#Kabul etmiyoruz

Sihirbazlik Okulunda Bir Türk Film İzle 1:30:11

Sihirbazlik Okulunda Bir Türk Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Agnotoloji Nedir 02:41

Agnotoloji Nedir

Agnotoloji Nedir? Hatalı ya da yanıltıcı bilimsel veri yayınlayarak, bilgisizliği ve şüpheyi teşvik etmeyi inceleyen bir bilim. Kısaca, cehalet bilimi. İyisin he sana göre bile bilim var. Okuyon? E tamam işte, bu kad..

Hipnoz Nedir 04:26

Hipnoz Nedir

Hipnoz Nedir? Sözle, bakışla, telkinle sağlanan bir tür uyku durumu, hipnotizma. Bilinçaltı kısa yolu, hackenirseniz yandınız. Şaka şaka. Sanılanın aksine hipnoz, bilinci tam olarak kapatmaz. Reklam ya da seçim kampanyal..

Paranormal Nedir 03:24

Paranormal Nedir

Yunancada “ötesi” anlamına gelen para eki ve normal kelimesinin birleşmesinden oluşur. Paranormal, normal ötesi, olağan dışı, normal olduğunu varsaydığımız şeylerin dışında olan anlamlarına gelir. Normali kim normal kabu..

Apple Nedir 05:18

Apple Nedir

Türkçe karşılığı; elma. Ama bu o bildiğin elmadan değil. 1976 yılında kurulmuş dünyanın en çok tanınan bilgisayar firmasının adı. Doğru zamanda doğru yerde olursan mucizeler gerçekleşir. Derler bu tam olarak Apple'ın d..

Murat Dalkılıç Hande Erçel'le Yaşadığı Aşkı Resmen İlan Etti 00:31

Murat Dalkılıç Hande Erçel'le Yaşadığı Aşkı Resmen İlan Etti

Şarkıcı Murat Dalkılıç’ın geçtiğimiz günlerde oyuncu Hande Erçel’le aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşüp haftanın en çok konuşulan konusu oldu. Her gün ortaya yeni bir iddia atılırken Murat Dalkılıç, b..

  • BETA tarafından
  • 534 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adnan Şenses Ölümünün 4. Yılında Kabri Başında Anıldı 02:18

Adnan Şenses Ölümünün 4. Yılında Kabri Başında Anıldı

25 Aralık 2013 yılında vefat eden usta sanatçı Adnan Şenses, vefatının 4. yılında bugün saat 14.00’’da Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı. Yakın dostu Selami Şahin de Adnan Şenses’in anma törenine katılmak..

  • BETA tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gönüllerin Fatihi Yunus Emre (Yunus Emre) 1973 Türk Filmi İzle 2:44:40

Gönüllerin Fatihi Yunus Emre (Yunus Emre) 1973 Türk Filmi İzle

Konusu: Bir müridin şeyhiyle olan ilişkisi anlatılır. Bir köyde kuraklık olur ve ekin yetişmez. Köy büyükleri herkese yardım eden Hacı Bektaşi Veli’den yardım istemeye karar verir. Bunun içinde köyden Yunus’un gitmesini ..

Neden Kadınlar Günü 02:29

Neden Kadınlar Günü

Esası Dünya Emekçi Kadınlar Günü. İnsan hakları temelinde kadınların siyasi ve sosyal bilincinin geliştirilmesi, ekonomik, siyasi ve sosyal konumlarının tanımlanması amacıyla 1977 yılında Birleşmiş Milletler tarafından ..

Onur Saylak'tan Tuba Büyüküstün Cevabı Müsait Olanlar 12:13

Onur Saylak'tan Tuba Büyüküstün Cevabı Müsait Olanlar

Hakan Günday’ın 17 dile çevrilmiş kitabı “Daha”dan esinlenen, Ay Yapım’ın yapımcılığını, b.i.t Arts ın ortak yapımcılığını, Onur Saylak’ın yönetmenliğini üstlendiği “Daha” filminin galası bu akşam yapıldı. Galaya bir ço..

