#Kabul etmiyoruz

Kızlarım İçin 8. Bölüm 2. Fragmanı 01:02

Kızlarım İçin 8. Bölüm 2. Fragmanı

Kızlarım İçin 8. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Sumru'nun Tayfun olan durumunu Yaşar öğreniyor! Sumru ve Tayfun arasında yeni bir aşk mı başlıyor? Kumru'yu hata yaparken gören Yağız, ondan sadece bu durumu kabul etmesini be..

Hipertansiyon Nasıl Teşhis Edilir 02:34

Hipertansiyon Nasıl Teşhis Edilir

Hipertansiyon, tansiyon ölçümüyle teşhis edilir. Büyük tansiyon için 120'nin, küçük tansiyon için 80'in altındaki değerler, ideal değerler olarak kabul edilir. Büyük tansiyon, 140'ın üzerindeyse ve/veya küçük tansiyon, 9..

  • NABIZ tarafından
  • 497 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'Bundan Sonraki Süreç Farklı Olacak' 01:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'Bundan Sonraki Süreç Farklı Olacak'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bölgede Suriye, Irak bu konu Türkiye-İngiltere arasında büyük önem ifade ediyor. Koalisyon güçleriyle Türkiye’nin işbirliğini bundan sonraki süreçte çok daha farklı bir konsepte oturt..

Aşırı Telefon ve Bilgisayar Kullanımından Oluşan Ağrılarınıza İlaç Gibi Gelecek 5 Hareket 02:15

Aşırı Telefon ve Bilgisayar Kullanımından Oluşan Ağrılarınıza İlaç Gib

Telefon ve bilgisayar günümüzün olmazsa olmazları. Ancak aşırı kullanımda fiziksel olarak bizleri zor duruma düşürdükleri gerçeğini de kabul etmek gerekiyor. Peki düştüğümüz bu zor durumda meydana gelen ağrılarımızdan na..

  • JET TV tarafından
  • 892 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor 05:26

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor

Tasavvuf müziği sanatçısı Muharrem Aygün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a başkanlık yarışı için ‘Seni Başkan Yapacağız’ isimli şarkı yazdı. İnternette bir anda binlerce kişi tarafından paylaşılan video tıklanma reko..

Almanya Başbakanı Merkel'den Trump'a  Terörle Mücadele Müslümanları Zan Altında Bırakmayı Meşrulaştırmaz 01:22

Almanya Başbakanı Merkel'den Trump'a Terörle Mücadele Müslümanları Za

Amerikan Başkanı Donald Trump’ın 7 Müslüman ülke için vize yasağı getiren kararı, uluslararası kamuoyunun tepkisini çekti. Trump, havalimanlarında yaşanan kaos ve protesto gösterilerine rağmen kararı büyük bir başarı ol..

Adet Kanamasının Uzun Sürmesinin Nedenleri Nelerdir 02:03

Adet Kanamasının Uzun Sürmesinin Nedenleri Nelerdir

Adetin 5-7 gün arası sürmesi normal olarak kabul edilir. Ancak bu, kişiden kişiye değişim gösterebilen bir durumdur. Adetin uzun sürmesi durumunda; patolojik bir sorun olup olmadığı tespit edilmelidir...

  • NABIZ tarafından
  • 1.284 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çiftlikten Kaçarak Bizon Sürüsüne Katılan Özgürlüğüne Düşkün İnek 00:46

Çiftlikten Kaçarak Bizon Sürüsüne Katılan Özgürlüğüne Düşkün İnek

Polonya'da bulunan bir çiftlikten kaçan Fransız limuzin türü ineğin, Bialowieza Ormanı’nda yaşayan vahşi bizon sürüsüne katıldığı ortaya çıktı. İneğin, kendisini bizon sürüsüne kabul ettirip kışı onlarla beraber geçirdiğ..

  • JET TV tarafından
  • 605 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avusturya'da Burka Yasağı Hükümet Programına Girdi 01:13

Avusturya'da Burka Yasağı Hükümet Programına Girdi

Avusturya’da beş gün süren pazarlıklar neticesinde koalisyon hükümeti yeni programı üzerinde uzlaştı. Sosyal Demokrat Parti ile koalisyonun küçük ortağı muhafazakar Avusturya Halk Partisi, hükümet programlarına aşırı sağ..

Hangimiz Sevmedik 24. Bölüm 2:15:29

Hangimiz Sevmedik 24. Bölüm

Itır ve Tarık Adalet hala sayesinde Adile ile Münir’e aşklarını kabul ettirmişlerdir. Ancak yine de onlar için hiçbir şey kolay olmayacaktır. İlyas bu kez gerçekten Emel’e aşkını itiraf etmek niyetindedir. Hulusi komise..

