#Kadir demir yetmez mi

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe 04:35

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe

Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni serian istiyorum Beni şad et Şadiye'm başın için Her zaman sen yalancı ben kani Her zaman orta yerde bir mani Her zaman sen uzakta ben müştak Her tel..

Veysel Mutlu Kaldı Yarına (Official Video) 03:36

Veysel Mutlu Kaldı Yarına (Official Video)

'Kaldi Yarına' şarkı sözleri: Kaldı yanıma, hep güldüm acıma Ah ile geçti anılar, gece şarkılarıma Yar diye düştüm ağına. İçtim acıma Ne kaldı yarına yarına Umut olsanda olur duysanda olur beni vursanda olur. Sussand..

Kayserispor-Trabzonspor: 0-1 03:43

Kayserispor-Trabzonspor: 0-1

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasındaki maçta Trabzonspor, Kayserispor'u deplasmanda Bero'nun attığı golle 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın 10. dakikasında Murat Duruer'in yaklaşık 30 metreden çektiği şutta top üstten aut..

Unutuverdim - İpek & Mert 03:35

Unutuverdim - İpek & Mert

Unutuverdim Şarkı Sözleri: Sana söyleyecek sözlerim vardı İnan biraz önce tam aklımdaydı Seni görünce bir heyecan sardı Yanına gelince unutuverdim Sana neler neler anlatacaktım Önce gözlerini kapayacaktım Seni görür gö..

  • Candy tarafından
  • 1.038 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yürekleri Ağza Getiren Lunapark Kazası 01:29

Yürekleri Ağza Getiren Lunapark Kazası

Fransa'da bulunan Lunaparkta Sapan adı verilen oyuncakla gökyüzüne fırlatılan demir kafesin ipi kopmuş. Demir kafes sert bir şekilde tek iple demir iskeleye çarpmış. Meydana gelen korkunç kazada 24 yaşlarında bir kadın v..

  • JET TV tarafından
  • 735 görüntüleme
  • 7 yıl önce
GASAM ve FSM Vakıf Üniversitesi'nden FETÖ Mücadelesine Destek 04:59

GASAM ve FSM Vakıf Üniversitesi'nden FETÖ Mücadelesine Destek

Güney Asya Stratejik Araştırmalar Merkezi, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi işbirliği ve Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı desteğiyle Pakistan'da Türkiye'nin FETÖ Mücadeleleri başlıklı bir panel ge..

Prof. Dr. İlber Ortaylı  İran Hiçbir Şekilde Irak Ve Suriye Gibi Olmaz 04:15

Prof. Dr. İlber Ortaylı İran Hiçbir Şekilde Irak Ve Suriye Gibi Olmaz

Fatih Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Kahve Hane Sohbetleri’nin konuğu bu kez Tarihçi-Yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı oldu. Sunuculuğunu gazeteci Hakan Çelik’in yaptığı programa Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demi..

Bayraktar TB2 Harp Başlıklı MAM-L Atış 02:51

Bayraktar TB2 Harp Başlıklı MAM-L Atış

Türk Silahlı Kuvvetlerinin insansız hava aracı (İHA) ihtiyacının milli ve yerli imkanlarla karşılanmasına yönelik çabalarda yeni bir başarıya imza atıldı. Baykar tarafından geliştirilen Bayraktar TB2 Taktik İHA'sı harp b..

  • PengoTV tarafından
  • 2.108 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Anıl Durmuş - Yalanmış 03:32

Anıl Durmuş - Yalanmış

Söz & Müzik: Mert Demir Düzenleme: Mert Demir Yaylılar: İstanbul Strings Ud: Özdemir Güz Perküsyon: Sidar Filiz Gitarlar: Tuğrul Bafra Yönetmen: Çağla Çağlar Styling: Tuğçe Demir Yalanmış Sözler: Kolay mı sanıyorsun ..

Duyanlar Kulaklarına İnanamadı! CHP'li Başkandan Skandal Sözler 01:02

Duyanlar Kulaklarına İnanamadı! CHP'li Başkandan Skandal Sözler

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun övdüğü belediye başkanlarının skandalları bitmek bilmiyor. Şimdi de Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir'in engellileri görmezden geldi videosu sosyal medyada infiale neden oldu. ..