  • BETA tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Leyla Alaton: Kadınlar Kaderlerine Teslim Olmamalı 10:13

Leyla Alaton: Kadınlar Kaderlerine Teslim Olmamalı

Leyla Alaton, kadına yönelik şiddete karşı duruşu ve kadın haklarına ilişkin çalışmalarıyla bilinen bir iş kadını. YouTube sayfasında ve katıldığı konferanslarda, konuşmalarda kadın haklarıyla ilgili farkındalık yaratıl..

Ohal 3 Ay Daha Uzatıldı 01:01

Ohal 3 Ay Daha Uzatıldı

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Milli Güvenlik Kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Bozdağ: Bakanlar Kurulumuz, Milli Güvenlik Kurulu tavsiye kararı doğrultusunda olağanüstü hal uygu..

Murat Karabova'nın Sürprizi Seda Sayan'ı Çok Duygulandırdı 05:17

Murat Karabova'nın Sürprizi Seda Sayan'ı Çok Duygulandırdı

56. yaşına Milano’da arkadaşıyla yalnız giren Seda Sayan için sürpriz bir doğum günü partisi düzenlendi. Seda Sayan, parti sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kendisine hazırlanan sürpriz sayesinden çok duy..

  • BETA tarafından
  • 869 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Al Pacino - 1 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:29

Al Pacino - 1 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Alfredo James Al Pacino, sahne ve perdede oynayan Amerikalı aktör, film yapımcısı ve senaryo yazarıdır. Pacino, elli yılı aşkın bir kariyer yaşamış ve bu esnada birçok Akademi Ödülü, iki Tony Ödülü, iki Primetime Emmy ..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.487 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Step Sister İzle 1:48:19

Step Sister İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Dünya'nın En Zengin %1'i Küresel Servetin % 82'sine Sahip 01:41

Dünya'nın En Zengin %1'i Küresel Servetin % 82'sine Sahip

İngiliz yardım kuruluşu Oxfam, küresel gelir adaletsizliğinin 2017'de arttığını ifade ederek yaratılan küresel servetin yüzde 82'lik bölümünün en zengin yüzde 1'lik kesimin cebine gittiğini söyledi. Kuruluşun raporuna g..

Brad Pitt - 2 Yaşından 53 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:57

Brad Pitt - 2 Yaşından 53 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

William Bradley Brad Pitt (Брэд Питт, 18 Aralık 1963 doğumlu) Amerikalı bir aktör ve yapımcıdır. Kendi şirketi Plan B Entertainment altında yapımcı olarak bir Akademi Ödülü de dahil olmak üzere birçok ödül ve aday göst..

Feros Ferhat Göçer Okçu Oldu Çatılara Çıktı 10:48

Feros Ferhat Göçer Okçu Oldu Çatılara Çıktı

Ünlü şarkıcı, yeni albümünün ilk klibini “Sen Elimden Tut” şarkısı için çekti. Point Hotel’in helikopter pistinde çekilen klipte Ferhat Göçer okçu oldu, ok attı. Klip çekimi sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtla..

  • BETA tarafından
  • 669 görüntüleme
  • 7 yıl önce
8 Kız Çocuğunu Öldüren Katil Yakalandı 01:38

8 Kız Çocuğunu Öldüren Katil Yakalandı

7 yaşındaki Zeynep, 4 Ocak'ta Kasur kentinde teyzesinin evine giderken kaçırılmıştı. Cesedi 9 Ocak'ta bir çöplükte bulunmuştu. Yapılan otopsi sonucunda Zeynep'in öldürülmeden önce tecavüze uğradığı ortaya çıkmıştı. Pakis..

İksir 2014  Türk Filmi İzle 1:20:12

İksir 2014 Türk Filmi İzle

Konusu : Keremcem ve Buse pek çok kardeş gibi hiç anlaşamayan ve sürekli didişen bir ikilidir. Dedeleri ise anlaşamamalarına çok üzülür. Yalnız bu dedenin bir farkı vardır, iki kedi, bir köpek ve bir horozla yaşayan de..