Emre Kaya - İlizyon 03:38

Emre Kaya - İlizyon

Cam kapılar ardında yaşamışım hayatı Bir başka ten tatmadan öldürmüşüm zamanı Tek sen varsın gibi dünyada kabul etmişim Yanlış olmuş kararım çektiğin son mesajda Gözlerim tüm gerçeği gördü yazdıkların Bir bir kazınd..

İngiltere Brexit Yoluna Girdi 00:41

İngiltere Brexit Yoluna Girdi

İngiltere parlamentosu, ülkenin Avrupa Birliği’nden ayrılmasıyla ilgili müzakereleri başlatması için hükümete yetki verdi. Avam Kamarası’nda yapılan oylamada, AB’den ayrılma sürecini başlatacak Lizbon Anlaşması’nın 50. ..

Kaç Tip Ağız Kokusu Var 01:41

Kaç Tip Ağız Kokusu Var

Ağız kokusu kişinin sosyal hayatını etkiliyorsa bir hastalık olarak kabul edilebilir ve mutlaka tedavi edilmesi gerekir. Ağız kokusu ağız içi kaynaklı ve ağız içi kaynaklı olmayan şeklinde ikiye ayrılır. Ağız içi kaynakl..

  • NABIZ tarafından
  • 586 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Akupunkturda Neden Çoğu Zaman Kulağa İğne Batırılır 03:30

Akupunkturda Neden Çoğu Zaman Kulağa İğne Batırılır

Geleneksel Çin tıbbın bilgisi içinde mikro sistemler denilen kavramlar yer alır. Bedenin belli yerlerinde bütün organları simgesel olarak içeren noktalar olduğu kabul edilir. Mikro sistem bedenin temsilidir. Kulak bu mik..

  • NABIZ tarafından
  • 627 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Akupunkturun Tarihçesi Nedir 01:25

Akupunkturun Tarihçesi Nedir

Akupunktur eski zamanlardan beri uygulanan bir tedavi yöntemidir. Taş devrine ait taş iğneler bunun göstergesi olabilir ve buna dayanarak 3000 yıllık bir geçmişi olduğunu kabul edebiliriz. Popüler hale gelmesini ve batıd..

  • NABIZ tarafından
  • 598 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan Çavuşoğlu Ruhani İle Görüştü 01:22

Bakan Çavuşoğlu Ruhani İle Görüştü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, temaslarda bulunmak üzere geldiği İran'da Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani tarafından kabul edildi...

Polis Memuru SEGBİS Üzerinden Tutuklandı 00:56

Polis Memuru SEGBİS Üzerinden Tutuklandı

Erzincan'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PYD) soruşturması kapmasında yargılanan polis memuru, Samsun'da SEGBİS ile katıldığı duruşmada tutuklanarak cezaevine gönderildi Erzincan Ağır Ceza Ma..

Trump Kızdı; Abd İran'a Ekonomik Yaptırım Uyguladı 01:25

Trump Kızdı; Abd İran'a Ekonomik Yaptırım Uyguladı

Amerika Birleşik Devletleri ile İran arasındaki ilişkiler İran’ın füze denemesinin ardından gerginleşti. Tahran’a tepki gösteren Başkan Donald Trump, İran’ın “ateşle oynadığını” belirtti. Trump kendisinin Obama gibi “naz..

Eğitimci Robotlar Çok Yakında Sınıflara Girecek 03:50

Eğitimci Robotlar Çok Yakında Sınıflara Girecek

Gelecek nesillere robotlar eğitim verecek. Avustralya’dan Avrupa’ya hatta Amerika Birleşik Devletleri’ne kadar bir çok ülkede pilot aşamada bulunan ve çeşitli testlerden geçen robot eğitmenler 24 / 27 Ocak tarihleri aras..

TARKAN - Arada Bir 04:10

TARKAN - Arada Bir

YANIYORUM DOSTLAR ŞU SIRALAR EFKARIM VAR KIYAMAM AĞLAMA KARALARI BAĞLAMA GEÇER BU DA GEÇER UMUDUNA DARILMA İNSANIZ, ARADA BİR DENGEMİZ ŞAŞABİLİR AKIL BAŞA DÖNÜNCE YİNE SEVGİYE EĞİLİR ARADA Bİ BEN DE KADERE ..