Sibel Can - Bil Diye Söylüyorum (Lyric Video) 04:12

Sibel Can - Bil Diye Söylüyorum (Lyric Video)

Söz : İsra Gülümser Müzik : Waleed Saad-Ayman Bahgat Amar Düzenleme : Emre Moğulkoç Perküsyon : Kadir Göksu Gitar : Selahattin Güzelel Yaylılar : NWS Ney : Salih Yurttaş Kanun : Yıldan Ergüzel Vokaller : Şenol Güney, Em..

Sibel Can - Bil Diye Söylüyorum 04:23

Sibel Can - Bil Diye Söylüyorum

Söz: İsra Gülümser Müzik: Waleed Saad-Ayman Bahgat Amar Düzenleme: Emre Moğulkoç Perküsyon: Kadir Göksu Gitar: Selahattin Güzelel Yaylılar: NWS Ney: Salih Yurttaş Kanun: Yıldan Ergüzel Vokaller: Şenol Güney, Emre Moğulk..

Arif Sağ - Yilanlarin öcü 06:23

Arif Sağ - Yilanlarin öcü

o bir yasayan efsane...arif sağ ustamız ve kadır inanir...

Sinan Akçılın Çene Değil Ses Estetiğine İhtiyacı Var 07:34

Sinan Akçılın Çene Değil Ses Estetiğine İhtiyacı Var

Justın Bieber'e benzemek için çene estetiği yaptıran Sinan Akçil'le ilgili gazeteci Kadir Kaynakçı'nın sarfettiği sözler tartışmanın fitilini ateşledi.Haberimizin detayları videomuzda iyi seyirler dilerim:))..

  • ANKA tarafından
  • 727 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kara Gözlüm Türkan Şoray 1:34:19

Kara Gözlüm Türkan Şoray

Kara Gözlüm, 1970 Türkiye yapımı romantik-dramatik filmdir. Senaryosunu Bülent Oran'ın yazdığı filmin, Atıf Yılmaz'ın yönetmenliğini üstlendiği ve İrfan Ünal'ında yapımcısı olduğu, Önemli başrollerde Türkân Şoray, Kadir ..

Selvi Boylum Al Yazmalım Türk Filmi İzle 1:25:24

Selvi Boylum Al Yazmalım Türk Filmi İzle

Kamyon şoförü İlyas (Kadir İnanır), İstanbul'dan Asya'nın (Türkân Şoray) kaldığı köye gelir. Birbirlerine aşık olup evlenirler. Çocuklarının adını Samet koyarlar. İlyas, kamyoncu olduğu için sık sık yollara çıkar ve Asya..

  • Film İzle tarafından
  • 24.579 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Annesinin Öldüğünü, Teyzesinden Bir Tabak Daha Kızartma İstemekten 'Utanınca' Anlayan Adam 01:08

Annesinin Öldüğünü, Teyzesinden Bir Tabak Daha Kızartma İstemekten 'Ut

Kadir abimiz annesini kaybettikten sonra teyzesiyle birlikte İstanbul'da yaşamaya başlamış. Kendisi ayrıca patates kızartmasını ve nohut yemeğini çok seviyor. Teyzesinin evinde yaptığı bir kahvaltıda ise en büyük acısını..

  • PITIRCIK tarafından
  • 959 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Seçkin - Yokuş 03:41

Seçkin - Yokuş

Kaç Oldu Saate Bakmadım Günlerdir Haber Almadım Arasam Bir Dert Aramasam Kalır Aklım Hep Aynı Hata Aşkından Ölürken Güçlüyü Oynadım Bir Varışına Bir Yokuşuna Yanımdayken Yok Oluşuna Üzülmüyorum Ne Gelişine Ne Gidişine Ka..

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi 03:59

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi Uluslararası Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Osmanlı Devleti'ne hakaret ettiğini belirterek, Osmanlı'nın değerlerinden nasi..

Şipşak Anadolu Türk Filmi İzle 1:31:48

Şipşak Anadolu Türk Filmi İzle

Şipşak Anadolu, Karadeniz'in sevimli yerleşim yerlerinden birinde geçiyor. Kahramanımız Kadir de hayallerini bir gün gerçekleştirmeyi isteyen bir fotoğrafçıdır. İşini yapabilmek için ücra köylere at üstünde fotoğraf çekm..