Belçika Sığınmacılara Kucak Açtı 02:09

Belçika Sığınmacılara Kucak Açtı

Avrupa'daki mülteci krizinin en önemli sembollerinden biri olan Fransa'nın Calais kentindeki mülteci kampının 2016 yılında kapatılması ile birlikte birçok sığınmacı Belçika'ya akın etti. Brüksel'de zor durumda bulunan sı..

Tacizci Doktora 175 Yıl Hapis Kurbanların Bazıları Olimpiyat Şampiyonu 00:59

Tacizci Doktora 175 Yıl Hapis Kurbanların Bazıları Olimpiyat Şampiyonu

Amerika Birleşik devletleri jimnastik takımının spor doktoru Larry Nassar'a taciz suçundan 175 yıl hapis cezası verildi. Nassar, aralarında Olimpiyat şampiyonu sporcuların da bulunduğu yaklaşık 160 kişiye cinsel tacizde ..

İntizar 1973 Türk Filmi İzle 1:31:45

İntizar 1973 Türk Filmi İzle

Konusu : Matbaa işçisi bir kızla bir şoförün fakirlik yüzünden altüst olan hayatları anlatılır. Neşe, bir matbaada çalışan fakir bir kızdır. Bir nakliye firmasında şoförlük yapan Kemal, Neşe ile evlilik hayalleri kurmakt..

Muhammed Ali Tribute - 3 Yaşından 74 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:20

Muhammed Ali Tribute - 3 Yaşından 74 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Muhammed Ali (Мохаммед Али, doğan Cassius Marcellus Clay, Jr, 17 Ocak 1942 - 3 Haziran 2016) Amerikan profesyonel boksörüydü. Kariyerinin başlarında Ali, boks ringinin içinde ve dışında ilham verici, tartışmalı ve kutupl..

Bruce Lee Tribute - 1 Yaşından 32 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:35

Bruce Lee Tribute - 1 Yaşından 32 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

27 Haziran 1940 - 20 Temmuz 1973) Hong Kong Amerikan dövüş sanatçısı, aksiyon filmi oyuncusu, dövüş sanatları eğitmeni, filozof, film yapımcısı, ve Jeet Kune Do'nun kurucusu. Beş uzun metrajlı filmdeki rolleri: Lo Wei'n..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.449 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayvan Fobisi Nasıl Aşılabilir 00:59

Hayvan Fobisi Nasıl Aşılabilir

Hayvan fobisi kişinin o hayvanla ilgili düşünceleri üzerinde çalışarak aşılabilir. En etkili yöntemlerden biri ise kişinin aşamalı olarak o hayvana maruz kalmasıdır. Kişinin hazır olduğu ve kabul ettiği ölçüde belki önce..

  • NABIZ tarafından
  • 694 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bas Gaza Türkçe Dublaj İzle 1:33:30

Bas Gaza Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Arka Sokaklar 468. Bölüm Fragmanı 00:54

Arka Sokaklar 468. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 468. Bölüm Fragmanı yayında! Gizli görevle Suriye'ye giden Selin teröristle karşı karşıya kalıyor! Arka Sokaklar 468. Bölüm 9 Şubat Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! İstihbarat ve emniyetin işbirliği y..

Kalbimdeki Yabancı 1968 Türk Filmi İzle 1:26:45

Kalbimdeki Yabancı 1968 Türk Filmi İzle

Konusu : tanımadığı bir adamın yerine geçen taşralı bir gencin maceraları anlatılır. Osman, iş bulmak üzere İstanbul’a gelmiştir. Fakat başvurduğu her yerden eli boş dönmektedir. Nihayet bir gün talihi değişir. Kendisin..

Sen Anlat Karadeniz 3. Bölüm Hd İzle 2:14:30

Sen Anlat Karadeniz 3. Bölüm Hd İzle

Sen Anlat Karadeniz 3. Bölüm özeti: Nefes ve Yiğit’i bulamadığı için deliye dönen Vedat, yayla evinden bir kurban alarak ayrılır. Bu kurban Mustafa’dır ve Vedat, Kaleli Ailesi’nin ocağına çok büyük bir ateş düşürür. Ya T..