Bildiğimiz Doğru Değilmiş İngilizler Siyah Mıydı 01:00

Bildiğimiz Doğru Değilmiş İngilizler Siyah Mıydı

eğlence,izle İngiltere'de yapılan bir araştırma, İngilizlerin atalarının siyah tenli olabileceğini ortaya koydu. Yaklaşık 9 bin yıl önce yaşayan ilk modern İngiliz olarak kabul edilen kişinin iskeletinde yapılan araştırm..

  • JET TV tarafından
  • 807 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dilimize Jigolo Kelimesini Jigolog Olarak Kazandıran Adam 00:59

Dilimize Jigolo Kelimesini Jigolog Olarak Kazandıran Adam

Jigolo arayan bayanları 50-60 yaş üstü olanlar da kabul eden elinden geldiğince destek olmaya çalışan bir abimizin, efsaneler arasında kolayca yerini alacak olan video'sunu izlicez..

  • JET TV tarafından
  • 1.253 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD'nin Ağır Yenilgisi: Vietnam 01:00

ABD'nin Ağır Yenilgisi: Vietnam

ABD'nin 'zafer' olarak kabul ettiği ancak büyük bir hezimet olarak tarihe geçen Vietnam Savaşı'nın üzerinden 40 yıldan fazla geçti. ABD'nin yenilgiyle ayrıldığı Vietnam, bölünmedi, tam tersine birleşti...

Yasa Dışı Su Kaydırağı Yapıp Kayan İnanılmaz İnsanlar 05:04

Yasa Dışı Su Kaydırağı Yapıp Kayan İnanılmaz İnsanlar

Su kaydırakları dünyanın belki de en eğlenceli aktivitelerinden biridir. Her yaştan insanın keyifle kaydığı su kaydıraklarının insanlar tarafından kendi imkanlarıyla inşa edildiğini biliyor muydunuz? Yasa dışı olarak kab..

  • JET TV tarafından
  • 1.226 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Efes Rövanşı Aldı Abdi İpekçi'de Müthiş Geri Dönüş 03:00

Efes Rövanşı Aldı Abdi İpekçi'de Müthiş Geri Dönüş

Anadolu Efes THY Avrupa Ligi'nin 22. hafta maçında İtalya'nın EA7 Emporio Armani Milan ekibini 90-86 yendi. Anadolu Efes, bu sonuçla ligde 11. galibiyetini elde ederken, İtalya temsilcisi ise 15. kez mağlup oldu. Karşı..

Kaçak Mültecilere Yardım Eden Fransız Çiftçi Para Cezasına Çarptırıldı 01:00

Kaçak Mültecilere Yardım Eden Fransız Çiftçi Para Cezasına Çarptırıldı

Fransa’da kaçak mültecilere yardım etmekle suçlanan 37 yaşındaki çiftçi Cedric Herrou çıkarıldığı mahkemede 3 bin Euro para cezasına çarptırıldı. Fransa – İtalya sınırındaki Roya Vadisi’nde zeytincilik yapan Fransız çif..

Elma Kabuğunu Koparmadan 5 Metre Soymak 00:59

Elma Kabuğunu Koparmadan 5 Metre Soymak

Niğde’de elma üreticisi Zeki Şener, elma kabuğunu koparmadan 5 metre soydu. Değirmenli kasabasında yaşayan Zeki Şener, kasaba meydanında masa kurarak halkın önünde koparmadan 5 metre elma kabuğu soydu. Kasaba meydanında ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Collateral Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:42

Collateral Türkçe Altyazılı Fragmanı

Londra'da bir pizza dağıtıcısının vurularak öldürülmesinin ardından arapsaçına dönen olayları konu alan Collateral, dört günlük bir süreyi kapsıyor. Bu cinayetin sıradan bir şiddet olayı olduğunu kabul etmeyen Komiser Ki..

Poyraz Karayel 42. Bölüm Sevinç Ve Hüzün Bir Arada Yaşandı 05:58

Poyraz Karayel 42. Bölüm Sevinç Ve Hüzün Bir Arada Yaşandı

Poyraz’ın sürpriz evlenme teklifini Ayşegül kabul ediyor. Bahri Baba'nın onayını almak ve bebek konusunu söylemek için tüm aile Bahri Baba'nın evinde toplanıyorlar. Fakat Poyraz ve Ayşegül'ün evlilik ve bebek haberinden ..

Pos Makinesiyle Çekim Yapan Damat 02:09

Pos Makinesiyle Çekim Yapan Damat

Endonezya'daki bir düğünde kaydedilen görüntülerdeki damat, takı töreninde öyle kuru kuru tebrik olmaz deyip davetlilerden takı niyetine POS cihazıyla para kabul etmiş efendim...

  • JET TV tarafından
  • 805 görüntüleme
  • 7 yıl önce