu abimiz direğe çatadan vuruyor, Allah kabul etsin...

  • JET TV tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 7 yıl önce
BMW E21 3 Serisi Lamborghini Aventador’a karşı2 03:26

BMW E21 3 Serisi Lamborghini Aventador’a karşı2

MW 3 Serisi’nin atası olarak kabul edilen birinci jenerasyon, Lamborghini ailesinin en tepesinde yer alan Aventador’a stop lambası gösterebilir mi?..

  • JET TV tarafından
  • 1.183 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Kızı Nil Çakırcı'nın Harvard Başarısı 01:45

Türk Kızı Nil Çakırcı'nın Harvard Başarısı

Dünyanın en saygın üniversitelerinden Harvard, Türkiye’den Nil Çakırca’yı yüzde 100 burslu kabul etti. Nil, ailesi ve arkadaşlarını anlattığı başvuru yazısında lise 1’inci sınıfa kadar akıllı telefonu olmadığı için arkad..

  • En Yeniler tarafından
  • 638 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sucu Kamil Hd İzle 1:22:53

Sucu Kamil Hd İzle

Onun adı Sucu Kamil, mahallede herkes onu tanır. Sucu Kamil, kalbini kaptırdığı Merve'ye akşam yemeği teklif eder. Merve kabul eder; ama restoranda hesap işleri Kamil'in umduğu gibi gitmez.Hesabı ödemek için Sucu Kamil, ..