  • Tv Series tarafından
  • 4.480 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tatar Ramazan(Meşhur Sahneler, Replikler) 03:53

Tatar Ramazan(Meşhur Sahneler, Replikler)

1942 savaş yıllarında bir tarla sorunu nedeniyle adam öldürüp hapser giren Tatar Ramazan (Kadir İnanır), cezasını tamamladıktan sonra tahliye edilir. Ne var ki dışarda yaşam Ramazan'ı iyice çileden çıkarır. Vuruşmalar, a..

  • REPLİKLER tarafından
  • 1.139 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Odun Herif'in Beyin Yakan Esprisi 00:10

Odun Herif'in Beyin Yakan Esprisi

Kadir Doğrubakar namı diğer odun herifin kısa süren beyinlerimizi yakan anlamsız esprisini izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 705 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çok Faydalı Top Makinası - Uyanık Kardeşler (Restorasyonlu) 01:49

Çok Faydalı Top Makinası - Uyanık Kardeşler (Restorasyonlu)

1974 yapımı Kadir İnanır ve Müjdat Gezen'in oynadığı Uyanık Kardeşler filminden bir sahne.....

  • JET TV tarafından
  • 1.003 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deli Gönül 2.Bölüm 1.Fragman 00:49

Deli Gönül 2.Bölüm 1.Fragman

İki âşık birbirine hem çok yakın hem çok uzak… Şimdi gerçekler, onlara bir adım kadar yakın… Bir yanda evladını kaybetmek istemeyen fedakar bir baba, Mehmet Kadir, diğer yanda babasının ona kurduğu dünyada esir Fatmanur…..

Baba ve Oğlu, Borç Yüzünden Hacizli Olan Otomobillerine Benzin Dökerek Yaktı 01:47

Baba ve Oğlu, Borç Yüzünden Hacizli Olan Otomobillerine Benzin Dökerek

Samsun'da borç nedeniyle hacizli olan arabalarını polise vermek istemeyen baba ve oğlu, aracın üzerine benzin dökerek ateşe verdi. Samsun'un Bafra ilçesinde polis, Kadir Karakaya ve oğlu Kerem Karakaya'nın otomobiline ha..

Nikahta Mıyız Mevlütte Miyiz? - Uyanık Kardeşler 01:17

Nikahta Mıyız Mevlütte Miyiz? - Uyanık Kardeşler

1974 yapımı Hulki Saner'in hem senaristliğini,hem yapımcılığını ve hem de yönetmenliğini üstlendiği,Kadir İnanır ve Müjdat Gezen'in oynadığı biri şarkıcı biri futbolcu olan kardeşin öyküsünü anlatan Uyanık Kardeşler film..

  • JET TV tarafından
  • 819 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deli Gönül 2. Bölüm 2.Fragman 00:49

Deli Gönül 2. Bölüm 2.Fragman

İki âşık birbirine hem çok yakın hem çok uzak… Şimdi gerçekler, onlara bir adım kadar yakın… Bir yanda evladını kaybetmek istemeyen fedakar bir baba, Mehmet Kadir, diğer yanda babasının ona kurduğu dünyada esir Fatmanur…..

Deli Gönül 2. Bölüm 2. Tanıtımı 00:48

Deli Gönül 2. Bölüm 2. Tanıtımı

İki âşık birbirine hem çok yakın hem çok uzak… Şimdi gerçekler, onlara bir adım kadar yakın… Bir yanda evladını kaybetmek istemeyen fedakar bir baba, Mehmet Kadir, diğer yanda babasının ona kurduğu dünyada esir Fatmanur…..

Deli Gönül 3. Bölüm 1. Tanıtımı 00:46

Deli Gönül 3. Bölüm 1. Tanıtımı

İki âşık birbirine hem çok yakın hem çok uzak… Şimdi gerçekler, onlara bir adım kadar yakın… Bir yanda evladını kaybetmek istemeyen fedakar bir baba, Mehmet Kadir, diğer yanda babasının ona kurduğu dünyada esir Fatmanur…..

Uyanık Kardeşler Filminde Güldüren Hata 01:13

Uyanık Kardeşler Filminde Güldüren Hata

Yönetmenliğini Hulki Saner'in yaptığı, başrollerini Kadir İnanır, Müjdat Gezen, Hulusi Kentmen, Leman Akçatepe, Arzu Okay ve Selen Büke gibi oyuncuların paylaştığı 1974 yapımı Uyanık Kardeşler filminde Kadir İnanır'ın al..

  • JET TV tarafından
  • 1.347 görüntüleme
  • 7 yıl önce